Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-09, 12:10   #4291
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Niech mi ktoś pomoże...co jest modne?
Chyba się na łyso obetnę
Ja nie patrzę co jest modne tylko w czym się dobrze czuję , dlatego od lat fryzyry nie posiadam i dobrze mi z tym Mam wyprostowane bądż na wałki rzepy takie grubaśne, albo kucyk, albo kok, uwielbiam długie włosy za różnorodność jaką dają
Ja mam tylko fryzurę dla siebie jak będę ok. 50-tki będzie to wersja boba

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
gold: ślub! gratulowac!!!!

Dorinka : dziękuje Jak tam??
Jak tam ? sama nie wiem, ciągle coś, już chcę aby było już po W piątek jedziemy ustalać menu
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:14   #4292
kaska87
Zakorzenienie

a ja miałam zawsze długie włosy(jak maryna) i źle mi z tym byłó teraz mam krótkie-boba i czuję się super szybko rano umyję wyprostuję i już a jak miłam długie to łoo matk masakra

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:15   #4293
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ja nie patrzę co jest modne tylko w czym się dobrze czuję , dlatego od lat fryzyry nie posiadam i dobrze mi z tym Mam wyprostowane bądż na wałki rzepy takie grubaśne, albo kucyk, albo kok, uwielbiam długie włosy za różnorodność jaką dają
Ja mam tylko fryzurę dla siebie jak będę ok. 50-tki będzie to wersja boba
No właśnie ja też zazwyczaj nie patrzyłam co jest modne, pomyślałam jednak teraz, że może zostanę modna ... miałam już tyle różnych fryzur. Ostatnio bardzo długo miałam długie włosy, coś mnie tknęło, żeby obciąć i teraz mam krótsze i całkiem nieźle się czuje w nich
Podoba mi się fryzura Victorii Beckham, ale to chyba jednak nie dla mnie

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:23   #4294
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja miałam zawsze długie włosy(jak maryna) i źle mi z tym byłó teraz mam krótkie-boba i czuję się super szybko rano umyję wyprostuję i już a jak miłam długie to łoo matk masakra
Wszystko zalezy też od stylu jaki się ma. Ja ubieram się na codzień klasycznie kobieco z lekką nutką ekstrawagancji więc do mnie pasują długie włosy
i ja pasuję do nich. Nawet moja nowa fryzjerka specjalistka od metamorfoz (także sławnych osób) powiedziała, że nie widzi mnie w innych włosach niż długie, co najwyżej nieśmiało proponuje grzywkę ale nic więcej...

Cytat:
No właśnie ja też zazwyczaj nie patrzyłam co jest modne, pomyślałam jednak teraz, że może zostanę modna ... miałam już tyle różnych fryzur. Ostatnio bardzo długo miałam długie włosy, coś mnie tknęło, żeby obciąć i teraz mam krótsze i całkiem nieźle się czuje w nich
Podoba mi się fryzura Victorii Beckham, ale to chyba jednak nie dla mnie

Fryzura Bekhamowej to jedna z wersji boba właśnie, podobają mi się boby ale nie każdemu jest w nich dobrze, ważna jest twarz i kształt głowy- tylko małe zgrabne główki dobrze wyglądają w bobach, ale o tym można pogadać z fryzjerem, jesli masz dobrego to zawsze coś doradzi
Stary 2008-07-09, 12:28   #4295
kaska87
Zakorzenienie

a mi się wydaje, że kobiety jka maja krótki włosy są sexi takie pociągające i ogólnie takie rrr i TZ też tak twierdzi kocha moje włoski

Stary 2008-07-09, 12:30   #4296
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko zalezy też od stylu jaki się ma. Ja ubieram się na codzień klasycznie kobieco z lekką nutką ekstrawagancji więc do mnie pasują długie włosy
i ja pasuję do nich. Nawet moja nowa fryzjerka specjalistka od metamorfoz (także sławnych osób) powiedziała, że nie widzi mnie w innych włosach niż długie, co najwyżej nieśmiało proponuje grzywkę ale nic więcej...

[/B]

Fryzura Bekhamowej to jedna z wersji boba właśnie, podobają mi się boby ale nie każdemu jest w nich dobrze, ważna jest twarz i kształt głowy- tylko małe zgrabne główki dobrze wyglądają w bobach, ale o tym można pogadać z fryzjerem, jesli masz dobrego to zawsze coś doradzi
No właśnie, ja zdecydowanie nie jestem posiadaczką małej, zgrabnej główki
Trudno Poproszę moją fryzjerkę, żeby coś doradziła, w końcu od tego jest

Hania

Stary 2008-07-09, 12:30   #4297
Madlen__18
Zakorzenienie

ale mi cukrujecie dziś**

Dorinka : dasz radę.

ad fryzur to z tyłu mam właśnie jak Viki...tylko, że zarosłam i jutro poprawiam. Mnie z kolei mówią, że źle mi w całkiem długich, potrzebuję zaokrąglac buzię, ze względu na jej szczuplosc, kosci policzkowe.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:34   #4298
kaska87
Zakorzenienie

ja tez musze iśc do fryzjera, ale nie chce mi się pójdę jak TZ będzie miał przyjechać

Stary 2008-07-09, 12:39   #4299
gold-fish
Zakorzenienie

Dzięki ciesze się bo załatwiliśmy w ciągu weekendu salę, noclegi i zespół w dodatku nie potrzebnie się martwiłam bo właściciel sali był super miły ale też konkretny. No i sala zespół już sprawdzony, mało-pijący i śpiewający niemal non-stop .

Wczoraj byłam na ,,Sex-ie..." i myślałam że padnę. Tzn. jakby mi facet wywinął taki numer przed ślubem... chyba zaczęłam się bać... Z drugiej strony to Mr Big i TŻ mają ze sobą baaardzo mało wspólnego Po trzecie: mnie ten film naprawdę urzekł i z chęcią jeszcze raz go zobaczę. No i słowa Carrie że popełniła duży bład, bo nie brała pod uwagę czego chce Mr.Big... mówił: ja bym chciała, ja marzę o... (apropo ślubu) dały mi do myślenia. Mimo, ze TŻ mówi, ze jemu jest obojętne jakie kolory, jakie jedzenie itd... to nie zrobię wszystkiego po swojemu... przecież to tak samo jego dzień .....

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:43   #4300
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
a mi się wydaje, że kobiety jka maja krótki włosy są sexi takie pociągające i ogólnie takie rrr i TZ też tak twierdzi kocha moje włoski

No ja akurat nie i mój Tż też jest przeciwnikiem u mnie krótszych włosów
Myślę że to kwestia indywidualna, ja akurat wiele robię ze swoimi włosami, nie to że je rozpuszczam i tak łażę....zawsze staram się by wyglądały inaczej, ciekawie
Fryzjerka powiedziała, urodziłaś się by mieć długie włosy więc nie rób nic na siłę

Ja miałam kilka fryzur w życiu, także obiektywnie mogę stwierdzić, że nie było to dla mnie ani fajne ani sexy A sexapil trzeba w sobie mieć i już, wtedy to nawet łysa kobieta jest piękna
Stary 2008-07-09, 12:45   #4301
miskowa
Zakorzenienie

a ja byłam niedawno u poleconego fryzjera i wiecie co, nie ma co się napalać na jakieś nie wiadomo co. Za cięcie zapłaciłam dwa razy więcej niż u "nie eksluzywnego" fryzjera i technicznie wcale nie jest lepiej. Miałam zawsze grzywkę ciętą po kole a teraz mam prostą i bardzo krótką i wcale lepiej nie wyglądam moim zdaniem. Ale ja się takimi rzeczami nie przejmuję, odrośnie. Szkoda tylko tej kasy. Najlepiej byłoby mieć stałego fryzjera, który nas zna i zna nasze włosy, ale ciężko o coś takiego niestety
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:49   #4302
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja takie same upatrzyłam w Ikei
Dzieki, ladne, rzeczywiscie wygladaja na drewno. Strasznie dawno nie bylam w Ikei, a kocham dekorowac mieszkanie i kupowac rzeczy do dekoracji bardziej niz ubrania i kosmetyki

Cytat:
A ja tak z krotkimi ( do ramion) - bez ulozenia nie dalo sie wyjsc z domu, kazde pioro winna strone :/ a dlugie? myje, susze, 10min i wychodze z domu zero ukladania.

Cytat:
No ja akurat nie i mój Tż też jest przeciwnikiem u mnie krótszych włosów
Myślę że to kwestia indywidualna, ja akurat wiele robię ze swoimi włosami, nie to że je rozpuszczam i tak łażę....zawsze staram się by wyglądały inaczej, ciekawie
Fryzjerka powiedziała, urodziłaś się by mieć długie włosy więc nie rób nic na siłę

Ja miałam kilka fryzur w życiu, także obiektywnie mogę stwierdzić, że nie było to dla mnie ani fajne ani sexy A sexapil trzeba w sobie mieć i już, wtedy to nawet łysa kobieta jest piękna
Tez uwazam, ze krotkie wlosy nie maja takiego polotu jak dlugie I moj tz tez kocha dlugie wlosy, i tak samo jak Dorinka urodzilam sie, zeby miec dlugie wlosy Niestety znow kusi mnie, zeby je przyciemnic.
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:50   #4303
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
wtedy to nawet łysa kobieta jest piękna
umarłam

Stary 2008-07-09, 12:58   #4304
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na ,,Sex-ie..." i myślałam że padnę. Tzn. jakby mi facet wywinął taki numer przed ślubem... chyba zaczęłam się bać... Z drugiej strony to Mr Big i TŻ mają ze sobą baaardzo mało wspólnego Po trzecie: mnie ten film naprawdę urzekł i z chęcią jeszcze raz go zobaczę. No i słowa Carrie że popełniła duży bład, bo nie brała pod uwagę czego chce Mr.Big... mówił: ja bym chciała, ja marzę o... (apropo ślubu) dały mi do myślenia. Mimo, ze TŻ mówi, ze jemu jest obojętne jakie kolory, jakie jedzenie itd... to nie zrobię wszystkiego po swojemu... przecież to tak samo jego dzień .....
Tez bym sobie chętnie raz jeszcze obejrzała
Stary 2008-07-09, 13:01   #4305
natj
Rozeznanie

Cytat:
wtedy to nawet łysa kobieta jest piękna
Cytat:
umarłam
Kiedy to prawda
Ja miałam kieeedyś płomienno rude włosy do łopatek, jak zdecydowałam się ściąć do za ucha żeby pozbyć się farby to wszyscy mówili że to nie to i że straciłam seksapil ;P
Ale chłopaków to jakoś nie odstraszyło

Nema,
ee, co ty trzaskać sobie samej foty jak na fotkę.pl jak wyruszymy gdzieś w trasę z tż to wtedy wrzucę, no i będzie na widoczku jakimś oko zawiesić
natj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-09, 13:01   #4306
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
umarłam

No co nie jest tak ?

Nocko ja też tak miałam, jak obięłam to cierpiałam strasznie, w kółko ta sama fryzura, już miałam dosyć i zapuściłam...Tak naprawdę krótsze włosy ograniczają, a juz jakaś konkretna fryzura to dla mnie masakra, jak można codziennie tak samo wyglądać Ja przez fryzurę się zmieniam, dostosowuję do stroju, okazji a tak rutyna, nie dla mnie
Stary 2008-07-09, 13:01   #4307
czarna.noc
Wtajemniczenie

A mi sie SATC w ogole nie podobal. Nie rozumiem, jak mozna bylo stworzyc tak naiwna fabule, facet kolo 40-45 (?) a zachowanie gowniarza. Nastepnym razem ucieknie, bo nie spodoba mu sie niebieska farba na scianie bo nie bedzie w stanie wyartykułowac, czego naprawde chce. Wynudzilam sie, krecilam sie w fotelu i sama chcialam uciec w polowie No a te wszystkie stroje, buty... nic bym nie zalozyla , nic bym nie chciala <ziew> No dobra, podobal mi sie tylko kolor wlosow Mirandy

Dorinko, mam tak samo jak Ty w tej kwestii. Przy dlugich wlosach, nawet lekkie zakrecenie lokow daje zupelnie inna fryzure, a upięc sa setki i kazdego dnia mozna inaczej wygladac. Ja sama jednak najbardziej lubie rozpuszczone wlosy, czasem zakladam opaske albo uzywam spinek. Nigdy juz nie zetne krocej niz do lopatek
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 13:07   #4308
kaska87
Zakorzenienie

a ja nie mam z kim iść do kina

Stary 2008-07-09, 13:18   #4309
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
A mi sie SATC w ogole nie podobal. Nie rozumiem, jak mozna bylo stworzyc tak naiwna fabule, facet kolo 40-45 (?) a zachowanie gowniarza. Nastepnym razem ucieknie, bo nie spodoba mu sie niebieska farba na scianie bo nie bedzie w stanie wyartykułowac, czego naprawde chce. Wynudzilam sie, krecilam sie w fotelu i sama chcialam uciec w polowie No a te wszystkie stroje, buty... nic bym nie zalozyla , nic bym nie chciala <ziew> No dobra, podobal mi sie tylko kolor wlosow Mirandy
No mi też się nie podobał zbytnio. Serial ma klimat, jest inny niż wszystkie, a film wcale nie był kontynuacją czy podsumowaniem, tylko kiepską amerykańską szmirą z przewidywalnym końcem. Typowa amerykańska komedia romantyczna

Hania

Stary 2008-07-09, 13:23   #4310
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
No mi też się nie podobał zbytnio. Serial ma klimat, jest inny niż wszystkie, a film wcale nie był kontynuacją czy podsumowaniem, tylko kiepską amerykańską szmirą z przewidywalnym końcem. Typowa amerykańska komedia romantyczna
Hehe zgadzam się w pełni, ale ciuchy mi się cholernie podobały i chetnie bym sobie je poogladala jeszcze raz
Stary 2008-07-09, 13:27   #4311
miskowa
Zakorzenienie

nie oglądałam ani serialu ani filmu i chyba się nie wybiorę
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 13:27   #4312
hania811
Zakorzenienie

Ja własnie od jakiś 3 tygodni wybieram się do fryzjera i wybrac się nie mogę.
Włosy podcinalam jakieś 4 miechy temu...wiec wyobrażacie sobie jak wyglądam. Zapuszczony sciersciuch normalnie.
Jutro mam wolne więć moze w końcu uda mi sie zrobic coś ze sobą.

Ja generalnie caly czas wlosy zapuszczam...juz 1,5 roku.
I co... i wszyscy mnie gnębią żebym ściela.
Ja nie chcę ściąć
Mam dośc krotkich wlosow, chcę robić kucyki, koki, kręcic itp.

Podobno najlepiej mi jest w bobie...ale ja nie chcę wyglądac jak polowa dziewczyn śmigających po ulicy.

Cale szczęście mąż uważa że własnie "nawet lysa" będe piękna
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 13:31   #4313
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
nie oglądałam ani serialu ani filmu i chyba się nie wybiorę
ja też nie

Stary 2008-07-09, 13:32   #4314
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
kiepska amerykańska szmira?... pewnie byłabym tego samego zdania gdyby Mr Big zjawił sie bez problemu na ślubie, w dodatku trzasnął jakś przesadzoną mowe o wielkiej miłościu... a potem byłoby jeszcze bardziej przesadzone wesele... i żyli długo i szczesliwie. ...

a tu zonk

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 13:33   #4315
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kiepska amerykańska szmira?... pewnie byłabym tego samego zdania gdyby Mr Big zjawił sie bez problemu na ślubie, w dodatku trzasnął jakś przesadzoną mowe o wielkiej miłościu... a potem byłoby jeszcze bardziej przesadzone wesele... i żyli długo i szczesliwie. ...

a tu zonk
o a skończyło się inaczje ameryka się nawraca

Stary 2008-07-09, 13:35   #4316
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
ja też nie
Ja tez w ogole nie wiem o co komon
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 13:36   #4317
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja własnie od jakiś 3 tygodni wybieram się do fryzjera i wybrac się nie mogę.
Włosy podcinalam jakieś 4 miechy temu...wiec wyobrażacie sobie jak wyglądam. Zapuszczony sciersciuch normalnie.
Jutro mam wolne więć moze w końcu uda mi sie zrobic coś ze sobą.

Ja generalnie caly czas wlosy zapuszczam...juz 1,5 roku.
I co... i wszyscy mnie gnębią żebym ściela.
Ja nie chcę ściąć
Mam dośc krotkich wlosow, chcę robić kucyki, koki, kręcic itp.

Podobno najlepiej mi jest w bobie...ale ja nie chcę wyglądac jak polowa dziewczyn śmigających po ulicy.

Cale szczęście mąż uważa że własnie "nawet lysa" będe piękna
Tym, że fryzura jakich nosi wiele dziewczyn bym się nie przejmowała, ważne jak Ty w nich wyglądasz Jesli super to nie ma co się przejmować Czasem właśnie laski obcinają się bo modnie a nie zawsze potrafią siebie ocenić w tej fryzurze
Co to znaczy sierściuch ? Czyli włosy masz dokąd ?

Ja dzisiaj chciałam iśc na sex w ....? może nam się uda, chętnie bym wyluzowała się w kinie, na chwilę zapomniała o tym co mnie czeka ....
Stary 2008-07-09, 13:36   #4318
pollynema
Zadomowienie

Cytat:

a tu zonk
A jak dla mnie to było bardzo przewidywalne wlasnie ;p Nie mowiac o tym, ze zapowiedzi filmu zdradzily jak zwykle caly jego sens :/
Stary 2008-07-09, 13:36   #4319
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja tez w ogole nie wiem o co komon
to zgnieć żółwia

Stary 2008-07-09, 13:40   #4320
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

a tu zonk
Zonk zonkiem, ale końca się można było domyśleć.
W amerykańskich komediach romantycznych tak właśnie jest... przez cierpienia., ciernie, choroby i życiowe dramaty do wielkiej miłości, ołtarza, stadka dzieci, pieska i domku z białym płotkiem itp. Nie jest tak?
Może ja jakies inne komedie romantyczne oglądam, ale mam wrażenie, że wszystkie są takie same, a SATC się wpasował w ten klimat... niestety!

Ale ciuszki i buty faktycznie chętnie bym przygarnęła.
Suknia ślubna od Vivianne Westwood

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości