![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
![]() Z angola tez sie boje zdawac rozszerzenie... z czytania ostatnio 1 miałam, ze słuchania 3, i w sumie w zeszłym roku pamietam ze nigdy wiecej niz 3 nie miałam ![]() ![]() A wy macie z tą co my angielski?? Cholera no to niezle narobili ![]() O co poszło? Anlejka jak na moje powinno wyjść 60 ![]() Afri - która strona i które zadanie? Ja za pol godzinki siadam do matmy, wiec sprobuje to zrobic, kto wie czy nawet na jutro tego zadane nie mam bo to własnie zaczelismy :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Załamujecie mnie tym ze tak szybko zleci ten czas do maja! Boziu ja nic nie umiem! MASAKRA
![]() Chyba powiem rodzicom zeby zabrali mi kompa, telewizor i wszystko inne zebym mogla zajac sie tylko nauką.. Chyba zaraz sie rozplacze.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Raczkowanie
|
Ja znalazłam w internecie coś takiego (odpowiedzi do zad.2):
www.piaseczno.pl/files/0/3940/zadania_na_II_etap_kl_III_podstawow y.doc tylko za bardzo nie wiem co tu się skąd wzięło. A zadanie 1.94 ze strony 79 ![]()
#4294 |
Zakorzenienie
|
Zobaczycie ze kazda zda lepiej ode mnie.
Ja raczej orzel to ja nie bylam. Srednia nieco ponad 3 przewaznie ![]() Z geografii mialam 3 niemiecki 3 i polski czasem 4 na koniec. I musze zdac.
![]() |
#4295 | ||
Zakorzenienie
|
No ładnie dopiero wróciłam.. jeszcze mi dolało
![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;9367516] Znowu po 2 tygodniach. na komputer wchodze zmieniam opis na gg i wychodze. ;/ Moja polonistka oszalała. Już rpzerobiłam Popop, Lalke i dziś nad Niemnem zaczęłam..... Haha byłamd ziś po "wesele" i aż mi smutno bo to takie cienkie w porównaniu do tego z czym sie mećze.a W ogole to ejstem w połowie Nad niemnem;/ [/quote] nasza babka jest tak samo szalona jak wasza.. my już to wszystko przerobiliśmy we wrześniu.. za tydzień znów się zaczyna.. Ludzie bezdomni, Chłopi, Wesele.. a na jutro mam referat o Rimbaudzie, którego jeszcze nie zrobiłam ![]() ja nic nie umiem! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() do tego to zadania jakieś takie od środka.. ![]() kurcze no ładnie.. zadania z biologii, historii i referat z polskiego wciąż czekają.. obawiam się że się nie wyrobię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
Afri to ja juz dawno za tym jestem, nawet po sprawdzianie, my teraz przy schemacie Bernoulliego jestesmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Raczkowanie
|
Renia90: ja tak samo... niby rozumiem, ale te zadania są jakieś pokomplikowane teraz
![]() shewa: Dzięki wielkie! A robiliście zadanie 1.91, 1.92, 1.93 z tej samej tj 79 strony? Bo ja cos czuje ze jutro jak mnie wyrwie do tablicy moja matematyczka to bedzie ciezko...
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. jedno zadanie z głowy.. z historii.. bo zostawiłam zeszyt w szafce a tam miałam mapkę i pytania do niej :P teraz zabieram się zadania z biologii na fakultet. i jak dobrze że zrobiłam sobie te plany wypracowania w pon i wt mam z głowy.. bo one zajmują mi dość trochę czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Wtajemniczenie
|
jaa też nic nie umiem!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
dostałam dwa ze sprawdzianu z modernizmu, te testy z polskiego mnie wykończą, czemu nie możemy samych rozprawek pisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Wtajemniczenie
|
Siadłam jeszcze do kompjutera przed nauką...
Słuchając muzyki dopiłuje paznokcie, założę jakieś ciepłe skarpeciochy i mykam uczyć się polskiego... Jak się dziś wkurzyłam na fakultetach z pol. Głupia laska, za którą niespecjalnie przepadam wybrała taki sam temat jak ja :/ Na szczęście jesteśmy tylko dwie i facet pow, że to nie przeszkadza, ale musimy mieć inne przykłady. Na szczęście mam inne i to jeszcze lepsze ![]() Dobra dokończę to co rozbabrałam i lecę powkuwać...
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja się z kolei zgłaszam z problemem chemicznym.
mam 2 zadania. mam rozwiązania. nie rozumiem kompletnie. 1) W kierunku której z elektrod będą się poruszały jony alaniny podczas elektrolizy roztworu o pH = 7, jeżeli punkt izoelektryczny wynosi 6? 2) W kierunku której z elektrod będą się poruszały cząsteczki alaniny podczas elektrolizy roztworu silnie kwaśnego? W 1) mam że muszę dodać jon OH minus. i dąży do anody. W 2) mam że muszę dodać jon H plus. i dąży do katody. Tylko skąd ja mam wiedzieć kiedy mam dodać OH minus a kiedy H plus? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Alexia09- może tak całkiem okolice to nie, bo mam 90 km do Bydzi, ala dawne woj. bydgoskie ![]() ![]() Usiłuję właśnie wziąć się za zadania z chemii, może jednak nie jestem taka głupia i coś policzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zadomowienie
|
Właśnie skończyłam czytać Wesele i nie wiem o co w tej książce chodzi
![]() ![]()
![]() |
#4309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale po 1. chemii już nie mam (na całe szczęście dla mnie ![]() Z chemii przy nauczycielce morderczyni miałam takie pewne 3, a u ciemnoty 4. Więc to chyba samo za siebie mówi... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z angielskiego i tak mi się nic nie chce
![]() Co prawda kartkówka z niemieckiego jest bardzo prosta, ale jednak powtórzyć coś trzeba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Wtajemniczenie
|
u mnie w klasiie jeszcze dwie laski maja taki temat co jaaa...tak samo jak i Ciebie... hmmm...ale wydaje mi sie że ja też mam fajniejsze lektury wybrane itepe... tym bardziej że ja mam jeszcze dwa filmy i obraz... ale nie wiem czy wszystko to wykorzystam...zobaczy sie
#4312 |
Zakorzenienie
|
Łohoł... Ale, że co to w tej chemii xD! A my przy metanach i etanach siedzimy i mam radochę wielką. I właśnie przyszłam sprzed tv, bo oglądałam występ kolegi w '1 z 10'. I jestem dumna z niego. Choć ma u mnie przechlapane, bo nie znał odpowiedzi na pytania na które ja znałam xD! I myślunkuję sobie jak tu się nauczyć słówek na niemiecki. I zostałam nagle oświecona, że jutro sprawdzian z WOK-u mam o.O No a co do tych dni to nauczyciel nam wypomina co lekcję. Jak bedzie po studniówce to on nam chyba godziny zaczie odliczać, ot co.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
A ja zdalam sobie sprawe ze jutro bede prawie bez kolezanek w szkole
![]() Mamy rzedy lawek 4 osobowe i bede sama. Jedna kolezanka w szpitalu a 2 nie przyjda. Jutro ogolnie polowa osob nie przyjdzie bo spr z gegry ![]() Podejscie dziecka. Jest spr-nie przyjde. I tak go beda pisac.
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
U nas wielu nauczycieli robi po prostu dwie wersje sprawdzianów, łatwiejszą-dla tych, którzy piszą w terminie(oczywiście wyjątki są, kiedy jestes w szpitalu albo coś takiego) i taką z trochę bardziej chamskimi zadaniami- dla tych, którzy nie przychodzą na pierwszy termin. Frekwencja na sprawdzianach od razu poszła w górę ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
U nas tez tak niektorzy robią. Mistrzynią była babka od biologi która dawała autentycznie takie zadania ze prosze was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma sprawiedliwosci. Ludzie specjalnie nie chodza(1 osoba z 10 jest chora ktorzy nie przyszli)
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zadomowienie
|
A u nas:
Koleżanka: Pani profesor chciałabym napisać ten spr z wrażliwości Babka od bioli: No to jak będziesz chciała to mi powiedż Koleżanka: To ja pani smsa przyślę, żeby mi pani zadania przygotowała Babka od bioli: O, tak będzie najlepiej ![]()
![]() |
#4318 |
Wtajemniczenie
|
U nas babka z chemi robi specjalna wersje dla tych co nie bylo na spr - ja jak bylam chora i tak poszlam na pierwszy spr, bo na tym `specjalnym` wiecej niz 2 sie dostac nie da
![]()
#4319 |
Zakorzenienie
|
Ja nawet jeszcze nic nie wybrałam, nie mam ostatnio do tego głowy, ktoś musi mi lekko pomóc, zastanawiam się nad jakimiś korkami u prof z polskiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
zadania na fakultet z biologii zrobione
![]() teraz idę zaparzyć sobie herbatkę i zasiadam do nieszczęsnego, przerażającego mnie referatu z polskiego ehh. babka nam je zadaje bo nie chce się jej lekcji prowadzić.. a jak jeszcze coś źle to wydziera się jak nie wiem co! wkurza mnie.. chyba po to chodzi do szkoły żeby nas uczyć a nie żeby siedzieć i się drzeć.. a my chodzimy do szkoły po to żeby to nas uczono a nie żebyśmy my uczyli.. jakie to jest poryte ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.