Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-16, 11:55   #4291
czekoladka79
Zadomowienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
dziekuje za rade słodka koleżanko!!! chyba bede musiala tak zrobic nastepnym razem...........
No a teraz nosek do góry i nie smutaj się, bo pod serduszkiem nosisz mały skarb i on zawsze się smuta jak Ty się smutasz

P.S. Moja mama była bardzo nerwowa w ciąży .... wręcz agresywna (dwa drewniane krzesła połamała na tacie) i zobacz kogo urodziła
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 12:00   #4292
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Wkurza mnie troche wizaż własnie sobie uświadomiłam, że zeżarło mi pół poprzedniego posta. Miałam napisać Agacie, że się cieszę, że ona już w domu i żeby teraz dbała o siebie.
Aaaaaaaa i jeszcze miałam napisać że Egiptu na maxa zazdraszczam. Najchętniej sama bym poleciała i wszystko za sobą zostawiła (potrzebuję odpocząć). No ale w tym roku Chorwacja w planach więc...żegnaj Egiptku, no chyba że z planów wyjdą nici...
Cytat:
kiedys jak sie poklocilismy to ja sie przez 4 dni nie odzywalam, traktowalam go jak powietrze i on mnie tez.......i oczywiscie ja pierwsza wyciagnelam reke.....
teraz juz taka glupia nie bede...........
Wiesz co nie zgodzę się z Lolą. Oczywiście że to nie polega na tym, kto dłużej wytrzyma, ale jesteś w ciąży i co jak co ale Twój mąż powinien być dla Ciebie szczególnie wyrozumiały a nie stres dodatkowy Ci fundować. Sorry, ale porządny kopniak w d... mu się należy.

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
wreszcie w domku z netem szybkim... dobrym jedzonkiem... ahhh
No to terz uważaj na siebie na maxa. Masz ślicznie w mieszkaniu to możesz się w spokoju cieszyć.

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Siedziba naszej spółdzielni jest w Trzebnicy 16km stad. Zadzwoniłam więc tylko i wysłałam maila z dokumentacją. Poza tym opieprzyłam za to że tak późno do nas dotarła informacja (3 dni po termnie a listy wrzucaja do skrzynki bez znaczka itp)
W czwartek był u nas sąsiad z góry bo...chciał zobaczyć co robimy i czy mu się czasem do mieszkania nie przebijemy. Mój mąż był stanowczy i zapewnił pana ze nie wiercimy w suficie po czym uprzejmie acz stanowczo nie wpuścił go do środka.
Sąsiedzi z dołu z kolei są bardzo wyrozumiali. Muszę przyznać że staramy się przestrzegac przepisów- w niedzielę nic nie wierciliśmy a w sobotę tylko do 14-wiadomo ludzie chcą odpocząć.
To już nie pierwsza taka historia.Zaraz jak wymienilismy piec pani spod 4 napisala na nas pismo do spółdzielni że przez nas leci jej sadza w łazience. Był wezwany kominiarz. Dodam że my mieszkamy pod 12.
Oczywiście nie było żadnej naszej winy z prostej przyczyny że my już nie mamy piecyka w łazience tylko w kuchni a poza tym nie jesteśmy z nią w żadnym razie połączeni.
Czysty debilizm Ci Wasi sąsiedzi. Trzymajcie się. Przecież w końcu ten remont się skończy i będzie ok.

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
bo wiesz to państwo przyjazne mamom i zachęca kobiety do rodzenia dzieci i pracowania
O tak, tak nasze państwo jest na maxa przyjazne.

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A ze tak spytam, robiliscie na zamowienie gdzie? W jakiejs firmie czy u zwyklego stolarza?
U zwykłego stolarza.

Cytat:
no i kuźwa wstal........nawet sie nie przywital!!! wyszedl bez slowa!!
nienawidze go w takim momencie!!!!!
dla Ciebie i nie denerwuj się. Może to wredne ale ja bym go wzięła na "tzw poczucie winy". Niech wie, że kobiety w takim stanie szczególnie nie powinno się denerwować.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 12:07   #4293
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
No a teraz nosek do góry i nie smutaj się, bo pod serduszkiem nosisz mały skarb i on zawsze się smuta jak Ty się smutasz

P.S. Moja mama była bardzo nerwowa w ciąży .... wręcz agresywna (dwa drewniane krzesła połamała na tacie) i zobacz kogo urodziła
rozbawilas mniety to masz poczucie humoru

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

Wiesz co nie zgodzę się z Lolą. Oczywiście że to nie polega na tym, kto dłużej wytrzyma, ale jesteś w ciąży i co jak co ale Twój mąż powinien być dla Ciebie szczególnie wyrozumiały a nie stres dodatkowy Ci fundować. Sorry, ale porządny kopniak w d... mu się należy.

nalezy, nalezy najchetniej bym zalozyla jakies buty z ostrym szpicem i mu kopa zasadzila!!!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 12:42   #4294
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Wiecie co? Lucky83 opanowuje forum obrażając, dołując kogo popadnie zaczyna mnie to wnerwiać i to porządnie. Teraz smędzi dziewczynom planującym ciąże na 2010 rok. Poradziłam by ignorować jej posty, jej osobę-kiedy nie bedzie wzbudzala zainteresowania może opuści pielesze Wizażu.
Z tego Lucky looka wyrośnie taka moja sąsiadka spod 4. Albo sąsiad śledzący gdzie i co wywalam
Stary 2009-03-16, 12:53   #4295
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiecie co? Lucky83 opanowuje forum obrażając, dołując kogo popadnie zaczyna mnie to wnerwiać i to porządnie. Teraz smędzi dziewczynom planującym ciąże na 2010 rok. Poradziłam by ignorować jej posty, jej osobę-kiedy nie bedzie wzbudzala zainteresowania może opuści pielesze Wizażu.
Z tego Lucky looka wyrośnie taka moja sąsiadka spod 4. Albo sąsiad śledzący gdzie i co wywalam
Też właśnie dziś zaglądałam na to forum - ta panna to chyba rzeczywiście ma jakies problemy ... A może to jakaś rodzina od Twojej sąsiadki ?? Albo sąsiada
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 12:59   #4296
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

Jakie pochmurno .... ja mieszkam niedaleko zoo i zawsze jak niedźwiadki wyłażą na swój wybieg to znaczy, że już WIOSNA.
No i wczoraj chodziły takie zaspane i wkur .... że już czas wstawać
Więc wszem i wobec ogłaszam że mamy już WIOSNĘ ..... niedźwiedzie wstały (ja naprawdę mieszkam w stolcy a nie w Bieszczadach )

Dodatkowa korzyść z mieszkania blisko zoo to fakt karmienia goryli bananami ..... zawsze można się załapać i kryzys niestraszny, Wisła blisko więc można coś upolować ..... a po usmażeniu może przestanie świecić .....
no dobra dobra, wiosna wiosną (no te misie mnie powaliły na łopatki ), ale co to wiosną chmur nie ma? A jak myślisz, czemu te misie były takie wku...wione? Słońca ni ma, zimno, a Ci im wmawiają, że wiosna. Też bym się wkurzyła

A co do Wisły, słoneczko, nie wiesz że ostatnio to ona jest bardzo czysta? Rybki już świecić nie powinny, więc spokojnie można tam pójść z wędką po odniesieniu 3 tysiaczków za mieszkanie (a pomyśl sobie jaka kolacja, i do tego GDZIE mogłaby za tą kasę być )

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 13:25   #4297
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam Was Kochane
U mnie wiosna tylko słonko tak sobie wychodzi izachodzi cio chwilkę, ale ciepełko,
Ja też mam z małżem jakieś dziwne nieporozumienie on sfochowany i nie wiem o co mu chodzi a przez to i ja nie mam humoru
a dziś powinnam się cieszyć bo stuknęło mi 25 lat!!! Żadnych życzeń rano nic wrr spał jak wychodziłam a codziennie rano to się przytula, głaszcze... a dziś nic... ciekawe czy mnie czymś dzisiaj zaskoczy?? ale wątpię bo do pomysłowych to on nie należy :/

Cytat:
Aaaaaaa znalazłam w necie ofertę tego mieszkania 410 tys więc już zeszli o 15 tys.

