Maturzyści 2009 - cz. II :) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-16, 17:44   #4291
shewa
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)

Cytat:
Napisane przez Neszikaa Pokaż wiadomość
shewa - no przestań daasz rade wiem po sobie, ze jest trudno sie zabrac za to wszysyko... placze bo nie uczylam sie w zeszlym roku i jednoczesnie wiem, ze bede plakala, ze nie ucze sie teraz i co? i i tak nie mogę zacząć.

Po dzisiejszym angielskim jestem kompletnie zdołowana. Chłopacy tak zjechali babkę od angielskiego, a jest to chyba najfajniejsza nauczycielka jaka mogła sie nam trafic, że nie wiem co bedzie jutro. Ona prawie sie popłakała, my w klasie się pokłóciliśmy o to, a jeszcze niech sie dowie nasza wychowawczyni

Wracam do niemieckiego.
Ja sie coraz bardziej boje tej biologi, w zeszłym roku kompletnie to olałam, nie mam nawet notatek nic. A w tym roku raz ze nie moge sie za to zabrac, 2 na fakultetach tak ciezko mi sie skupic ze to woła o pomste do nieba

Z angola tez sie boje zdawac rozszerzenie... z czytania ostatnio 1 miałam, ze słuchania 3, i w sumie w zeszłym roku pamietam ze nigdy wiecej niz 3 nie miałam A chciałabym tez miec jakas znosna ocene na koniec roku... a narazie mam 1,4,4,3 gdzie w zeszłym roku miałam same 5, i jakas 4 czasem wpadła
A wy macie z tą co my angielski?? Cholera no to niezle narobili Jeśli to ta sama to przeciez ona jest świetna... do pogadania, do posmiania, do tego swietnie tłumaczy. No zdarzaja jej sie takie dni ze jest kosa, ale komu nie?
O co poszło?

Anlejka jak na moje powinno wyjść 60 o ile sie nie myle

Afri - która strona i które zadanie? Ja za pol godzinki siadam do matmy, wiec sprobuje to zrobic, kto wie czy nawet na jutro tego zadane nie mam bo to własnie zaczelismy :P
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 17:52   #4292
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

Załamujecie mnie tym ze tak szybko zleci ten czas do maja! Boziu ja nic nie umiem! MASAKRA
Chyba powiem rodzicom zeby zabrali mi kompa, telewizor i wszystko inne zebym mogla zajac sie tylko nauką..
Chyba zaraz sie rozplacze..

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 17:55   #4293
afri
Raczkowanie

Ja znalazłam w internecie coś takiego (odpowiedzi do zad.2):

www.piaseczno.pl/files/0/3940/zadania_na_II_etap_kl_III_podstawow y.doc

tylko za bardzo nie wiem co tu się skąd wzięło.

A zadanie 1.94 ze strony 79
Stary 2008-10-16, 17:57   #4294
ilo16na
Zakorzenienie

Zobaczycie ze kazda zda lepiej ode mnie.
Ja raczej orzel to ja nie bylam.
Srednia nieco ponad 3 przewaznie

Z geografii mialam 3 niemiecki 3 i polski czasem 4 na koniec.
I musze zdac.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 18:00   #4295
Renia90
Zakorzenienie

No ładnie dopiero wróciłam.. jeszcze mi dolało
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;9367516]
Znowu po 2 tygodniach. na komputer wchodze zmieniam opis na gg i wychodze. ;/
Moja polonistka oszalała. Już rpzerobiłam Popop, Lalke i dziś nad Niemnem zaczęłam..... Haha byłamd ziś po "wesele" i aż mi smutno bo to takie cienkie w porównaniu do tego z czym sie mećze.a W ogole to ejstem w połowie Nad niemnem;/
[/quote]
nasza babka jest tak samo szalona jak wasza.. my już to wszystko przerobiliśmy we wrześniu.. za tydzień znów się zaczyna.. Ludzie bezdomni, Chłopi, Wesele.. a na jutro mam referat o Rimbaudzie, którego jeszcze nie zrobiłam

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Do matury zostalo 6 m-cy
Jak sie odejmie wolne,ferie itd to 5
ja nic nie umiem!

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
A z tą nauką przedmałżeńską to macie ją w ramach religii? Bo u mnie wiem, że niedługo będzie nas babka przygotowywać i później tylko zaświadczenie wystarczy. Ale mały pikuś jeśli przyszły małżonek takiego papierka nie będzie miał.
my mamy spotkania w salce co dwa tygodnie po mszy.. raz w pierwszy piątek a drugi raz w czwartek.

Cytat:
Napisane przez afri Pokaż wiadomość
Oto zadanie:

Wśród n losów loterii fantowej jest 6 losów wygrywających. Jaka musi być liczba losów, aby prawdopodobieństwo tego, że zakupione 2 losy będą wygrywające było większe od 1/3??

zadanie z cz.3 książki z matmy z sensu...
chętnie bym Ci pomogła, bo mam ten sam podręcznik co Ty ale niestety nie jestem zbyt dobra z tego działu.. na początku coś jeszcze rozumiałam ale z prawdopodobieństwa opuszczałam lekcje przez jazdy i nie rozumiem tego
do tego to zadania jakieś takie od środka..

kurcze no ładnie.. zadania z biologii, historii i referat z polskiego wciąż czekają.. obawiam się że się nie wyrobię lepiej będzie jak się juz do tego zabiorę.. czeka mnie długa noc :P

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 18:01   #4296
shewa
Zakorzenienie

Afri to ja juz dawno za tym jestem, nawet po sprawdzianie, my teraz przy schemacie Bernoulliego jestesmy . Narazie niestety nie pomoge, ale moze wieczorem jak znajde chwile to pomysle nad tym zadaniem, bo go nie robilismy.
Stary 2008-10-16, 18:03   #4297
afri
Raczkowanie

Renia90: ja tak samo... niby rozumiem, ale te zadania są jakieś pokomplikowane teraz

shewa: Dzięki wielkie! A robiliście zadanie 1.91, 1.92, 1.93 z tej samej tj 79 strony? Bo ja cos czuje ze jutro jak mnie wyrwie do tablicy moja matematyczka to bedzie ciezko...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-16, 18:03   #4298
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Afri to ja juz dawno za tym jestem, nawet po sprawdzianie, my teraz przy schemacie Bernoulliego jestesmy . Narazie niestety nie pomoge, ale moze wieczorem jak znajde chwile to pomysle nad tym zadaniem, bo go nie robilismy.
po sprawdzianie i dopiero teraz schemat tego B... robicie? a my mamy na spr wszystko na raz.. permutacje, kombinacje, wariacje jedne i drugie, zdarzenia, prawdopodobieństwa wszystkie i ten schemat.. wszystko w kupie

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

i jeszcze tutaj!
Stary 2008-10-16, 18:06   #4299
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
uu a co się stało?

kurde no.. poczytałam tylko trochę "Ludzi bezdomnych" przejrzałam jeszcze zeszyt z matmy i koniec. mam dość na dziś.

dobranoc
Nic takiego. Wycinali mi 2 pieprzyki na plecach

Cytat:
Napisane przez xXxEmkaxXx Pokaż wiadomość
Witam ja dziś mam luz, bo jutro jadę sobie do Gdańska a dziś mam w planach trochę pojeździć z tatuśkiem bo jeszcze 2 jazdy i Bydzia no i policzyć trochę zadań na chemię. Więc jest miło
Widzę, że kolejna wizażanka z okolic Bydgoszczy

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
gratuluję oceny
1990
Ja ostatnio na kartkówce z historii, z ładu wersalskiego, podpisałam się "Thomas Woodrow Wilson"
Ja kiedyś zapatrzyłam się jak koleżanka się podpisywała i podpisałam się jej imieniem i nazwiskiem

Cytat:
Nie chce cie straszyc, ale przygotuj sie na wielkie stanie w korkach w BDG, zamkneli ulice Focha... w miescie sa teraz takie korki ze nie pytajcie... Kumpela ostatnio trase ktora zajmuje jej 10-15 min pokonała w... 48

Matko co za dzien dzisiaj
Powinnam sie w koncu wziazc za biologie...
Chociaz nie wiem czy jest sens... nie wiem czy nie zmienic tego na cos innego na maturze
Oj ja kiedyś drogę, która pokonuję w 7-10 min, pokonywałam ok 1 godziny

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Jeny, z tego co widzę to nie tylko moja klasa jest taka 'miła' i nie tylko ja nad niemieckim siedzę. Umieram...
No a co do tych pięciu miesięcy do matury, to nam pan z angielskiego zaraz na pierwszym angielskim powiedział, że odliczając wszystkie święta, wszystkie weekendy, ferie i dni wolne od szkoły plus jeszcze dwu- trzy dniowe wycieczki to zostało nam 113 dni. I wtedy w klasie zrobiła się panika... Mam nadzieję, że tu jej nie wprowadziłam ^^
Trochę się zestresowałam

Cytat:
Siema dziewczyny. Wybaczcie, że się tak wciskam w pogaduchy ale mam problem z zadaniem z matmy. Może jest wśród was ktoś, kto ją lubi, umie i mi pomoże?

Oto zadanie:

Wśród n losów loterii fantowej jest 6 losów wygrywających. Jaka musi być liczba losów, aby prawdopodobieństwo tego, że zakupione 2 losy będą wygrywające było większe od 1/3??

zadanie z cz.3 książki z matmy z sensu...

Ja jestem noga z matmy.. mam nadzieje, że ktoś pomoże mi to pojąć.
Właśnie jes znalazłam w książce. Ale nie potrafię pomóc, bo jeszcze do tego nie doszliśmy

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 18:06   #4300
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Renia90: ja tak samo... niby rozumiem, ale te zadania są jakieś pokomplikowane teraz

shewa: Dzięki wielkie! A robiliście zadanie 1.91, 1.92, 1.93 z tej samej tj 79 strony? Bo ja cos czuje ze jutro jak mnie wyrwie do tablicy moja matematyczka to bedzie ciezko...
nie mam tu książki bo zostawiłam ją w szafce w szkole i nie wiem co to za zadania a w zeszycie ich nie mam więc ich nie robiliśmy.. chyba że ja je robiłam w domu gdzieś na kartkach.. ale i tak już je wyrzuciłam

PS. jedno zadanie z głowy.. z historii.. bo zostawiłam zeszyt w szafce a tam miałam mapkę i pytania do niej :P teraz zabieram się zadania z biologii na fakultet.

i jak dobrze że zrobiłam sobie te plany wypracowania w pon i wt mam z głowy.. bo one zajmują mi dość trochę czasu

i jeszcze tutaj!
Stary 2008-10-16, 18:08   #4301
wantxme
Wtajemniczenie

jaa też nic nie umiem!! dzisiaj miałam pisać do głupie wypracowanie z niemca...i g^wno z tego wyszło...zero skupienia nie mam pomysłów...nicnie umiem ja nie zdam z niemca matury za nic w świecie...nie no już się załamałam co za tragiczny dzień..nie napisze tego wypracowani i bede miała jedynkę... pięknie cudownie... wale to wszystko... z geografii też sie dzisiaj nic nie uczyłam...co sie z nami dzieje!!??

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-16, 18:12   #4302
shewa
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety nie mam, mam 1.96, 97, 98, 99, 101, 103, 104 no i potem juz sa zdarzenia niezależne
Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
po sprawdzianie i dopiero teraz schemat tego B... robicie? a my mamy na spr wszystko na raz.. permutacje, kombinacje, wariacje jedne i drugie, zdarzenia, prawdopodobieństwa wszystkie i ten schemat.. wszystko w kupie
Bo my mamy dzielone na podstawe i rozszerzenie. Bo my taki profil w połowie rozszerzony. Kombinacje permutacje mielismy juz w zeszłym roku, wariacje tylko nam doszły i z tego sprawdzian. Potem z prawdopodobienstwa z podstawy mielismy, a teraz bedziemy miec z rozszerzenia
Stary 2008-10-16, 18:21   #4303
xxboo
Zakorzenienie

dostałam dwa ze sprawdzianu z modernizmu, te testy z polskiego mnie wykończą, czemu nie możemy samych rozprawek pisać
xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 18:26   #4304
zanetka007
Wtajemniczenie

Siadłam jeszcze do kompjutera przed nauką...
Słuchając muzyki dopiłuje paznokcie, założę jakieś ciepłe skarpeciochy i mykam uczyć się polskiego...

Jak się dziś wkurzyłam na fakultetach z pol. Głupia laska, za którą niespecjalnie przepadam wybrała taki sam temat jak ja :/
Na szczęście jesteśmy tylko dwie i facet pow, że to nie przeszkadza, ale musimy mieć inne przykłady. Na szczęście mam inne i to jeszcze lepsze

Dobra dokończę to co rozbabrałam i lecę powkuwać...

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 18:28   #4305
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
Siadłam jeszcze do kompjutera przed nauką...
Słuchając muzyki dopiłuje paznokcie, założę jakieś ciepłe skarpeciochy i mykam uczyć się polskiego...

Jak się dziś wkurzyłam na fakultetach z pol. Głupia laska, za którą niespecjalnie przepadam wybrała taki sam temat jak ja :/
Na szczęście jesteśmy tylko dwie i facet pow, że to nie przeszkadza, ale musimy mieć inne przykłady. Na szczęście mam inne i to jeszcze lepsze

Dobra dokończę to co rozbabrałam i lecę powkuwać...
mój temat mają jeszcze dwie inne osoby, a u mnie w szkole maturzystów jest tylko 28, więc nie za ciekawie
Stary 2008-10-16, 18:28   #4306
sydunia
Zakorzenienie

dziewczyny, ja się z kolei zgłaszam z problemem chemicznym.

mam 2 zadania. mam rozwiązania. nie rozumiem kompletnie.

1) W kierunku której z elektrod będą się poruszały jony alaniny podczas elektrolizy roztworu o pH = 7, jeżeli punkt izoelektryczny wynosi 6?

2) W kierunku której z elektrod będą się poruszały cząsteczki alaniny podczas elektrolizy roztworu silnie kwaśnego?

W 1) mam że muszę dodać jon OH minus. i dąży do anody.
W 2) mam że muszę dodać jon H plus. i dąży do katody.

Tylko skąd ja mam wiedzieć kiedy mam dodać OH minus a kiedy H plus?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 18:28   #4307
xXxEmkaxXx
Raczkowanie

Cytat:
Nie chce cie straszyc, ale przygotuj sie na wielkie stanie w korkach w BDG, zamkneli ulice Focha... w miescie sa teraz takie korki ze nie pytajcie... Kumpela ostatnio trase ktora zajmuje jej 10-15 min pokonała w... 48

Matko co za dzien dzisiaj
Powinnam sie w koncu wziazc za biologie...
Chociaz nie wiem czy jest sens... nie wiem czy nie zmienic tego na cos innego na maturze
OOOOOOOOOO Matko to będzie koszmar. Ale nic to, damy radę chyba...

Alexia09-
może tak całkiem okolice to nie, bo mam 90 km do Bydzi, ala dawne woj. bydgoskie więc prawie jak u siebie hahaha

Usiłuję właśnie wziąć się za zadania z chemii, może jednak nie jestem taka głupia i coś policzę
xXxEmkaxXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 18:29   #4308
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Właśnie skończyłam czytać Wesele i nie wiem o co w tej książce chodzi . A od jutra zabieram się za Przedwiośnie

Stary 2008-10-16, 18:31   #4309
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja się z kolei zgłaszam z problemem chemicznym.

mam 2 zadania. mam rozwiązania. nie rozumiem kompletnie.

1) W kierunku której z elektrod będą się poruszały jony alaniny podczas elektrolizy roztworu o pH = 7, jeżeli punkt izoelektryczny wynosi 6?

2) W kierunku której z elektrod będą się poruszały cząsteczki alaniny podczas elektrolizy roztworu silnie kwaśnego?

W 1) mam że muszę dodać jon OH minus. i dąży do anody.
W 2) mam że muszę dodać jon H plus. i dąży do katody.

Tylko skąd ja mam wiedzieć kiedy mam dodać OH minus a kiedy H plus?
Kurcze Dziewczyny jak ja bym chciała Wam pomagać z chemią czy mat.
Ale po 1. chemii już nie mam (na całe szczęście dla mnie ) a mat sobie odpuściłam szczerze mówiąc choć jestem w klasie mat-geo.
Z chemii przy nauczycielce morderczyni miałam takie pewne 3, a u ciemnoty 4.
Więc to chyba samo za siebie mówi...

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-16, 18:37   #4310
Anuu
Zakorzenienie

Wróciłam z angielskiego i tak mi się nic nie chce
Co prawda kartkówka z niemieckiego jest bardzo prosta, ale jednak powtórzyć coś trzeba wosu mi się nie chce uczyć, już mi uszami wychodzi to nie leń, to jakaś wybitna bezradność wobec niego...
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 18:42   #4311
wantxme
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
mój temat mają jeszcze dwie inne osoby, a u mnie w szkole maturzystów jest tylko 28, więc nie za ciekawie
u mnie w klasiie jeszcze dwie laski maja taki temat co jaaa...tak samo jak i Ciebie... hmmm...ale wydaje mi sie że ja też mam fajniejsze lektury wybrane itepe... tym bardziej że ja mam jeszcze dwa filmy i obraz... ale nie wiem czy wszystko to wykorzystam...zobaczy sie

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 18:46   #4312
anlejka
Zakorzenienie

Łohoł... Ale, że co to w tej chemii xD! A my przy metanach i etanach siedzimy i mam radochę wielką. I właśnie przyszłam sprzed tv, bo oglądałam występ kolegi w '1 z 10'. I jestem dumna z niego. Choć ma u mnie przechlapane, bo nie znał odpowiedzi na pytania na które ja znałam xD! I myślunkuję sobie jak tu się nauczyć słówek na niemiecki. I zostałam nagle oświecona, że jutro sprawdzian z WOK-u mam o.O No a co do tych dni to nauczyciel nam wypomina co lekcję. Jak bedzie po studniówce to on nam chyba godziny zaczie odliczać, ot co.
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 18:56   #4313
ilo16na
Zakorzenienie

A ja zdalam sobie sprawe ze jutro bede prawie bez kolezanek w szkole
Mamy rzedy lawek 4 osobowe i bede sama.
Jedna kolezanka w szpitalu a 2 nie przyjda.

Jutro ogolnie polowa osob nie przyjdzie bo spr z gegry
Podejscie dziecka.
Jest spr-nie przyjde.
I tak go beda pisac.

Stary 2008-10-16, 19:00   #4314
Anuu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
A ja zdalam sobie sprawe ze jutro bede prawie bez kolezanek w szkole
Mamy rzedy lawek 4 osobowe i bede sama.
Jedna kolezanka w szpitalu a 2 nie przyjda.

Jutro ogolnie polowa osob nie przyjdzie bo spr z gegry
Podejscie dziecka.
Jest spr-nie przyjde.
I tak go beda pisac.
U nas wielu nauczycieli robi po prostu dwie wersje sprawdzianów, łatwiejszą-dla tych, którzy piszą w terminie(oczywiście wyjątki są, kiedy jestes w szpitalu albo coś takiego) i taką z trochę bardziej chamskimi zadaniami- dla tych, którzy nie przychodzą na pierwszy termin. Frekwencja na sprawdzianach od razu poszła w górę ^^
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 19:02   #4315
shewa
Zakorzenienie

U nas tez tak niektorzy robią. Mistrzynią była babka od biologi która dawała autentycznie takie zadania ze prosze was Z tym ze mi sie to np nie podoba. Bo co jak ktos sie naprawde rozchoruje i nie moze przyjsc? Nikogo to nie obchodzi i traktuja go jakby nie przyszedl bo był sprawdzian. Miałam raz taka sytuacje w zeszłym roku że dzien przed spr z biologi sie rozchorowałam i to bardzo, miałam 40 stopni goraczki i prawie 2 tygodnie w domu leżałam. Ale i tak dostałam ta super trudna wersje i napisałam na 2, i przez to nie miałam juz szansy na 5
Stary 2008-10-16, 19:04   #4316
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuu Pokaż wiadomość
U nas wielu nauczycieli robi po prostu dwie wersje sprawdzianów, łatwiejszą-dla tych, którzy piszą w terminie(oczywiście wyjątki są, kiedy jestes w szpitalu albo coś takiego) i taką z trochę bardziej chamskimi zadaniami- dla tych, którzy nie przychodzą na pierwszy termin. Frekwencja na sprawdzianach od razu poszła w górę ^^
A u nas sa takie same wersje i tamci znaja pytania.
Nie ma sprawiedliwosci.
Ludzie specjalnie nie chodza(1 osoba z 10 jest chora ktorzy nie przyszli)

Stary 2008-10-16, 19:08   #4317
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

A u nas:
Koleżanka: Pani profesor chciałabym napisać ten spr z wrażliwości
Babka od bioli: No to jak będziesz chciała to mi powiedż
Koleżanka: To ja pani smsa przyślę, żeby mi pani zadania przygotowała
Babka od bioli: O, tak będzie najlepiej

Stary 2008-10-16, 19:11   #4318
plameczka
Wtajemniczenie

U nas babka z chemi robi specjalna wersje dla tych co nie bylo na spr - ja jak bylam chora i tak poszlam na pierwszy spr, bo na tym `specjalnym` wiecej niz 2 sie dostac nie da

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-16, 19:20   #4319
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
u mnie w klasiie jeszcze dwie laski maja taki temat co jaaa...tak samo jak i Ciebie... hmmm...ale wydaje mi sie że ja też mam fajniejsze lektury wybrane itepe... tym bardziej że ja mam jeszcze dwa filmy i obraz... ale nie wiem czy wszystko to wykorzystam...zobaczy sie
Ja nawet jeszcze nic nie wybrałam, nie mam ostatnio do tego głowy, ktoś musi mi lekko pomóc, zastanawiam się nad jakimiś korkami u prof z polskiego
Stary 2008-10-16, 19:26   #4320
Renia90
Zakorzenienie

zadania na fakultet z biologii zrobione
teraz idę zaparzyć sobie herbatkę i zasiadam do nieszczęsnego, przerażającego mnie referatu z polskiego ehh. babka nam je zadaje bo nie chce się jej lekcji prowadzić.. a jak jeszcze coś źle to wydziera się jak nie wiem co! wkurza mnie.. chyba po to chodzi do szkoły żeby nas uczyć a nie żeby siedzieć i się drzeć.. a my chodzimy do szkoły po to żeby to nas uczono a nie żebyśmy my uczyli.. jakie to jest poryte <- PS.uwielbiam tego emotikona i tego też

i jeszcze tutaj!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości