|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cytat:
slodki zrebaczek....u ans w dawnym Klubie tez sie takie rodzily co roku....az nawet jak bylam mala to ogladlam taki porod zrebaczka ![]() Witajcie ja dzisiaj dolapalam jakiego dolka... i do bani.....ehhhja juz wam skadlam zyczenia: Żeby śmiały się pisanki, uśmiechały się baranki, mokry Śmigus zraszał skronie, dużo szczęścia sypiąc w dłonie z okazji Świąt Wielkanocnych Smacznego jajka i mokrego dyngusa życzy …. Jagodka |
|
|
|
|
#4292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, ale czasem nas nawiedzają Wróciłam z zakupów i nie mam zamiaru przed świętami odwiedzać sklepu Mimo, że wypiłam kawę jestem padnięta i spać mi się chce
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zmachalam
![]() Wstawilismy szafki do kuchni, bo jakos funkcjonowac trzeba przez te poltora miesiac, polozylismy gumoleum, zbey sie nie nosilo, W kuchni mam piekną 'wykladzine' z gazetowych reklam kauflandu : bo tam nie bylo co do podlozenia Umylam do tego podloge w duzym, bo juz nie moglam patrzec jak marnieja moje panele. a ze te panele akie glupie, bo je trzeba po myciu na mokro, froterowac na sucho, bo sa zamazaje ze glowa mala. to jechane na sucho jeszcze po podlodze ![]() Meza wygonilam zeby wytrzepal dywaniki z tego remontowego pylu i piasku ktory sie naniosl W miedzyczasie umylam to gumoleum bo bylo zakurzone, umylam stol i krzesla, zrobilam galatere, a teraz piecze sie karkowka zobaczymy co z tego wyjdzie, ale juz bym zjadla takiego chlebka z nia i zurawina Swiat jak nie czulam tak nie czuje ![]() Jedyne co u nas swiateczne to taki porcelanowy koszyczek z porcelanowym baranek i jajkami i bukszpanem[vel gryszpan ] , ktory dostalismy od siostry meza. Aaa i zolta serweta na stole, ktora musze uprasowac jeszcze bo jak psu z gardla, prosto z szuflady ![]() I boli mnie brzuch, i sie zastanawiam czy sie udalo zajsc w ciaze czy nie ![]() A nie mowilam wam w czwartek mam rozmowe o prace do banku
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-04-02 o 19:18 |
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
ja pije właśnie kawkę rozpuszczalną...któraś sie dołączy?
![]() ja tez trochę ogarnęłam, tzn. odkurzyłam, zmieniłam u siebie pościel (kupilam sobie sliczna pościel w maki ) kurze skurzyłam. u nas leje na maksa. straszneee... poza tym ściągam sobie film, który już od dawna chciałam zobaczyć. ale sciaga mi sie w taki czasie, ze chyba go po świętach zobaczę Kliwia ja będę trzymać za Ciebie moje kciuki najmocniej jak mogę. Ty zdolna bestyja jesteś
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
kawe o tej porze??
Ty po nocy chcesz mazurki piec?? ja chce soku albo cos, nie wiem sama co mi sie chce ![]() trzymaj trzymaj
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodziła za mną ta kawa od kiedy przyszłam z pracy i jakoś nie było kiedy wypić. Mazurki kochana to już mam. 5 mazurków, no może 4,5 bo już wczoraj próbowaliśmy Mam dla nas nową piosenkę Kliwia, spodobała mi się, jest dosc wysoko na liscie MTV2 Rock Chart - obok Kingów i Florence & The Machine ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-J7J_IWUhls
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2010-04-02 o 20:13 |
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
eeeeeeeeee poczatek jak avril lavigne bleeeeeeeeee
![]() srednie stwierdzam ![]() ja lubie jak dajesz mi super piosenki
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-04-02 o 20:18 |
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na 2 miejscu listy było: You've got the love
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
mnie florence dog days nastraja baaardzo pozytywnie, jeszcze jak wlaczam na cala pare jak nie ma meza w domu :d to w ogole jestem happy
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak! mam to samo! mnie ta piosenka tez mega pozytywnie nastraja. dzis jak latalam z odkurzaczem miałam ja włączona na caly regulator. biedni sasiedzi! ![]() a tu mam jeszcze cos fajnego. oczywiscie nie umywa się to w ogóle do wspaniałych Kingów. ale laseczka ma fajny głos i fajnie raz po raz usłyszeć inna wersje http://www.youtube.com/watch?v=q7P7qB23ZhA a w tv leci Miami Vice. film sam w sobie na mnie wrazenia nie zrobil, ale muzyka jest fajna. mam soundtracka całego z tego filmu. nice no i Jamie Foxx i jego ciało - ciacho
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
tak znam ta wesje
![]() ![]() ![]() mi sie jeszcze podoba wersja pixie lott
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
oo tak! tez dzis słuchałam. fajna dziewczyna
![]() spadam stąd. ide wziąć kąpiel dobrej nocy Kochane!
|
#4303 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
witajcie ![]() ' U mnie juz dobrze...wczoraj bylam u siasiadek i dol...przeszedl... dzis zamierzam isc na swiecenie o kulach..i w Jeansach... (nieuberane od stycznia)
|
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz wróciłam z Kosciola. byłam poświęcić potrawy
i muszę się pochwalić... dostałam od Taty prezent. jego stary aparat prakticę. i jadę zaraz na wieś porobić zdjęcia a wczoraj obejrzałam poruszający film " Stop Loss" chwycił mnie za serducho. polecam Wam!
|
#4305 |
|
BAN stały
|
Ja nie ide...do swiecienia...bo auto szlak rafil i akumulator padl
![]() chcialam isc.... trudno
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja ![]() |
|
|
|
#4307 |
|
Zadomowienie
|
Wielkanocny zajaczek biegnac polanami
podrzuca jajkami miedzy kolanami i tak sobie krzyczy do wszystkich wokolo: "Niech wam te swieta uplyna wesolo! " Pogodnych Swiat Blizniaczki![]()
|
#4309 |
|
BAN stały
|
witajcie Wielkanocnie...
ja ogolnie zauwazylam u siebie bardzo duza zmiane nastrojow...jetem szczesliwa usmiecham sie a pozniej jest mi smutno i placze...a wszytsko sprowadza sie do nogi.... ale jakos musze dac rade...wczoraj bylo fajnie nawet....obrocz zeputego auto...ale spoko... a dzis byla pieknaa pogoda i bylam w Klubie Konnym ogldac Konikia mojje Siorki...slodki ale daje rady...Milego wieczorku... ps; foto Baszy.... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Witam świątecznie
jak mijają Wam te dni? mam nadzieję, że słonecznie i pogodnie!u nas wczoraj była słoneczna pogoda! dziś Tata mnie obudził smingusem, wiec juz jestem po ![]() wczoraj święta minęły mi rodzinnie, wieczorem pojechaliśmy z Andrzejem u znajomych. ja byłam kierowcą więc oni popili a ja miałam głupawkę z nich! potańczyliśmy trochę, fajnie było! ![]() a teraz śniadanko!
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Heh jak te święta szybko minęły jutro już do pracy My wczoraj cały dzień spędziliśmy poza domem.Najpierw u rodziny, następnie u znajomych.Wróciliśmy ok.23.30 lekko podrinkowani ![]() Teraz kawa i ciastko ![]()
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
my juz po ciescie, ale chyba zaraz sobie podejm cos dobrego
![]() A mam takie wyrzytu sumienia ze tyle zjadlam ze szok. w ogole to wczoraj zalozylam spodnie,ktore niedawno byluy za duze w pasie i musialam wywijac zeby sie dobrze trzymaly, a teraz :mdleje; nie dosc ze dobre w pasie to jeszcze nogawki lekko opiete. to jzu za wiele dla mnie. musze sie za siebie wziac, masakra
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj już spokojniej i mniej kalorycznie
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
przyznawać się ile każda zjadła na święta i dlaeczemu tu taka cisza?Ten tydzień mi się myli, bo jest krótszy o jeden dzień.W piątek po pracy wyjeżdżamy na weekend do mojego brata będzie imprezowo , ale nie cierpię tej trasy ( z 4-5 godz z moją chorobą lokomocyjną )
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
za duzo zjadlam
![]() ![]() no ja nie wiem gdzie laski sie podziewaja
|
|
|
|
#4316 |
|
BAN stały
|
hej babeczki::
![]() Mialam wczoraj wyciagaa srobe poprzeczna jakos nocke przezylam... noga nie boli az ta bardzo...ale kuje czasem...da sie przezyc....![]() dzis jakas pogoda do bani..deszczowo mroczne...fujj pogoda... a pozatym to ja chyba mam jakiegos pecha co do facetow bo prawie juz mialam sie spotkac z facetem 29latkiem pisalam z nim dlugo i woogle sie doagdywalismy a od Swiat sie nie odzywa... az normalnie to nienormalne ze sie nie odzywa naewt sobie myslam ze moze cos mu sie stalo kurcze ja to mam pecha... |
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też za dużo i zaczynam dietkować ![]() Cytat:
Motylica przypomnij ile masz lat, bo zapomniałam A z facetami różnie bywa pisałaś do niego? może faktycznie nie mógł się odezwać? dzisiaj w sumie już czwartek ![]() Nie jedziemy jednak na weekend do brata, bo bierze antybiotyki przełożymy to na inny weekend.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
motylicja od samego opisu mnie ciarki przechodza
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kobitki
ja już po obiadku, leżę na kanapie i jem raffaello ![]() miałam jechać odwiedzić koleżankę, bo przeprowadziła się, ale jakoś nie mam weny kompletnie, więc chyba sobie dziś podaruje. Motylicaja ja myślałam, że Ty młodsza. a Ty mi tu z 29 latkiem wyskakujesz może zadzwoń do niego? ![]() ja jutro z rana przed pracą muszę do księgowej pojechać, bo 10 się zbliża, muszę ZUSy odebrać
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 10 pojutrze dopiero się zaczął, a już prawie połowa ![]() Ja zaraz lecę z Tztem na zakupki jedzeniowe
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

i do bani.....ehhh

, ale czasem nas nawiedzają
Mimo, że wypiłam kawę jestem padnięta i spać mi się chce

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

trudno