|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Cytat:
Daysy czasem warto zapłacić raz i konkretnie i mieć z głowy i jednocześnie zdobyć konkretne upragnienia. Jeżeli zrobisz specjaliste to również będziasz mogła uczyć w takich szkołach czyli masz podwójne plusy. Dojazd jest utrudnieniem ale jeżeli były by to skondensowane spotkania np. pt. sob. ndz. to masz dwa dojazdy i dwa noclegi co nie jest takie uciążliwe i ma swoje ogromne plusy bo to taka mała odskocznia od rzeczywistości. Sama mam podobn sytuacją bo zamiast robić mgr w Kielcach i potem żeby mieć uprawnienia w zawodzie iść na kurs i zdawać potem egzamin w ministerstwie finansów zdecydowałam się na Kraków gdzie wraz z dyplomem nabieram już takich uprawnień a za rok będe miała wydany certyfikat. Męcze się już drugi rok ale wiem że to przede wszystkim krótsza droga i myślę że pewniejsza. Jeżeli masz ambicje to i tak zrobisz tem poznań tylko kwestia kiedy i jak długo będziesz na niego czekać. Po weselu odłóż sobie na kurs to jedna z najlepszych inwestycji w waszą przyszłość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czy znacie jeszcze jakieś miejsca gdzie się można od razu umalować i uczesać?
![]() |
#4293 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co to za zespół Jokers? I skąd on jest? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Raczkowanie
|
szczerze mowiac nie wiem ska jest jokers, wiem tylko ze Pan jest bardzo mily
![]()
#4295 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edit Znalazłam namiary ![]() Combo Dance Ziółko Piotr tel. 041 361 63 75
Odkąd Cię pokochałam, moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie... 22.08.2009-to był Ten dzień ![]() Edytowane przez karothka Czas edycji: 2009-02-04 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Wtajemniczenie
|
Pytam dlatego, że ja mam zamówiony zespół Joker, całkiem z przypadku i prawdę mówiąc trochę się obawiam, a jeszcze nie trafiłam na nikogo, kto by o nich coś wiedział. Miałam nadzieje, że to może ten sam zespół i mozesz coś o nich powiedzieć więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Na zawsze razem , szcześliwi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to mnie teraz zmartwiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj wplacilismy juz zaliczke na nasza sale...wiec postanowione. Slub bierzemy 22 maja 2010r. Wesele bedzie w Maslowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny planują już slub na 2010, pamietam jak my z TZ rok temu szukaliśmy sali i zespołu, a tu już za pare miesięcy stajemy na slubnym kobiercu, szok jak to leci
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4302 |
Raczkowanie
|
Byłam dziś u fryzjera i p. Ania Świeboda nie będzie mnie mogła uczesac na ślub
![]() ![]() ![]() Byłam też u Braci Janusz zorientowac się odnośnie tortu weselnego, dosyc drodzy są. Znajoma ostatnio zamawiala tort i ciasto w Końskich i zapłacila ciut wiecej niz kosztuje tylko tort u Braci ![]() ileż to dylematów ma sie w tych przygotowaniach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kalexinko możesz powtórzyć(bo za pewne trąbiłaś o tym nie raz już) gdzie robiłaś make up?? Ja swego czasu robiłam fryzure i make up u marzena na żelaznej.. wtedy jeszcze była w łysogórach.. ale teraz sama nie wiem.. mam tam niby sprawdzoną kosmetyczkę, ale ceny to oni mają jak dla pań w srednim wieku z porządnie wypchanym porftelem, więc sama myśle o zmianie..nie wiem co robić.. planowałąm zrobienie warkocza wokół głowy, niby moja mama na bierzmowanie mi go robiłą i nawet jej wyszedł, ale w sumie liczę na to, że fryzjerka z racji podejscia bardziej profesjonalnego, coś ciekawego w warkoczu wymysli, a make up... no jeśli nie u marzeny (2 w 1, albo nawet 3w1... z pazurkami) no to nie wiem gdzie.. szukam i szukam.. mam nadzieje, ze znajde cos bo chyba się wykoncze... jak by dało radę poproszę namiarki na PW Lupetitko mozesz więcej detaili o tortach... Ja czytałam, że w Blicklach chcą 75 zł za 1 kg tortu.. a na sto osób to chyba koło 11 kg wyjdzie prawda ?? Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-02-04 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
75 zl za 1 kg?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Konto usunięte
|
Kurczę drogie te tory jak nie wiem.
A jeśli o ten Twist chodzi,to jak dużo wcześniej trzeba ich sobie zarezerwować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Ja tę cenę widziałąm na stronce i nie byłą msię pytać jeszce osobiscie no bo w sumie do czerwca 2010 jeszce jest torche czasu... na razie zbieram dane teleadresowe i opnie
![]() mam Zamek w sobkowie 145 zł/osoby foto - durlik.. ul. różana 700 zł za całośc studio video impuls wideo.. z osiedla pod telegrafem 1500 + 500 za flycam audio - zespół panaceum ze stąporkowa 3000 zł (5 osób)grają niby do 4 - 5 rano ale leader ichni powiedział, że jak goscie sie beda bawic to i do 6 moga grac tak to u mnie wyglada acha no i slub w piekoszowie Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-02-04 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;10827849]Kurczę drogie te tory jak nie wiem.
A jeśli o ten Twist chodzi,to jak dużo wcześniej trzeba ich sobie zarezerwować ![]() ![]() ja ich rezerwowałam 9 miesięcy przed, fuksem mi się udało że akurat ten dzień mieli jeszcze wolny. No ale to rok temu było... (rany, jak ten czas leci ![]()
#4308 |
Zakorzenienie
|
o jaaa CIe nie mówcie mi że mam dziś zarezerwować sobie tort na 2010 rok ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Raczkowanie
|
Myślę, że Agunia miała na myśli rezerwowanie zespołu...
#4310 |
Raczkowanie
|
Mnie czesze pani z L'oreala i wiem ze tam takze maluja jesli sie chce
![]() ![]()
#4311 |
Konto usunięte
|
Jamila chyba. Niby robi fajnie,ale mnie się wydaje,że kosmetyki ma jakieś nie halo,bo mnie zaraz wszystko spłynęło i świeciłam się jak nie wiem!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tort to tak na 2-3 miesiące przed. Co prawda pewnie jak ktoś będzie rezerwował u BJ to powiedzą, że miesiąc wcześniej spokojnie. Ja bym z tym uważała, bo nam tak powiedzieli, byłam miesiąc wcześniej i ledwie nas wcisnęli (a ślub był pod koniec września). Żeby mieć spokojną głowę, zwłaszcza jeśli ślub jest czerwiec, lipiec, sierpień, to ja bym radziła zamawiać tort 3 miesiące wcześniej
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-02-05 o 08:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Przyczajenie
|
[quote=Daysy85;10792178]hehe no jasne że mały a najśmieszniejsze że właśnie ja najprawdopodobniej będę Cie malowała do ślubu
![]() Dokładnie...Mam nadzieję,że ładnie bo jak nie to ![]() A tak w ogóle, to ja tEż chcę się wypowiedzieć na temat zespołu Jolana. Ja rozumiem, że każdy ma inne gusta itd. ale ja wiem,że ten zespół nie gra samego disco polo.Grali u mojej siostry i kuzynki, wcześniej pytali,jaką muzykę chce para młoda. Więc nie rozumiem dlaczego taka krytyka.A co inne zespoły grają na weselach?Reggae?Hip hop? A co do fryzjerek z Matrixa, to byłam na weselu gdzie fryzura Panny Młodej rozpadła się jeszcze przed ślubem. Miała śliczne uczesanie, ale bardzo nietrwałe.Ja bym chyba zabiła ![]() Acha , Daysys85 ![]() ![]() I jeszcze jedno.Szukam miejsca, gdzie można kupić kwiaty, ale w miarę tanio.Bo potrzebuję małych bukiecików do dekoracji, a dekoratorka powiedziała mi 35 zł od sztuki. A stojaczków jest 12, co daje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
nie martw sie,bo mi Pan mowil jak pytalm o swoje wesele na 2010 ze dwoch chlopakow chce - mysli o wyjezdzie za granice, i ze bedzie wiedzial czy oni wyjada w kwietniu, i moze daltego plotki ze sie rozpadaja
#4315 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W studiu wiosna malowala sie moja siostra na swoje wesele i nie byla zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Raczkowanie
|
Lupetita a masz może jakieś namiary na tą cukiernię w Końskich gdzie kupowała twoja znajoma? jeśli tak to bardzo proszę o przesłanie na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pić naprawdę nie piją, robią krótkie przerwy. Naprawdę, możesz być pewna że będziesz z nich zadowolona, bo grają rewelacyjnie. A i zabawę fajnie prowadzą. Superowe oczepiny też jak dla mnie robią, takie do śmiechu (parę fotek jest na moim wątku wspomnieniowym nawet ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-02-05 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Raczkowanie
|
aunia82 wlasnie tez przejrzalam twoje zdjecia i mi zawsze marzyly sie zdjecia nad morzem, rozumiem ze pewnie po slubie pojechaliscie sobie nad morze i zrobiliscie sesje, a moge zapytc czy fotograf to byl z nad morza
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.