|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Cytat:
Natomiast nie powinno się łączyć węgli i tłuszczy
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#4292 |
|
Raczkowanie
|
DZIEKI angess51.Bede musiał jesc wiecej białego serka.Dlaczego na redukcji potrzebujemy tyle białka?Czy mogę na kolację jeść np.Filety z makreli w pomidorach?I co do tego ?
Tu jast naprawde wielka skarbnica wiedzy
|
|
#4293 |
|
Rozeznanie
|
nieeeeee...
Dalej 72,5. Mam już tego dosyć. Cały czas utrzymuje diete, ćwiczę, a na wadze ciągle tyle samo
|
#4294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Śniadanie II (ok 10/11): Zazwyczaj kanapka z ciemnego pieczywa j.w. bo o tej porze jestem na uczelni, jabłko. Obiad (ok 13/14/15) zależy w który dzień, czy jestem na uczelni i czy mam jakieś okienka, wtedy znowu jem jakąś kanapkę, albo jak mam czas to idę na sałatkę z kurczaka i warzyw. Obiad II (ok 16/17) to tez zależy od dnia: mięso (duszony schab, pierś z kurczaka, ryba pieczona w piekarniku z odrobina oliwy z oliwek, sałata z oliwą, lub warzywa z mrożonki smażone na odrobinie oliwy. Ok 18 ćwiczę, 3 razy w tygodniu po godzinie, i 3 razy po 10 minut interwałów i później przed spaniem porządnie się rozciagam. To ok 19 jem trochę serka wiejskiego, po ćwiczeniach. Zazwyczaj o 20.30 jem kolacje, i tu tez kanapki, np z serkiem wiejskim, raz była sałatka z kurczakiem, i raz jajecznica. Proszę o ocenę ![]() Acha co do napojów, to zaczynam dzień zwykłą herbatą, w ciągu dnia wypijam dwie kawy, ok 3/4 kubków czerwonej herbaty i ponad 1,5litra wody niegazowanej.
Edytowane przez kamila19 Czas edycji: 2008-02-24 o 12:53 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4295 |
|
Rozeznanie
|
na obiad byłam u ciotki > zupa ryżowa, jedna kulka ziemniakow, ukochana gotowana kapusta
i pół mielonego, ale był bardzo chudy.Teraz zjadłam kilka suszonych śliwek, na kolacje (18:00) zjem jogurt danone biszkoptowy i jabłko. kamila19 ja się tak dobrze nie znam, ale może na uczelni lepiej zjeść chrupie pieczywo, zamiast ciemnego chleba? No i ta kolacja, nie dałabyś rady np. godzinke wcześniej?
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
boże, boże, bożeeeeeeeeee.
zjadłam na obiad naleśniki. CZTERY. z serem. i dżemem. jestem niepoprawna ![]() hmm. albo raczej beznadziejna.
|
#4297 |
|
Raczkowanie
|
Olga, black&white - dziekuje
![]() Dzis kontunuuje diete oczywiscie!![]() ![]() Milego dnia
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4298 |
|
Przyczajenie
|
przyłączam sie do was dziewczyny ja sie odchudzam od 6,02,2008 na początku ważyłam 70 kilo a teraz 65 jak narazie to myśle że dobrze mi idzie
|
|
|
|
#4299 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny podam wam moj jadlospis i mam nadzieje ze mi powiecie co mam dodac a co ukrucic:
sniadanie - serek waniliowy + kapsułka diety kapuścianej przed sniadaniem 2 sniadanie - duza pomarańcza obiad- kartofle + kotlet z kurczaka z serem + ogorek kiszony kolacja - tost z serem + lyzka ketchupu + herbatka zielona z cytryną |
|
|
|
#4300 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,ja się odchudzam tydzień i schudlam 5 kg
![]() 97...92...90...85...80...75...70 ...67----czy to realne?Zadaje sobie to pytanie? 7 lat temu tez sie odchudzalam,ale z mniejszej wagi udalo mi sie schudnąć 20 kg,ale ile to zachodu,nie wiem czy mam tyle silnej woli co kiedyś?? |
|
|
|
#4301 |
|
Rozeznanie
|
monicka9219 sniadanie to najwazniejszy posiłek dnia, dodaj tam coś jeszcze, zdrowego jakies warzywa. Na obiad zdejmij ten ser z kurczaczka!
I zrezygnuj z tostu na kolacje, to tylko zbędne węglowodany i tłusz! jesli musisz juz go jesc to jedz na sniadanie, a to co na sniadanie jez teraz zjedz na kolacje. Asik00 napewno ci się uda, wszystkim nam, z wzajemnym oparciem się uda ;D
|
|
#4302 |
|
Raczkowanie
|
monicka9219 - agusiencja ma racje, co tez Ci przyszlo do glowy z tym tlustym tostem z serem zoltym na kolacje gluptasie;p
Asik00 - witam uda sie uda![]() Ja staram sie dalej.... i wychodzi, i nie wychodzi, i wychodzi, i nie wychodzi... ale wyjdzie;d haha nie;>
|
|
#4303 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie...
Zaczynam się poddawać... nie wiem co się dzieje... moja obecna waga to 83,4kg... NIGDY nie uda mi się dobić do 65kg
|
|
|
|
#4304 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co ma Ci sie nie udac jak mnie sie udalo?! Nawet tak nie mysl!! ![]()
|
|
|
#4305 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych filetów,nie wiem jak ze składem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ile razy można pisać,że jogurty smakowe na redukcji odpadają? Owoce na noc? Również odpadają. Dlaczego zabraniasz kamili19 jeść ciemnego chleba? jest sto razy bardziej sycące niż chrupkie i zdrowsze ![]() Cytat:
![]() Brak NNKT,mało białka ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||||
|
|
|
#4306 |
|
Zadomowienie
|
gobe, to Ty ważyłaś więcej niż te 68 czy jak?
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis niestety nie jadlam tak jak powinnam tzn zjadlam mneij bo nie bylo czasu;p
Sniadanie kaszka zalana woda;p Drugie sniadanie dwie kromki chlebka ryzowego bez ncizego;D obiad makaron ryzowy z filetami z kurczaka(pokrojone takaie;p kilka kawaleczkow;p)i warzywkami z jakims sosem slodkokwasnym(nieduzokalo rycznym;p) jakis tam posilek hehe -jablko;p w miedzy czasie 2 szklanki soku:/;P nie powinnam no ale;p aha i kostka jedna doslownie czekolady musialam hehe Mialam isc na lyzwy ale jak zwykle kumpela mnie zawiodla ;/ wiec z ruchu nici. Rano zrobilam 400 brzuskzow i za chwilke zrobie dalsza czesc cwiczen . Dzis szwagier powiedzial ze duzo schudlam i ze tylek mam plaski:/(ja nie chce plaskiego tlyka;p). Waze 63 kg jelsi ta waga dziala a pod koniec listopada wazylam 71 (169cm)Do moich upragnionych 57 (moze 56;p)kg jeszcze dluga droga;D ale dam rade jestem tego pewna Buziaki i pozdrowienia dla Kfjatuska ktory sie nie odzywa ale ciagle nas czyta
|
#4308 |
|
Rozeznanie
|
oswieciula dasz rade! Nawet tak nie mów. Wszystkim nam się uda
|
#4309 |
|
Raczkowanie
|
no wydaje mi sie ze wazylam 69,5 nawet.. ale sama sie do tego nie przyznaje;p bo wstyyd mi;/
tajka88 - lee 63.. to ciutke do celu zostalo gratuluje!! z takim jadlospisem to napewno dasz rade.. a na jakiej wadze wazylas sie ze wiesz ze 71 bylo? Cos mi trudno uwierzyc.. ze Ty tyle wazyc moglas;> a dupke to sobie cwiczeniami wyrobisz, sie nie przejmuj
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4310 |
|
Zadomowienie
|
gobe, nie mów mi o wstydzie - co ja mam powiedzieć z moim początkowym stanem 90 kg?
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
GOBE-'tajka88 - lee 63.. to ciutke do celu zostalo
gratuluje!! z takim jadlospisem to napewno dasz rade.. a na jakiej wadze wazylas sie ze wiesz ze 71 bylo? Cos mi trudno uwierzyc.. ze Ty tyle wazyc moglas;> a dupke to sobie cwiczeniami wyrobisz, sie nie przejmuj 'To 71 bylo na wadze w Polsce w domu waga dziala dorbze a to 63 w uk wiec nie ejstem pewna:P mysle ze dam rade jakby bylo 55 to byloby extra;D A co do tylka to jak mi sadelko z brzuskzza zejdzie bedzie ladniej wygladac ale jak anrazie chudna mi nogi tylek i peirsi zaniedlugo dojdzimey do sadelka;p damy rade!!!!!!!!!!1
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziwczynki, znów mnie nie było ok 3 dni bo mi net siadł
ale już jest ok także zdaję teraz sprawozdanie z sobotniego ważenia (lepiej późno niż wcale ) Tydzień temu było 67 a teraz w sb 65 gratuluję też wszystkim dziewczynkom wytrwałości i zgubienia tłuszczyku. Dziś byłam biegać... ale miałam zadyszkę jutro basen,najprawdopodobniej. Pomaleńku do przodu Dziś mało zjadłam i jestem teraz głodna trochę więc idę spać a to przez to że nie było mnie praktycznie w domku (winny się tłumaczy ) Dobranoc dziewuszki i do jutra
|
|
|
|
#4313 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ale dobrze, ze waga leci No i skad Ty bierzesz tyle sil.. tzn silnej woli??![]() Dzieciaki mi skakanke zepsuly, zaczely rozciagaci poszla raczka. Jestem zla, wsciekla, smutna. Jest mi przykro jakos tak sama nie wiem czemu, powinnam to olac ale.. ehh...... i co teraz? Jutro dopiero mam szanse kupic nowa a dzis jak skakac bede? Co innego porobie chociaz, brzuszki jakie czy co?![]() Kolorowych snow
|
|
|
#4314 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrej nocy zycze
|
|
|
#4315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
eee, bujasz naprawde? ale jakim sposobem? Jak wygladaly Twoje dni w Polsce? Jak moglo poleciec 4kg w 3 dni?! Chyba nic nie jadlas?;pMarzenie.. by tak sie stalo ![]() A powiedz mi czemu Ty tutaj w ogole jestes? Mam kilka pytan ale to juz na priv, bo dziewczyn nie chce przy okazji zanudzac;p Pocieszylas mnie wiesz?
|
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
Witam.Teraz ja podam swój jadłospis, bo jestem zrozpaczona przez 2 tyg. zjechałam 2 kg wczoraj po ważeniu przybył mi kilogram
![]() I śniad:2 kanapki z wędl.lub musli z jogurtem lub suchary z wędl-różnie II śniad:zazwyczaj to samo co na I tak na przemian Obiad:ryż lub kasza i jakieś mięsko+surówka lub maślanka(lubię mięsko) II obiad:znowu sucharki z czymś tam Kolacja:jogurt lub sałatka. Uboga ta moja dieta, wiem ale bardziej skupiłam się na tym żeby jeść mniej bo z tym zawsze miałam problem i jak do tej pory ograniczenie ilości skutkowało gubieniem wagi.Odbywało się to szybko bezboleśnie no i nie ćwiczyłam.A teraz???Męczę się psychicznie, fizycznie( ćwiczę) a rezultatów zero.Pierwszy raz w życiu to mi się zdarza, więc proszę o pomoc.A i jeszce jedno dkąd nie jem jak smok rzadziej odwiedzam WC-to chyba niedobrze.
|
|
|
|
#4317 |
|
Zadomowienie
|
gobe, ja zawsze miałam. mam 172
![]() i ana ma racje. nie przejmuj się, nie dokładaj sobie. pomyśl że zdobywasz nowe doświadczenia i już niedługo wrócisz do domu miłego dnia wszystkim życzę
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
Asik00 - witam
uda sie uda![]() Ja staram sie dalej.... i wychodzi, i nie wychodzi, i wychodzi, i nie wychodzi... ale wyjdzie;d haha nie;>[/quote] WITAJ GobE,dzięki za wsparcie,a w ogóle to gratuluję wszystkim zgubienia kilku kg.Jak czytam,że dziewczyny zgubily po 10 kg,to dostaje kopa i biorę sie za siebie. |
|
|
|
#4319 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dziewczyny, czy stosujecie jakieś specjalne herbatki odchudzające? np. slim figura i inne? ja się zastanawiam nad tym?dajcie znać jakie macie opinie
brałam kiedyś dietę kapuścianą w kapsułkach i nic nie pomagało - jedynie ciągle mi się odbijało tą kapustą z kapsułki
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
ja piję czerwoną i zieloną i od czasu do czasu senes.
Dziewczynki,macie jakiś przepis na sałatkę jakąś dobrą?? i jaką zjeść najlepiej kolację żeby było dużo białka ??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

Dalej 72,5. Mam już tego dosyć. Cały czas utrzymuje diete, ćwiczę, a na wadze ciągle tyle samo 

i pół mielonego, ale był bardzo chudy.

naprawde? ale jakim sposobem? Jak wygladaly Twoje dni w Polsce? Jak moglo poleciec 4kg w 3 dni?! Chyba nic nie jadlas?;p
dkąd nie jem jak smok rzadziej odwiedzam WC-to chyba niedobrze.