|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
no wiec tak...po obiedzie niezapomniany seks miesiąca
potem mega kłótnia o nic w sumie..potem nieodzywanie sie do wieczora i rozmowa, ktora jestam po trochu zaszokowana bo TZ jak nigdy ze mna rozmawiał...tak szczerze od serca..ale jak sie pobeczałam ![]() ja mam we wtorek polak i kompletnie nie wiem jakich pytann sie spodziewac;/ |
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
bijcie się o mnie
![]() hehe nie no żartuję ja Was wszystkie kocham hihi xD
|
|
#4293 | |||
|
Zakorzenienie
|
to tylko spotęgowało moje marudzenie
![]() ale bardziej niż rodzone marzy mi sie adoptowane wszystkie afrykańskie dzieci bym pod dach wzieła. Ja powinnam na resocjalizacje albo pedagogikę isc chyba ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
e to zaden renesans..ogólnie jestem mega z***ana po tym wieczorze...nienawidze sie klocic..
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Sioko, ja na Twoim miejscu tez bym pewnie marudziła, a jak nei, to swoje sobei zrobiła
![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj nic nie bylo... w nocy trochę, ale wścibski brat z głupimi pomysłami za scianą, więc kołdra w pogotowiu, chociaż ubrania po całym pokoju się walały moja mama wróciła z wesela, zaglada do mnie do pokoju a tam totalny bałagan, kołdra rozwalona, poduszki pospadały z łózka, w tle skarpetki moje mama sie tylko zapytala, czy sie dobrze bawiliśmy
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, że mi nie urosła ... xD a mogła by
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
i mi
|
|
|
|
#4298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O dzięki że to napisałaś , w końcu bede mogła tez coś napisać ![]() i jak już wiesz coś wiecej ? Cytat:
sexuuu o taaak ! ![]() Cytat:
aaaa dziekuje ![]() odpowiedzialam na 3 pytania przed milionem strzelajac tak jak ona jestem dumna z siebie ale za milion juz zle strrzeliłam ;PCytat:
ładny avatarek ![]() dziewczynki , jutro muszę iść do ortopedy jednak jestem załamana, z godz.na godz.coraz gorzej ... w domu jeszcze jakos ta nogę ciągne za sobą .. a na dworzu masakra ;(ps.dziele się z wami moim ciastem 3 bitem i tortem : ) i macie zdjecia na jednym tż z sioistrą i mną i moj mamens krojacy tort
|
||||
|
|
|
#4299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zeszłym miesiącu namówiłam rodziców żeby co miesiąc przelewali na konto naszego schroniska 20zł nie dużo ale kilka psów sie naje. Kropla do kropli. Sama mam wirtualną adopcje psiaka ![]() Ja nie wiem jak to sie u mnie dzieje ze mi na lato ciala przybywa ![]() Cytat:
![]() Klaudia TŻ jakie ma pampucie
|
||
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
klaudens nie narzeka na faceta, insomnia chyba tez nie, tylko moj odwala jak głupi
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudens no no ale zes ciachu upichciła
![]() Ej ja wcale nie jestem az taka egoistka Mam 1 brata wystarczy mi juz małp w tym zoo... takiego dzieciaka jak on nikt by nie chcial..normalnie jesli ktos chce go nabyc to ja go moge sprzedac...chociaz nie moge nawet dopłacic do niego!
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mojego braciszka za nic bym nie oddała...Gdanszczanki eno mi go tknąc to popamiętacie
![]()
|
|
|
|
#4303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się lepiej, co tam dostałaś ![]() Cytat:
znam jednego chłopaka, jedynaka, większego egoisty neiw idziałam. Swojej mamie nawet żałuje na prezent na urodziny![]() No dzisiaj też sobei pomyslałam, że opierając sie na naszych historiach, neiżły film mógłby powstać ![]() Gosiaczek gdyby misz masz był od września to byś sie nasłuchała na mojego TŻta. Tak odwalał, że głowa mała, już na samym poczatku. teraz się uspokoił... i oby mu tak zostało! W sumie, nei znam pary, która nigdy nei miałaby problemów... Klaudens podaję nazwę tego programu: Ulead VideoStudio 11
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znam
Teściow mych Małżenstwo wrecz idealne.. sa ze soba od 13 roku życia i wciaz sie kochaja... sposob jak do siebie mowia i to po tylu latach... jak sie przytulaja, nadal za reke trzymaja i w ogole... słodkie tak im zazdroszcze ze jedno za drugim jest tak bardzo za soba.. bo ich syn jakos nie poszedl w ich slady:P Nie jest taki wylewny i romantyczny eh Za kogo ja sie wzielam noo :P
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam iść do Gdanska ale zrezygnowałam;/
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiec jestem szczesliwaCytat:
+ hmm taka ozdoba [foto..ale na zdjeciu traci urok swoj]Oh Isnomnio moja Ty Dziekuje juz kopiuje i suzkam
|
|||
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do Gdańska Sioko mam niestety za daleko
![]() Poza tym nigdy nie zostawie mojego pieknego miasta ![]()
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
no klaudens skoro dostałas materiały do kart robienie to nic tylko trza czekac na listonosza
|
|
|
|
#4311 |
|
Zadomowienie
|
wiecie cos Wam powiem
kto sie czubi ten sie lubi i zawsze mam wrazenie ze bez problemow nie ma milosci ale milosc przetrwa wszystko
|
|
#4312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale bylo minelo
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak czekajcie na listy ;* i jak dostaniecie to mi pisać , bo wtedy dopiero moge zdjecia w swoim watku wstawić
Mam nadzieje, że nic się nie rozwali i nie będą tym miotać .
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie coś podobne kupiłam moim rodzicom, bo byłam w kwiaciarni i uszkodziłam taki listek i musiałam kupić ![]() Cytat:
Wiecie co, przypomniał mi sie wykład księdza Pawlukiewicza. Słuchaliśmy go z płyty na lekcjach religii. I tak była mądra historia. Przed ślubem przyszła para do księdza, on się pyta, czy uprawiają seks, a oni ze tak i że "miłosc usprawiedliwia wszystko". Po kilku latach ten mąż wraca do domu i mówi żonie, że odchodzi od niej do innej. Na koniec dodaje "wiesz, miłość usprawiedliwia wszystko". Bardzo fajne są te wykłady, moze nie ze wszystkim się zgadzam, ale sympatyczne anegdotki ten ksiądz przytacza ![]() Pati, ja to od takich słodkości to czasem mdłości dostaję. Ja to muszę troszkę się sfochować, pociapać, bo lubię się godzić... wtedy jest supper
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I podziwiam w tym miejscu Pati że macie spust żeby spotykać sie tak często. Ja nie dałabym rady każdy weekend spędzać z TŻ Klaudia faceci cos maja z tymi kapciami nie tak :P moj też jak wchodzi odrazu kapcie mojej mamy na ogół
|
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak czasem wygladaja moje przesylki z allegro masakra
|
|
#4317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czekamy czekamy odemnie do Ciebie karteczka poleciala w piatek
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
ja słuchałam raz na religii wykładów ksiedza fajne były..to był taki młody ksiadz.. wyklad ogólnie poswiecony sprawie seksu
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Co do braci.. to ja mam starszego od siebie.. kiedyś marzyłam o siostrze.. ale teraz stwierdzam, że dobrze jest tak jak jest...
wiadomo koledzy przychodzą hehe ... i w ogóle.. a to jak jeszcze nie miałam tż to na imprezę z bratem... a to brat obstawę załatwił.. a to jak sie ktoś czepiał to koledzy brata robili z nim porządek hehe.. a teraz to za jego plecami knujemy wciąż jakieś spiski z 'bratową' ![]() a tak poza tym.. to spanie mnie bierze... :P
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie w sumie zawsze dochodzi w dobrym stanie , ale wiem jak może być. Najwyzej podoklejacie elementy
hhihihInsomnia a spadaj stroj kapielowy musze kupić i gdzie ja znajde ładne bikini góra zeby było DD i trzymało elegancko a doł M . z dolem to mozna dobrac zawsze ale góry najczesniej nie produkują
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

potem mega kłótnia o nic w sumie..potem nieodzywanie sie do wieczora i rozmowa, ktora jestam po trochu zaszokowana bo TZ jak nigdy ze mna rozmawiał...tak szczerze od serca..ale jak sie pobeczałam 

ja Was wszystkie kocham 

I idę z laptopem od tż, wrazie gdyby coś... ale nie mam futerału na niego, dlatego jest w torbie płuciennej 
Nigdy! Zwlaszcza jesli mialbybyc takie jak moj brat..co za frajer.. jak bym mogla to bym go gdzies sprzedala
jestem załamana, z godz.na godz.coraz gorzej ... w domu jeszcze jakos ta nogę ciągne za sobą .. a na dworzu masakra ;(

ale ciągle wierzy...
mojej mamy na ogół