Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-25, 14:27   #4291
tamonita
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Mangoniu siostrzyczko ma A gdzie wyruszasz jutro ?
A wogóle to masz może jakąś n-k czy coś ? Bo już chyba wszystkie laski stąd widziałam, a Ciebie nie

Kurde, powiem Wam, że przydałaby mi sie jakaś praca Bo nudy niemiłosierne, a i kasa by się przydała
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 15:06   #4292
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
jeśli nie wiadomo, o co chodzi chodzi o faceta - a dokładniej o to, że tęsknie za pieronem jednym
aah, też tęsknie tyle, że za.. kolegą

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Ewelka własnie nie wiem co jest, boli dziwny ból... juz od dawna ostatnio byłam u lekarza zadawał dziwne pytania i dał skierowanie do chirurga i napisał pilne . czekam od 30 maja jak jutro nie zdaze to pewnie znow kolejny miesiac bede czekac
Ojoj, oby tylko nic poważnego.

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ewelko, to ile Ty masz latek ?
W lipcu skończę 14 .
Aa, Tamo masz nk jeśli tak, prosiłabym o namiar, jak można

Byłam dziś na basenie, ale krótko bo nawet nie całe 1,5 h noale cóż, rozpadało się i grzmi, więc lecę

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 16:23   #4293
madame_apple
Zadomowienie

Cześć kochane Melduję, że żyję... staram się Was podczytywać, ale ostatnio brakuje mi czasu żeby coś sensownego naskrobać...

Tamuś, bardzo spóźnione i bardzo szczere zyczenia kochana Żeby wraz z tą osiemnastką rozpoczął się najwspanialszy okres Twojego życia bo taki właśnie powienien teraz nadejść

Będę chamska i nie pokomentuję, przepraszam Postaram się wdrożyć w wątek w najbliższym czasie...

Co u mnie? Ech, bardzo wiele rzeczy się pozmieniało... Praca,praca,praca, po pracy, przed pracą i w trakcie imprezy Nawet w dni gdy nie pracuję to idę do pracy po prostu posiedzieć...Bardzo bardzo fajnych ludzi poznałam i cieszę się, że mogę z nimi spędzać tyle czasu bo jest mi z nimi dobrze i mogę nie myśleć o tym co się dzieje w domu.
A w domu mam od zeszłego weekendu masakrę. Nagle ni z gruszki ni z pietruszki mój tata wparował po firmowej imprezie do domu totalnie zrobiony (dobrze, że spałam i wiem co wyprawiał tylko z opowiadań mamy). Następne dni zdychał, a później zamiast przyznać, że głupio się zachował i przesadził to zaczął mojej mamie wrzucać. Nagadał jej takich rzeczy, że biedaczka nie mogła spać przez parę nocy. Płacze, wygląda jak cień człowieka i mówi, że straciła swoje miejsce na ziemi. Staram się ją wspierać, ale prawda jest taka, że kiedy tylko nadarzy się okazja to wybywam z domu. Rodzice rozmawiają już niby normalnie, ale dla mnie jest to tak sztuczne i wymuszone, że w ogóle po tych paru okropnych dniach nie mam ochoty z nimi przebywać. Toteż przebywam jak najmniej. Atmosfera w domu gęsta tak, że można ją nożem kroić.

Dziś idę ze znajomymi na plaże. Do pracy jutro na 12 toteż nie będę się spieszyć do domu... echh... gdyby nie ta praca i miałabym siedzieć w domu wsłuchując się w rozmowy rodziców to pewnie bym zwariowała...

Buziaki Trzymajcie się ciepło i mam nadzieję, że będę tu wpadać częśćiej

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 17:16   #4294
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Mangoniu siostrzyczko ma A gdzie wyruszasz jutro ?
A wogóle to masz może jakąś n-k czy coś ? Bo już chyba wszystkie laski stąd widziałam, a Ciebie nie

Kurde, powiem Wam, że przydałaby mi sie jakaś praca Bo nudy niemiłosierne, a i kasa by się przydała
Jutro w końcu ruszę się z domu - na spacer do parku, na zakupy, na lody eksluzywnej kawiarni Nie jest to jakaś całodniowa wyprawa, ale od 3 dni siedzę w domu na wizażu, więc to już coś
Ja wszystkie konta z takich portali już pousuwałam, ale tutaj na wizażu mam 3 zdjęcia - wejdź tylko w mój profil Ale nie wystrasz się

Siostrrro Mam nadzieję, że załapiesz jakąs fajną fuchę Ale przypomnę to jeszcze raz - nie bierz się za ulotki

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 17:58   #4295
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Ja własnie tez miałam problemy z netem i tez musiałam dzwonic i facet mi kazał konfigurowac cos tam Fajnie ze juz co najgorsze za Tobą-moze jak juz będzie po to wlkeisz jakies zdj?
no jasne,ze wkleje!
Ja gotuje obiad, sprzątam...gorąco.. miłego dnia!!
jak tam porzadki domowe? zazdroszcze takiego dnia bo mi tez y sie przydalo ogarnac chate...

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Cześć kochane Melduję, że żyję... staram się Was podczytywać, ale ostatnio brakuje mi czasu żeby coś sensownego naskrobać...

no tak sie zastanawialam gdzie jestes!

Będę chamska i nie pokomentuję, przepraszam Postaram się wdrożyć w wątek w najbliższym czasie...

no ja mysle!

Co u mnie? Ech, bardzo wiele rzeczy się pozmieniało... Praca,praca,praca, po pracy, przed pracą i w trakcie imprezy Nawet w dni gdy nie pracuję to idę do pracy po prostu posiedzieć...Bardzo bardzo fajnych ludzi poznałam i cieszę się, że mogę z nimi spędzać tyle czasu bo jest mi z nimi dobrze i mogę nie myśleć o tym co się dzieje w domu.

bardzo sie ciesze, zawsze fajnie poznawac ciekawych ludzi i poszerzac horyzonty

A w domu mam od zeszłego weekendu masakrę. Nagle ni z gruszki ni z pietruszki mój tata wparował po firmowej imprezie do domu totalnie zrobiony (dobrze, że spałam i wiem co wyprawiał tylko z opowiadań mamy). Następne dni zdychał, a później zamiast przyznać, że głupio się zachował i przesadził to zaczął mojej mamie wrzucać. Nagadał jej takich rzeczy, że biedaczka nie mogła spać przez parę nocy. Płacze, wygląda jak cień człowieka i mówi, że straciła swoje miejsce na ziemi. Staram się ją wspierać, ale prawda jest taka, że kiedy tylko nadarzy się okazja to wybywam z domu. Rodzice rozmawiają już niby normalnie, ale dla mnie jest to tak sztuczne i wymuszone, że w ogóle po tych paru okropnych dniach nie mam ochoty z nimi przebywać. Toteż przebywam jak najmniej. Atmosfera w domu gęsta tak, że można ją nożem kroić.

oj przykro mi kochana.. nieprzyjemna sytuacja.. mam nadzieje,ze szybko sie oczysci..
Dziś idę ze znajomymi na plaże. Do pracy jutro na 12 toteż nie będę się spieszyć do domu... echh... gdyby nie ta praca i miałabym siedzieć w domu wsłuchując się w rozmowy rodziców to pewnie bym zwariowała...

hello,

ja wlasnie wrocilam do domu i zjadlam obiad, zaraz przychodzi facet sprawdzic podlaczenia gazowe i potem jedziemy z TZ do sklepu poszukac zaluzji jakichs fajnych,jasnych do kuchni.

milego wieczorka wam zycze
Stary 2008-06-25, 18:19   #4296
Mercy
Zadomowienie

Cytat:

Tamuś, bardzo spóźnione i bardzo szczere zyczenia kochana Żeby wraz z tą osiemnastką rozpoczął się najwspanialszy okres Twojego życia bo taki właśnie powienien teraz nadejść

oj jabłuszko, przykra sytuacja
ja tez bym tak chciała, u mnie w kołko tylko rutyna i nudy,mogło by sie wreszcie cos zmienić

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
jak tam porzadki domowe? zazdroszcze takiego dnia bo mi tez y sie przydalo ogarnac chate...

No posprzątałam co nieco, ale nie dokładnie bo niedługo przychodza panowie do zmiany dachu i tak się nakurzy jeszcze ze ho ho

hello,

ja wlasnie wrocilam do domu i zjadlam obiad, zaraz przychodzi facet sprawdzic podlaczenia gazowe i potem jedziemy z TZ do sklepu poszukac zaluzji jakichs fajnych,jasnych do kuchni.

Uwielbiam takie rzeczy-wybierac meble, zasłony, dotatki,mnie takie coś cieszy-zawsze chciałam byc projektantką wnętrz ale nie umiem matematyki

milego wieczorka wam zycze

Jejku ale mi się nudzi, do kolegi te nie pojde bo nie wiem w konu czy jestem mile widziana czy nie, mówie tu o tym o którym Wam opowiadałam ostatnio-otóz pogodzilismy się-naprawde chciałabym Wam to wsystko opowiedziec ale nie mam już sił bo to takie zamotane ze jeju...no ale w kazdym razie się pogodzilismy-z mojej inicjatywy bo nie wytrzymałam i poszłam do niego do domu zeby mi powiedział co jest. Potem mi bardzo dziękował ze jestem taka uparta i ze przyszłam i ze cię cieszy strasznie z tego ze tak zrobiłam i ze mnie przeprasza, zebysmy to puscili w niepamięc i tak tez zrobilismy-dzis mija 4 dzien od naszego pogodzenia sie-spotkalismy sie tylko 1 raz z mojej inicjatywy- jest miły dla mnie, pisze smsy-może nie za często ale miłe...miałam tylko nadzieje ze po tak długiej przerwie, po tych wszystkich kłotniach on będzie miał ochotę częsciej się ze mna spotkac i ze coś wyjdzie od niego w koncu...ale niestety....i troche mi smutno, może nie powinno co?moze przesadzam?To takie moje mysli...bo wczoraj mowił "jutro się zobaczymy", ja powiedziałam "chętnie" no ale dziś juz nic nie proponował....jeszcze jak szłam przed tem po mleko to widziałam tylko jak siedział na huśtawce przed domem, muzyka szła, pomachał mi tylko i nic.....mam juz dosc tego patrzenia w telefon, tego wyczekiwania...czasem nachodza mnie mysli ze ta nasza zgoda długo nie potrwa, ale ja nie chce robić awantur..tylko mi jakoś tak przykro.. przesadzam?
Stary 2008-06-25, 18:36   #4297
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku ale mi się nudzi, do kolegi te nie pojde bo nie wiem w konu czy jestem mile widziana czy nie, mówie tu o tym o którym Wam opowiadałam ostatnio-otóz pogodzilismy się-naprawde chciałabym Wam to wsystko opowiedziec ale nie mam już sił bo to takie zamotane ze jeju...no ale w kazdym razie się pogodzilismy-z mojej inicjatywy bo nie wytrzymałam i poszłam do niego do domu zeby mi powiedział co jest. Potem mi bardzo dziękował ze jestem taka uparta i ze przyszłam i ze cię cieszy strasznie z tego ze tak zrobiłam i ze mnie przeprasza, zebysmy to puscili w niepamięc i tak tez zrobilismy-dzis mija 4 dzien od naszego pogodzenia sie-spotkalismy sie tylko 1 raz z mojej inicjatywy- jest miły dla mnie, pisze smsy-może nie za często ale miłe...miałam tylko nadzieje ze po tak długiej przerwie, po tych wszystkich kłotniach on będzie miał ochotę częsciej się ze mna spotkac i ze coś wyjdzie od niego w koncu...ale niestety....i troche mi smutno, może nie powinno co?moze przesadzam?To takie moje mysli...bo wczoraj mowił "jutro się zobaczymy", ja powiedziałam "chętnie" no ale dziś juz nic nie proponował....jeszcze jak szłam przed tem po mleko to widziałam tylko jak siedział na huśtawce przed domem, muzyka szła, pomachał mi tylko i nic.....mam juz dosc tego patrzenia w telefon, tego wyczekiwania...czasem nachodza mnie mysli ze ta nasza zgoda długo nie potrwa, ale ja nie chce robić awantur..tylko mi jakoś tak przykro.. przesadzam?

Mercy
Wiem jak to jest czekac na smsa , zaproponowanie spotkania przez faceta
Łatwo sie mówi zeby olewac ale to jest bardzo trudne...
Najlepsze wyjscie to sie czyms zająći nie myslec
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 19:24   #4298
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Aaa
Nie wiem kogo wybrać: A. czy R. ...
A kogoś muszę, bo spędze wakacje sama w domu

Stary 2008-06-25, 19:40   #4299
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Mango - entliczek pętliczek gdybym to aj miała wybierac - A.

A ja dzisiaj w pracy byłam ^^ Kochane.. ejszcze tylko 730 zł i z TŻ dobijemy do 2000zł! Jacy my uhahani ^^
Gorąco niemiłosiernie, ehhh... Jeszcze nie miałam parasola i w tym słońcu Głowa troche boli, ale cóż...
Byłam też w empiku i kupilam kumpeli książkę - w sobotę robi ognisko pożegnalne i ehhh Smutno.. na rok wyjeżdza... Kupilam jej (ona tez jest chrześcijanką) książkę z cytatmi z Biblii - piękna. Gdybym mogła to bym ją sobie zatrzymała ^^

Nic, elce wypoczywac, za 3 dni z TŻ-em się zobacze ^^

Cya ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 19:52   #4300
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Aaa
Ja bym tez wybrała A jak Nefre;P

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Mercy
Wiem jak to jest czekac na smsa , zaproponowanie spotkania przez faceta
Łatwo sie mówi zeby olewac ale to jest bardzo trudne...
Najlepsze wyjscie to sie czyms zająći nie myslec
No własnie staram się ale czasem takie natrętne mysli same nachodza i nie da sie ich przepędzić
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Mango - entliczek pętliczek gdybym to aj miała wybierac - A.

A ja dzisiaj w pracy byłam ^^ Kochane.. ejszcze tylko 730 zł i z TŻ dobijemy do 2000zł! Jacy my uhahani ^^
Gorąco niemiłosiernie, ehhh... Jeszcze nie miałam parasola i w tym słońcu Głowa troche boli, ale cóż...
Byłam też w empiku i kupilam kumpeli książkę - w sobotę robi ognisko pożegnalne i ehhh Smutno.. na rok wyjeżdza... Kupilam jej (ona tez jest chrześcijanką) książkę z cytatmi z Biblii - piękna. Gdybym mogła to bym ją sobie zatrzymała ^^

Nic, elce wypoczywac, za 3 dni z TŻ-em się zobacze ^^

Cya ;*
Ale ten czas szybko mija -dopiero pisałas ze jeszcze 20 dniFajny prezent dla kolezanki
Stary 2008-06-25, 20:13   #4301
tamonita
Zakorzenienie

Jabłuszko Kochanie moje dziękuje bardzo za zyczonka Bardzo przykra jest ta sytuacja z rodzicam, jednak mam nadzieje, ze wszystko się ułoży, w kazdym małżeństwie bywają chwile lepsze i gorsze, to normalne. Jednak z czasem mama zapomni o tym co sie stalo, a tata przeprosi za te przykre slowa, zobaczysz. Fajnie, że poznałaś nowych ludzi, że korzystasz z życia i jesteś pełna radości i optymizmu... Naprawde bardzo mnie to cieszy
Siostra, aleś Ty "przystojna" A tal sero, to naprawde śliczna dziewczyna z Ciebie, masz ladne wlosy A co do tego wyboru to... ja tak już mam pomieszane w głowie z tym R. i A., że... sama nie wiem co by Ci tu doradzic
Mercy, wiesz ja widzę, ze ten kolega to dla Ciebie raczej nie jest kolega, prawda... Ehh... dziwny typ z niego, możę potrzebuje takiej iniciatywy z Twojej strony albo wprost przeciwnie, czuje się zbyt pewnie, wie, że coś czujesz do niego i to dlatego... Kurcze, sama nie wiem
Nefruś ahh uwielbiam ten Twój optymizm Super, że niedługo widzisz sie z TŻ i że tak ładnie idzie Wam zbieranie kaski A gdzie wyjeźdza koleżanka ?

Niech się stanie... !
KCP

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-25, 20:15   #4302
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Tamuś - wyjeżdza na rok do Anglii
Optymizm? W sumie.. ja tam się nie mam o co martwić

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 20:43   #4303
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Mango, ja bym wybrała chyba R. tak intuicyjnie albo dwóch naraz, taki podstęp nie dość, że wredny, to jeszcze ... niebezpieczny z tego,co czytałam

Jabłuszko, kurczę, głupia sytuacja tata beznadziejnie się zachował, ale z drugiej strony, to taki rodzaj 'przewinienia', że myślę, że już wkrótce wszystko będzie ok. Mama przecież na pewno nie umie się na niego denerwować tak długo

a z Ciebie to taka imprezowiczka widzę, że ED tego z Ciebie nie wykorzeniło, zazdroszczę

Nefre, nienawidzę pożegnań

a ja - z moją arcy jasną karnacją- tak fajnie się opaliłam w to lato tak się cieszę, co z tego, że jestem i tak blada w porównaniu do znajomych, ale jak na mnie jest super !!!!!!!!

oglądam właśnie meczyk i wcinam lody !

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 20:54   #4304
anniaa

Witam. jestem okropnie padnieta jeszcze w pracy prosili zeby godzine dłuzej zostałam zgodziłam sie . Dzien w pracy udany . znam wszystkie osoby bo juz tam pracowałam wiecz wszystkimi jestem na Ty. w chwili wolnej rozmawiałam jak zwykle. taka jedna dziewczyna jest nowa nic nie wie gdzie strasznie nie kumata normalnie tragedia i tak koles- znamy sie z lat podstawówki choc jest starszy oblał mnie mlekiem a ta dziewczyna tak patrzy dziwnie . poczym okazało sie ze bardzo podoba jej sie ten koles i była zazdrosna ze gadam z nim

A co do lekarza hm . chirurg powiedział ze mam pod skóra na ramieniu jakis guzek i dlatego tak boli i nalezy go usunac poniewaz moze a nie musi sie rozwinac i bede miec wtedy duze problemy z reka bo moze to spowodowac nawet nowotwór. no i dał mi jakies tam receptne na mascie i jakies opaski które jakies tam działania maja ale musze sobie je kupic zamawiajac przez tel bo az z łodzi ceny sa tego boskie ale oczywiscie nie ma zadnych znizek. a operacji wyciecia tego guzka nie moge bo uwaga uwaga nie mam 18 lat. dlatego mam do konca października robic to co mi dał i sie zgłosic znowu i wyciecie moge miec dopiero po urodzinach czyli pod koniec stycznia .

