Ograniczanie jedzenia + ćwiczenia - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 21:00   #4291
Ineczka86
Zadomowienie

Dot.: Ograniczanie jedzenia + ćwiczenia

Też się wybieram na wesele w sierpniu i mam nadzieję, że wtedy będę już na etapie utrzymywania wagi. Dziś wreszcie w miarę sensownie poćwiczyłam - około 15 minut wioseł, trochę przysiadów i agrafki oraz 2 serie A6W po dość długiej przerwie, więc chyba zostanę przy tych dwóch dzisiaj (14 powtórzeń). Jedzenie umiarkowanie, bo nie byłam w domu, więc wiadomo Ale chyba nie było więcej niż 1700 kcal, więc OK.
Ineczka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 16:44   #4292
karini
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny!!!
potrzebuję Waszej pomocy, motywacji i jakiegoś bum co by mnie w końcu zmobilizowało do prowadzenia diety
bo jak na razie to jest kilka, o ile nie kilkanaście diet, które stosowałam, jednak żadnego efektu nie przyniosły i oczywiście tak musiałam każdą porażkę odreagować, że zamiast mnie ubywać to przybywało po parę kilogramów.
Jestem zła na siebie, że nie mogę skutecznie schudnąć zawsze jak idą wakacje to się wstydzę swojego ciała i muszę przyznać że wstydzę się nawet chodzić na jakieś imprezy, bo mam obsesję, że każdy się patrzy na moje grube nogi brzuch i pupę
Proszę, jak macie jakąś fajną dietkę, która w końcu spowoduje, że pozbędę się zbędnych 20 kg to proszę o jakieś info
buziolki
karini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-17, 18:45   #4293
Ineczka86
Zadomowienie

Karini, moim zdaniem najlepszą dietką jest ograniczenie spożywanych kalorii w sposób, który pozwoliłby Ci w miarę nie chodzić głodną. Czyli raczej postawić na te mniej kaloryczne i zdrowsze rzeczy, ale bez jakiejś obsesji, że nie możesz zjeść ciasta, czy kilku kawałków czekolady, bo jesteś na diecie itd. Byleby to nie było w dużych ilościach i zbyt często. No i poza tym ważne jest, by jeść często, a mniej. I do tego trzeba stosować jakieś ćwiczenia, które przyspieszą chudnięcie i ujędrnią ciało. No tak z grubsza wszystko
Ineczka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-14, 15:49   #4294
xagness
Przyczajenie

Hej dziewczyny Chciałabym do Was dołączyć, mam nadzieje że mnie przygarniecie To może na początek coś o sobie ... mam 17 lat, 172cm wzrostu i ważę 67,5 kg kiedyś ważyłam 85kg ale udało mi się schudnąć do 63kg, no i teraz się zaniedbałam i efekty widać od razu niby to tylko 2,5 kg , ale mi jakoś poszło strasznie w tyłek i uda , a za to na wadze za bardzo się nie zwiększyło, dziwne no ale cóż a więc teraz zabieram się znowu za siebie i ma być przynajmniej 55kg ! ahhh... marzenie od dzisiaj ograniczam jedzenie, do tego 1 godz roweryku i 100 brzuszków na początek, no i od czasu do czasu 1 h na rolkach, bo ja za bardzo leniwa jestem żeby coś więcej mi się chciało Mam nadzieje że coś tam mi to wszystko da
trzymam za Was kciuki !
xagness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 09:02   #4295
justyna2639
Zakorzenienie

Dzień dobry Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Ojj teraz po świętach przydałoby się odświeżyć wątek Może znajdzie się jeszcze ktoś chętny do odchudzania? Lato idzie... :P Dziewczyny!!!
justyna2639 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-09, 10:22   #4296
Pelasiaczek
Przyczajenie

Ja jestem chętna, nowa tutaj i do tego jeszcze potrzebująca wsparcia.
Ważę teraz około 62 kilo a chciałabym jakieś 57. Zaczęłam juz trochę ćwiczyć na stepperze i ograniczyłam ilość kalorii.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, w każdym razie przydało by mi się jakieś wsparcie.

Jest tu kto?

Pozdrawiam
Pelasiaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-29, 09:03   #4297
dorota___30
Przyczajenie

Witam Was jestem tu nowa . Ja również postanowiłam zrzucić co nie co, przede wszystkim z moich ud i kuferka, ta dolna część sprawia mi zawsze kłopot, ale zamierzam z tym się rozprawić
dorota___30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-13, 10:51   #4298
dibunia
Przyczajenie

Hej Dorota! Też postanowiłam uczynić to samo, więc jeśli jesteś jeszcze w tej fazie, to ciągnijmy dalej temat bo widzę, że wątek dawno założony no i umarł śmiercią naturalną
dibunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 21:29   #4299
kingaaa455
Przyczajenie

Cześć !
Chciałabym zachęcić (bo rzeczywiście warto!) do śledzenia bloga:
http://poprostufit.blogspot.com/
I do polubienia go na facebooku:
https://www.facebook.com/PoProstuFit?ref=ts&fref=ts
Pozdrawiam
kingaaa455 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości