|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
![]() ja już w sopocie. byłam już u kumpeli w GD na integracyjnym szampanie ![]() bo piła ze swoimi współlokatorami i ja się tam nawinęłam;P a jutro rozpoczęcie :|
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Kocham Prokofieva, kocham Oistrakha.
Potrzebuje duzo pieniedzy, zeby kupi plyty i nuty.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Jednak idę na C1. Tylko ten poziom pasuje do planu dle mojej grupy
![]() A na w-f mamy się zarejestrować jutro o 12.00, a ja o 14.00 kończę zajęcia. Pewnie zosatnie mi coś badziewnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Konto usunięte
|
coś od maUego:
ja podobnych problemów do Waszych nie mam. nie mam WF, przynajmniej nie w tym semestrze. nie mam też języka obcego. za to mam zaje*bistą grupę - są fantastyczni. a - i bardzo (nie)ucieszyła mnie informacja prodziekana ds. studenckich, który odwiedził nas dziś na pierwszym wykładzie - że moja grupa (Makrospecjalność) jest oczkiem w głowie wydziału. słyszałam to samo o klasie w LO, a oznaczało to: macie przej*ebane. /////więcej info z placu broni jutro; dziś padam trochę. PS: Civil Engineering nie takie straszne, jak się mogło wydawać. rozumiem wykłady, jest OK. |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Adwokat diabła
|
fajnie że baboszkom studentkom podoba się świat uczelni wyższych
![]() ja na swoją ponarzekam, ba bo zaoczne.. za dwa tygodnie znowu zajęcia i muszę już się na nie nauczyć.. muszę orać, nic mi nie zostaję... angellka, łodezwij się mam sprawę ![]() tęskno mi za Wami, rzadko się odzywam bo nie mam czasu, praca->zakupy->dom->spac.. ![]()
![]() |
#4296 |
Konto usunięte
|
Black - niedługo nam wszystkim studenckie obowiązki dadzą sie we znaki. wtedy się z Tobą zsolidaryzujemy;]
dobranoc lachony; * |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Adwokat diabła
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9207438]Black - niedługo nam wszystkim studenckie obowiązki dadzą sie we znaki. wtedy się z Tobą zsolidaryzujemy;]
dobranoc lachony; *[/QUOTE] dobranoc lachonko i baboszki ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
Blackus, szkoda ze nie poszlas na dzienne...
to zupelnie inne zycie
#4299 |
Adwokat diabła
|
niestety moja droga coś za coś..
ale tak widać musiało być..
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
![]() studia są piękneee!! ![]() (do piątku - bo wtedy 1szy wykład z matmy ;o ![]()
#4301 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() internet bede miala dopiero za tydzien a tak to tylko w szkole ![]() ![]()
#4302 |
Zakorzenienie
|
ja w ogole swojej grupy nie znam
![]() dziwna taka za to podoba mi sie jezykowa z angielskiego ![]() i podoba mi sie jeszcze kilku ludzi z naszego pietra...dzisiaj nas odwiedzili o 2 w nocy ![]() no ![]() a zaraz cwiczenia z geografii ;x
#4303 |
Zakorzenienie
|
Traf chciał, że poszłam niestety na Architekturę.........arch . wnętrz nie została uruchomiona
![]() Tak jak pisałam w innym poście, wydaje mi się, że będzie trudnoooo. mam dzis wolne bo jest rozpoczęcie i godziny rektorskie. Już do 29.10 mamy zrobić makiete Najgorszy przedmiot to chyba Mechanika Budowli, do tej pory nie wiem o czym chrzaniła ta baba ![]() Nie sądze a wręcz jestem przekonana że będzie to nieprzydatne do projektów budynków;/ Myślałam, że będziemy rysować technicznie na papierze milimetrowym a my będziemy wykonywać głupawe rysunki. Np. na Historii Arch. Powszechnej właśnie tak będzie....omawiamy temat i np. rysujemy kolumny greckie itd.... To ciekawe co na rysunku bedzie;/ Słuchajcie a jak to jest z kserówkami?? Co to jest? to jest to o czym wykładowcy mówią?? Nic nam nawet nie powiedzieli co i jak, w dziakanacie odsyłają do gablotek ale tam nawet nie wywiesili informacji. Np. poszłam do dziakanatu zapytać się czy dziś jest wolne, babka odesłała mnie do gabloty z moim rokiem, niestety tam był tylko plan i lista osób, tak więc o wolnym dowiedziałam się z .......netu. U mnie jest tak dziwnie bo jedne zajęcia odbywają się w tygodniach parzystych drugie w nieparzystych ![]() Czy wiecie co oznacza wykład D+W ?? Probuje to rozgryść ![]() A i jak narazie gruba bardzo sztywna, nie ma z kim pogadać. Jutro mam tylko angielski od 11.55 do 13.30, tylko nie wiem do któej grupy iść bo są różne poziomy ale to nic, jakoś będzie;-) Jade chyba na weekend do domu, chłopak musi jechać do siebie a ja tu sama nie zostane, boje się że znowu będą się do mnie czepiać;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zadomowienie
|
D+W to chyba dzienne+ wieczorowe studia
![]()
#4305 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bardzo się cieszę, bo jednak nie wyrzucili mnie na angielski i tym samym będę się uczyć tylko francuskiego i hiszpańskiego, jeeeee! ![]() ![]() I w ogóle to pointegrowałam się już z moim rocznikiem.. ludzie są fantastyczni! Studia są wspaniałe! A jutro dopiero pierwsze zajęcia, i to tylko godzinka rano (hiszpański). ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4306 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
co do makiety - sama wybrałaś taki kierunek, a to chyba znaczy, że robienie projektów Cię jara, nie? więc nie powinnaś narzekać ![]() co do planu - też mam podział na parzyste / nieparzyste, z tym że moja grupa ma akurat w tym semestrze jednolity plan na wszystkie tygodnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
mowilam ze nie znam jeszcze grupy to juz znam
![]() duzo ludzi sie straszni matmy boi [mikroekonomia w tym sem zwlaszcza] a w pt jakas interacja sie planuje.. dzisiaj impreza gdzies.. taaak, studia sa piekne ![]() P.S. tez mam parzyste i nieparzyste ![]() i dobrze, bo co tydzien w pt na 7.30 bym umarla, zwlaszcza ze w czw imprezy np dzisiejsza impreza i jutrzejsza 7.30 :|
#4308 |
Zakorzenienie
|
Udało mi się zapisać na pilates
![]() ![]() Ci, co chcieli zapisać się teraz zobaczyli marny wybór i poszli na zajęcia ogólne. Grupę mam fajną, a w mojej grupie jest 5 facetów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Adwokat diabła
|
hej! wiecie co chyba zmienię pracę.. kierowniczka daje mi do zrozumienia że sie nie nadaję..
dostałam za to dziś kilka innych ofert pracy i sie cieszę z tego powodu... musze to przemyśleć..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
Black, a do czego sie nie nadajesz?
co Ty tam konkretnie robisz?
#4311 |
Adwokat diabła
|
wg niej, mam za miękki głos jak odbieram telefony od dłużników..
i ogólnie moja postawa jej nie odpowiada.. (wtf?) pozniej to prawie warczałam do słuchawki bo byłam zła.... jakbym się nie starała to ok, ale no sorry
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
a to nie chodzi o wykłady do wyboru??
ja już po inauguracji. nuda troszkę ;P dostaliśmy indeksy i jesteśmy studentami ![]() a za chwilę idziemy na impreze do klubu ![]() a jutro pierwszy wykład z matmy ![]()
#4313 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie sie obudzilam.. trzeba sie wykapac.... ;x
dzisiaj ma byc jakas impreza na ktora sie wybiera tylko najpierw musze dojsc do siebie ![]()
#4314 |
Zakorzenienie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9209255]ja z kolei mam b. zaawansowana geometrię wykreślną, nie będę się rozpisywać; w każdym razie - zmierzam do tego, że budownictwo i architektura trochę się pokrywają i nie widzę w tym nic dziwnego. tak jak budowlaniec musi umieć odczytać plany architekta, tak architekt musi wiedzieć, że 10 piętrowy blok nie może mieć ścian nośnych o grubości 10 cm.
co do makiety - sama wybrałaś taki kierunek, a to chyba znaczy, że robienie projektów Cię jara, nie? więc nie powinnaś narzekać ![]() co do planu - też mam podział na parzyste / nieparzyste, z tym że moja grupa ma akurat w tym semestrze jednolity plan na wszystkie tygodnie.[/quote] Wybrałam Architekture Wnętrz ale kierunek nie został uruchomiony z powodu małej ilości chętnych.... Po drugie projekty a makieta to jedno i drugie.....makieta to jakieś duperele nieprzydatne a ja w przyszłości chcę robić tylko projekty domów i obiektów, tak jak mój Tato. Narazie projektów takie jak ja robiłam ani widu ani słuchu ![]() Jak mi nie wyjdzie to przeniose się na budownictwo, tam też będe mogła zyskać uprawnienia do projektowania. Tylko nie wiem czy nie są tam przypadkiem gorsze przedmioty, podobne do fizy i chemii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Kocica odsypia... Caaaały dzień śpi
![]() ![]() ja to samo myślę... ![]() jutro mam ćwiczenia i wykłady z matmy... i... nie wiem jak ja to przeżyję ![]() ogólnie też nam powiedzieli, że będziemy mieć przewalone. Tak więc niestety ale od poniedziałku (o mamusiu!) zaczynam się uczyć.... aaaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Adwokat diabła
|
Gosia, jakbyś miała takie przeżycia jak ona też być odsypiała cały dzień
![]()
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Małgosia ja tez gdzies od poniedzialku.. moze nawet wczesniej?
z wszystkiego juz mamy sie czegos nauczyc.. a moja kumpela juz miala na swoich pierwszych (!) cwiczeniach kartkowke z mikro.. super! zwlaszcza ze mielismy wyklad ale nie bylo mowy o tym koles sie chcial chyba rozeznac czy ktos cos umie juz z ekonomii, wiec podejrzewam ze nikt nie znal super def rynku, ekonomii, powodow kryzysu w USA. znaczy ja cos tam wiem.. ale zeby miec 3 trzeba miec 60% dobrze.. supeeeer! XDD
#4318 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() edt: zetka - ja też mam jutro pierwszy wykład z matmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wyobrażam sobie, jak się musisz cieszyć ![]() a ja już po pierwszych zajęciach. wrażenia raczej mieszane. okropnie jestem zmęczona. wyszłam z domu o 7, wróciłam o 19 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I juz jutro macie wyklady? ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak dla sprawdzenia wiedzy studentow ![]() Ja jeszcze leniuchuje i laze po sklepach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.