![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: styl American Girl część II
Wróciłam
![]() ![]() wyszło trochę gaciowato i może wygląda jak bielizna ale ja je bede nosić ![]() szyłam ręcznie,potrzebne rzeczy to zwykłe czarne bikini z Urody za 10zł, dwie pary za małych stringów:niebieskie i czarne. Starczyłyby tylko niebieskie ale krzywo przyszyłam parę razy i musiałam pozakrywać czarnymi paskami, doszyć kokardkę itp. w sumie to taka prowizorka ![]() Nie mam zdjęć przed, na stronie Urody też nie ma ale chyba łatwo sobie wyobrazić czarne bikini bez niczego ![]() szkoda,że nie miałam koronki w kolorze fuksji, intensywnego różu bo połączenie czerń-róż uwielbiam. jeśli chodzi o dół to na zdjęciach jest tył, przód zostawiłam czarny gładki. szkoda,że nie mogłam zrobić na dole takiego poziomego grubego pasa z koronki jak na niektórych fotkach tych bikini co wkleiłyście ale zabrakło koronki. jutro może zrobię sobie to z cekinami....znając mój zapał to nie zrobię ![]()
#4292 |
Rozeznanie
|
naprawdę fajnie ci to wyszło, chyba sama też coś z koronką pokombinuję, moja babcia ma takich koronek i tasiemek pełno bo była krawcową ;-) widziałam nawet u niej w szufladzie 3 cm koronkę w kolorze ostrej fuksji ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() Dobrze,że miałam akurat takie stringi to mi zaoszczędziło pracy bo tylko z nich powycinałam. Może jeszcze usztywnie sobie miseczki w tym bikini i bedzie git. Jabkbyście coś uszyły to wklejajcie fotki, jestem ciekawa i czekam na inspiracje ![]()
#4295 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj zabieram się za upiększanie mojego bikini. Jest takie zwykłe, czarne, z Pimkie.
Kupiłam parę różowych pierdółek, koralików, wstążeczek i zobaczymy co z tego wyjdzie. ![]() Jak zakończę pracę, pokażę rezultat ![]() ;*;*
#4296 |
Rozeznanie
|
Chii1986 jestem pod wielkim wrażeniem, świetnie Ci to wyszło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja nad moim pracuje, majtki mam w polowie zrobione ale troche roboty z tym jest... cekinowe tez chcialam robic ale mi sie nie chce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Rozeznanie
|
Chii ślicznie Ci wyszlo. Ja tez dzisiaj robilam ale zrobilamjedna miseczke tylko bo musialam isc robic obaid tż-owi :/ a potem juz mi sie nie chcialo. dziwnie to moje wyglada
![]() ![]() AnetaK20 Wielkie Dzieki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swietny pomysl z ozdobieniem kostiumu, tez musze o tym pomyslec, i poprzegladac szafe z bikini. Mysle tez zeby kupic koraliki i podoszywac je, albo na sznureczkachz boku dodac je. Dziekuje za inspiracje ;] Tytus a Twoje to jak to w zalaczniku. fajnie bedzie wygladac w calosci, ja w sobote musze kupic jakies kawalki koronki w pasmanterii
Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy... Edytowane przez natural-love Czas edycji: 2008-06-05 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
dól nie jest krzywy(krzywego bym nie założyła) poprawiałam raz nawet bo na początu było krzywo,teraz to raczej ułożenie całego dołu od bikini na podłodze dało takie wrażenie...chyba,że jest krzywo a mi się wydaje prosto
![]() Teraz jestem na etapie robienia brokatowej góry ,na razie jest tylko to co na fotkach czyli nie do końca poobszywane i dopasowane. Dobra wracam do nauki bo ile można szyć ![]()
#4301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ech...no ten strój w załączniku jest śliczny albo ten blękitny z białą koronką....niby proste ale efektowne.
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie jak mają cieniowane włosy Sandra, Jenn i Corinne? Fajnie im się układają, widać jakieś cieniowanie, ale nie wiem dokładnie jak to idzie. Grzywki mają na bok takie dłuższe na pewno
![]()
#4303 |
Rozeznanie
|
nie mam dołu
![]() ![]() sliczny ten brokatowy ![]() Natural ![]() ![]() ![]()
#4304 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Wtajemniczenie
|
Chii super ten stroj tez mam takie czarny z urody chyba tez go pzrerobie tylko na rozową koronke dzieki za inspoiuracje ze z takim zwyklym bikini tez da sie cos zrobic bo ono akurat mnie wkurzalo bo tez nie mam duzych piersi a taka koronaka wiadomo ze je optycznie powiekszy
#4306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Raczkowanie
|
Tragiczny finał szybkiego opalania
Monika Gałązka | rossnet.pl utw. 04.06.2008 mod.04.06.2008 Osiemnastoletnia torunianka trafiła do szpitala z ciężkimi poparzeniami po tym, jak po zażyciu leku przeciw łuszczycy opalała się w solarium. Jak twierdzą lekarze opiekujący się dziewczyną jej życiu na szczęście nie zagraża niebezpieczeństwo. Nie wiadomo jednak czy poparzenia nie pozostawią na jej ciele trwałych blizn. - Leki przeciw łuszczycy zawierają środki uczulające i ludzie cierpiący na tę chorobę doskonale o tym wiedzą - mówi dr Michał Seneczko, dermatolog. - Poza tym są to leki wydawane tylko na receptę. Prawdopodobnie dziewczyna dostała lek od osób trzecich i nie zdawała sobie sprawy z tego, jakie może mieć skutki uboczne - dodaje dr Seneczko. Wiosną coraz więcej młodych dziewcząt, ale i dorosłych kobiet odwiedza solaria, chcąc uzyskać jak najszybciej brązową opaleniznę. Coraz częściej stosują w tym celu środki przyspieszające opalanie. - A co gorsza często prosto z solarium idą "na daszek" i dopiekają się na słońcu. To zdecydowanie za duża dawka promieniotwórcza, której skutki mogą być naprawdę bardzo niebezpieczne do zdrowia - przestrzega dr Seneczko. |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że teraz ten artukół, ale wczoraj nie miałam czasu i was nie czytałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Wtajemniczenie
|
rozumiem chodzenie do solarium w takim wypadku jesli ktos pracuje i nie moze korzystac latem ze slonca w innym przypadkach nie rozmumiem ludzi
a ta z ta choroba dziewczyna rzeczywiscie strasznie glupio postapila i na pewno wiedziala jakie sa skutki uboczne ale jak zawsze sie mysli ----mnie to nie dotyczy--mnie to sie nie zdarzy
#4310 |
Rozeznanie
|
po dziurawcu też nie można się opalać bo grozi to ciężkim poparzeniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pewnie dostala tabletki od jakies kolezanki, <bez pudelka, ulotki>, ktora zapomniala o tym wspomniec. tak to jest jak sie zalatwia na lewo recepty. podobnie ze srodkami antykoncepcyjnymi. dziewczyna dostaje tabletki, pali papierosy a pozniej wielce zdziwiona jak sie w szpitalu znajduje z powodu zatoru. szkoda gadac
![]() |
#4312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Po dziurawcu apropo to wogole mało rzeczy mozna ![]() A ten kositium rozzowo niebieski no sikam tyko jak to zrobic jeszcze zeby takie cycki miec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam ze post pod postem ale czy to wyglada jak stroj kapielowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Rozeznanie
|
ojjj slabo zrobiony
![]() ![]()
#4315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Rozeznanie
|
no toi raczej na bluzeczke nie wyglada mi mama kiedys zrobila bluzeczke na szydelku i była zdecydowanie lepsza od tej
![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/item364597500_styl...s_xl_tu_s.html http://allegro.pl/item370603163__szy...ni_.html#photo to mi sie bardzo podoba http://allegro.pl/item370633675__szy...ni_.html#photo http://allegro.pl/item370900074_supe...owe.html#photo http://allegro.pl/item374413155_reko...tis.html#photo http://allegro.pl/item375155341_szyd...ami.html#photo ![]()
#4318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dół o ile bedzie mi się chciało zrobić zrobię gładki bo zostało mi trochę gładkiego materiału z tyłu tej bluzeczki. Co do tej niebieskiej koronki to racja, też bym wolała taką w odcieniu mocnego różu ale to muszę kupić takie stringi ![]() na allegro są koronki ale się nie opłaca ![]()
![]() |
#4320 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja mam gładkie ciemnoróżowe z usztywnianymi miseczkami, wczoraj wszyłam wkładki i kupiłam takie sreberko nietypowe z dziurami. Dziś zaczynam upiększać moje bikini. Jak mi sie uda to wkleję wieczorem fotki ![]() Oj, się uda ![]() ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-06-06 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.