|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
virtual_reality - witaj i powodzenia! Na śniadanko zjadłaś tylko pomidorki?
No jeśli tak to naprawdę może być ciężko Zjedz coś jeszcze AguniaSopot - witaj na plaży! Im nas więcej tym większa motywacja! ![]() Cześć Marzenka, Cykada, ninaad! A gdzie jest reszta?
|
#4292 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Witam plażowiczki
![]() Wracam po grzesznym weselu, dwa dni trwały poprawiny. Wesele na wsi to chyba niekończąca się zabawa Wracam na SB Wybieram się zaraz do sklepu obkupić się w produkty niezbędne do przeżycia na SB Trochę zajmie mi nadrobienie w czytaniu 20 stron ale dam radę
|
|
|
|
#4293 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() Co do śniadanka to rzeczywiscie marniutkie, ale nic w lodówce nie mam, trza sie na zakupy wybrac. Ale przyznam ze nie moge umęczyc drugiego pomidora, az mi sie odbija :| Trzymajcie za mnie kciuki bo ja mam baaardzo słabą wole jesli chodiz o jedzenie
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ecrulo!
Uzupełnienie zapasów w w lodówce to podstawa
|
#4295 |
|
|
Podrzuccie mi pomysł co kupic na sniadania i kolacje, bo ilez mozna jesc jajka
A na smaych pomidorach długo nie pociagne
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
serki wiejskie, warzywa (np. zapiekane lub sałatki), chudy twaróg np. ze słodzikiem i cynamonem, no i te jajka: omlety (na słono z warzywami i słodko), jajecznica (ostatnio zrobiłam jajko + jog. naturalny i usmażyłam - wyszło b. dobre, takie delikatne)
|
#4297 |
|
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
#warzywa (cukinia, pomidory, ogórki, rzodkiewki, cebulę, kabaczek, fasolkę szparagową, kalafior, brokuły, sałatę lodową, oliwki, szczypiorek, czerwona papryka, pieczarki, kapusta, bakłażan ) #nabiał (serki wiejskie, jogurty naturalne, mleko 0,5%, twaróg chudy, jajka oraz wszelakie inne sery dostępne w sklepach z niską ilością tł i/lub węglowodanów {np. jogurt 0%, ser cheddar o obniżonej zawartości tłuszczu}, ser feta, koperek zielony, ser żółty z niską zawartością tłuszczu, ser ricotta}, parmezan ) #wędliny, mięso (chude produkty drobiowe, np. chudą polędwicę, pierś z kurczaka, łosoś wędzony, tuńczyk, mięso mielone z kurczaka/indyka, mięso z chudych rybek (np. mintaj), ) #pozostałe (fasolka czerwona - można z niej zrobić chili con carne na obiad, lub ciasto czekoladowe, słodzik, cynamon, siemię lniane, czerwoną/zieloną herbatę, majonez, oregano, carry, koncentrat pomidorowy) może się coś przyda
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkich
ja dzis tak pozno al to dlatego ze jak zwykle dlugo w lozku lezalam a potem jeszcze po zakupy musialam isc itd a zaraz trzeba w szafie porzadek zrobic i powyrzucac polowe ciuchow niepotrzebnych. milego dnia
|
#4300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() muah, buziaczek ooo prosze, widze znajoma wlosomaniaczke ![]() ![]()
|
|
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
Dziekuje dziewczyny za mile slowa! ![]() Marzenko nie musisz mi tylka skopac (juz sie boje ) , bo ja nie uwazam, ze jestem brzydka, czy gruba.Zawsze mogloby byc gorzej. ![]() Jest duzo rzeczy, ktore w sobie lubie, ale sa tez rzeczy z ktorych nie jestem zadowolona i chce nad nimi w koncu popracowac, bo kiedys bylo tylko narzekanie i nie robie nic. Dlatego tu jestem, bo z wami jest razniej i latwiej. ![]() Ale dziekuje za Twoj post, bo zawsze jest dobrze miec taka trzezwo myslaca osobe na takim forum. ![]() Nie moge juz 3 dzien cwiczyc, bo zakwasy w udach i pupie po 3 minutach TW robia sie gorsze zamiast lepsze. Wczoraj nawet bralam magnez a dzisiaj wstalam z gorszym bolem. Nawet schylic sie nie moge. grrr A zle, bo powinnam po 1 przerwie robic dalej, to wtedy zakwasy bylyby lepsze. Ale nie moge ani sie rozkroczyc, ani zgiac nogi. Ledwo chodze.
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Fruity
![]() A co do zakwasów, to robiłaś sobie zimny prysznic ? Najlepsze to jest, znaczy mi pomaga tzn. bierzesz na przemian na te zakwasy mocnym strumieniem zimną i gorącą wodę
|
|
|
|
#4303 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj tylko goraca woda sie oblewalam.
Jak jutro nie bedzie lepiej, to i tak chocby pare sekund, ale pocwicze, moze to pomoze.
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np. jak mam regularnie warsztaty, to ledwo chodzę rano, a jak troszkę poćwiczę (nieważne, że ledwo zipię ) to później przechodzi
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Konto usunięte
|
Fruity moze rozciagaj sie wiecej podczas cwiczen, wtedy zakwasy mniejsze
![]() no i w konu sie plazowiczki pokazały
|
|
|
|
#4306 |
|
Rozeznanie
|
Hello Dziewczynki
Ja na nogach od 5, bo Tz miał dzisiaj egzamin na prawko na kat. E...i znow nie zdał (drugi raz). Egzaminator zle ustwail mu przyczepe i nie mogl jej zapiac. Mało tego ten beznadziejny egzaminator, co chwile mowil ile to mu czasu zostało (ma pan 5 minut, ma pan 4 minuty...) Masakra! No i TZ taki smutny, wiec na pocieszenie poszlismy na lody (tak, tak - grzech ) ale trudno... Ja mam za to dobra wiadomosc - dzisiaj byly wyniki egzaminow zawodowych i uwaga, uwaga - zdałam...!! ![]() Z dietka poza lodami wszystko OK ![]() Miłego dnia aha, mam taki fajny plaski brzuszek. Byłam dzisiaj w Orsay i poprzymierzałam sobie troche ciuszkow - weszlam w nr 38
|
#4307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja chyba dzisiaj znowu zrobię z cukinią. Albo może nawet nie omlet, tylko podsmażę cukinię na oliwie i zaleję rozbełtanym jajkiem z ziołami prowansalskimi |
|
|
|
|
#4308 |
|
|
|
|
|
|
#4309 |
|
Rozeznanie
|
virtual_reality witam i życzę powodzenia!
![]() Mój @ dalej trwa, właściwie to już się kończy, dzisiaj to mnie rozrywało na słodkie, chwilowo? przestało ale i tak trochę nagrzeszyłam więc dzisiaj rowerek obowiązkowo, a póki co pokręcę hh przed telewizorem ![]() Na śniadanie dwie malutkie grahamki, odpowiednik jednej zwykłej, serek wiejski i 3 pomidorki takie małe - koktajlowe? To tyle - pomijając grzechy
|
#4310 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4311 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
![]() Co raz bliżej do poniedziłki czyli co raz bliżej do plażowania ;D Już bardzo dobrze przygotowałam się psychicznie :P Myślę, nad tym, zeby skasować moj watek a pisac w tym jesli mi pozwolicie. Bo to bez sensu takie zakladanie tysiaca watkow
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co najwyżej możesz poprosić moderatora, o zamknięcie a pisz tutaj, no pewnie, że tak
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie moge doczekać się obiadu: kurczak z patelni z warzywami i serem, jakaś dziś głodna jestem. A potem kosmetyczka- mam tydzien rozpieszczania sie ![]() Miłej reszty dnia dziewczyny |
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8789670]Poproś moderatora o zamknięcie i pisz u nasz
![]() Nie moge doczekać się obiadu: kurczak z patelni z warzywami i serem, jakaś dziś głodna jestem. A potem kosmetyczka- mam tydzien rozpieszczania sie ![]() Miłej reszty dnia dziewczyny Cykado ja tez ma tydzień rozpieszczania. Witaj w klubie A co do obiadu, to ja mam dzisiaj placki ziemniaczane, z mnóstwem cebuli w środku . na olwie, więc nie jest źle. Ziemniaki bez okropnych sosów, nie tuczą.
|
|
|
|
#4315 |
|
Raczkowanie
|
własnie zauważyłam ze nie sie da skasowac watku ;P
no to zaraz poprosze moderatora zeby skasowal, a jesli to pzreczyta to juz tutaj prosze o skasowanie
|
#4316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja robiłam z 1 jajka + ok. 1-1,5 łyżki jogurtu [1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8789670] Nie moge doczekać się obiadu: kurczak z patelni z warzywami i serem, jakaś dziś głodna jestem. A potem kosmetyczka- mam tydzien rozpieszczania sie ![]() Miłej reszty dnia dziewczyny Ja właśnie wcinam mojego kurczaczka a'la Strogonow (już drugi dzień bo taka porcja podwójna mi wyszła), a dni rozpieszczania się miałam 31 lipca i 1 sierpnia (pedicure+żel na stopy, makijaż, fryzjer, solarium, depilacja-to ostatnie to raczej męka ![]() Cytat:
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację, 100 % racji ale dzisiaj nie miałam możliwości mojego obiadku, to żem wybrała mniejsze zło i na oliwie dzielna jestem, nie?
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Raczkowanie
|
no jesli nie masz wyboru to lepiej ze na oliwie niz na oleju czy cos ;D.
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cacy Marzenka ![]() Smacznych placuszków życzę! PS. ja jak wcześniej jadłam placki ziemniaczane (b. rzadko, bo wolę babkę ziemniaczaną, [tzn. babkę ziemniaczaną to uwielbiam ] to jadłam smażone na teflonie, w zasadzie bez tłuszczu, ewent. można je jeszcze później zapiec w piekarniku.Ja zmykam - sprzątać w domku, wiecie: skrobanie okien, gruzy i te sprawy
|
|
#4320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
spróbowałybyście zaprzeczyć A ja smażyłam teraz na teflonie, ale dałam ciutkę chociaż oliwy, bo wbrew pozorom by nie wyszedł taki fajny.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

Zjedz coś jeszcze 

Wracam na SB 

wystarczy Marzena 

, bo ja nie uwazam, ze jestem brzydka, czy gruba.
. Ja chyba dzisiaj znowu zrobię z cukinią. Albo może nawet nie omlet, tylko podsmażę cukinię na oliwie i zaleję rozbełtanym jajkiem z ziołami prowansalskimi
a pisz tutaj, no pewnie, że tak
na olwie, więc nie jest źle.
dzielna jestem, nie?