|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
Od razu przypomina mi się odwieczne pytanie z języka polskiego: "Co autor ma na myśli?" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Rozeznanie
|
Tak czy owak, ja też chciałabym się czegoś dowiedzieć na temat tych chłodzących błyszczyków, np. czy pachną tak samo jak te powiększające usta, czy po prostu miętowo, bo zapachu tych powiększających nie jestem w stanie znieść... - mają jakąś nieprzyjemnie chemiczną nutę. No i ciekawi mnie czy dają podobny mleczny efekt jak przedstawiono w katalogu, czy raczej są transparentne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
co za bezsens, zamówiłam magnesy na lodówkę, miałam przy nich czerwoną lampkę i z myślą że nie przyjdą zamówiłam gąbeczki na prezenty i co się okazało? Że mam je na fakturze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Opust wlicza się do zarobku konsultantki i klientek nie powinien interesować. Promocje dla nich są w katalogach.
Dostałam katalogi 15 i pachnące strony z BondGirl007 nie pachną ![]() To ta ich lepsza jakość katalogów..? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY -PROSBA
czy macie zdjęcia torebki Niamn, któa dostępna jest w katalogu chyba 16 i kosztuje 59.9 zł ? albo mozecie napisac czy jest t kolor raczej srebrny czy jasno-złoty ? czy jest ładna i wogóle cos o niej mysle żeby zrobic zamówienie na katalog 16 i zastanawiam sie nad kupnem tej torebki dla siebie |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
szeryfcio
|
No właśnie, ja też nie rozumiem... Chodzi o tak wysoki kapitał zakładowy? Przecież to jest wielka i bogata firma, więc nic dziwnego...
#4298 |
Zakorzenienie
|
Czesc wszystkim!
chcialabym zamowic roz w kulach Avonu..czy ktos z was go ma? sprawdza sie na zime? czy moze lepsze te brazowe kuleczki? |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Wtajemniczenie
|
wszystko zależy od tego, jakiego efektu oczekujesz, ja bardzo sobie chwalę kuleczki rozświetlające, dają bardzo ładny blask i rumiane policzki (zależy ile go nałożysz) moim zdaniem na zimę efekt bardzo odświeżający, bo kulki brązujące lepiej wyglądają na opalonej skórze wtedy dają taki złoty, słoneczny blask
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
chodzilo mi o efekt zastepujacy roz..kladlabym te kuleczki na kosci policzkowe zeby nadac blasku twarzy.
jak sie je aplikuje? miesza sie pedzlem w pojemniczku? (nigdy nie mialam kuleczek) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4302 |
szeryfcio
|
Tak. Miesza się pędzlem w pojemniczku.
#4303 |
Zakorzenienie
|
czytalam wczesniej temat o kuleczkach i tam ktos pisal ze sie ich nie miesza
![]() to pomyslalam: " a jak inaczej je nakladac" dzieki za rozwianie watpliwosci... to zamawiam!!! ja mieszkam we Wloszech wiec nie wiem czy katalog jest taki sam jak w Pl..te kuleczki sa teraz w promocji.. a z kolejnego katalogu avon na pewno kupie krem do stop o zapachu przypraw cynamonu itp ![]() dzieki wielkie za rade..ide zamawiac! ![]() doszukalam sie tez tutaj opinii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.p...2&produkt=8987 |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie czekam na nowe minidisplaye ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Raczkowanie
|
Czy jest oferta NETTO do k15 i k16?
Już znalazłam do k15, więc pewnie do k16 nie ma ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Większość firm podaje oficjalnie takie dane - z tego co kojarzę to wynika to z kodeksu spółek handlowych.
#4307 |
Rozeznanie
|
na watku z katalogami wrzucilam fotki torebki Francesca, robilam je szybko, wiec tylko z przodu i z tylu, nie zdarzylam w srodku zrobic zdjecia
![]() ![]() widzialam tez: - zestaw pedzelkow zlotych na 19,90 - nie sa za duze, ale ogolnie ladnie sie prezentuja, za to etui takie zwyczajne ![]() - zestaw kolczykow Wendy z kat. 16 - te ostatnie zlote koleczka wygladaja troche plastikowo, reszta nawet nienajgorsza - cienie poczworne Tahitian Turquoise - te dwa brazy nawet ladne, ale po tych dwoch pozostalych kolorach spodziewalam sie czegos lepszego...dla mnie to takie troche szarozielone sa, myslalam ze te kolory beda bardziej turkusowo zielone, takie zywe ![]() - zestaw z kadzidelkami i swieczkami liiv botanicals - bardzo ladnie sie prezentuje, ladnie pachnie, taka zywa zielona herbatka ![]() ![]() - rozyczki do kapieli - zapach standardowy, rozany ![]() - torebka Lena - z kat. 16, bardzo ladna, tak jak nie lubie lakierowanych torebek, tak ta naprawde mi sie podoba, dosc plaska, taka kopertowa, wielkosc jak dla mnie akurat, zastanowie sie nad nia bo nie mam zadnej malej wieczorowej torebeczki ![]() Edytowane przez aiyyo Czas edycji: 2008-10-27 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A w zestawie tych pędzelków DO CIENI jest podobny do tego srebrnego,długiego z Avonu?? (ale nie długością tylko "ilością włosia" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W dodatku to co się da "wycisnąć" z tej strony (delikatny zapach cytryny) ma się nijak do zapachu wody ![]() Lipa po prostu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
A te różyczki z Planet Spa ładnie się prezentują?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Konto usunięte
|
widzialam w coku i ladnie wygladaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
witam dostałam nowy katalog 1/2009
Nowości z katalogu: senses nowy żel pod prysznic Naturals nowy zapach balsam do ciała i żel pod prysznic Płyn do kąpieli o zapachu białej lili SSS olejek pod prysznic Kupony z rabatem 50%: Eliksir do cery dojrzałej z anew oraz system po oczy Woda tru glow ta brązowa Perełkoi do twarzy oraz sztyft z avon bronze Demo 1/2009: Perfumy just play dla niej i dla niego SSS serum z kapsułkami do ciała Myśle że się ucieszycie z tych wiadomości |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zadomowienie
|
Chyba płyn do kąpieli o zapachu białej lilii to już był. A czy wiadomo coś na temat zapachów nowych sensesów i naturalsów?
I w ogóle skąd takie info, aż tyle do przodu...
#4316 |
Zadomowienie
|
czy ktoś wie o co chodzi z tą listą produktów przy składaniu zamówienia?Właśnie złożyłam i na koniec wyskoczyła mi taka lista z produktami , które otrzymuje sie po spełnieniu pewnych warunków.Zamówiełam wodę Bond do której dodają balsam a na tej liście nie uwzględnili mi że mi go dodają , było O więc o co chodzi bo nic z ego nie rozumiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy przy nowej serii naturals jest strona zapachowa?? jeśli tak to jak pachnie? ![]()
![]() |
#4320 |
Konto usunięte
|
mam w brakach tylko tusz cynthia rowley a tak go chcialam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.