Załączam jedną fotkę z tej chałupy ..... zobaczcie na widok za oknem .... oczywiście zabudowa w cene ale bez tego zwieszającego się zielska

Aaaa no i zakup z ostatniej chwili w ramach odstresowania od nauki .... kobaltowa spódniczka
Mieszkanko milusie, chociaż za dużo nie widać a kiecka super lubię takie i ten kolorek rzeczywiście śliczny

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Dzień doberek wszystkim

Wklejam obiecane mojej twórczości (jeszcze raz dzięki daget za inspirację )

Miłego dzionka
świetne kartki ja to nie mam cierpliwości i zdolności do tworzenia czegokolwiek pamiętam jak nigdy nie lubiłam plastyki w podstawówce bo często były jakieś wyklejanki itp. to nie dla mnie

Cytat:

hmm.......ja wczoraj mialam bardzo podly humor przez tz oczywiscie!!! wrocilismy z tych urodzin babci kolo 6 wieczorem i chcielismy jechac do kina, znaczy sie to byl moj pomysl, zobaczylam tylko w necie co leci i jazda.........ale moj tz zadzwonil do kolego czy jedzie z nami ze swoja dziewczyna, a on ze nie bo nic w kinie nie leci, ja mowie tz ze leci Siedem Dusz i na to chce jechac, a ten kolega ze jego laska nie chce jechac bo sa jacys pokloceni..........i tz mowi to nie jedziemykurcze myslslam ze go zabije, mowie mu ze skoro oni nie chca to jedziemy sami, a on dalej ze nie........potem tak sie nakrecilam ze wygarnelam mu wszystko i ......oczywiscie cisza-milczenie na calego..........i przyjechal ten kolega do nas z ta laska co nie chcieli do kina jechac........ale sie w****ilam jeszcze bardziej ze ich zaprosil i nic mi nie powiedzial, jak oni pojechali to znowu klotnia i sie popłakałami w sumie poszlismy spac bez zgody...........
dzisiaj dalej jestem na niego zła i nie wiem czy mi przejdzie!! taki za***iscie romantyczny jest zeby do kina jechac z kolega , zamiast ze swoja żoną
dla męża, należy mu się co on nie wie że Ciebie nie wolno stresować ale dbać i dopieszczać!!! po świńsku się zachował i żeby jak najszybciej zrozumiał i błagał o wybaczenie

Cytat:
No a ja przed chwilą dzwoniłam do spółdzielni. Dostaliśmy pismo z groźbą że obciążą nas kosztami wywozu gruzu, oraz starych mebli co je wystawiliśmy przed śmietnikiem.
No tak sasiedzi donieśli tyle że to nie nasza sprawka-my mamy tylko jeden worek gruzu i trzymamy go w mieszkaniu a mebli sami nie mamy więc nie wiem co mielibyśmy wystawiać.
No jednym słowem się wkurzyłam bo poza tym była data do kiedy mamy oczyścić teren:13.03.2009 a pismo dotarło do nas dziś.
Nasi sąsiedzi to starsi ludzie, wszystko ich interesuje mają nas za nie wiem jak bogatych bo "ciągle jakieś paczki dostajemy".
Najbardziej boli niewinne oskarżenie. Doskonale wiem czyj jest ten gruz i meble bo wiem kto u nas jeszcze robi remont. Mamy udokumentowana naszą niewinność bo po tych śledztwach sąsiada poszłam pod śmietnik i sfotografowałam te pozostawione rzeczy:były tam elementy starej glazury i terakoty , mnóstwo tego a w naszym mieszkaniu niczego takiego nie było, co zgodziła się potwierdzić gospodarz budynku (przychodziła do nas co 3 m-ce kontrolować stan liczników). Ja czułam że będzie afera. Zwłaszcza jak przyszła starsza pani spod 4 do nas i powiedziala ze mamy wiercić tylko miedzy godziną 10.30-12.00 bo ona nie ma wtedy żadnego filmu.Grrr. Zła jestem jak osa
OMG Ty to masz tam galimatias a sąsiedzi świnie nie mają czym się zająć to młodych gnębią, sami nie pamiętają jak to jest mieć remont bo pewnie 2o lat mieszkają tak samo i Wam zazdroszczą, a pani spod 4 ma nierówno pos sufitem
współczuję Ci takiej sytuacji i życzę aby remoncik jak najszybciej się skończył

Cytat:
CZEŚĆ

wreszcie w domku z netem szybkim... dobrym jedzonkiem... ahhh

mmm... zdjecia mi sie nie laduja

mam same dobre wiesci... od ktorej zaczac??? Dobrej czyyy... dobrej???

Musze powiedziec ze to co zrobil moj maz z tym mieszkaniem w ciagu tygodnia przechodzi naprawde wszelkie oczekiwania... wczoraj i w sobote jeszcze sprzatalismy ale juz jest KONIEC nio jeszcze listwa i jush teraz czekac na uplywajace miesiace i wstawiac lozeczko

to byla pierwsza a druga ze dzidzia kopie dziewczyny w szpitalu mnie uswiadomily ze to to... SUPER uczucie narazie to takie smyranie ale bosssskie

Ściskam i buziakam
świetnie i cieszymy się z Tobą Kochana i fajniusio, że już czujesz maleństwo, na pewno jest to piękne uczucie

Cytat:
no i kuźwa wstal........nawet sie nie przywital!!! wyszedl bez slowa!!
nienawidze go w takim momencie!!!!!
wróci z pracy i na pewno przeprosi, nie będzie mogł wytrzymać bez Waszej bliskości

Cytat:

Ty się ciesz, że sama Pani spod 4 się pofatygowała, bo u mnie monter z Aster jak wiercił jedną jedyną dziurę o godzinie 20-tej to przyszła do mnie policja w odwiedziny

Jakie pochmurno .... ja mieszkam niedaleko zoo i zawsze jak niedźwiadki wyłażą na swój wybieg to znaczy, że już WIOSNA.
Więc wszem i wobec ogłaszam że mamy już WIOSNĘ ..... niedźwiedzie wstały (ja naprawdę mieszkam w stolcy a nie w Bieszczadach )

Dodatkowa korzyść z mieszkania blisko zoo to fakt karmienia goryli bananami ..... zawsze można się załapać i kryzys niestraszny, Wisła blisko więc można coś upolować ..... a po usmażeniu może przestanie świecić .....
ludzie to świnie tylko czekają, żeby komuś dowalić i co oni mieli z tego, że wezwali policję??? nie rozumiem takich zachowań

widzisz nie będzie aż tak źle banany są pożywne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 13:33   #4298
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
a dziś powinnam się cieszyć bo stuknęło mi 25 lat!!!
no to słoneczko wszystkiego najlepszego z tej okazji! Spełnienia marzeń, i żeby mężuś jednak się przywołał do porządku i Cię bardzo bardzo miło dzisiaj zaskoczył

Stary 2009-03-16, 13:39   #4299
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
a dziś powinnam się cieszyć bo stuknęło mi 25 lat!!! Żadnych życzeń rano nic wrr spał jak wychodziłam a codziennie rano to się przytula, głaszcze... a dziś nic... ciekawe czy mnie czymś dzisiaj zaskoczy?? ale wątpię bo do pomysłowych to on nie należy :/

świetne kartki ja to nie mam cierpliwości i zdolności do tworzenia czegokolwiek pamiętam jak nigdy nie lubiłam plastyki w podstawówce bo często były jakieś wyklejanki itp. to nie dla mnie
Kochana - wszystkiego naaaaaaaajjjjjjjlepszego Spełnoenia marzeń i usmiechów, a przede wszystkim - metamorfozy męża w pomysłowego na każdym kroku faceta
To dzisiaj mamy imprezkę na wizażu ??

Fajnie że ci się karteczki spodobały A ja za to zawsze plastykę uwielbiałam i tak zostało mi do dzisiaj
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 13:56   #4300
kina2807
Zakorzenienie

dziewczyny, ale mi się humor poprawił, właśnie dostałam smsa od męża, że na początku sierpnia ma 2 tygodnie płatnego urlopu i jedziemy na wczasy - już się nie mogę doczekać

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 13:58   #4301
paulinaizabela
Zakorzenienie

dziękuję Wam Kochane żoneczki
Milutko mi i Humor mi poprawiacie
Dziś na wieczór mam w napalić w kominku i wpałaszować kolacyjkę przy świecach plus jakieś winko ale ciekawa jestem co tam z tym moim mężęm i jak mnie wkurzy to wezmę winko przed komputer i z Wami będę świętować
a większą imprezkę miałam tydzień temu z kolegą na spółkę razem robiliśmy ach...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 13:58   #4302
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

ktos ma urodzinki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-16, 13:59   #4303
paulinaizabela
Zakorzenienie

czekoladko dziękuję bardzo

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2009-03-16 o 14:02
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 14:02   #4304
kina2807
Zakorzenienie

Paulinko wszystkiego najlepszego

Mąż i żona...
Stary 2009-03-16, 14:03   #4305
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ale mi się humor poprawił, właśnie dostałam smsa od męża, że na początku sierpnia ma 2 tygodnie płatnego urlopu i jedziemy na wczasy - już się nie mogę doczekać
no to genialnie U nas raczej wyjazdu urlopowego nie będzie, no może chociaż gdzieś w góry nam się uda na kilka dni wyrwać, ale to się zobaczy jeszcze.

A ja się dzisiaj w pracy obijam aż miło Prawie nic nie mam do roboty i mogę tu z Wami poplotkować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-16, 14:05   #4306
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
no to genialnie U nas raczej wyjazdu urlopowego nie będzie, no może chociaż gdzieś w góry nam się uda na kilka dni wyrwać, ale to się zobaczy jeszcze.

A ja się dzisiaj w pracy obijam aż miło Prawie nic nie mam do roboty i mogę tu z Wami poplotkować

my też nigdy nigdzie nie wyjeżdżaliśmy, a tu taka niespodzianka

miłego obijania się

Mąż i żona...
Stary 2009-03-16, 14:08   #4307
paulinaizabela
Zakorzenienie

Kina dzięki śliczne
zazdraszczam Wam urlopiku my w tym roku raczej nigdzie chyba, że biznesik dużo kaski przyniesie to jakieś last minute może, może...
Stary 2009-03-16, 14:08   #4308
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

miłego obijania się
hihi, a dziękuje, zawsze to jakaś odmiana

Stary 2009-03-16, 14:20   #4309
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Spadam zaraz do domku. Dzisiaj aerobic, a później muszę się trochę pouczyć. Za trzy tygodnie mam egzamin końcowy i wreszcie będę miała wolne soboty.
Cytat:
a dziś powinnam się cieszyć bo stuknęło mi 25
Wszystkiego wszystkiego najlepszego. Niech Ci się spełnią wszystkie marzenia

Cytat:
Super. Nie ma jak to taka radosna nowina i to niespodziewana. Gdzie sie wybieracie?
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 14:32   #4310
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
superrr!!!
tez bym gdzies pojechala -najlepiej na bezludna wyspe .........zeby tz mnie nie w****ial!!!!

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-16, 14:33   #4311
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Super. Nie ma jak to taka radosna nowina i to niespodziewana. Gdzie sie wybieracie?

nie wiem jeszcze gdzie, ale to nieważne
Cytat:
superrr!!!
tez bym gdzies pojechala -najlepiej na bezludna wyspe .........zeby tz mnie nie w****ial!!!!

Czekaladko, a co się dzieje?

Mąż i żona...
Stary 2009-03-16, 14:37   #4312
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka
Ta pogoda mnie już dobija wczoraj mi się kręciło w głowie, dzisiaj głowa mnie pobolewa i jakaś taka ciężka jest
JA CHCE CIEPłA

Kiniuś
to gdzie jedziecie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Wklejam obiecane mojej twórczości (jeszcze raz dzięki daget za inspirację )
zazdroszczę Ci talentu

Cytat:
hmm.......ja wczoraj mialam bardzo podly humor przez tz oczywiscie!!! wrocilismy z tych urodzin babci kolo 6 wieczorem i chcielismy jechac do kina, znaczy sie to byl moj pomysl, zobaczylam tylko w necie co leci i jazda.........ale moj tz zadzwonil do kolego czy jedzie z nami ze swoja dziewczyna, a on ze nie bo nic w kinie nie leci, ja mowie tz ze leci Siedem Dusz i na to chce jechac, a ten kolega ze jego laska nie chce jechac bo sa jacys pokloceni..........i tz mowi to nie jedziemykurcze myslslam ze go zabije, mowie mu ze skoro oni nie chca to jedziemy sami, a on dalej ze nie........potem tak sie nakrecilam ze wygarnelam mu wszystko i ......oczywiscie cisza-milczenie na calego..........i przyjechal ten kolega do nas z ta laska co nie chcieli do kina jechac........ale sie w****ilam jeszcze bardziej ze ich zaprosil i nic mi nie powiedzial, jak oni pojechali to znowu klotnia i sie popłakałami w sumie poszlismy spac bez zgody...........
dzisiaj dalej jestem na niego zła i nie wiem czy mi przejdzie!! taki za***iscie romantyczny jest zeby do kina jechac z kolega , zamiast ze swoja żoną
a to świntuch z niego, normalnie należy mu się porządnie

Cytat:
No a ja przed chwilą dzwoniłam do spółdzielni. Dostaliśmy pismo z groźbą że obciążą nas kosztami wywozu gruzu, oraz starych mebli co je wystawiliśmy przed śmietnikiem.
No tak sasiedzi donieśli tyle że to nie nasza sprawka-my mamy tylko jeden worek gruzu i trzymamy go w mieszkaniu a mebli sami nie mamy więc nie wiem co mielibyśmy wystawiać.
No jednym słowem się wkurzyłam bo poza tym była data do kiedy mamy oczyścić teren:13.03.2009 a pismo dotarło do nas dziś.
Nasi sąsiedzi to starsi ludzie, wszystko ich interesuje mają nas za nie wiem jak bogatych bo "ciągle jakieś paczki dostajemy".
Najbardziej boli niewinne oskarżenie. Doskonale wiem czyj jest ten gruz i meble bo wiem kto u nas jeszcze robi remont. Mamy udokumentowana naszą niewinność bo po tych śledztwach sąsiada poszłam pod śmietnik i sfotografowałam te pozostawione rzeczy:były tam elementy starej glazury i terakoty , mnóstwo tego a w naszym mieszkaniu niczego takiego nie było, co zgodziła się potwierdzić gospodarz budynku (przychodziła do nas co 3 m-ce kontrolować stan liczników). Ja czułam że będzie afera. Zwłaszcza jak przyszła starsza pani spod 4 do nas i powiedziala ze mamy wiercić tylko miedzy godziną 10.30-12.00 bo ona nie ma wtedy żadnego filmu.Grrr. Zła jestem jak osa
to zaje...macie sąsiadów a pani spod 4 to przebija wszystko

Cytat:
Musze powiedziec ze to co zrobil moj maz z tym mieszkaniem w ciagu tygodnia przechodzi naprawde wszelkie oczekiwania... wczoraj i w sobote jeszcze sprzatalismy ale juz jest KONIEC nio jeszcze listwa i jush teraz czekac na uplywajace miesiace i wstawiac lozeczko

to byla pierwsza a druga ze dzidzia kopie dziewczyny w szpitalu mnie uswiadomily ze to to... SUPER uczucie narazie to takie smyranie ale bosssskie
ad. 1 to może pochwalisz się fotkami mieszkania po remoncie
ad. 2 gratuluję, bo to jest naprawdę super uczucie

Cytat:
samca trzeba podstępem, bo samiec musi Ciągle polować i zdobywać .... takie to głupawe stworzonko

Z mostu się nie rzucałam, bo tak trochę zimbo dzisiaj na kąpiel

znowu uplułam kompa
przy Twoich postach nie da się spokojnie siedzieć

Cytat:
no naszą Czekoladkę

Cytat:
a dziś powinnam się cieszyć bo stuknęło mi 25 lat!!!
Wszystkiego naj naj naj
Stary 2009-03-16, 14:40   #4313
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hejka
Ta pogoda mnie już dobija wczoraj mi się kręciło w głowie, dzisiaj głowa mnie pobolewa i jakaś taka ciężka jest
JA CHCE CIEPłA

Kiniuś
to gdzie jedziecie
Malutka nie dziwię Ci się, że tak się czujesz, ja tez kiepsko znoszę taką pogodę

nie wiem jeszcze gdzie pojedziemy, ale to już sprawa drugorzędna, najważniejsze, że razem

Mąż i żona...
Stary 2009-03-16, 14:46   #4314
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Rozmawialam ostatnio na jej temat z Tav i prosila zeby monitowac jej i zglaszac, bo nie mozna pozwolic aby tacy ludzie bezkarnie lazili po wizazu.

Cytat:
Jej to juz, ostatnio pisalaz ze jeszcze 8 dni, kurka jak ten czas szybko leci. zycze ci Kochana abys kozystala z kazdej chwili i zadnej nie zmarnowala i zadnej nie zalowala

Cytat:
No to ekstra wiadomosc, tylko myslec o urlopie
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 14:50   #4315
czekoladka79
Zadomowienie

uwaga uwaga zaraz ja będę łaziła jak WKUR**** MIŚ !!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !!!!!! własnie dzwoniła do mnie dziewczyna z mojego banku, że niedawno (jakies tydz. temu) zmienili zasady udzialania kredytów i trza mieć u mnie w banku 20% wkładu własnego nawet dla PLN no żesz w dupe ..... itd .... a za specjalną zgodą komitetu kredytowego to 10% dla pracownika ...... a ja mam 5% .... i se je mogę wsadzić gęboko oj głęboko ...... foch, nie uczę się na ten cholerny jutrzejszy egzamin - zrobię im na złość i odmrożę sobie uszy !!! A niech mają !!!!

No dobra ale działam dalej - poprzednio też miałam brać w innym banku bo u mnie mieli chore warunki ..... normalnie nie wiem co za chorzy ludzie je ustalają ?????
Dobra oddychaj spokojnie, puść dym uszami i policz do 10 ...... 1,2,3 ..... no ale jak tak można !!!!! 4,5,6 co za poje..... bank !!!!! 7,8,9 .....

paulinaizabela wszystkiego najlepszego Słonko toż to ćwieć wieku ..... trza ćwierć beczułki wychlać ....

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-03-16 o 14:53
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-16, 14:51   #4316
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No to ekstra wiadomosc, tylko myslec o urlopie

Daguś ja już nie mogę przestać o tym myśleć

Mąż i żona...
Stary 2009-03-16, 14:51   #4317
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

nie wiem jeszcze gdzie, ale to nieważne

Czekaladko, a co się dzieje?
ach szkoda gadac!!!!! nie chce mi sie juz pisac o tym..........pare postów wyzej pisalam............
ide zjesc bulke z nutella..........moze pomoze na moje zlosci

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-16, 14:54   #4318
paulinaizabela
Zakorzenienie

Ja spadam narazie, później zajrzę
Trzymajcie się cieplutko dziołchy
Stary 2009-03-16, 15:00   #4319
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
ach szkoda gadac!!!!! nie chce mi sie juz pisac o tym..........pare postów wyzej pisalam............
ide zjesc bulke z nutella..........moze pomoze na moje zlosci
Czekoladko już doczytałam
mam nadzieję, że szybko się pogodzicie

Mąż i żona...
Stary 2009-03-16, 15:46   #4320
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Czekoladki nerwowe sie jakieś zrobiły-obie Wdech wydech wdech wydech głęboko aż do przepony
Precz z bankami , które skąpią kredytu!!! Precz z TZ którzy są dla nas niedobrzy. Ma być miło i przyjemnie.
Czekoladko 79 prosze dbać o bankowość w Polsce-pewnie na tym doktoracie znajdziesz receptę na kryzys
Czekoladko21 proszę się nie smucić nie złościć trzeba zadbać o to maleństwo w brzuszku. A małżonek powinien się wstydzić!!!
Paulinko

Choć tak niewiele czasu sie znamy
Ciepłe życzenia Tobie składamy
Dużo uśmiechu i zdrówka wiele
Niech towarzyszą Ci przyjaciele
Niechaj się spełnią Twoje marzenia
A Twoja radość przestrzeń odmienia
Niech portfel twój nie świeci pustkami
Niech Twa osoba wciąż będzie z nami
Bo u nas zawsze jest tak wesoło
I mnóstwo fajnych babek wokoło

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości