|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
no albo się teleportuj
![]() dzasta ![]() ![]() ![]() agunia ![]() Edytowane przez monai Czas edycji: 2008-08-01 o 20:34 Powód: bo dzasta jest kochana i agunia też ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tylko spróbuj powiedzieć że Ci mało ![]()
![]() |
#4293 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko nie myślecie że jakaś lewa jestem ![]() ![]() ![]() sofferko to musisz do nas dołączyć na plotkowo - filmowy wieczór ![]() wiecie co chyba będę miała opaskę we włosy ;p podobają mi się fryzury jak w załącznikach i robi się już dla mnie opaska u Dodomi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monai Czas edycji: 2008-08-01 o 20:40 Powód: bo mi się zachciało zwierzyć o włosach ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Rozeznanie
|
o ja lubię oglądać filmy
![]() Dodam jeszcze jedną fryzurkę... tylko ja mam grzywkę... ciekawe co wymyśli fryzjerka jak zobaczy moje pomysły ![]() ![]() o i welon wam pokaze ktory zamowilam... 22 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Hihi, ale sierotki jesteśmy z moim TŻ-tem, byliśmy dzisiaj na zakupach w super markecie, moje kochanie kupiło sobie sandałki i potem poszliśmy robić zakupy na leclerca, to buty zostały w depozycie. Zaraz po zakupach mój TŻ pojechał jeszcze na chwilę do pracy. Wrócił jakieś 20 min temu, siedzimy wygłupiamy się, a tu nagle wypala "o k...., butów nie wzięliśmy". Pojechał teraz szybko, mam nadzieję, że uda mu się odzyskać zgubę... ehhh, sieroctwo się szerzy
monai też mi się takie opaski podobają ![]() ![]()
![]() |
#4298 | |
Wtajemniczenie
|
ja też lubię
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oby zguba się znalazła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Wtajemniczenie
|
Widgecik
![]() ![]() zresztą o całej naszej społeczności pomyślę ![]() ![]() a dzisiaj co będziemy oglądać? jakąś babską fajowską komedię poproszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzięki dziewczyny że jesteście w pogotowiu wizażowym i poprawiacie zwichnięte nastroje... ech... no czas się zbierać, bo brat goni ![]() ![]() miłego wieczoru dla Was ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widze Sofferko ze wiekszosc facetow tak ma ze to zbieracze filmowi... Ja tu juz nie raz zlamalabym noge o wielkie pudlo plyt, ktore notorycznie sciaga i nagrywa moj brat, a pozniej to sie wala po pokoju ![]() ![]() No to dziewuszki spotkanko u Monai, ja zajmuje miejsce na srodku kanapy ![]() Ooo Lilus jasne ze pomysle.... ja tez ostatnio bylam u fryzjerki z laptopem, ale nie fryzury jej pokazywalam, o nie,.... pokazywalam jej sukienke aby dziewczyna mogla pomyslec o koncepcji ... Jestem wariatka i calkowicie zdaje sie na nia. ![]() No Agus widze ze byliscie bardzo zajeci soba skoro o zakupach zapomnieliscie. ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-08-01 o 20:57 Powód: Bo dziewczyny mi humor poprawily :] |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę i na podłodze, byleby wygodna poducha pod głowę była
![]() ![]() TŻ podjechał , oby z butkami są butki ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-08-01 o 20:57 Powód: bo TŻ przyjechał z butkami :) |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Wtajemniczenie
|
monai
![]() ![]() ![]() ja przyniosę hity na dżamp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Wtajemniczenie
|
ja u monai siedzę na podłodzę i ściskam mocno w jednek garści Pilota a w drugiej paczkę ciastek-a colę będę popijać z rurki
![]() agunia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4307 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#4309 | ||
Raczkowanie
|
A ja juz po piwku z tata
![]() ![]() ![]() Ale widze, ze tutaj juz chyba jakiś fajny film ogladacie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() PS. Jeszczepanna - jakie kary za złe uczynki? Nam ksiadz na religii jak mantre powtarzał, że wszelkie złe rzeczy jakie nam sie przytrafiaja nie sa zadna kara!!! Bog nas doświadcza w pewnien sposób, ale napewno nie zsyła zadnych kar. Popatrz na zycie wielu osób świętych lub błogosławionych. Przewaznie ich zycie bardzo boleśnie doświadczyło. Czyli zostali ukarani? Tylko za co? Tak jak napisała monai to nie zadna kara, tylko szczescie, że wyszłas z tego wszystkiego cało i teraz m.in. możesz być w gronie PM 2008! ![]() ![]() PS2 zapomniałam sie pochwalic ze moj TZ to tez nie Ł. tylko Pawełek! Najfajniejszy na świecie! ![]() Edytowane przez agulla.@ Czas edycji: 2008-08-01 o 21:36 Powód: o Pawełku :) |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | |||
Zadomowienie
|
Zas przerwa w dostawie neta wrrr, w koncu wchodze i po przeczytaniu tego:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczaki, wpadł mi do pokoju jakiś wstrętny robal, pewnie mnie będzie chciał atakować w nocy ![]() ![]()
![]() |
#4312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
no dobrze że chociaż tyle mi zostało, wiedziałam że za coś na poczatku złapać się trzeba co by z niczym nie zostać
![]()
![]() |
#4314 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a B. się dziwnie patrzy i ogląda Rockiego ![]() Aguniu ja przez rok opiekowałam się Ptasznikiem a raczej Ptaszniczką Princessą mojego B na początku przed snem spdzałam czy siedzi w kokosie ![]() a potem karmiłam ją, sprzątałam ![]() i jak zdechła to mi przzykro było a robactwem się nie przejmuj, i tak statystycznie człowiek zjada kilka pająków ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-03 o 13:38 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() a mi się przypomniała ostatnia rozmowa z TŻtem o wizazu on: i znowu na wizazu ![]() ja: ![]() on: co ty będziesz robić jak już weźmiemy ślub?? ja: jak to co?? buszować po wizazu ![]() on: ale przecież już nie będziesz mogła się tam udzielać ja: jak to nie ![]() on: o jaaaa ![]() ![]()
![]() |
#4316 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i sama zabiłam robala, ojjjj jakby na mnie usiadł w nocy byłby krzyk, bo ten robal to spory i latający był. Tak właśnie można liczyc na rycerskość współczesnych facetów. A jakby mu było smoka zabijać żeby mnie uratować? ![]() ![]() Mowy nie ma, poduchy nie oddam ![]() Cytat:
Mój z wizażem nie ma problemu, musiał się poświęcać o wiele bardziej jak grałam w gierkę internetową, to teraz wizaż to pikuś dla niego. Dziewczyny ciekawe co z kejti, nic się nie odzywa od wczoraj ![]()
![]() |
#4317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zmykam spać a raczej zmykam do sypialni ![]() ![]() P.S To ja zabieram te baterie, chociaz tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
#4320 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() podbijam bateriami ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.