|
|
#4291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ograniczanie jedzenia + ćwiczenia
Też się wybieram na wesele w sierpniu i mam nadzieję, że wtedy będę już na etapie utrzymywania wagi. Dziś wreszcie w miarę sensownie poćwiczyłam - około 15 minut wioseł, trochę przysiadów i agrafki oraz 2 serie A6W po dość długiej przerwie, więc chyba zostanę przy tych dwóch dzisiaj (14 powtórzeń). Jedzenie umiarkowanie, bo nie byłam w domu, więc wiadomo
Ale chyba nie było więcej niż 1700 kcal, więc OK.
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!!!
potrzebuję Waszej pomocy, motywacji i jakiegoś bum co by mnie w końcu zmobilizowało do prowadzenia diety ![]() bo jak na razie to jest kilka, o ile nie kilkanaście diet, które stosowałam, jednak żadnego efektu nie przyniosły i oczywiście tak musiałam każdą porażkę odreagować, że zamiast mnie ubywać to przybywało po parę kilogramów.Jestem zła na siebie, że nie mogę skutecznie schudnąć ![]() Proszę, jak macie jakąś fajną dietkę, która w końcu spowoduje, że pozbędę się zbędnych 20 kg buziolki
|
|
|
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
Karini, moim zdaniem najlepszą dietką jest ograniczenie spożywanych kalorii w sposób, który pozwoliłby Ci w miarę nie chodzić głodną. Czyli raczej postawić na te mniej kaloryczne i zdrowsze rzeczy, ale bez jakiejś obsesji, że nie możesz zjeść ciasta, czy kilku kawałków czekolady, bo jesteś na diecie itd.
Byleby to nie było w dużych ilościach i zbyt często. No i poza tym ważne jest, by jeść często, a mniej. I do tego trzeba stosować jakieś ćwiczenia, które przyspieszą chudnięcie i ujędrnią ciało. No tak z grubsza wszystko
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Chciałabym do Was dołączyć, mam nadzieje że mnie przygarniecie To może na początek coś o sobie ... mam 17 lat, 172cm wzrostu i ważę 67,5 kg kiedyś ważyłam 85kg ale udało mi się schudnąć do 63kg, no i teraz się zaniedbałam i efekty widać od razu a więc teraz zabieram się znowu za siebie i ma być przynajmniej 55kg ! ahhh... marzenie Mam nadzieje że coś tam mi to wszystko da trzymam za Was kciuki ! |
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Ojj teraz po świętach przydałoby się odświeżyć wątek Może znajdzie się jeszcze ktoś chętny do odchudzania? Lato idzie... :P Dziewczyny!!!
|
|
|
#4296 |
|
Przyczajenie
|
Ja jestem chętna, nowa tutaj i do tego jeszcze potrzebująca wsparcia.
Ważę teraz około 62 kilo a chciałabym jakieś 57. Zaczęłam juz trochę ćwiczyć na stepperze i ograniczyłam ilość kalorii. Zobaczymy co z tego wyjdzie, w każdym razie przydało by mi się jakieś wsparcie. Jest tu kto? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#4297 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was
jestem tu nowa . Ja również postanowiłam zrzucić co nie co, przede wszystkim z moich ud i kuferka, ta dolna część sprawia mi zawsze kłopot, ale zamierzam z tym się rozprawić
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4298 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dorota! Też postanowiłam uczynić to samo, więc jeśli jesteś jeszcze w tej fazie, to ciągnijmy dalej temat
bo widzę, że wątek dawno założony no i umarł śmiercią naturalną
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Przyczajenie
|
Cześć !
![]() Chciałabym zachęcić (bo rzeczywiście warto!) do śledzenia bloga: http://poprostufit.blogspot.com/ I do polubienia go na facebooku: https://www.facebook.com/PoProstuFit?ref=ts&fref=ts Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

Ale chyba nie było więcej niż 1700 kcal, więc OK.

i oczywiście tak musiałam każdą porażkę odreagować, że zamiast mnie ubywać to przybywało po parę kilogramów.
To może na początek coś o sobie ... mam 17 lat, 172cm wzrostu i ważę 67,5 kg
Mam nadzieje że coś tam mi to wszystko da