Mango ja bym wybrała A bo moje imie zaczyna sie na ta literke

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 21:07   #4305
czekoladencja
Rozeznanie

Witam dziewczynki Chciałabym dołączyć do Waszego forum i też trochę Wam o sobie poopowiadać. Widzę tu wszytskie zapracowane i zmęczone dusze, a ja dla odmiany dzisiaj cały dzień odpoczywałam. Popołudnie bardzo miło spędziłam z przyjaciółką na zielonej trawce z laptopem i truskawkami. Ah... te uroki wakacji a tymczasem dobranoc

"bo jak śmierć potężna jest miłość...
wody wielkie nie zdołają ugasić miłości, nie zatopią nie zatopią jej rzeki "
czekoladencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 21:34   #4306
Mercy
Zadomowienie

Tamus no nie tylko mi nie mów ze ja w nim??Jezu to by było straszne!Być jego dziewczyna!On zmienia dziewczyny jak rękawiczki-ja zwsze byłam jego kumpela, przyjacółka, moze coś tam kiedyś próbował ale ja znajac go jakos się do tego nie kwapiłam, on był dla mnie jak brat...mówił ze nie ma takiej drugiej dziewczyny jak ja?może mnie zauroczył? no nie no ja się nie mogłam w nim zakochac!! O matko ale by były jaja....to bym chyba cierpiała do konca zycia-no ale jak przez tyle lat sie w nim nie kochałam-moze to tylko przywiązanie i to ze chciałabym zebym było jak dawniej?A moze jak on teraz tak się jakby odsunął to ja sie opamietałam...??no nie no nawet mi Tamo nie mów ja się nie moge w takim człowieku kochac!!

Aniaa wspołczuje Ci z ta reka ,zamiast odrazu wyciąc i po problemie to takie ceremele

Czekoladenja witaj na forum

Idę spać Tamus przez ciebie nie będe mogła zasnąc!!
Stary 2008-06-25, 21:44   #4307
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Dziewczyny - no masakryczny dzień... wróciłam z miasta o 16 i padłam w głowie się kreci i wymiotować chce... chyba moja głowa będzie sobie pamiętać o wypadku :?

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 22:23   #4308
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Oj ty to masz dobrze umiesz długo spać ja znów tylko do 8.
eee tam dobrze ja bym wolała wcześniej umieć wstawać, szkoda dnia na spanie

Cytat:
Dzięki dziewczyny Ale to nie proste kurde, bo... nie widziałam go od 13 kwietnia... normalnie masakra

Ewusia- nie mogę byczę się odpoczywam po sesji itp. ale kupiłam sobie AB Rocketa to zacznę ćwiczyć tutaj w domu u rodziców A i blender kupiłam i mp3 dostałam $ za sesję więc może coś się uda
no to już kawał czasu się nie widzialiscie
ale słusznie że odpoczywasz, należy Ci się
Cytat:
PS. Moje wakacje wiszą pod znakiem "?". Siostre się spaliło coś w kompie- miejmy nadzieje, że tak samo jak w kompie (zasilacz) tak samo padło to w monitorze bo tak to 700 zł za sam monitor...
mam nadzieję ze jednak Ci sie uda jechać na te wakacje

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

no a potem poszłam do lekarza, spoznia mi sie miesiaczka, a w sumie mama nieregularne wiec poszlam do lekarza zrobil mi usg nic tam nie wyszlo, powiedzial ze to napewno ze stresu i nie ma zadnych powodow do zmartwien, nawet mnie nie badał na tym fotelu strasznym co to tam widzialam w gabinecie
no widzisz, nie było się czym stresować (wiem ze łatwo sie mówi )

Cytat:
już miałam za Tobą list gończy wysyłać

Cytat:

faktycznie przykra sprawa ale na pewno rodzice sie dogadają pamiętaj ze Twój tata jest również tylko facetem i pewnie wielu rzeczy nie rozumie

Cytat:

czekam na fotki po remoncie

Cytat:
nie przesadzasz, ale stanowczo powinnaś starać się wrzucić na luz nie daj sie zaskoczyć jakby co kolejnym fochem, nie jest tego wart i tak żebyś się musiała denerwować

Cytat:
Aaa
heheh, ja się wstrzymuję od głosu najlepiej to jakby jakiś trzeci się znalazł

Cytat:

gratulacje świetnie Wam idzie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

oglądam właśnie meczyk i wcinam lody !
też oglądałam mecz oczywiście szkoda że Turcja przegrała, tak łądnie grali

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość

A co do lekarza hm . chirurg powiedział ze mam pod skóra na ramieniu jakis guzek i dlatego tak boli i nalezy go usunac poniewaz moze a nie musi sie rozwinac i bede miec wtedy duze problemy z reka bo moze to spowodowac nawet nowotwór. no i dał mi jakies tam receptne na mascie i jakies opaski które jakies tam działania maja ale musze sobie je kupic zamawiajac przez tel bo az z łodzi ceny sa tego boskie ale oczywiscie nie ma zadnych znizek. a operacji wyciecia tego guzka nie moge bo uwaga uwaga nie mam 18 lat. dlatego mam do konca października robic to co mi dał i sie zgłosic znowu i wyciecie moge miec dopiero po urodzinach czyli pod koniec stycznia .
ale sobie powód znaleźli... ciekawe co by było jakbyś miała więcej do 18-stki niż masz

a gdzie pracujesz tym razem? tam gdzie ostatnio?

Cytat:
Dziewczyny - no masakryczny dzień... wróciłam z miasta o 16 i padłam w głowie się kreci i wymiotować chce... chyba moja głowa będzie sobie pamiętać o wypadku :?

dziś dzień naukowy... ciężko się skupić przy takiej duchocie, oj ciężko
teraz pada deszcz i nawet grzmi trochę, ale ani trochę nie czuję poprawy klimatu w moim mieszkaniu

odliczam dni do soboty bo imprezka się szykuje a muszę myśleć o czymś przyjemnym bo inaczej nauka by mnie zabiła

miłych snów Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 01:45   #4309
gujana
Wtajemniczenie

Dziewczynki Kochane

wyjezdzam o swicie (dopiero skonczylam sie pakowac - normalka...... :/ ), wiec wpadlam sie pozegnac.. mykam do Wilna a pozniej sie zobaczy... sakwy wypelnione, namiot jest, wszystko gitara... tylko jeestem chora, wiec nie wiem co bedzie... no ale mam nadzieje ze jakos sie z tego wykaraskam...

zycze Wam szalooooonych wakacji!! Wracam za około miesiąc

Trzymajcie sie )

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-26, 07:14   #4310
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Tamonitko, ja tam i tak znam prawdę... Tę jakże smutną prawdę A podeślesz mi jakieś swoje? Bo jeszcze własnej siostry nie widziałam!
Dziękuję Wam dziewczyny za te rady To jest taaakie trudne... I przyznam, że A. mnie bardzo denerwuje ostatnio I ta jego wśbiskość "dlaczego nie możesz? gdzie jedziesz? ...z kim?" bla bla bla

Gujanko! Udanego wyjazdu Kochana Będziemy tęsknić

Stary 2008-06-26, 07:16   #4311
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Dzień dobry!

Gujana
- Tobie również życzę miłych wakacji i wspaniałego wyjazdu

Mercy, a to takie z niego ziółko o kurczę to lepiej postaraj się hmmm specjalnie do niego nie przywiązywać choć to trudne pewnie a od przyjaźni do miłości (w realcjach damsko - meskich) malutki krok

Mango, no to bierz się za R

a ja z samego rana byłam na takim placu po truskawki jejku, są takie pyszne, że już zjadłam z pół kilo

Miłęgo dnia !

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 07:31   #4312
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Dziewczynki Kochane

wyjezdzam o swicie (dopiero skonczylam sie pakowac - normalka...... :/ ), wiec wpadlam sie pozegnac.. mykam do Wilna a pozniej sie zobaczy... sakwy wypelnione, namiot jest, wszystko gitara... tylko jeestem chora, wiec nie wiem co bedzie... no ale mam nadzieje ze jakos sie z tego wykaraskam...

Trzymajcie sie )
zycze Ci wspanialych wakacji Gujanko! uwazaj na siebie i wypoczywaj najlepsze

dzien dobry,

ja juz po sniadaniu i zaraz sie zbieram do pracy, na dworze paskudnie dzis poprostu, wieje, zimno i zaraz lunie pewnie..Ale nic to, jutro piatek

milego dzionka kochane!
Stary 2008-06-26, 08:00   #4313
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Mango, no to bierz się za R

a ja z samego rana byłam na takim placu po truskawki jejku, są takie pyszne, że już zjadłam z pół kilo

Miłęgo dnia !
R. się jakoś tak pozytywnie zmienił, albo ja zmieniłam podejście... Hmmm

Mam to samo, ale z malinkami! Nie wiem ile się mieści w koszyku, ale prawie cały zjadłam

Stary 2008-06-26, 08:10   #4314
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Oj Przejdzie
Cytat:
Dziewczynki Kochane

Trzymajcie sie )
Gujanka szczęśliwych wakacji

Jak zwykle wstałam o 8 i zastanawiam sie jedząc jogurt i serek widelcem czy dzisia znów pójde na 2,5 godz na rolki

Mango wybierz R. bo bądź co bądź chyba nadal mu na tobie zależy
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 09:10   #4315
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

nie przesadzasz, ale stanowczo powinnaś starać się wrzucić na luz nie daj sie zaskoczyć jakby co kolejnym fochem, nie jest tego wart i tak żebyś się musiała denerwować

No własnie ja to wszystko w środku trzymam i nic nie mówie-chociaż w sumie spotkaliśmy się tylko raz....to ja nawet nie mam mu kiedy pokazać mu za bardzo ze jestem wyluzowana....(ja bym chciała zeby on albo mi juz powiedział daj mi spokój, zakonczmy to, albo zeby było jak dawniej-czyli zebysmy rozmawiali, spotykali się, a nie tak ze sms na dzien i koniec)

heheh, ja się wstrzymuję od głosu najlepiej to jakby jakiś trzeci się znalazł

No własnie Manguś jest jakis 3?
Cytat:
Dzień dobry!

Mercy, a to takie z niego ziółko o kurczę to lepiej postaraj się hmmm specjalnie do niego nie przywiązywać choć to trudne pewnie a od przyjaźni do miłości (w realcjach damsko - meskich) malutki krok
No staram się ale ja juz sie przywiązałam-od dziecka się znamy-bawiliśmy się razem w piaskownicy i ta przyjazn tak trwała, trwała i nagle...trach nie wiem co się stało...
Miłęgo dnia !

Gujanka do zobaczenia za miesiąc i udanych wakacji!!

Mango to może jednak wybierz R-chłopak jest za Toba a tamten to to nie wiadomo co

Tamo! A ty mi miałaś chyba zdj wysłac i nie doszło nic. Mój mail: maczupikczu89@o2.pl
Stary 2008-06-26, 09:18   #4316
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Tamuś - wyjeżdza na rok do Anglii
Optymizm? W sumie.. ja tam się nie mam o co martwić
Kurka, wszyscy do Anglii wyjeżdżają

Cytat:
Napisane przez czekoladencja Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki Chciałabym dołączyć do Waszego forum i też trochę Wam o sobie poopowiadać. Widzę tu wszytskie zapracowane i zmęczone dusze, a ja dla odmiany dzisiaj cały dzień odpoczywałam. Popołudnie bardzo miło spędziłam z przyjaciółką na zielonej trawce z laptopem i truskawkami. Ah... te uroki wakacji a tymczasem dobranoc
witaj

Cytat:
Tamus no nie tylko mi nie mów ze ja w nim??Jezu to by było straszne!Być jego dziewczyna!On zmienia dziewczyny jak rękawiczki-ja zwsze byłam jego kumpela, przyjacółka, moze coś tam kiedyś próbował ale ja znajac go jakos się do tego nie kwapiłam, on był dla mnie jak brat...mówił ze nie ma takiej drugiej dziewczyny jak ja?może mnie zauroczył? no nie no ja się nie mogłam w nim zakochac!! O matko ale by były jaja....to bym chyba cierpiała do konca zycia-no ale jak przez tyle lat sie w nim nie kochałam-moze to tylko przywiązanie i to ze chciałabym zebym było jak dawniej?A moze jak on teraz tak się jakby odsunął to ja sie opamietałam...??no nie no nawet mi Tamo nie mów ja się nie moge w takim człowieku kochac!!

Idę spać Tamus przez ciebie nie będe mogła zasnąc!!
ojj Kochana, a mi się coś zdaje, że Tobie jednak w Jego kierunku ostrrrro serducho bije

Cytat:
Tamonitko, ja tam i tak znam prawdę... Tę jakże smutną prawdę A podeślesz mi jakieś swoje? Bo jeszcze własnej siostry nie widziałam!
Wyśle Ci linka na PW

Cytat:
Tamo! A ty mi miałaś chyba zdj wysłac i nie doszło nic. Mój mail: maczupikczu89@o2.pl
Nie miałam Ale mogę Ci pokazać linka na PW, ale ! Ja Ciebie też nie widziałam !! I chce zobaczyc monisia46@o2.pl no chyba, że masz na jakimś portalu fotki

Po 7 wstalam bo mój maly sąsiad darł morde (wybaczcie tę dosłowność, ale taaak mnie wkurzył ) od samego rana ! zaraz wszamie jakieś śniadanie, bo mi kiszki marsza grają...

Have a nice day !

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-06-26, 09:23   #4317
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Mango to może jednak wybierz R-chłopak jest za Toba a tamten to to nie wiadomo co
Wiesz... Dokładnie tak wyglądają moje przemyślenia.
A co do tego czy jest trzeci - jest jeszcze dwóch, którzy również od 2 lat mnie "podziwiają" (Jak A. i R.) . Ale z tym pierwszym wygląda to tak: "Czeeeść, to ja twój D. Nie jestem już z M. , mam u ciebie szanse?? Kocham cię" A drugi to superkumpel z klasy On liczy na coś więcej, ale dla mnie jest tylko kolegą

Stary 2008-06-26, 10:22   #4318
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
ojj Kochana, a mi się coś zdaje, że Tobie jednak w Jego kierunku ostrrrro serducho bije

ja sma nie wiem co to jest-z jednej str jak se pomyśle ze miałabym z nim chodzic to mnie to przeraza.....wole być jego przyjacółką chyba, ale z drugiej strony gduby on był fajniejszy, gdyby nie zmieniał tyh dziewczyn co chwile, dyby nie był taki ze on to jest naj to bym się moze nie bała, musiałby się zmienićBo ja juz mu raz mówiłam ze ja tylko przyjacółką chce byc jego nikim więcej...to był zły no ale mu przeszło....jak widać-przyjażn chyba teżNie wiem...narazie będę czekać czy on cos dzis napisze czy może znowu będzie milczał....Ja jestem niestety bardzo przywiązana dop niego....ale czy to coś więcej-nie moge się rozszyfrować
W kazdym bądz razie to by było niezgodne z moim rozumem-pchać się w zwiazek z nim

Nie miałam Ale mogę Ci pokazać linka na PW, ale ! Ja Ciebie też nie widziałam !! I chce zobaczyc monisia46@o2.pl no chyba, że masz na jakimś portalu fotki

Wysłałam Ci meila

Po 7 wstalam bo mój maly sąsiad darł morde (wybaczcie tę dosłowność, ale taaak mnie wkurzył ) od samego rana ! zaraz wszamie jakieś śniadanie, bo mi kiszki marsza grają...

Jezu ja mam takie sąsiadki-jak zaczna piszeczeć to...Ostatnio był spokój bo wyjechały na 2 tygodnie do Egiptu a teraz wróciły i znowu to samo

Have a nice day !
Cytat:
Wiesz... Dokładnie tak wyglądają moje przemyślenia.
A co do tego czy jest trzeci - jest jeszcze dwóch, którzy również od 2 lat mnie "podziwiają" (Jak A. i R.) . Ale z tym pierwszym wygląda to tak: "Czeeeść, to ja twój D. Nie jestem już z M. , mam u ciebie szanse?? Kocham cię" A drugi to superkumpel z klasy On liczy na coś więcej, ale dla mnie jest tylko kolegą
No to masz w czym wybierać hihihi-przemysl jeszcze raz, ale ja myśle ze powinnas wziąć się za R.
Stary 2008-06-26, 10:25   #4319
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

zdrówka i wspaniałych wakacji Kochana i do szybkiego "zobaczenia"

Cytat:

!
a Ty co? bezsenność?

Cytat:

ja juz po sniadaniu i zaraz sie zbieram do pracy, na dworze paskudnie dzis poprostu, wieje, zimno i zaraz lunie pewnie..Ale nic to, jutro piatek

Cytat:
R. się jakoś tak pozytywnie zmienił, albo ja zmieniłam podejście... Hmmm

panna niezdecydowana

Cytat:
No własnie ja to wszystko w środku trzymam i nic nie mówie-chociaż w sumie spotkaliśmy się tylko raz....to ja nawet nie mam mu kiedy pokazać mu za bardzo ze jestem wyluzowana....(ja bym chciała zeby on albo mi juz powiedział daj mi spokój, zakonczmy to, albo zeby było jak dawniej-czyli zebysmy rozmawiali, spotykali się, a nie tak ze sms na dzien i koniec)
l
rozumem Cię doskonale lepiej w tą albo w tą niż tkwić w zawieszeniu

Cytat:

Po 7 wstalam bo mój maly sąsiad darł morde (wybaczcie tę dosłowność, ale taaak mnie wkurzył ) od samego rana
chyba bym uszkodziła sąsiada na Twoim miejscu

bo ja tam sobie do 10 spałam a i tak z trudem zwlekłam się z łóżka nie wiem co się dzieje ze mną, nigdy aż tak nie miałam

słonce świeci a ja znów do książek... ehhhh

miłego dnia Słoneczka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-26, 10:44   #4320
Mercy
Zadomowienie

aha Tamo zapomniałam zamalować twarzy-ja to jestem ta w tych pasiakach

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości