Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III - Strona 144 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Piel璕nacja w這s闚

Notka

Piel璕nacja w這s闚 W tym miejscu rozmawiamy o piel璕nacji w這s闚. Je郵i twoje w這sy s suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na popraw sytuacji. Do陰cz do nas.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2009-09-28, 22:59   #4291
Czarnula204
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 593
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 III

Witam,
mia豉m w這sy za ramiona, ale strasznie zniszczone farbowaniami, 軼ie豉m wi璚 do軼 kr鏒ko na boba, teraz chozia wygl康aj zdrowiej, ale s zniszczone i tak, jest ich malutko wypadaj, przesta豉m ju farbowa. Od tyg. nie u篡wam suszarki, myje w這sy elseve z selenem, p逝ka mi troch te czarne w這sy(wreszcie). Naczyta豉m si troche na forum i kupi豉m dzi:
*pokrzyw do picia
*beliss
*wax-a
*seboradin balsam
mam nadziej,瞠 pomo瞠 mi to zapu軼i w這sy, no i, 瞠 od篡j.
Nie jestem tylko pewna czy mog to stoswa z tabletkami anty, przy, kt鏎ych dodatkowo bior vit. b6+magnez, czy to nie b璠zie bomba dla mego organizmu? Prosz bardzo o odpowied
Stary 2009-09-29, 22:06   #4292
Czarnula204
Rozeznanie

Sadzac po waszym doswiadczeniu, myslalm,ze dostane jakas odpowiedz, ale skoro nie to tylko mi przykro, nara
Stary 2009-09-29, 22:27   #4293
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 9 384

Cytat:
Napisane przez Czarnula204 Poka wiadomo嗆
Witam,
mia豉m w這sy za ramiona, ale strasznie zniszczone farbowaniami, 軼ie豉m wi璚 do軼 kr鏒ko na boba, teraz chozia wygl康aj zdrowiej, ale s zniszczone i tak, jest ich malutko wypadaj, przesta豉m ju farbowa. Od tyg. nie u篡wam suszarki, myje w這sy elseve z selenem, p逝ka mi troch te czarne w這sy(wreszcie). Naczyta豉m si troche na forum i kupi豉m dzi:
*pokrzyw do picia
*beliss
*wax-a
*seboradin balsam
Nie jestem tylko pewna czy mog to stoswa z tabletkami anty, przy, kt鏎ych dodatkowo bior vit. b6+magnez, czy to nie b璠zie bomba dla mego organizmu? Prosz bardzo o odpowied
tak, mozesz brac smialo przy anty. suplementacja przy hormonach to bardzo doby pomysl, bo ich skutkiem ubocznym jest slabsze przyswajanie niektorych witamin i mineralow jak wit z grupy B, kwas foliowy czy cynk, moga wiec pojawic sie niedobory

do wszystkich osob w watku: prosze o zaprzestanie dyskusji na tematy wlosowe niezwi您ane z przyspieszaniem porostu, na to jest miejsce w innych watkach, ostrzegam, ze kolejne offtopy o prostownicach, nozyczkach, nawilzaniu bede bezlitosnie kasowac

posty nie na temat z 3 ostatnich stron przenioslam do w徠ku "Walka o zdrowe i pi瘯ne wlosy", tam mozecie kontynowac dyskusje niezwiazane z przyspieszaniem porostu. a typowo luzne rozmowy mozna bezkarnie prowadzic w watku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14273349
truskawkowawiosna jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-09-29, 22:28   #4294
Angel22
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 52

Cytat:
Napisane przez Czarnula204 Poka wiadomo嗆
Witam,
*pokrzyw do picia
*beliss
*wax-a
*seboradin balsam
Wydaje i si, 瞠 nie,,, sama pij pokrzyw (te nie wiem czy pomaga, ale mam nadziej, 瞠 tak), przez kilka miesi璚y bra豉m skrzypowit, bo te mia豉m bardzo zniszczone w這sy, tabletki anty te 造kam i do tego 瞠lazo z witaminami, by這 gratis do skrzypowity. Wydaje mi si, 瞠 taka kuracja przez kilka miesi璚y nie jest jak捷 ogromn bomb. Mi w ka盥ym razie zdecydowanie pomog這. Waxa te u篡wa豉m, ale jako do niego nie jestem przekonana. Bardziej odpowiadaj mi od篡wki gliss kur

Edytowane przez Angel22
Czas edycji: 2009-09-29 o 22:30
Angel22 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-09-30, 10:34   #4295
jodi
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 75

Cytat:
Napisane przez jyyli Poka wiadomo嗆
Na sk鏎 g這wy nafty NIE WOLNO nak豉da na 2 godziny! Przecie na ka盥ym opakowaniu jest napisane np. 20 minut czy p馧 godziny i na wi璚ej nie powinno si nak豉da, mo積a sobie poparzy sk鏎 g這wy
Ja nafte stosowa豉m codziennie i nak豉da豉m na ca陰 noc. Tragedja si nie sta豉 a pojawi造 si nowe w這ski. Wi璚 jak kto chce i ma cierpliwo嗆 mo瞠 stosow.
jodi jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-09-30, 16:14   #4296
Czarnula204
Rozeznanie

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi, jestem juz spokojna.
a co do waxa to mam wlosy po nim jak po normalnej odzywce,
wiec zaczynam sie zastanawiac czy to wogole pomoze odbudowac moje wlosy. A jesli chodzi o seboradin to mam wrazenie ,ze bola mnie po nim cebulki, tak jakbym caly dzien chodzila w ciasnym kucyku, a wlosy i tak na drugi dzien mam przetluszczone, tyle sie naczytalam a teraz jestem troche rozczarowana. Niewiem czy mi to wszystko co kolwiek pomoze, zostara wiara w witaminy i ziolka.
Czy, ktoras z was tez tak miala??
Stary 2009-09-30, 16:19   #4297
trojka
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 3 247

ja si zdecydowa豉m u篡wa systematycznie elektrycznej maszynki do masa簑 g這wy, bo kompletnie nic na mnie nie dzia豉, 瘸dne wcierki, cud od篡wki, suplementy, a nawet zauwa篡豉m ostatnio, 瞠 mi Nisim Fast spowolni odrost w這s闚 mam teraz 3mm w 2 tygodnie, a do tej pory by 1cm w miesi帷.

Nie dotykajcie ich telefon闚!
Nie czytajcie komunikator闚, maili.
Nie szukajcie na si喚 problem闚!
S這dka niewiedza i szacunek to spok鎩 w zwi您ku.
trojka jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-09-30, 17:18   #4298
Elucidate
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 15
GG do Elucidate

Kupi貫m sobie dzisiaj szampon Gliss Kur HAIR ACTIVE chce zapu軼i w這sy z tego wzgl璠u 瞠 chc jak najszybciej 軼i望 czarne w這sy a nie chce si 軼ina na je篡ka Bior Humavit tabletki dro盥穎we. Prze de wszystkim chcia貫m si dowiedzie je郵i kto u篡wa tego szamponu to czy on dzia豉 czy jest taki sobie. Wiem oczywi軼ie 瞠 leprze efekty by造 by gdybym u篡wa do tego Tonika HAIR ACTIVE ale jest drogi i sta mnie by這 tylko na razie na szampon ...
Jestem tu nowy jak co :P...
Stary 2009-09-30, 17:20   #4299
marmotta
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 311

Cytat:
Napisane przez lalaith Poka wiadomo嗆
W徠pi 瞠by jej chodzi這 o skutki uboczne, raczej o obni瞠nie dzia豉nia antykoncepcyjnego.

Pokrzyw na pewno mo瞠sz pi, a co do Belissy to zobacz czy nie ma w sk豉dzie dziurawca, albo jaki sk豉dnik闚 przeczyszczaj帷ych bo wtedy mo瞠 mie wp造w niestety.
jako "skutek uboczny" mia豉m na my郵i ci捫, tylko g逝pio to sformu這wa豉m
marmotta jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-09-30, 17:33   #4300
201609050926
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 82

Cytat:
Napisane przez Elucidate Poka wiadomo嗆
Kupi貫m sobie dzisiaj szampon Gliss Kur HAIR ACTIVE chce zapu軼i w這sy z tego wzgl璠u 瞠 chc jak najszybciej 軼i望 czarne w這sy a nie chce si 軼ina na je篡ka Bior Humavit tabletki dro盥穎we. Prze de wszystkim chcia貫m si dowiedzie je郵i kto u篡wa tego szamponu to czy on dzia豉 czy jest taki sobie. Wiem oczywi軼ie 瞠 leprze efekty by造 by gdybym u篡wa do tego Tonika HAIR ACTIVE ale jest drogi i sta mnie by這 tylko na razie na szampon ...
Sam szampon nic nie pomo瞠, szczeg鏊nie taki
201609050926 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-09-30, 17:40   #4301
Elucidate
Przyczajenie

GG do Elucidate

Kurcz徠ko... Nie pozostaje mi nic pr鏂z czeka lub wyda nast瘼ne pieni康ze na od篡wki lub ten tonik na stymulacj w這s闚...
Stary 2009-09-30, 17:42   #4302
201609050926
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 82

Cytat:
Kurcz徠ko... Nie pozostaje mi nic pr鏂z czeka lub wyda nast瘼ne pieni康ze na od篡wki lub ten tonik na stymulacj w這s闚...
Og鏊nie po tej firmie nie spodziewalabym sie jakichkolwiek efektow. Najbardziej polecany jest Nisim Fast, ale drogi. Poczytaj w徠ek o tym. No i wiadomo- wcierki, suplementacja, picie zi鏊... ale na wszystko trzeba cierpliwosci no i to i tak nie gwarantuje efektow...
201609050926 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-09-30, 18:02   #4303
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 8 975

Cytat:
Mo瞠 wklep sk陰d tego szamponu na w徠ek sk豉dowy to dziewczyny oceni czy si spodziewa jaki efekt闚 czy nie
Stary 2009-09-30, 18:08   #4304
Elucidate
Przyczajenie

GG do Elucidate

jestem tutaj nowy i jeszcze nie wiem co dok豉dnie si jak robi, w sk豉dzie pisze 瞠 zawiera winian karnityny kt鏎y stymuluje czynnik wzrostu w這sa tylko tyle pisze
Stary 2009-09-30, 18:16   #4305
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 8 975

Cytat:
jestem tutaj nowy i jeszcze nie wiem co dok豉dnie si jak robi, w sk豉dzie pisze 瞠 zawiera winian karnityny kt鏎y stymuluje czynnik wzrostu w這sa tylko tyle pisze
Powiniene na tyle butelki mie sk豉d(INCI) (chemiczne nazwy) tego co jest w szamponie, mo瞠sz to przepisa i wrzuci do w徠ku "sk豉dniki kosmetyk闚 do w這s闚 bez tajemnic", tam dziewczyny oceni czy sk豉d jest warty czegokolwiek
Stary 2009-09-30, 19:04   #4306
Jaq
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 18
Dot.: Sauna a kondycja w這s闚 po... i wp造w na ich porost... ???

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Witam serdecznie
Przeczyta豉m ca造 w徠ek .
Obecnie mam w這sy mniej wi璚ej do 這patek (cieniowane niestety), a marz mi si takie do pasa .
Obecnie stosuje to co wi瘯szo嗆 wiza磨anek:
- wax zagraniczny
- maseczka z nafty, z馧tka, olejek rycynowy, miodu i cytryny
- Joanna rzepa szampon i odzywka
- szampon z kofein Yung czy jako tak, nie pamietam ;p
- ampu趾i Radical
- od篡wka wzmacniaj帷o-regeneruj帷a Radical
- olejek stymuluj帷y porost w這s闚 Khadi
- Bellisa
- serum na ko鎍闚ki Gliss Kur lub Avon lub jedwab Biosilk

Oczywi軼ie nie wszystko na raz

Zam闚i豉m na Mazid豉ch p馧produkty i mam zamiar robi wcierk kt鏎 zaproponowa豉 Maria221 plus dodawa kofein do Waxa.
Podcie豉m zniszczone ko鎍闚ki gor帷ymi no篡czkami u fryzjera, wi璚 teraz spokojnie mog zapuszcza k豉czki . Obecnie mam oko這 2 cm odrostu, 鈔ednio mi rosn 1-1,5 cm na miesi帷.

Pozdrawiam wszystkie
Cytat:
Napisane przez vinitha Poka wiadomo嗆
Witam
Szuka豉m- nie znalaz豉m- nie wiem czemu- albo ze mnie gapa, albo faktycznie nic o tym nikt nie napisa...

Pisz, bo ciekawi mnie w豉郾ie wp造w sauny na w這ski. Wsz璠zie s造szy (i czyta) si o tym, 瞠 latem w這sy rosn szybciej, a i w ciep造ch krajach tak瞠 (i tu z g鏎y zazdroszcz kobietom, kt鏎e tam mieszkaj!!!)... Kiedy, kiedy tam obi這 mi si o uszy, 瞠 cz瘰te wizyty w saunie tak瞠 maj zbawienny wp造w na porost w這s闚. No nie wiem czy to prawda, ale mo瞠 kto tak瞠 o tym s造sza, lub- jeszcze lepiej- do鈍iadczy na w豉snej sk鏎ze g這wy, 瞠 tak rzeczywi軼ie jest?
A i z drugiej strony- czy sauna mo瞠 wr璚z w這som zaszkodzi? Np utracie wody? A nawet je郵i, to czy jest to du篡 uszczerbek na ich zdrowiu???

Czekam na wszelkie info, bo jestem bardzo tym zainteresowana
Chodzi豉m na saun fryzjersk jaki czas temu, do嗆 regularnie. Nie zauwa篡豉m 瘸dnych rewelacji. Nie ros造 mi szybciej. Jedynie by造 super mi璚iutkie, ale taki sam efekt mam jak zastpsuje sama sobie Wax w domu i go podgrzeje. Szkoda kasy troche, bo p豉ci豉m oko這 50 z, za jeden "seans" a efekt znikomy.

Edytowane przez Jaq
Czas edycji: 2009-09-30 o 19:14 Pow鏚: duble
Jaq jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-09-30, 22:49   #4307
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 9 384

Cytat:
witamy m瞛czyzne sam szampon niestety wiele nie zdziala, bo go zmywasz, ale mozesz poprawic skutecznosc, wykonujac codziennie pobudzajacy masaz glowy, zajrzyj do pierwszego postu w徠ku, tam jest podany link do moich skanow

najbardziej polecalabym kupienie toniku Neril, ale skoro nie jestes przy kasie, kup sobie wode brzozow lub pokrzywowa, dostaniesz je w malych drogeriach, sklepach z chemia, kioskach, jest tania, to koszt 3-5zl, wcierasz najlepiej codziennie po umyciu wlosow.

staraj sie zdrowo odzywiac, jedz sporo warzyw, najlepiej zielonych, jajek oraz ryb, od siebie polecam tez wcinanie kielkow, szczegolnie rzezuchy, to bomba witaminowa dla wlosow
truskawkowawiosna jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-09-30, 23:14   #4308
niutka1
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 904

dzis w markecie wpad豉 mi w oko w豉snie woda pokrzywowa
i zakupi豉m, na razie jestem po pierwszej aplikacji, ciekawe, czy zadzia豉 na porost moich w這s闚 jak na razie nic mi nie przyspieszy這 porostu, a nawet mam wra瞠nie, 瞠 cos zwolni造...
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywk 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-09-30, 23:47   #4309
guniaaa
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 309

