Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-04, 13:54   #4291
Justyna3011
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Hehe no jasne odezwę jak tylko będę miała chwilkę czasu
I z przyjemnością pójdziemy na coś dobrego

Nakręciłam się bardzo na rozszerzony kurs wizażu w innym mieście, znalazłam 4 szkoły i nie wiem która jest najlepsza.... są w Krakowie i warszawie i w sumie i tak będę mogła go rozpocząć po ukończeniu tej mojej szkoły bo mogę wybrać opcję albo szkolenia dziennego albo zaocznego a teraz ani takie ani takie mi nie pasuje.... Jak skończy mi się staż to napiszę do Urzędu Pracy o dofinansowanie do kursu ... mam nadzieję że uda mi się dostać chociaż parę złotych
Bo te kursy tanie nie są i nawet gdyby dali z 500 zł tak jak mojej koleżance proponowali to trochę by mnie to poratowało to wpłaciła bym na kurs a z moich na dojazdy i oczywiście jeszcze z 4 razy tyle na kurs...
Normalnie ja muszę być wizażystą!!!!! Marzę o tym chyba już nieświadomie od 4 raku życia kiedy po raz pierwszy ujrzałam paletkę do makijażu mojej mamy ... i ten jej zapach ... bleeee ale kosmetymi były super!!!!!
W Poznaniu jest tez szkoła i tam mogę zdobyć tutył nawet mistrza czyli najwyższy stopień zawodowy ... ale Poznań jest taaak daleko

Daysy czasem warto zapłacić raz i konkretnie i mieć z głowy i jednocześnie zdobyć konkretne upragnienia. Jeżeli zrobisz specjaliste to również będziasz mogła uczyć w takich szkołach czyli masz podwójne plusy. Dojazd jest utrudnieniem ale jeżeli były by to skondensowane spotkania np. pt. sob. ndz. to masz dwa dojazdy i dwa noclegi co nie jest takie uciążliwe i ma swoje ogromne plusy bo to taka mała odskocznia od rzeczywistości.
Sama mam podobn sytuacją bo zamiast robić mgr w Kielcach i potem żeby mieć uprawnienia w zawodzie iść na kurs i zdawać potem egzamin w ministerstwie finansów zdecydowałam się na Kraków gdzie wraz z dyplomem nabieram już takich uprawnień a za rok będe miała wydany certyfikat. Męcze się już drugi rok ale wiem że to przede wszystkim krótsza droga i myślę że pewniejsza.
Jeżeli masz ambicje to i tak zrobisz tem poznań tylko kwestia kiedy i jak długo będziesz na niego czekać. Po weselu odłóż sobie na kurs to jedna z najlepszych inwestycji w waszą przyszłość
Justyna3011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 18:35   #4292
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
heh...nie, ja nic nie pisałam o Matrixie
ja się czesałam razem z moją mamą i siostra w salonie Awanagrada na Wesołej, a malowała mnie p.Marta z salonu Vita na Jagiellońskiej
Pamiętałam, że się malowałaś na Jagiellońskiej i jakoś automatycznie pomyślałam o Matrixie.
Czy znacie jeszcze jakieś miejsca gdzie się można od razu umalować i uczesać?

22.08.2009-to był Ten dzień
karothka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 18:44   #4293
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tatarata Pokaż wiadomość
dziewczyny moja siostra szuka orkiestry,dzwonilysmy juz do Novi, Jokers, K2, akord, twist, twenty-one, frazes, bankiet, axis i do dj janusza znacie jeszcze jakies fajne zespoly ? jak tak to prosze podajcie od razu z numerami tel,

A co to za zespół Jokers? I skąd on jest?

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 18:56   #4294
tatarata
Raczkowanie

szczerze mowiac nie wiem ska jest jokers, wiem tylko ze Pan jest bardzo mily i kilka osob mi polecalo

24.07.2010
tatarata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 18:58   #4295
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
dziewczyny moja siostra szuka orkiestry,dzwonilysmy juz do Novi, Jokers, K2, akord, twist, twenty-one, frazes, bankiet, axis i do dj janusza znacie jeszcze jakies fajne zespoly ? jak tak to prosze podajcie od razu z numerami tel,
Słyszałam coś jeszcze o zespole Combo Dance. Jedna z Wizażanek go polecała. Musisz przeszukać wątek.

Edit

Znalazłam namiary
Combo Dance
Ziółko Piotr
tel. 041 361 63 75

Edytowane przez karothka
Czas edycji: 2009-02-04 o 19:05
Stary 2009-02-04, 19:10   #4296
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
szczerze mowiac nie wiem ska jest jokers, wiem tylko ze Pan jest bardzo mily i kilka osob mi polecalo
Pytam dlatego, że ja mam zamówiony zespół Joker, całkiem z przypadku i prawdę mówiąc trochę się obawiam, a jeszcze nie trafiłam na nikogo, kto by o nich coś wiedział. Miałam nadzieje, że to może ten sam zespół i mozesz coś o nich powiedzieć więcej.

Mel B 14/14 +
Stary 2009-02-04, 19:34   #4297
Angelika M
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Pytam dlatego, że ja mam zamówiony zespół Joker, całkiem z przypadku i prawdę mówiąc trochę się obawiam, a jeszcze nie trafiłam na nikogo, kto by o nich coś wiedział. Miałam nadzieje, że to może ten sam zespół i mozesz coś o nich powiedzieć więcej.
Z tego co ja wiem Joker są z końskich i z tego co mnie słuchy doszły to zespół się rozpada. dotrzymują tylko umów starych wywiązują się z wszystkich ale nowych nie podpisują. nie wiem czy to są pewne informacje. Ja natomiast jesli moge polecic jakis zespół znają życie pewnie zaraz ktoś na niego najedzie ale polecam Twist. Grali u mnie i z czystym sumieniem moge go polecic. są słowni i napewno nie zepsuja wam wesele.

Na zawsze razem , szcześliwi.
Angelika M jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 19:41   #4298
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Angelika M Pokaż wiadomość
Z tego co ja wiem Joker są z końskich i z tego co mnie słuchy doszły to zespół się rozpada. dotrzymują tylko umów starych wywiązują się z wszystkich ale nowych nie podpisują. nie wiem czy to są pewne informacje. Ja natomiast jesli moge polecic jakis zespół znają życie pewnie zaraz ktoś na niego najedzie ale polecam Twist. Grali u mnie i z czystym sumieniem moge go polecic. są słowni i napewno nie zepsuja wam wesele.

Na zawsze razem , szcześliwi.

No to mnie teraz zmartwiłaś

Mel B 14/14 +
Stary 2009-02-04, 20:02   #4299
ona10101
Raczkowanie

Dzisiaj wplacilismy juz zaliczke na nasza sale...wiec postanowione. Slub bierzemy 22 maja 2010r. Wesele bedzie w Maslowie
ona10101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 20:15   #4300
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

dziewczyny planują już slub na 2010, pamietam jak my z TZ rok temu szukaliśmy sali i zespołu, a tu już za pare miesięcy stajemy na slubnym kobiercu, szok jak to leci

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 20:19   #4301
tatarata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karothka Pokaż wiadomość
Słyszałam coś jeszcze o zespole Combo Dance. Jedna z Wizażanek go polecała. Musisz przeszukać wątek.

Edit

Znalazłam namiary
Combo Dance
Ziółko Piotr
tel. 041 361 63 75
dziekuje bardzo

24.07.2010

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 21:48   #4302
Lupetita
Raczkowanie

Byłam dziś u fryzjera i p. Ania Świeboda nie będzie mnie mogła uczesac na ślub ale polecała mi p. Anetke, no i nie mam pojecia jak ona czesze? wiecie coś? w sumie to chyba pójde na próbną fryzurke do niej, zobaczyc a odnosnie probnych makijaży, to jak jest z ceną? i gdzie warto wypróbowac probny? myslę że pojde na próbny tam gdzie Kalex sie malowała bo miała makijaż w moim stylu ale oprocz tego jakie jeszcze inne kosmetyczki??
Byłam też u Braci Janusz zorientowac się odnośnie tortu weselnego, dosyc drodzy są. Znajoma ostatnio zamawiala tort i ciasto w Końskich i zapłacila ciut wiecej niz kosztuje tylko tort u Braci a ciasta i torta też miała pyszne...
ileż to dylematów ma sie w tych przygotowaniach
Lupetita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 21:53   #4303
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość
Dzisiaj wplacilismy juz zaliczke na nasza sale...wiec postanowione. Slub bierzemy 22 maja 2010r. Wesele bedzie w Maslowie
w Dworku w Masłowie?? czy w innym miejscu ??
Kalexinko możesz powtórzyć(bo za pewne trąbiłaś o tym nie raz już) gdzie robiłaś make up??
Ja swego czasu robiłam fryzure i make up u marzena na żelaznej.. wtedy jeszcze była w łysogórach.. ale teraz sama nie wiem.. mam tam niby sprawdzoną kosmetyczkę, ale ceny to oni mają jak dla pań w srednim wieku z porządnie wypchanym porftelem, więc sama myśle o zmianie..nie wiem co robić..
planowałąm zrobienie warkocza wokół głowy, niby moja mama na bierzmowanie mi go robiłą i nawet jej wyszedł, ale w sumie liczę na to, że fryzjerka z racji podejscia bardziej profesjonalnego, coś ciekawego w warkoczu wymysli, a make up... no jeśli nie u marzeny (2 w 1, albo nawet 3w1... z pazurkami) no to nie wiem gdzie.. szukam i szukam.. mam nadzieje, ze znajde cos bo chyba się wykoncze...
jak by dało radę poproszę namiarki na PW
Lupetitko mozesz więcej detaili o tortach... Ja czytałam, że w Blicklach chcą 75 zł za 1 kg tortu.. a na sto osób to chyba koło 11 kg wyjdzie prawda ??

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-02-04 o 22:00
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:12   #4304
Lupetita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
w Dworku w Masłowie?? czy w innym miejscu ??
Kalexinko możesz powtórzyć(bo za pewne trąbiłaś o tym nie raz już) gdzie robiłaś make up??
Ja swego czasu robiłam fryzure i make up u marzena na żelaznej.. wtedy jeszcze była w łysogórach.. ale teraz sama nie wiem.. mam tam niby sprawdzoną kosmetyczkę, ale ceny to oni mają jak dla pań w srednim wieku z porządnie wypchanym porftelem, więc sama myśle o zmianie..nie wiem co robić..
planowałąm zrobienie warkocza wokół głowy, niby moja mama na bierzmowanie mi go robiłą i nawet jej wyszedł, ale w sumie liczę na to, że fryzjerka z racji podejscia bardziej profesjonalnego, coś ciekawego w warkoczu wymysli, a make up... no jeśli nie u marzeny (2 w 1, albo nawet 3w1... z pazurkami) no to nie wiem gdzie.. szukam i szukam.. mam nadzieje, ze znajde cos bo chyba się wykoncze...
jak by dało radę poproszę namiarki na PW
Lupetitko mozesz więcej detaili o tortach... Ja czytałam, że w Blicklach chcą 75 zł za 1 kg tortu.. a na sto osób to chyba koło 11 kg wyjdzie prawda ??

75 zl za 1 kg?? oszaleli u Braci cena w zależności od smaku, owocowy 32 zl/1kg, orzechowy jest troszke tańszy. Na 100-120 osob zamawia się ok 12 kg. Natomiast znajoma w Końskich za 25kg ciasta dla gosci i torta (mniejszego z 2 kółek) zapłaciła 500 zł jeśli znajdziesz fajną fryzjerke i kosmetyczke podziel sie namiarami i opinią
Lupetita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:22   #4305
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Kurczę drogie te tory jak nie wiem.
A jeśli o ten Twist chodzi,to jak dużo wcześniej trzeba ich sobie zarezerwować? Tak pi razy oczko.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:28   #4306
kubusewa
Zakorzenienie

Ja tę cenę widziałąm na stronce i nie byłą msię pytać jeszce osobiscie no bo w sumie do czerwca 2010 jeszce jest torche czasu... na razie zbieram dane teleadresowe i opnie
mam Zamek w sobkowie 145 zł/osoby
foto - durlik.. ul. różana 700 zł za całośc
studio video impuls wideo.. z osiedla pod telegrafem 1500 + 500 za flycam
audio - zespół panaceum ze stąporkowa 3000 zł (5 osób)grają niby do 4 - 5 rano ale leader ichni powiedział, że jak goscie sie beda bawic to i do 6 moga grac
tak to u mnie wyglada
acha no i slub w piekoszowie

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-02-04 o 22:29
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:35   #4307
agunia82
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;10827849]Kurczę drogie te tory jak nie wiem.
A jeśli o ten Twist chodzi,to jak dużo wcześniej trzeba ich sobie zarezerwować? Tak pi razy oczko.[/quote]

ja ich rezerwowałam 9 miesięcy przed, fuksem mi się udało że akurat ten dzień mieli jeszcze wolny. No ale to rok temu było... (rany, jak ten czas leci )Teraz z tego co wiem są bardziej rozchwytywani

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 22:45   #4308
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
ja ich rezerwowałam 9 miesięcy przed, fuksem mi się udało że akurat ten dzień mieli jeszcze wolny. No ale to rok temu było... (rany, jak ten czas leci )Teraz z tego co wiem są bardziej rozchwytywani
o jaaa CIe nie mówcie mi że mam dziś zarezerwować sobie tort na 2010 rok ??
Stary 2009-02-04, 23:29   #4309
karothka
Raczkowanie

GG do karothka

Cytat:
Myślę, że Agunia miała na myśli rezerwowanie zespołu...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 01:46   #4310
Crazzzyyy
Raczkowanie

Mnie czesze pani z L'oreala i wiem ze tam takze maluja jesli sie chce ja natomiast bylam na probnym u takiej dziewczyny i niby miala byc taka super a mnie makijaz wcale sie nie podobał...No zalezy kto co lubi...Powiem tak z tego co wiem to jesli ktos lubi mocne makijaze takie lodowe to ponoc jest dobra pani w studio "Wiosna" na Solnej..o paniach z Jagirllonskiej tez słyszalam...jeszcze Jamelia robi extraśne..ale tak jak pisałam zalezy kto jakie makijaze preferuje
Stary 2009-02-05, 06:32   #4311
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Jamila chyba. Niby robi fajnie,ale mnie się wydaje,że kosmetyki ma jakieś nie halo,bo mnie zaraz wszystko spłynęło i świeciłam się jak nie wiem!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:32   #4312
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez karothka Pokaż wiadomość
Myślę, że Agunia miała na myśli rezerwowanie zespołu...
dokładnie, miałam na myśli zespół

Tort to tak na 2-3 miesiące przed. Co prawda pewnie jak ktoś będzie rezerwował u BJ to powiedzą, że miesiąc wcześniej spokojnie. Ja bym z tym uważała, bo nam tak powiedzieli, byłam miesiąc wcześniej i ledwie nas wcisnęli (a ślub był pod koniec września). Żeby mieć spokojną głowę, zwłaszcza jeśli ślub jest czerwiec, lipiec, sierpień, to ja bym radziła zamawiać tort 3 miesiące wcześniej

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-02-05 o 08:33
Stary 2009-02-05, 09:22   #4313
LENKA1988
Przyczajenie

[quote=Daysy85;10792178]hehe no jasne że mały a najśmieszniejsze że właśnie ja najprawdopodobniej będę Cie malowała do ślubu koleżanko z jednej klasy z podstawówki :P

Dokładnie...Mam nadzieję,że ładnie bo jak nie to
A tak w ogóle, to ja tEż chcę się wypowiedzieć na temat zespołu Jolana. Ja rozumiem, że każdy ma inne gusta itd. ale ja wiem,że ten zespół nie gra samego disco polo.Grali u mojej siostry i kuzynki, wcześniej pytali,jaką muzykę chce para młoda. Więc nie rozumiem dlaczego taka krytyka.A co inne zespoły grają na weselach?Reggae?Hip hop?

A co do fryzjerek z Matrixa, to byłam na weselu gdzie fryzura Panny Młodej rozpadła się jeszcze przed ślubem. Miała śliczne uczesanie, ale bardzo nietrwałe.Ja bym chyba zabiła
Acha , Daysys85 używacie fixatora, czy coś takiego???Takie do utrwalania makijażu??/Co????
I jeszcze jedno.Szukam miejsca, gdzie można kupić kwiaty, ale w miarę tanio.Bo potrzebuję małych bukiecików do dekoracji, a dekoratorka powiedziała mi 35 zł od sztuki. A stojaczków jest 12, co daje 420 zł za same stroiki? A gdzie reszta?
LENKA1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:24   #4314
tatarata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
No to mnie teraz zmartwiłaś
nie martw sie,bo mi Pan mowil jak pytalm o swoje wesele na 2010 ze dwoch chlopakow chce - mysli o wyjezdzie za granice, i ze bedzie wiedzial czy oni wyjada w kwietniu, i moze daltego plotki ze sie rozpadaja

24.07.2010
Stary 2009-02-05, 09:42   #4315
annnaabrowska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Crazzzyyy Pokaż wiadomość
Mnie czesze pani z L'oreala i wiem ze tam takze maluja jesli sie chce ja natomiast bylam na probnym u takiej dziewczyny i niby miala byc taka super a mnie makijaz wcale sie nie podobał...No zalezy kto co lubi...Powiem tak z tego co wiem to jesli ktos lubi mocne makijaze takie lodowe to ponoc jest dobra pani w studio "Wiosna" na Solnej..o paniach z Jagirllonskiej tez słyszalam...jeszcze Jamelia robi extraśne..ale tak jak pisałam zalezy kto jakie makijaze preferuje

W studiu wiosna malowala sie moja siostra na swoje wesele i nie byla zadowolona wrocila do domu i robila poprawki!!!! no ale podklad jej dali dobry bo sie trzymal cala noc....
annnaabrowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 09:48   #4316
Ifcia513
Raczkowanie

Lupetita a masz może jakieś namiary na tą cukiernię w Końskich gdzie kupowała twoja znajoma? jeśli tak to bardzo proszę o przesłanie na PW.
Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:07   #4317
kate0109
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Angelika M Pokaż wiadomość
Ja natomiast jesli moge polecic jakis zespół znają życie pewnie zaraz ktoś na niego najedzie ale polecam Twist. Grali u mnie i z czystym sumieniem moge go polecic. są słowni i napewno nie zepsuja wam wesele.
a dlaczego mowisz ze zaraz ktos zneguje ten zespol????wystraszylas mnie bo sama ich zamowilam czy cos z nimi nie tak
kate0109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:16   #4318
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kate0109 Pokaż wiadomość
a dlaczego mowisz ze zaraz ktos zneguje ten zespol????wystraszylas mnie bo sama ich zamowilam czy cos z nimi nie tak
nic się nie bój, ja ręczę za ten zespół. Miałam ich u siebie i naprawdę, to co było umówione wykonali w 100%. Każdy ich chwalił ile wlezie, a oni tylko skromnie "mogło być lepiej, zawsze może być lepiej, bo my to chorzy dzisiaj...". Aż im zabroniłam głupoty gadać Po weselu dzwonili do mnie, prosili o płytkę jakbym mogła im dać, bo chcieliby zobaczyć swoje wykonania i ewentualne jakieś błędy, żeby je na przyszłość poprawić.
Pić naprawdę nie piją, robią krótkie przerwy. Naprawdę, możesz być pewna że będziesz z nich zadowolona, bo grają rewelacyjnie. A i zabawę fajnie prowadzą.
Superowe oczepiny też jak dla mnie robią, takie do śmiechu (parę fotek jest na moim wątku wspomnieniowym nawet )

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-02-05 o 10:19
Stary 2009-02-05, 10:35   #4319
kate0109
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
nic się nie bój, ja ręczę za ten zespół. Miałam ich u siebie i naprawdę, to co było umówione wykonali w 100%. Każdy ich chwalił ile wlezie, a oni tylko skromnie "mogło być lepiej, zawsze może być lepiej, bo my to chorzy dzisiaj...". Aż im zabroniłam głupoty gadać Po weselu dzwonili do mnie, prosili o płytkę jakbym mogła im dać, bo chcieliby zobaczyć swoje wykonania i ewentualne jakieś błędy, żeby je na przyszłość poprawić.
Pić naprawdę nie piją, robią krótkie przerwy. Naprawdę, możesz być pewna że będziesz z nich zadowolona, bo grają rewelacyjnie. A i zabawę fajnie prowadzą.
Superowe oczepiny też jak dla mnie robią, takie do śmiechu (parę fotek jest na moim wątku wspomnieniowym nawet )
az zajrzalam z ciekawosci pan artur w zapasce z marchewka i jeszcze taka okazala haha,dobre tak w ogole to zdjatka przesliczne ten plener nad morzem..mmmm , fotki cudowne!!!!!!!! gratuluje, macie wspaniala pamiatke na cale zycie czy fotografa mialas z kielc??? no ja mam nadzieje ze bedzie wszystko super, zaliczka wplacona to juz pozamiatane, bedzie co ma byc, wiem ze maja poczucie humoru i nie pija alkoholu, to im sie ceni. Bo niektore zespoly trzymaja fason tylko do oczepin a potem roznie z nimi bywa. Jestem nastawiona pozytywnie do nich, teraz to tylko czekac
kate0109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 10:49   #4320
tatarata
Raczkowanie

aunia82 wlasnie tez przejrzalam twoje zdjecia i mi zawsze marzyly sie zdjecia nad morzem, rozumiem ze pewnie po slubie pojechaliscie sobie nad morze i zrobiliscie sesje, a moge zapytc czy fotograf to byl z nad morza czy z kielc? czy jak to wymysliliscie, i ile to kosztowalo ? taka sesja nad morzem - piekna

24.07.2010
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości