![]() |
#4291 | |
Raczkowanie
|
Dot.: izotek
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Ja bez izo w domu chodzę we wszytkim na lewo - drażnią mnie wewnętrzne szwy w spodniach, bluzkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
Aaa to ja wyjmę kupię izo wszystkie jakie mam do końca, wyjmę blistry, wrzucę do jakiegoś pudełka i też napiszę, że jeszcze tylko jedno pudełeczko. Psychicznie to załatwię
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Co z tym wątkiem dla po-izotekowców? |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Raczkowanie
|
Mi też te nawyki weszły, całe szczęście. Teraz przynajmniej nie tykam twarzy(czyt. nie robię głupot i krzywdy sama sobie). Mi jak na razie wróciło tylko świecenie twarzy w strefie T, ale to i tak głównie jak siedzę w pracy w klimie i w zasadzie świecę się dopiero lekko po jakichś 7-8 godzinach. No i głowę/włosy trzeba już częściej myć. Wręcz bym powiedziała, że z każdym dniem twarz wygląda lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry jest i naturalny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Raczkowanie
|
A odnośnie tych włosów...czy zawsze tak jest, że po kuracji wracają do poprzedniego stanu w kwestii mycia? Czy może być tak, że efekt nie przetłuszczania utrzyma się na stałe po izo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Raczkowanie
|
Nie słyszałam ani nigdzie nie czytałam o przypadku gdzie u kogoś ten efekt się utrzymał na stałe po kuracji. Jedyne co, to ewentualnie są świeże nieco dłużej niż przed kuracją. Na stan taki jak w trakcie liczyć nie można raczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4302 |
Raczkowanie
|
Dawno tu nie zaglądalam, jednak nie bardzo mam na to ostatnio czas. Weszlam tu jedynie aby podzielić się dobra nowina , pisałam kiedys, że wysyp trwa u mnie juz bardzo dlugi czas. Chyba juz to przeminelo - juz od 2 tygodni caly czas lepiej. Oby tak dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Jutro idę na badanie krwi, we wtorek dermatolog i mam nadzieję, głęboko wierzę, że przede mną ostatnie opakowanie i koniec
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Ja też zazdroszczę
![]() P.S. jaki jest sens robienia badań przed ostatnim pudełkiem? jak wyjdą dobrze, to dobrze, a jak źle, to przecież nie będziecie się teraz bawić w zmianę dawki? A jeśli chodzi o przyszłe prognozy, to chyba nie ma co robić z krwią, tylko trzeba poczekać, aż organizm sam się zregeneruje po zakończeniu brania izo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
Niby tak, ale moja dermatolog inaczej nie da mi recepty, jak nie zobaczy prawidłowych wskaźników. Poza tym to tylko moje prognozy, że to ostatnie pudło izo. A jak będzie i czy nie postanowi mi pociągnąc tej kuracji, tego nie wiem
![]() Zresztą ... sama z przyjemnością sprawdzam co miesiąc co tam u mojej wątroby słychać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Rozeznanie
|
U mnie dokładnie to samo. Pobieranie krwi przeżywam dzien wczesniej. Dobrze, ze mąż ze mna chodzi bo bym lezała za kazdym razem^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówi się, że kobiety oduczają się tej paniki przed pobieraniem krwi jak są w ciąży i muszę robić multum badań, na pobrania chodzą praktycznie co kilkanaście dni, także ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja się też zawsze bałam pobierania jak byłam mała. Ale to wynika z braku zaufania nabytego w wieku zanim skończyłam 5 lat. Pielęgniarki kazały matce wyjść i się zaczęły ze mną szarpać, podczas gdy mamusia stała sobie za szybą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie boję krwi (miałam doświadczenia z prosekt), ja się boję wkłuwania, boję się zgięcia w łokciu i jeśli pigułka za pierwszym razem pobierze to ok. Ale czasami jest tak, że bierze już drugą, trzecią żyłę, ja słyszę - no nie chce nic lecieć, zaciskaj pięści - to już odlot gwarantowany. W czasie pobrania intensywnie czytam banery o tematyce zdrowotnej na ścianach
![]() Saphir, zabiłabym, Taką traumę dzieciakowi na całe życie zrobić. Co one myślały? Mama widziała przez szybę co się dzieje? Edytowane przez lisnov Czas edycji: 2015-05-25 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
Kurczę dopadła mnie dziś mega suchość oczu, krople co godzinępraktycznie i co nigdy nie występowało do tej pory- ból gałek ocznych przy patrzeniu w bok...trochę mnie to martwi...myślicie, że powinnam pójść do okulisty z tym?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś byłam u dermatologa, dostałam receptę aż na 4 mc (zazwyczaj wizytę miałam co 2)dawka dalej maleńka- na zmianę 10mg i 20 mg na dzień. Potem jeszcze następne 2 mc na pewno (a może więcej?), a Izotek biorę od początku sierpnia, więc u mnie to się dopiero wlecze
![]() Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2015-05-25 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na twoim miejscu zadzwonilabym do dermy i zobaczyła co ona powie na ten temat. Cytat:
I u mnie jakas niespodzianka. Troche sie martwie, bo szybko nadszedl koniec mojej kuracji. Oby tylko nic nie wróciło... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Cytrynusia;51522283]Lec Kochana do lekarza. Takie nagłe mocne zmiany mi sie nie podobają.
Ja na twoim miejscu zadzwonilabym do dermy i zobaczyła co ona powie na ten temat. No właśnie nie wiem co robić...nie chcę wyjść na jakąś panikarę, bo nic takiego się nie dzieje, po prostu czuję suchość oczu, która pojawia się od czasu do czasu, a ten ból gałek jest delikatny, generalni nie jest tak, że mi jakoś przeszkadza bardzo i nie mogę przez to np.pracować, ale po prostu go czuję...Poza tym innych objawów brak... Ostatnio też troch mnie przewiało, parę dni temu smarkałam i bolały mnie trochę zatoki, więc łączę to również z tym... |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
bleuclair strasznie się z tym izo namęczysz
![]() Mogłaby spróbować i dać Ci większą dawkę. Nie rozumiem argumentu że 'jesteś szczupła, nie powinnaś brać więcej' ;/ Są osoby, które ważą po 45kg i biorą 60mg i żyją. Z tego co wiem to jest tutaj obecnie kilka takich osób. No ale wiadomo, każdy lekarz ma swoją, w jego mniemaniu najlepszą, filozofię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.