|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
Sama jestem ciekawa jak teraz @ przyjdzie, no i czy w ogóle przy tak późnej owulacji to jest szansa na ciążę. Syla a jak dziś temp? Hmmm to może @ jednak nie przyjdzie Idę tłuc kotlety ![]() Ale zaraz wracam
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
i się wszystkie zmyły. No to ja też sobie idę Czeka mnie prostowanko włosków. Miłego wieczoru Andrzejkowego
|
|
|
|
#4293 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co ty, przeciez robilam bete. Nic z tego, juz nawet o tym nie mysle. Tempka ciezko powiedziec bo zamiast kieliszka wina to wypilam wczoraj prawie cale winko , poszlam spac o 2 wiec nawet nie zrywalam sie rano mierzyc bo i po co. Zmierzylam jak wstalam o 10tej, wynosila 37.10, nawet nie wiem jak i co mam teraz zapisac w moim wykresie![]() Cytat:
Mnie tez czeka dzisiaj prostowanko, ale tak mi sie nie chce .
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewuszki, ja nie wiem skad wy macie czas na wizaż....
![]() doznałam dzis szoku!! Otórz miałam założyc ta fioletowa bluzke co miałam na weselu 25.10 i ta samą spódniczke zdjecia na nk... ale pomyślałam że jednka co mi tam przymierze bluzke od kolezanki co mi razem ze spódniczka dała.. z kremowej satyny obszyta czarna koronka .. duuzy dekold mniam to lubie na cienkich czarnych ramiączkach, na pół dupki.. z boku z rozporkiem obszytym czarna koronka a z tyłu wyciety w dół na plechach szpic i zamaist materiałó siateczka czarna.... pycha.... i I I I ..... ZMIEŚCIŁAM SIE!!!! NO SZOK.. A TYLKO DLATEGO ZE PORZADKI ROBIŁAM I JA ZAUWAZYŁAM..... nawet babcia powiedziałą ze brzucha bardzo nie widac juz..!!!i ide z wielkim entuzjazmem na bal ostatkowy a foteczki.... pewnie ze specjalnie dla was zrobie i wlkeje jak sie juz ubiore i uszykuje... zobaczycie chyba ta różnice ....
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Madziwnia, super
dupcia mi urosła niestety dziś też się szykuję na imprezke andrzejkową i się cały dzień zastanawiam, jak się ubrać w ogóle ten dzień jakiś taki średni, z mężem się poprztykaliśmy, zmęczona się czuję. Nawet nie wiem, czy mogę wypić dziś alkohol, czy lepiej nie. A jutro z rana jedziemy jeszcze do teściów, już widzę, jaka padnięta będę.
|
#4296 |
|
BAN stały
|
@ brak, koleżanka wylała kawę w samochodzie i jej zapach się ulatniał...nie było to miłe doznanie, ale nadal wierzę że @ przylezie.
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka
to metoda spóźniona ale jeśli Twoja owulacja była 26 listopada to niby teraz plus 14 dni (niby teraz wybadali, że niekażdy ma 14 dni, ale kiedyś twierdzili, że każdy!) i będzie termin @. Czyli jakiś 10 grudnia. Czekamy .JAK JA WAM ZAZDROSZCZE STROJENIA SIĘ itd., dziś ostatki a mój A. w pracy do 3.00, a ja cóż... przed tv No i już słyszę sąsiadów jak drą japolce pijaki jedne , a takie niby towarzystwo miało tu mieszkać "ę-ą".Miłej zabawy Anecia ![]() Miłego tańcowania Madziu ![]() Miłego picia jednej szklaneczki Ala (bo tyle to raczej nikomu nie zaszkodzi) ![]() idę dalej patrzeć w tv |
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Witam laseczki
Jak po ostatkach?? U mnie jak co dzien poszlam spac maz ugotowal kapuche wypil kilka piwek i poszedl do malego spac bo pewnie nie chcial mu sie klusi przenosic od 4 nie spimy haha ktos mi spaniapozazdroscil Ide myc glowe bo o 10 wyruszamy na loty calodniowe Pozdrawiam i moze jeszcze zajze jak chwilke znajde |
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
to moje pozazdroszczenie mnie samej dało niewiele
![]() Usnęłam wczoraj 23-24 i pobudka w nocy jak zawsze i wstałam już o 7.00 rano .Najgorsze jest to, ze niewiele mogę robić, wychodzić też nie i po prostu NUDZĘ SIĘ STRASZNIE!!! Jakbym więcej spała mniej czasu na nudę by zostawało , a tak?ehhhh gdybym nie miała już tyle ciuchów, kupiłabym sobie http://www.allegro.pl/item494512042_...lko_36_99.html |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczny sweterek tez o nim myslalam bo i po ciazy mozna go zalozyc ale ja juz mam tyle laszkow ze chyba nie potrzebuje
![]() Wlasnie zjedlismy sniadanko malzonek pojechal po odbior paczki a ja z synkiem ubieramy sie na plac zabaw jak zwykle rano a potem odwiedziny kolezanki i jeszcze jeden wypad tym razem po organy dla Maxa i dzien minie |
|
|
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzia jak tam twoje kawowe rewelacje?
Olivka jak twoja tempka dzisiaj? U mnie 36dc przy cyklach 31. Wkurza mnie to ze tak sie opoznia. Gdyby nie beta i wykres na niemieckiej stronce ktory wyliczyl mi @ na wczoraj to juz bym pewnie z 5 testow miala za soba. A tak czekam sobie "spokojnie" .Chce juz nowego cyklu skoro ten stracony!!!! Nic mi sie nie chce A co u was laseczki????
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
ja siedze i musze Tż po jakies jedzenie wyslac a sama nie wiem na co mam ochote
.Wczoraj odebralismy obraczki Tż juz ja zaczal nosic
|
|
|
|
#4303 |
|
Raczkowanie
|
Hej Gangowiczki, jak tam samopoczucie po Andrzejkach. Razem z tż byliśmy u sąsiadów na 2 urodzinach ich córeczki. Mysleliśmy że zjemy torta, tochę posiedzimy i pójdziemy do domu. Ale że solenizantka strasznie późno chodzi spać to siedzieliśmy i gadaliśmy przy małym co nieco. Do domku wróciliśmy po godz. 1-szej. Było fajnie. Zycze miłaj niedzieli i szybkiego powrotu do formy.
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
A ja dziś umieram:/ zamiast wypić lampkę wina czy dwie wypiłam pół litra. Aż mi głupio. A dziś od rana mnie muli a głowa to ojjjj jak boli masakra jakaś ![]() A własnie jak to jest bo mierzyłam dziś temp - spać poszłam już o 24 więc 6 godzinek spałam jak należy - no i temp 36,5 i nie wiem czy to przez zalanie łepka winkiem czy wręcz powinnam mieć przez to wyższą![]() Wykres na tej stonce angielskiej dalej pokazuje owu http://www.fertilityfriend.com/ttc/c...p?d=2008-11-12
Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-30 o 15:07 |
|
|
|
#4305 |
|
BAN stały
|
Nie piję
Brzuch pobolewa cały czas..ale inaczej niz na @, zdecydowałam ze ide do lekarza. Obliczałam dzisiaj cykle i tak o to one wyglądają od ostatniego...17, 28,23,37...wszystko jest rozchwiane...boje sie oby cysta sie nie nawróciła bo to nie ciąża dziwnie to wygląda...może jakieś zaburzenia hormonalne Ciekawe czy ja przy tak dziwnych cyklach mam w ogóle owulację..wątpię.
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.... jak mija weekend??
Jestem załamana bo Audiofeels nie wygrali, dzis powtórke ogladałąm!! ![]() Ale ci dwaj .. wrrrrr az ciary miałąm tez sa super! Na balu było super.. i kolejna propozycja sołtysa w tancu mnie zaczepił i pyta czy nie zostawiłabym jeszcze tej dekoracji na sylwester.. wtedy tez on sponsoruje... a płatne 220 zł od osoby... ale mam farta juz druga impreza za darmo!!!! Jewst super... A wiecie ze wczoraj było za 120 zł od pary i za ta kase był obiad drugie danie.. surówki.. bigos, zurek, kawa herbata do woli.. wielkie udka z kurczaka.. jaja z sosoem tatarskim, chcleb ryby jakies ciasta duzo wody gaz i niegaz i cytrynowej, pełno wedliny, warzywa typu pomidor i ogóras.. i wiecej nie widziałąm .. SZOK!! ![]() A za 220 to ciekawe co bedzie.. zjadłam tylko schabowego bo wódke piłam, i surówki oraz pomidory i ogórki oraz szynke;p OTO KILKA FOTEK.. reszta na naszej klasie..
|
|
#4307 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Znikam...nie mam nastroju
|
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie odpoczywam w końcu. Weekend imprezowy. Andrzejkowa imprezka się udała
sporo potańczyłam sobie, jednego drinka wypiłam tylko, ale jakoś alkohol nie wchodził mi. Było super.Niedawno wróciłam z Janowca od teściów i było bardzo sympatycznie najadłam się pączków zrobionych przez ciocię (a niby się odchudzam!! ). A jutro do pracy miałąm 5 dni wolnego, to tym bardziej trudno się wraca do pracy GAbi, bardzo fajny sweterek, a jaki kolor kupiłaś? Madziwnia, ślicznie wyglądasz, no bosko po prostu!! i Ty się martwisz figurą? Laska jesteś pierwsza klasa (że tak się wyrażę Zuzia, a test jakiś robiłaś? Ja nie chcę Ciebie nakręcać, ale sprawdzić można
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Madziwnia! Super laska z Ciebie! Wyglądałaś extra!
A ja mam doła. Nie dość, że moje listopadowe dziecko już się raczej nie pojawi... to jeszcze małż mi się rozchorował na amen i jakby coś się zaczęło dziać, to na pewno nikt go na porodówkę nie wpuści... Dupa, no nic się jakoś nie układa. Jutro o 18:10 rozmówię się z moim lekarzem, który głupot mi naopowiadał i ja się nastawiłam i czekam, czekam, czekam, a tu dupa blada.
|
#4310 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tola no trudno sie mówi...życzę zdrówka dla tż...a na kiedy masz termin? Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-11-30 o 19:19 |
|
|
|
|
#4311 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.allegro.pl/item489517582_..._wyprawka.html
Bez komentarza.
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Boże
słyszałam już o czymś takim, o kobietach tóre je kupują i udają że to ich dzieci.Mnie osobiście to przeraża, czuję jakiś taki czy ja wiem.... niesmak, jak z jakiegoś domu woskowych ciał- i ta wyprawka![]() Syla wykresik widzę niezły nadal ciekawe co juto te nasze temp zmajstrują ![]() Madzia faktycznie wdzianko super ![]() Aliszcze mi się też nie chce do pracy iść ale kurcze co zrobić
|
|
|
|
#4313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem co musi sie dziac z psychika czlowieka zeby takie rzeczy robic Moja tempka pol stopnia nizej. Myslalam ze juz dzisiaj bardziej spadnie. Caly czas mam wrazenie ze dostaje @. Trace cierpliwosc... I znowu poniedzialek . Najbardziej lubie jak juz jest czwartek i jeszcze tylko piateczek i wolne.Madzia super wygladalas Wiecie, tak sie zastanawiam ze moze ja ta bete za wczesnie zrobilam . Niby sie pytalam i powiedzieli ze tydzien od zaplodnienia powinna juz byc podwyzszona, ale pieron wie przez ta moja temp kiedy to dokladnie bylo.Nie no, teraz to juz wymyslam, ale fakt jest taki ze cycki bola jak cholera. Za to sutki nie a to jeden z glownych objawow mojej ciazy . Eee tam, czekam dalej na @.
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-12-01 o 07:01 |
|
|
|
|
#4314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cześć dziewczynki Syla, może rzeczywiście za szybko zrobiłaś betę. Ja bym proponowała zrobić sikańca jednak. Temperatura dużo powyżej linii, a jak długą masz w ogóle fazę lutealną na poprzednich wykresach (tylko, że ty ich chyba nie robiłaś tak?)
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." Edytowane przez loni Czas edycji: 2008-12-01 o 07:23 |
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Syla wiesz nie pisałam tego wcześniej ale ja słyszałam że beta powyżej 0 to już jest dobrze. Ale to tylko słyszałam, bo niegdzie czegoś takiego nie znalazłam.
A u mnie jednak wczoraj to nie wynik pomyłki:/ Dziś znów 36,5 ![]() Kurcze w takim razie kiedy się mam @ spodziewać ![]() Dziś już 33 dc. |
|
|
|
#4316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie nie robilam Poczekam jeszcze z tym testem bo cos brzuch pobolewa jak na @. Hm pewnie jak zaczynam miec jakas nadzieje to przyjdzie
|
|
#4317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A może jednak nie przyjdzie ![]() Z wykresu masz już 16 dzień fazy lutealnej (łacznie z tym dziwnym spadkiem w jednym dniu). Zobaczymy i trzymam
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Syla bądź dobrej myśli
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
co do laleczki to wiecie ... każdy robi co lubi. Myślę, że jak ja bym całe lata np. nie mogła zajść w ciążę też by mi odbiło w końcu. Ja jestem niby strasznie silna i złamać mnie ... ale kto wie kiedy mija rok, dwa, trzy, 10 lat? Mój A. tak się napił wczoraj u znajomych, ze szedł całą ulicą, mówić jakoś nie mógł normalnie baaaaaaaaa nawet ze zwykłym staniem miał problemy! I ciut mnie to ucieszyło, bo wypili 0,7 jakoś (może ciut więcej) na dwóch i A. odleciał kompletnie, a kiedyś wypijali z tym kumplem nawet 1,5 litra!!! i obaj byli całkiem żywi! Dziś zaczyna się remont mojej toalety więc ja emeigruje do mamusi
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczeta i trzymam kciukasy za wasze cykle zwlaszcza Syla i Olivka bo wy dwie prawie rowno idziecie no i w kocu trzeba by przelamac ta zla passe
![]() U nas za chwile kolezanka do Maxia przyjdzie wiec bedzie wesolo a slizgawka hicior moj syn chyba bedzie spal naniej rowniez nie tylko sie slizgal Madzia wygladasz sexi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

. Teraz nic tylko szalec
Sama jestem ciekawa jak teraz @ przyjdzie, no i czy w ogóle przy tak późnej owulacji to jest szansa na ciążę.

i się wszystkie zmyły.
, poszlam spac o 2 wiec nawet nie zrywalam sie rano mierzyc bo i po co. Zmierzylam jak wstalam o 10tej, wynosila 37.10, nawet nie wiem jak i co mam teraz zapisac w moim wykresie
.
dupcia mi urosła niestety

, a tak?

). A jutro do pracy