Mo瞠 pora roku i takie wrazenie...wszak jesien i w ogole Mi tez tak zwalniaja jesienia i zima...
Stary 2009-10-01, 12:02   #4310
legallybrunette
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 673

co do zwolnienia to ja tez zauwazylam ze jakos wolniej rosn... juz pogoda nie ta malo slonka.. nie wiem od czego to zalezy.. no ale nie jestem zadowolona
Stary 2009-10-01, 13:34   #4311
vannesalp
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 22
GG do vannesalp

stosuje juz nisim fast przez ponad miesiac... i zero efektow ale bede szukac dalej

Edytowane przez vannesalp
Czas edycji: 2009-10-01 o 13:58 Pow鏚: odnaleziony watek ze skaldem gliss kur active szampoo
vannesalp jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-10-01, 13:44   #4312
niutka1
Wtajemniczenie

znalaz豉m na allegro Olejek Mahabhringaraj
ponoc wp造wa na porost w這s闚 por闚nywalnie do preparat闚 na bazie minoxidilu... ciekawa jestem, czy by go nie wypr鏏owac, mia豉 kt鏎a???
Stary 2009-10-01, 15:07   #4313
evullka
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 992

Cytat:
Napisane przez vannesalp Poka wiadomo嗆
stosuje juz nisim fast przez ponad miesiac... i zero efektow ale bede szukac dalej
stosujesz codziennie?
evullka jest offline Zg這 do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 16:14   #4314
vannesalp
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 22
GG do vannesalp

codziennie lub bardzo okazjonalnie co drugi dzien. ale jeszcze zostalo mi tego szamponu, wiec moge sie mylic co do jego skutecznosci. ogolnie wlosy slabo mi rosna, w ciagu 6 miesiecy urosly mi tylko 3 centymetry... koszmar i masakra

vannesalp jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-10-01, 16:33   #4315
iwona200
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 14 498

A s造sza造軼ie mo瞠 o ampu趾ach FARMONA Radical? Maj bardzo dobre opinie w KWC:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...st-wlosow.html

Ja sama mam zamiar przetestowa po wyp豉cie, bo nie do嗆, 瞠 moje w這sy wolno rosn to teraz na jesie strasznie wypadaj
iwona200 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-10-01, 17:06   #4316
legallybrunette
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Poka wiadomo嗆
znalaz豉m na allegro Olejek Mahabhringaraj
ponoc wp造wa na porost w這s闚 por闚nywalnie do preparat闚 na bazie minoxidilu... ciekawa jestem, czy by go nie wypr鏏owac, mia豉 kt鏎a???
jest on taki zielony?? ja go mam 鄉ierdzi jak no nie mam slow. ale wlasnie mam go na glowie (dopiero 3 raz) wlosy po nim nawilzone, ale nie tak mocno jak bym chciala. zobaczymy czy beda jakies efekty !

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona200 Poka wiadomo嗆

Ja sama mam zamiar przetestowa po wyp豉cie, bo nie do嗆, 瞠 moje w這sy wolno rosn to teraz na jesie strasznie wypadaj

mialam je , ale mialam 1 opakowanie a ponoc trzeba uzyc dwa zeby byly efekty. po zuzyciu calego opakowania wlosy "skoczyly" jakies 5-8 mm a pozniej rosly juz swoim normalnym tempem.
Stary 2009-10-01, 18:53   #4317
Jaq
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 18

Cytat:
Napisane przez iwona200 Poka wiadomo嗆

Ja mam te ampu趾i. Narazie nie mog nic powiedzie o wzro軼ie w這s闚, bo dopiero 6 sztuk zu篡豉m.
Poza tym nie wiem czy ja je dobrze u篡wam. Tzn. mam tak g瘰te w這sy, 瞠 ci篹ko mi si dosta w skalp g這wy, i w sumie po這wa, jak nie wi璚ej ampu趾i, zostaje we w這sach .
Ampu趾i kupi豉m (miesi璚zna kuracje) za 60 z z gratisem tabletek Radical (2x16 tab.).
Jaq jest offline Zg這 do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 01:09   #4318
niutka1
Wtajemniczenie

Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w這s闚- cz窷 IIImialam je , ale mialam 1 opa

Cytat:
mialam je , ale mialam 1 opakowanie a ponoc trzeba uzyc dwa zeby byly efekty. po zuzyciu calego opakowania wlosy "skoczyly" jakies 5-8 mm

hmmm, brzmi kusz帷o
Stary 2009-10-02, 09:40   #4319
legallybrunette
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jaq Poka wiadomo嗆
Ja mam te ampu趾i. Narazie nie mog nic powiedzie o wzro軼ie w這s闚, bo dopiero 6 sztuk zu篡豉m.
Poza tym nie wiem czy ja je dobrze u篡wam. Tzn. mam tak g瘰te w這sy, 瞠 ci篹ko mi si dosta w skalp g這wy, i w sumie po這wa, jak nie wi璚ej ampu趾i, zostaje we w這sach .
Ampu趾i kupi豉m (miesi璚zna kuracje) za 60 z z gratisem tabletek Radical (2x16 tab.).

u mnie akurat z tym nie bylo problemu bo jak je uzywalam to mialam prawie ㄊs g闚k , tak瞠 w skalp szlo, nie ma co ale jakbym miala dluzsze wlosy to swierdzam ze sama za cholere niewiedzialabym jak mam to nalozyc na skalp.

mo瞠 tak metod 瞠 robisz przedzialek nakladasz i pozniej troche dalej przedzialek i znow nakladasz, i tak w kolko. Nie wiem umiej皻nie wytlumaczylam

Edytowane przez legallybrunette
Czas edycji: 2009-10-02 o 09:44
legallybrunette jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2009-10-02, 09:47   #4320
lalaith
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 6 831
Dot.: Sauna a kondycja w這s闚 po... i wp造w na ich porost... ???

Cytat:
Napisane przez Jaq Poka wiadomo嗆
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Witam serdecznie
Przeczyta豉m ca造 w徠ek .
Obecnie mam w這sy mniej wi璚ej do 這patek (cieniowane niestety), a marz mi si takie do pasa .
Obecnie stosuje to co wi瘯szo嗆 wiza磨anek:
- wax zagraniczny
- maseczka z nafty, z馧tka, olejek rycynowy, miodu i cytryny
- Joanna rzepa szampon i odzywka
- szampon z kofein Yung czy jako tak, nie pamietam ;p
- ampu趾i Radical
- od篡wka wzmacniaj帷o-regeneruj帷a Radical
- olejek stymuluj帷y porost w這s闚 Khadi
- Bellisa
- serum na ko鎍闚ki Gliss Kur lub Avon lub jedwab Biosilk

Oczywi軼ie nie wszystko na raz

Zam闚i豉m na Mazid豉ch p馧produkty i mam zamiar robi wcierk kt鏎 zaproponowa豉 Maria221 plus dodawa kofein do Waxa.
Podcie豉m zniszczone ko鎍闚ki gor帷ymi no篡czkami u fryzjera, wi璚 teraz spokojnie mog zapuszcza k豉czki . Obecnie mam oko這 2 cm odrostu, 鈔ednio mi rosn 1-1,5 cm na miesi帷.

Pozdrawiam wszystkie
Chyba nie wszystko naraz :-O??!!
lalaith jest offline Zg這 do moderatora  
Zamknij w徠ek

Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.