|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Witam dziewczynki
Misiu, rewelacyjnie, że waga tak ładnie pokazuje ![]() Fiolusiek ale i tak ładnie utrzymujesz swoją wagę ![]() A ja po ciężkim weekendzie w szkole, chociaż dziś mieliśmy fajoskie zajęcia z rehabilitacji z takim dziadkiem 65 - 70 lat i po prostu tak nas rozśmieszał, że w pewnym momencie to mnie szczęka od śmiechu zaczęła boleć z TŻ-tem siedzieliśmy w pierwszej ławce i normalnie płakaliśmy ze śmiechu No ale usłyszałam dziś od tego faceta komplement Bo coś tam od nas wyciągał na myślenie i reszta grupy oczy w zeszyty i udają, że nie słyszą A ja twardo polemizuję z facetem i on na koniec powiedział, że myśląca kobieta to skarb a TŻ aż urósł ![]() No i kupiłam sobie dziś wisiorek z kryształkiem Svarowskiego, bo laska u nas rozprowadza to po cenach hurtowych i zapłaciłam za takie cacko 25 zł ![]()
|
#4292 | |
|
Raczkowanie
|
hej
gratuluję wszystkim zrzuconej wagi a ja zamiast wziać się porządnie za cwiczenia to sie obijam... i niestety skutki widać, waga ani drgnie... Cytat:
Kasiu pokój masz super, chyba musi być bardzo duży, na moich 15m2 takie kolorki by nie przeszły....
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Marled, ale niedługo wiosna, jedzonko inne i trzeba będzie kurtki zdjąć, a to motywacja dość konkretna
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
Teresko piekny ten wisiorek Swarovskiego, uwielbiam takie cudawianki
i za taka cene az zal bylo nie brac kolczyki by pasowaly jeszcze do tego:PMarled nasz pokoj nie jest wcale duzy ma zaledwie 18 m2 ![]() Wogóle to fajnie ze Wam sie podoba wystroj a jutro idziemy farbe kupic i robimy przedpokoj panterkowy ![]() a ja dzis przymierzalam spodnie ktore nosilam 12 kg wstecz i bylam w szoku, bo sama po sobie to tak nie widze efekty, ale sami zobaczcie brzucha mam jeszcze duzego ale bede walczyc! Wogole to zrobilam fotke w bieliznie sobie jak wazylam 103 i teraz jak waze 91 normalnie roznica jest w brzuchu jak niewiem , wstydze sie tu wstawiac bo kazdy tu zaglada ale jak ktos chce to moge wyslac :P a moj mezus na Walentynki zalicytowal mi po cichaczu paletke cieni o ktorej zawsze marzylam
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2010-02-07 o 23:06 |
|
|
|
#4295 |
|
Raczkowanie
|
Pięknie Kasiu zrzucone kilogramy
![]() Ja mam fioła na punkcie makijażu odkąd zaczęłam oglądać o tym filmy na yt. Też marzyła mi się ta paleta, w koncu kupiłam na allegro taką tylko 180 cieni ale niestety... Oszukała mnie sprzedawczyni:/ Pisałam do różnych dziewczyn które kupiły ją na tej aukcji co ja i one dostały a ja nie... Jak pech to pech:/ No ale może kiedyś kupię ją ponownie, póki co zraziłam się trochę do allegro. A uwielbiam się malować i ćwiczyć na sobie makijaże. Nie wychodzę nigdzie więc ich prezentować nie mam jak, a na uczelnie używam delikatnych kolorów - brązów, fioletów, beży.. Więc takie odważniejsze makijaże widzę tylko ja, bo nie mam gdzie się malować . Teresko wisiorek śliczny. Ja planuję zaopatrzyć się w różne elementy i zacząć tworzyć własne kolczyki. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. Pozdrawiam
|
|
|
|
#4296 |
|
Raczkowanie
|
Kasia, efekt jest naprawdę niesamowity
super!!! Ja też wkładając dzinsy, które jak miesiąc temu wkładałam ledwo zapinałam, i mało na dupie nie pękły, a teraz nawet po wyprawniu w wysokiej temperaturze są sporo za duże to mimo, że szkoda spodni, bo są świetne, to się cieszę jak małe dziecko !!! I kurtka w rozm. 44 to kolejny szał radości we mnie wywołuje... jak to niewiele do szczęscia trzeba ![]() A te cienie... mmmmm boskie!!! Uwielbiam mieć malowidła i smarowidła... ja sobie też dzisiaj zrobiłam prezent - porządny podkład Estee Lauder, mam nadzieję, że będę zadowolona, i nie będą to pieniądze wywalone w błoto... Ej a niedługo tłusty czwartek... jecie pączki i faworki?? |
|
|
|
#4297 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanetka oj tez bym sie zrazila do zakupow jak tkai numer ci babka odwalila;/ niestety tak to juz jest na necie heh.. ja ostatnio tez zamowilam na ebayu mleczko ziaji kakaowe bo tu w sklepach nie ma jedynie udalo mi sie na necie znalesc a ja kocham ziaje
i babka juz 2 tyg zero odzewu ani przesylki, ani zwrotu pieniedzy wrrr;/ wkurzona jestem!a co do bizuteri fajny pomysl pochwal sie kiedys jak bedziesz robila![]() Katja tak uczucie jest boskie ja tez nosilam rozm. 48 w porywach 50 a teraz weszlam w jeansu rozm. 44 wiec radocha jest naprawde! tak bym chciala do lata zrzucic chocaz jeszcze z 15 -20kg oj bym byla szczesliwa![]() a co do tłustego czwartku ja nie mam zamiaru dietowac:P ale tez przesadzac nie bede, postanowilismy z Tż-tem ze zrobie pol porcji paczków z serkow homo ktore uwielbiam a co bede sobie zalowac! potem to wycwicze mam nadzieje
|
|
|
|
#4298 |
|
Zadomowienie
|
ja to samo napewno sie na poaczka skusze w koncu to taki dzien ze wszystkim wolno
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim dawno się nie udzielałam na tym forum wiec nie wiem czy w ogóle pamietacie ze tu byłam
![]() Ale to tylko dlatego że poddałam się w pewnym momencie ale od niedawna znowu walczę, walczę skutecznie schudłam już 8 kg i mam nadzieję że niedługo przekroczę magiczny próg dwucyfrowej wagi. Kasiu bardzo ładny pokoik. No i efektu odchudzania gratuluję. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
|
#4300 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Kobietki aa ja już mam swoją utęsknioną "8" ![]() Waga wskazuje 88,5 kg ![]() Co do Walentynek to ja jeszcze mam problem...kompletnie nie wiem co wykombinować Fajnym pomysłem jest kolacja i nawet spodobał mi się przepis podany przez któraś z Was wcześniej na Kurczaka z Kuskusem mmmmm wygląda smakowicie W tamtym roku, wypiliśmy winko aa później wskoczyłam w komplet bielizny który kupiłam bez wiedzy małża nałożyłam pończoszki i hmmm cóż tu dużo mówić było miło ale i trochę śmiesznie, wyobraźcie sobie kobitkę w 6 miesiącu ciąży w takim stroju hehe ale mimo wszystko wspominamy to do dziś z rozmarzeniem. Aha no i jeszcze kupiłam małżowi płytkę jego ulubionego zespołu ![]() Gratuluję Wam wszystkim zrzuconych kg i trzymam kciuki za kolejne :P Pozdrawiam
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Ello kochane
Kasiu, śliczne te cienie A ja wczoraj dostałam @ pierwszą po tabletkach anty, ale jest to dość dziwne krwawienie, bo to w zasadzie bardzo skąpe plamienie zastanawiam się czy to normalne przy Cileście I wczoraj bolało mnie strasznie podbrzusze jak przy takim pełnowymiarowym okresie, a tu tylko to plamienie
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
teresko normalne to jest przy tabletakch bo jak sie je bierze to okres jest z zasady skapy tazke nie ma zadnego problemu
|
#4303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Kochane za uspokojenie
Ale później przyjdzie TŻ to go pomolestuję bo zauważyłam, że po wczorajszych igraszkach przestał mnie boleć więc dziś będzie powtórka z rozrywki No i powiedział, że wszystko zależy od mojego samopoczucia Ogólnie to strasznie kochany jest
|
#4305 |
|
Raczkowanie
|
moja mała coś mi wdusiła i mam ekran wizażu mniejszy o połowę, literki takie malutkie, ze ledwie widzę, nie wiecie przypadkiem jak mam to odkręcić....
już mam, wymyśliłam...
jestem lżejsza o: 0 - 4 - 6 - 8 - 10 kilogramów Edytowane przez marled Czas edycji: 2010-02-08 o 12:35 |
|
|
|
#4306 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Ja mialam dzis wielki dzień, oficjalne otwarcie mojej jednostki, ale jest juz po i wszystko wyszło super , ale nie dam sie i nie bede jesc ![]() Miłego dnia zycze
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
kasiamniam moglabym zobaczyc te fotki
a te cienie ![]() Tereskaa sliczny ten naszyjnik a co do twojego TŻta to widzisz, tak samo jak ja nie chcialam swojego i wogole a teraz to szok prawie ideal i jakie ciacho![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- a co do mnie to za chwile ide na miasto zrobic zakupy a potem mam niespodziewane spotkanie z TŻ
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Marled zdolna Twoja córcia
![]() Anka to faktycznie w takich chwilach człowiek ma dobry sprawdzian swojej silnej woli Fiolusiek oj tak, tak, tak się zarzekałyśmy Śmiać mi się z nas teraz chce Ja mojego też postrzegam teraz jak prawie ideał i do tego brunecik Miłych zakupków i spotkanka z TŻ-tem.---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- A co do wisiorka to się nie mogę na niego napatrzeć - w świetle tak pięknie błyszczy a były takie piękne
|
#4309 |
|
Raczkowanie
|
Wazyłam się dzisiaj, i od wizyty u dietetyczki kiedy było 105,76, dzisiaj na wadze równo 100 .... już się nie mogę doczekać, jak zobaczę 9... z przodu
![]() TERESKO, jak byś mogła mi tam w tabeli zmienić... bo suma sumarum to wychodzi, że startowałam ze 109 (nie 104 jak wskazywała moja waga) i mam 100 kg, (moja pokazuje 95 - masakra, musze ją wyrzucić.) |
|
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
terseka teraz bedzoe zbierac wszystkie zaminy wag heheh
|
|
|
|
#4311 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkim zrzuconych kilogramów. I zazdroszczę, bo u mnie znowu 83 i z 79, które widziałam na wadze w okolicach Sylwestra, ani śladu
.Jak się z tą pisaniną uporam, to ostro powalczę o stratę kilogramów. Trzymajcie się ciepło i gubcie kiloski. Gdybym sięnie odezwała do niedzieli, to życzę upojnych Walentynek. Pozdrawiam. Edytowane przez cAnalia Czas edycji: 2010-02-09 o 00:25 |
|
|
|
#4312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak wizyta u dietetyczki to bardo dobry pomysł A w tabelce zmienię jak będę w domku, bo teraz na pare dni wybyłam ![]() Cytat:
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
hello
na szczescie mam 2 dni wolnego od dzieci![]() wczoraj mialam ''tworczy'' wieczor z TŻ znowu stwierdzil ze jak nam minie rok razem to trzeba bedzie cos zaczac planowac zwiazanego z naszym slubem i w sumie moge powiedziec ze zaczynam sie oswajac z ta mysla
|
|
|
|
#4314 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobitki
Kasiu Twoje mieszkanko jest oryginalne i wygląda zarąbiście Teresko Od dawna poluję na takie cudeńko jak Twój wisiorek.Jest po prostu śliczny Dzisiaj się dowiedziałam od znajomej (była u lekarza,i jej doradził) że jak ma ochotę na hamburgerka to może zrobić go sobie nie z mięsa tylko z kotleta sojowego i bez majonezu,za to ogórków i sałat,cebuli może naładować do woli A jak robi np gulasz to zaprawić nie mąką pszenną tylko mąką ziemniaczaną ,też zgęstnieje,a kal dużo mniej |
|
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
co do kotletow sojowych to uwielbiam jee
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Coś tu ucichło ostatnio Dzisiaj tłusty czwartek :P - Ja nie zjem ani jednego pączka... i to nie dlatego, że nie chcę. Bo pewnie bym zjadła no ale jestem kompletnie spłukana :P mam kasę na bilet jutro do domu i 5zł na nagłe wypadki haha ;P. Także przynajmniej tyle dobrze, że sobie tych wstrętnych, tłustych i pysznych pączków nie kupię . Ogólnie troszkę mi się humor poprawił, bo myślałam że nie zdam egzaminu który pisałam we wtorek, ale się udało i mam tydzień wolnego teraz Pozdrawiam.
|
|
|
|
#4317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to gratuluję zdanego egzaminu!!!!! ja zjadłam 1,5 paczka i chyba na tym sie skończy... mam nadzieję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do kotletów sojowych to zrobiłam je raz i chyba mi nie smakują... jakoś tak nie przypadły mi do gustu....
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zjadłam 2 pączusie
i to jeszcze nie koniec bo będę robiła z serków homo wiec sie skusze napewno ale co tam od jutra dalej dietkowo a wogole to jestem happy bo tylko 400 gram brakuje mi do 8 ) alez to jest radosc! a kotleciki sojowe mniaaam uwielbiam takie w rosolku gotowane a potem w bulce smazone, nie jadam niestety czesto bo tu w De nie ma ich
|
|
|
|
#4319 |
|
Marudziara
|
Witajcie ja zjadłam tylko dwa pączki
i koniec jestem z siebie dumna![]() (oparłam się pokusie) Chciałabym się pochwalić prezentem walentynkowym dla mojego TżPudełko wypełnione żelkami i lizakami na samym spodzie ramka z naszym zdjeciem a jeszcze gdzieś pomiędzy lizakami i żelkami kluczk do mojego serducha
|
#4320 |
|
Raczkowanie
|
Hejka...
Zanetka, gratuluję zdanych egzaminów... ja już mam 2 za sobą i w ten weekend, kolejny z kultury współczesnej, jutro zal - z filozofii współ... w sob. zal z gatunków dziennik., z warsztatu dziennik, itd itp... a potem jeszcze 2 egzaminy w kolejny weekend a ja już nie mam siły... Praca i szkoła, są fajne dopóki nie przychodzi sesja...Ja dzisiaj wszamałam 3 pączki ale teraz cierpię, bo strasznie mnie żołądek boli i co chwilę latam do ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

z TŻ-tem siedzieliśmy w pierwszej ławce i normalnie płakaliśmy ze śmiechu
Bo coś tam od nas wyciągał na myślenie i reszta grupy oczy w zeszyty i udają, że nie słyszą 

i za taka cene az zal bylo nie brac
bo kazdy tu zaglada
.
to mimo, że szkoda spodni, bo są świetne, to się cieszę jak małe dziecko !!! I kurtka w rozm. 44 to kolejny szał radości we mnie wywołuje... jak to niewiele do szczęscia trzeba
a co bede sobie zalowac! potem to wycwicze mam nadzieje

zastanawiam się czy to normalne przy Cileście 

a te cienie