|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania- Oldschool II
|
|
#4292 |
|
Konto usunięte
|
Jak na teraz to Adidasy, bo te Reeboki i tak całe pod spodniami się schowają (chyba że do rurek)...
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1222882026 |
|
|
|
#4293 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a adidasy? na all są, byle gówniarz może je kupić ![]() do jakiego tańca? hh/ns, jakieś crampingi, locikny i te sprawy- spoko, ja tańczę w każdych(wczoraj pokazywałam DC), do towarzyskich, modernów i jazzów lepiej kupić specjalne do tańca. |
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle, że w przeciwieństwie do Reeboków, Adasie nie są tak lansowane w czasopismach i póki co niewielka grupa ludzi wie o co chodzi. A we freestyle'ach widzę co 5 osobę w moim mieście, a jeżeli juz w takim małym miasteczku jak moje panuje ta moda, to znaczy, że lepiej dać sobie na wstrzymanie z tymi butami, jeśli ceni się oryginalność.
|
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
Teraz każdy może sobie wszystko kupić. Pytanie tylko co sobą reprezentuje i czy fajne buty sprawią,że będzie fajniejszy. Nie wydaje mi się.
pozatym adidas decade hi - kup sobie normalnie buty do tańca,a nie w high będziesz tańczyć. Stawiasz na wygode czy ''lans''? wiadomo,że w normalnych butach jest wygodniej niż w wysokich.
|
#4296 |
|
Rozeznanie
|
W high tańczy się o niebo lepiej bo trzymają kostkę.
Nie stawiam na lans ![]() dlatego też mam taki problem z kupieniem butów. |
|
|
|
#4297 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najki, adidasy, łotewer, fristajli jeszcze nie widziałam. ja się śmieję, sama mam takie buty ale za tancerkę się nie uważam, chociaż tańczę. i nie wchodzę na salę treningową z tekstem ''ej, moje za***iste najcze w końcu przyszły, wiecie kosztowały 500zł''![]() Cytat:
zależy od tańca- hip hopu nie tańczy się w jazzówkach ![]() prawda ale też przeszkadza w niektórych ruchach
|
||
|
|
|
#4298 |
|
Rozeznanie
|
Słuchajcie, szukam pilnie kogoś z kontem na paypalu, kto pomoże mi przy zamówieniu z tej strony --> http://www.sneakerhead.com
Oczywiście możemy zrobić większe zamówienie,przesyłka wyjdzie wtedy taniej, im więcej osób tym mniej, jeśli znalazły by się jeszcze dwie osoby to kosztowałaby ok 20 dolarów na głowę.Buty są tam raczej nie drogie. Czekam na odpowiedzi, sprawa raczej pilna!
|
|
|
|
#4299 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Już od jakiegoś czasu kręcę się po Waszym wątku. Sama zamierzam zamówić sobie kolejne oldschoolowe buty ; ) mam takie pytanie, macie może link do strony z jakimis oldschoolowymi ciuchami, głownie chodzi mi o bluzy, bo te co na all są to niektore całkiem spoko tyle, że potem duzo osób takie ma ...
Pozdrawiam ;d . |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
muszę się pochwalić kupiłam dzisiaj suuper koszulę. w kasety ![]() ![]() ![]() bossska! na męskim, rozmiar m, więc jak dla mnie to sukienka, ale ahoj z tym xP [mam 140 coś wzrostu ]kocham ją <3 a najlepsze, że dałam za nią 29 zł! ![]() pozdro |
|
|
|
#4301 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,posiada któraś z Was te adidaski?
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś tu już pisał kilka stron wczesniej, że takie kupił
|
|
|
|
#4303 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja proponuję adidasy, bo są chyba wygodniejsze. Ja mam freestyle i tak mi obcierają nogę, że szok!
Boli jak cholera! Wiecie może co można z tym zrobić? Bo ja tak długo nie wytrzymam, a dałam za te buty 300 zł więc chciałabym w nich trochę chociaż pochodzić.
|
|
|
|
#4304 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;9238872]Bardzo ciekawa. Czekam na jakieś fotki z zestawem na Tobie
[/quote]dziękuję A na mnie to dopiero jak do krawca pójdę ją skrócić |
|
|
|
#4308 |
|
Raczkowanie
|
ja mam.
taak,są bardzo wygodne,cieplutkie,fajnie wyglądają na nodze i co tam jeszcze mam napisać o nich ;O :P
|
#4309 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a w dodatku poł mojego miasta chodzi w bluzach z takim wzorem. no ale jak ją przerobisz to poka foty, bo jestem ciekawa jak bd wyglądać. pzdr
|
|
|
#4310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4311 |
|
Przyczajenie
|
Hyh
|
|
|
|
#4312 |
|
Przyczajenie
|
HEJ OLDSKULOWE DZIEWOJE ..!!!!
BOGINIe INTERNETU I WSZELKICH JAKICHKOLWIEK ZAKUPOW INTERNETOWYCH TO DO WAS SIE ZWRACAM!! :rolle yes:![]() CHCE W KONCU KUPIC BUTY NA JAKIMKOLWIEK PORTALU W USiA ZA***ISTE SNEAKERSY .... ALE JESTEM BLADA W TYM JAK CHOLERA I JESZCZE GORZEJ. NIE MAM BLADEGO POJECIA JAK TO ZROBIC , I PYTAM TE KTORE KUPILY I MAJA JE NA STOPACH BY MI W SZCZEGOLACH OPOWIEDZIALY CO I JAK PO KOLEI POWINNAM ZROBIC ! PLZZZ LASKI ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAżO NAWET BARDZIEJ |
|
|
|
#4313 |
|
Rozeznanie
|
a w którym miejscu Cie dokładnie obcierają? długo je masz?
|
|
|
|
#4314 |
|
Przyczajenie
|
witam was ;**
mam takie pytanko.. planuję sobie zamówić buty na all, ale pierw chciałam się zapytać czy >ten< użytkownik sprzedaje oryginalny towar. chodzi mi o buty, a konkretnie adidas decade hi ;P proszę o odpowiedź i pozdrawiam ;* |
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jako bogini Internetu stwierdzam, że lepiej pisać małą czcionką, na ewno jeśli ktoś będzie chciał Ci pomóc - nie ominie tego postu. Ja Ci nie pomoge, bo nie wiem co Ci się podoba, skąd niby mogę wiedzieć, co komu trafia w gusta. A z tego co wiem , żeby zamówić z zagranicznych stron, to trzeba posiadać tam konto.
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
zachorowałam na Kermita
![]() muszę mieć tą bluzę ![]() [foty z allegro] |
|
|
|
#4317 |
|
Zadomowienie
|
poszukuję żółtej dużej bluzy, muszę ją mieć do końca października, ew. pierwszy tydzień listopada, allegro już przeszukałam, powiedzcie jakbyście znalazły gdzieś coś ciekawego, bo bardzo tego potrzebuję...
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
w Housie na męskim jest w paski żółte, ale droga... xD
|
|
|
|
#4319 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4320 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a to dlatego ze chcialabym miec takie buty . to chyba jasne wiec nie wiem nad czym sie tutaj zastanawialas. to raz a dwa to jakbys ruszyla ta swoja pusta glowka to wiadomo ze mam juz jakies wybrane a trzy tego posta napisalam capsem bo nie zauwazylam ze byl wcisniety a jak juz napisalam calosc to nie chcialo mi sie przepisywac tego jeszcze raz bo mialam juz to w dupie! to jest tylko jeden post z capslockiem, ciesz sie ze nie jestem dzieckiem internetu i nie PiSze TaK jAk ByM MiaLa AwaRiE KlaFFFiaTuRy ![]() i cztery po co sie odzywasz skoro nie masz checi mi pomoc zasugerowac czegokolwiek?? ![]() ![]() ![]() napisze jeszcze raz ja szukam jakiejkolwiek pomocy i rady tych dziewczyn ktore zrobily juz taki zakup. i ktore wiedza jakie konto trzeba zalozyc
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

najki, adidasy, łotewer, fristajli jeszcze nie widziałam. ja się śmieję, sama mam takie buty ale za tancerkę się nie uważam, chociaż tańczę. i nie wchodzę na salę treningową z tekstem ''ej, moje za***iste najcze w końcu przyszły, wiecie kosztowały 500zł''

U know U love me