![]() |
#4291 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak się ogrywają na nas za te wszystkie podszczypywania, łaskotanie i podgryzanie. Mój mi wczoraj oświadczył, że w sb będzie mnie przedstawiał "oto moja konkubina Agata, którą codziennie tłukę krakowską [kiełbasą]", a potem cały dzień chodził i się cieszył, jak świr kompletny, wołając, żem jest jego ulubioną konkubiną
![]() Ale wiecie co? Zwieś chyba powoli odchodzi. Zaczynam znowu czuć. Dziś np. poczułam przypływ czułości do tej mojej zarazy i doszłam do wniosku, że go zabiję, jak mi każe wybierać między sobą a samodzielnością przy okazji wyprowadzki, bo ja nie chcę się bez niego wyprowadzać. ja tylko tak gadam! ech. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozpisałyśmy się, bo np ja ominęłam dziś zajęcia i zamiast siedzieć nad książkami siedziałam na wizażu... przy okazji stwierdziłam, że temat mojej pracy jest nie do końca ok i teraz szukam nowej inspiracji ![]() Sylvi i Mabi, widzę że Wy też obstawiacie grudniowe terminy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez netali Czas edycji: 2010-10-11 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Kochana
![]() A jaki masz temat pracy i co w ogóle studiujesz? ![]() TŻtowi próbuję uświadomić, że to nic strasznego, że ładny pierścionek można dostać za 140 zł, ale póki co on nawet pracy nie ma, więc i tak jest wydatkiem wręcz kosmicznym. Oby coś z tą pracą się rozjaśniło w tym tygodniu, bo go zniszczę! Ale fakt, nic na pewno nie wiem i pewnie się nie dowiem aż do oświadczyn, bo on - w przeciwieństwie do mnie - umie trzymać gębę na kłódkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mój TŻcik też na bezrobotnym... ![]() ![]() Zresztą.. nie martw się, w przyszłym tygodniu Twój znajdzie pracę, po 10 listopada, może już zasuwać po upatrzone cacko do Apartu, czy innego i nawet by się na tego 11stego wyrobił ![]() ![]() Edytowane przez netali Czas edycji: 2010-10-11 o 22:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
O seksie się pisze najlepiej. Też piszę o seksie na pedagogu (a raczej o braku seksu
![]() ![]() U Was twardo promotorzy trzymają się tematu seminarium? Bo u nas to jest tak, że w zasadzie można pisać o czym się chce. Moje seminarium się nazywało Psychopedagogiczne aspekty pracy z dzieckiem i rodziną, a moja praca będzie o białych małżeństwach. Pasują do siebie jak pięść do nosa, ale nikt się nie czepia ![]() Ej, kochana, jak to jak się ma? czy aby druga część Twego kierunku nie brzmi "komunikacja społeczna"? To teraz to złóż z rewolucją seksualną w MEDIACH, napisz milusi konspekt o modzie na emancypację i paleniu staników, o wychodzących na ulicę homoseksualistach, o opinii obserwatorów na ww. tematy i praca cudna będzie! Nudniej będzie porównywać postawy i otwartość na zmiany na przestrzeni lat, ale tez się kupy trzyma. Ja bym próbowała. Na moje da się ![]() Och, nie musi od razu do Apartu. Na allegro też śliczne cudeńka można znaleźć. Po kosztach! ![]() Słuszne rozumowanie. I tak będzie musiał się wykosztować na prezent świąteczny, więc niech się wykosztuje na coś, z czego się na bank ucieszę ![]() A Twój TŻcik twardo studiuje czy bomba sobie radośnie, jak wieczny Piter Pan? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zadomowienie
|
Niestety nazwa kierunku politologia jak z bata strzelił...
![]() ![]() ![]() w razie czego mam jeszcze dwa asy w rękawie pt. "Religia jako element współczesnej walki politycznej" oraz "Wpływ mediów na bliskowschodni proces pokojowy"... to chyba najbardziej łączy moją specjalność z kierunkiem, no ale.. ![]() Ja tam też wcale nie muszę mieć pierścionku z Apartu od razu.. ja bym się nawet z odpustowego cieszyła, gdyby wyrażał szczere intencje ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą, pamiętam że u Twojego miało się z pracą na dniach wyjaśnić... pochwal się jak będzie coś wiadomo ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Rozeznanie
|
Posiadanie pracy też nie gwarantuje sukcesu. Mój chłopak dostał dobrą pracę, ale wygląda na to, że tak się wciągnął, że zapomniał o mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Ten religijny temat fajny i taki....bieżący. Jeszcze wczoraj dostałam baloniki pod Pałacem Prezydenckim z okazji półrocznicy Smoleńska i miałam puścić o 18:00 w niebo z doczepioną karteczką z imieniem jeden osoby, która zginęła. Puściłam, ale tylko jeden. Drugi zostawiłam sobie trochę dłużej, bo lubię baloniki z helem
![]() ale to co poza balonami się działo pod PP to masakra. Stosy krzyży, zniczy, tradycyjnie pan z megafonem wyśpiewujący "Maryjo, królowo Polski.....", setki, miliony babć wtórujących mu w rytm marsza żałobnego. A najlepsze było to, że parę metrów dalej była impreza z okazji Dnia Papieskiego. Między jednym a drugim spędem powstał spęd nr 3 - banda hip hip hopowcow zarabiała break dancem na piwo ![]() Czekam, kopni delikwenta w szanowne poślady! ładnie to tak o prawie-narzeczonej zapominać? Nieładnie! ![]() Pan Inżynier poważna sprawa. Do tego ambitny. Żeby tylko ta ambicja bokiem mu nie wyszła ![]() Za to mój robi postępy: jak podchodzimy do gablotki z pierścionkami, zanim zdążę się dobrze przyjrzeć, on już mi rzuca, że to nie w Twoim stylu, takie Ci się nie podobają. Najlepsze, że ma rację ![]() ![]() Miało, miało. W czwartek ma mieć odświeżoną książeczkę sanepidowską, dziś był na dwóch rozmowach - z jeden wyszedł po 5 min, bo się okazało, że chcieli wrobić ludzi w akwizycję, ale nie ujęli tego tak w ogłoszeniu (a jakżeby inaczej). O drugiej nie wiem nic, bo się buc nie odzywa, a miał się odezwać ![]() Niech on już wyląduje w tej Almie od książeczki, spokój będzie na najbliższy rok, a i ja się wyluzuję ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-10-11 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zadomowienie
|
więc trzymam kciuki za Almę
![]() Czekam - on tam pewnie ma cel w tym swoim zapracowaniu ![]() ![]() A cd afery krzyżowej to nic innego jak właśnie cyrk sprzed PP zainspirował mnie do takiego tematu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Czekam, ja za swoim bym biegała, ale my to w ogóle inni jesteśmy. Możesz też mu inaczej uświadomić, że o kobietę TRZEBA dbać, bo uschnie jak kwiatuszek i co to się wtedy stanie? Apokalipsa się stanie
![]() Nie dziękuję i dam znać, jak coś ruszy ![]() A wpadniesz do Wawy robić wywiady z moherkami? No weź, wpadnij... ![]() Na mózg mi ból gardła bije. Oto w czymś się zawiera definicja pełni mojego szczęścia [patrz załączniki]. Chyba pójdę się umyć i zapuszczę sobie jakiś miły filmik. Dostawa przyszła, więc mam w czym wybierać. Może... "narzeczony mimo woli" - potraktuję to jako film edukacyjny ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2010-10-11 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
olaboga, zostawić Was na jeden dzień i już z 4strony żeście naklepały
![]() Gaja, nie martw się, nie zostaniesz sama! ![]() ![]() netali, a co konkretnie Twój TŻ studiuje? ![]() ![]() ![]() też mnie czeka pisanie licencjata jeszcze w tym roku ![]() ![]() Gaja, jaka śliczna kieca! ![]() ![]()
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 ![]() ![]() Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2010-10-11 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Mutny, będziemy sobie umilać wzajemnie czas i nawet się nie spostrzeżemy, jak będziemy zaobrączkowane. Jak ptaszki
![]() Oj, sierotek Maryś z tego Twojego TŻta, ale pochwalić trzeba za chęć nadrabiania własnej głupoty. Chwalimy więc, chwalimy, bo nie wszystkim by się chciało ![]() O pracy możemy pomyśleć zbiorowo. Ja lubię takie rzeczy ![]() Jasne, że śliczna! Bo skromna, bez koła, nie na torcik i księżniczkę, a cena zachęcająca, oj bardzo. Masz dobry gust ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nom, taka moja sierotka ![]() ![]() hehe, Ty też masz dobry gust ![]() to ja Wam jeszcze pokażę pierścionek, jaki bym chciała dostać ![]() kocham białe złoto ![]() ![]() może sama se kupię, stać mnie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Rozeznanie
|
Gajaa, śliczne te zdjęcia
![]() ![]() Ja na razie nie patrzę, nie szukam, bo po co mam się jeszcze bardziej nakręcać. Póki co czuję się mamiona obiecankami, zajęty jest czymś innym. |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ps. chyba przepalilam ladowarke do lapka;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
czyli co? najbliższe zapierścionkowanie 6 grudnia
![]() jeśli u mnie do II dnia świąt nic się nie zadzieje to do września zapominam o sprawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Rozeznanie
|
Jak to się nie liczy? :P Mój mówił coś o srebrnym, być może pokrytym jakimś rubidem. A białe złoto jest drogie. Jak mi zarzucił 6 tys, to powiedziałam, że nie chcę takiego drogiego. Może dlatego, że szukał w Złotych Tarasach...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nom, to bardzo możliwe, jak ja patrzyłam w Złotych to taki podobny pierścionek do tego co zapodałam kosztował około 1,5k zł, a teraz znalazłam w necie za około 600zł ![]() ![]() ![]() ![]() Edycja: znalazłam informację: Wybrany kolor złota oraz rozmiar pierścionków nie ma wpływu na cenę. ![]() możecie podrzucić Waszym przyszłym małżom ![]()
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 ![]() ![]() Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2010-10-11 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Przyczajenie
|
hej
![]() Moj ukochany kiedys mi powiedzial ze mi sie oswiadczy po roku zeby kazdy wiedzial ze juz jestem jego hehe a tu niedlugo minie 2 lata jak jestesmy ze soba i nic.... wiec narazie musze czekac wiem ze mnie kocha i kiedys napewno sie oswiadczy (szczegolnie ze juz ogladał pierscionki) ale juz nie moge sie doczekac... |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Mutny, ja też już zaobrączkowana srebrem. Piona!
![]() Dzięki za pochwały mojego wspaniałego gustu ![]() Pierścionek cudny, śliczny, rewelacja! Gdyby był taki z ametystem (lecę na fiolet!) i w żółtym złocie, bym brała (a raczej jeszcze namolniej sugerowała TŻtowi, że może jednak...) ![]() Czekam, do renomowanych jubilerów nie ma co chodzić na zakupy. Na popatrzenie, jasne, ale na zakupy... dół gwarantowany. Wszystko można taniej znaleźć po maleńkich jubilerkach (albo na allegro. będę pierwsza panną młodą, która cały ślub załatw przez allegro ![]() I nie nakręcam się dodatkowo, gapiąc się na to wszystko. Po prostu lubię ładne rzeczy, a przy okazji zaczynam nabierać ogłady w temacie. Kiedyś oglądałam torebki, teraz kiecki ![]() Mabi, zapominasz czy nie, my Cię z wątku nie wypuścimy i już! o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
buehehe no to wyglada na to ze moze ja za 3 lata sie bede hajtac bo akurat 8 lat zwiazku nam stuknie hihi.. ol maj gad niezle
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
I kolejna piona dzisiejszego wieczora! Żeby nam nie stuknęło 8 lat w roku ślubu powinniśmy pobrać się za ... 2lata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Rozeznanie
|
Jakby się tak głębiej zastanowić, to mój też coś tak dziwnie zwleka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
oł je!!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 ![]() ![]() Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2010-10-11 o 22:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Zadomowienie
|
![]() Mutny moja sierotka studiuje zarządzanie systemami komputerowymi i też skończyłby już to pewnie dawno, gdyby nie wojsko i jego długie i dalekie podróże ![]() ![]() A tak poza tym to widzę, że jesteśmy w tym samym czarnym.. dole , czyli obrona czerwiec/lipiec a tematu brak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cd wywiadu.. to świetny pomysł ![]() ![]() ![]() RADOSNA I KRZEPIACA wiadomosc dnia: TŻcik pseud. Pan Ambicja - o ile mu cos nie strzeli do glowy - ![]() ![]() ![]() ![]() Zwłaszcza, że od kiedy tu do Was dołączyłam to od razu mi razniej i nawet mniej Panu Ambicji truje o pierścionkach, bo truje tutaj Wam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
Gratulujemy Panu Ambicji! I życzymy dobrych decyzji
![]() ![]() Długie, dalekie podróże? Też go nosiło po świecie, jak mojego? ![]() Ja tez truje trochę mniej ![]() Proponuję zrzutę na kieckę, a potem będziemy sobie ją przekazywać na nasze kolejne śluby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.