Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-09-28, 21:59   #4291
Czarnula204
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 593
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Witam,
mia³am w³osy za ramiona, ale strasznie zniszczone farbowaniami, ¶cie³am wiêc do¶c krótko na boba, teraz chozia¿ wygl±daj± zdrowiej, ale s± zniszczone i tak, jest ich malutko wypadaj±, przesta³am ju¿ farbowaæ. Od tyg. nie u¿ywam suszarki, myje w³osy elseve z selenem, p³uka mi trochê te czarne w³osy(wreszcie). Naczyta³am siê troche na forum i kupi³am dzi¶:
*pokrzywê do picia
*belissê
*wax-a
*seboradin balsam
mam nadziejê,¿e pomo¿e mi to zapu¶ciæ w³osy, no i, ¿e od¿yj±.
Nie jestem tylko pewna czy mogê to stoswaæ z tabletkami anty, przy, których dodatkowo biorê vit. b6+magnez, czy to nie bêdzie bomba dla mego organizmu? Proszê bardzo o odpowied¼
Stary 2009-09-29, 21:06   #4292
Czarnula204
Rozeznanie

Sadzac po waszym doswiadczeniu, myslalm,ze dostane jakas odpowiedz, ale skoro nie to tylko mi przykro, nara
Stary 2009-09-29, 21:27   #4293
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 384

Cytat:
Napisane przez Czarnula204 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam,
mia³am w³osy za ramiona, ale strasznie zniszczone farbowaniami, ¶cie³am wiêc do¶c krótko na boba, teraz chozia¿ wygl±daj± zdrowiej, ale s± zniszczone i tak, jest ich malutko wypadaj±, przesta³am ju¿ farbowaæ. Od tyg. nie u¿ywam suszarki, myje w³osy elseve z selenem, p³uka mi trochê te czarne w³osy(wreszcie). Naczyta³am siê troche na forum i kupi³am dzi¶:
*pokrzywê do picia
*belissê
*wax-a
*seboradin balsam
Nie jestem tylko pewna czy mogê to stoswaæ z tabletkami anty, przy, których dodatkowo biorê vit. b6+magnez, czy to nie bêdzie bomba dla mego organizmu? Proszê bardzo o odpowied¼
tak, mozesz brac smialo przy anty. suplementacja przy hormonach to bardzo doby pomysl, bo ich skutkiem ubocznym jest slabsze przyswajanie niektorych witamin i mineralow jak wit z grupy B, kwas foliowy czy cynk, moga wiec pojawic sie niedobory

do wszystkich osob w watku: prosze o zaprzestanie dyskusji na tematy wlosowe niezwi±zane z przyspieszaniem porostu, na to jest miejsce w innych watkach, ostrzegam, ze kolejne offtopy o prostownicach, nozyczkach, nawilzaniu bede bezlitosnie kasowac

posty nie na temat z 3 ostatnich stron przenioslam do w±tku "Walka o zdrowe i piêkne wlosy", tam mozecie kontynowac dyskusje niezwiazane z przyspieszaniem porostu. a typowo luzne rozmowy mozna bezkarnie prowadzic w watku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14273349
truskawkowawiosna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-29, 21:28   #4294
Angel22
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 52

Cytat:
Napisane przez Czarnula204 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam,
*pokrzywê do picia
*belissê
*wax-a
*seboradin balsam
Wydaje i siê, ¿e nie,,, sama pijê pokrzywê (te¿ nie wiem czy pomaga, ale mam nadziejê, ¿e tak), przez kilka miesiêcy bra³am skrzypowitê, bo te¿ mia³am bardzo zniszczone w³osy, tabletki anty te¿ ³ykam i do tego ¿elazo z witaminami, by³o gratis do skrzypowity. Wydaje mi siê, ¿e taka kuracja przez kilka miesiêcy nie jest jak±¶ ogromn± bomb±. Mi w ka¿dym razie zdecydowanie pomog³o. Waxa te¿ u¿ywa³am, ale jako¶ do niego nie jestem przekonana. Bardziej odpowiadaj± mi od¿ywki gliss kur

Edytowane przez Angel22
Czas edycji: 2009-09-29 o 21:30
Angel22 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-30, 09:34   #4295
jodi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 75

Cytat:
Napisane przez jyyli Poka¿ wiadomo¶æ
Na skórê g³owy nafty NIE WOLNO nak³adaæ na 2 godziny! Przecie¿ na ka¿dym opakowaniu jest napisane np. 20 minut czy pó³ godziny i na wiêcej nie powinno siê nak³adaæ, mo¿na sobie poparzyæ skórê g³owy
Ja nafte stosowa³am codziennie i nak³ada³am na ca³± noc. Tragedja siê nie sta³a a pojawi³y siê nowe w³oski. Wiêc jak kto¶ chce i ma cierpliwo¶æ mo¿e stosowæ.
jodi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-30, 15:14   #4296
Czarnula204
Rozeznanie

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi, jestem juz spokojna.
a co do waxa to mam wlosy po nim jak po normalnej odzywce,
wiec zaczynam sie zastanawiac czy to wogole pomoze odbudowac moje wlosy. A jesli chodzi o seboradin to mam wrazenie ,ze bola mnie po nim cebulki, tak jakbym caly dzien chodzila w ciasnym kucyku, a wlosy i tak na drugi dzien mam przetluszczone, tyle sie naczytalam a teraz jestem troche rozczarowana. Niewiem czy mi to wszystko co kolwiek pomoze, zostara wiara w witaminy i ziolka.
Czy, ktoras z was tez tak miala??
Stary 2009-09-30, 15:19   #4297
trojka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 247

ja siê zdecydowa³am u¿ywaæ systematycznie elektrycznej maszynki do masa¿u g³owy, bo kompletnie nic na mnie nie dzia³a, ¿adne wcierki, cud od¿ywki, suplementy, a nawet zauwa¿y³am ostatnio, ¿e mi Nisim Fast spowolni³ odrost w³osów mam teraz 3mm w 2 tygodnie, a do tej pory by³ 1cm w miesi±c.

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na si³ê problemów!
S³odka niewiedza i szacunek to spokój w zwi±zku.
trojka jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 16:18   #4298
Elucidate
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15
GG do Elucidate

Kupi³em sobie dzisiaj szampon Gliss Kur HAIR ACTIVE chce zapu¶ciæ w³osy z tego wzglêdu ¿e chcê jak najszybciej ¶ci±æ czarne w³osy a nie chce siê ¶cinaæ na je¿yka Biorê Humavit tabletki dro¿d¿owe. Prze de wszystkim chcia³em siê dowiedzieæ je¶li kto¶ u¿ywa³ tego szamponu to czy on dzia³a czy jest taki sobie. Wiem oczywi¶cie ¿e leprze efekty by³y by gdybym u¿ywa³ do tego Tonika HAIR ACTIVE ale jest drogi i staæ mnie by³o tylko na razie na szampon ...
Jestem tu nowy jak co¶ :P...
Stary 2009-09-30, 16:20   #4299
marmotta
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 311

Cytat:
Napisane przez lalaith Poka¿ wiadomo¶æ
W±tpiê ¿eby jej chodzi³o o skutki uboczne, raczej o obni¿enie dzia³ania antykoncepcyjnego.

Pokrzywê na pewno mo¿esz piæ, a co do Belissy to zobacz czy nie ma w sk³adzie dziurawca, albo jaki¶ sk³adników przeczyszczaj±cych bo wtedy mo¿e mieæ wp³yw niestety.
jako "skutek uboczny" mia³am na my¶li ci±¿ê, tylko g³upio to sformu³owa³am
marmotta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-30, 16:33   #4300
201609050926
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 82

Cytat:
Napisane przez Elucidate Poka¿ wiadomo¶æ
Kupi³em sobie dzisiaj szampon Gliss Kur HAIR ACTIVE chce zapu¶ciæ w³osy z tego wzglêdu ¿e chcê jak najszybciej ¶ci±æ czarne w³osy a nie chce siê ¶cinaæ na je¿yka Biorê Humavit tabletki dro¿d¿owe. Prze de wszystkim chcia³em siê dowiedzieæ je¶li kto¶ u¿ywa³ tego szamponu to czy on dzia³a czy jest taki sobie. Wiem oczywi¶cie ¿e leprze efekty by³y by gdybym u¿ywa³ do tego Tonika HAIR ACTIVE ale jest drogi i staæ mnie by³o tylko na razie na szampon ...
Sam szampon nic nie pomo¿e, szczególnie taki
201609050926 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-30, 16:40   #4301
Elucidate
Przyczajenie

GG do Elucidate

Kurcz±tko... Nie pozostaje mi nic prócz czekaæ lub wydaæ nastêpne pieni±dze na od¿ywki lub ten tonik na stymulacjê w³osów...
Stary 2009-09-30, 16:42   #4302
201609050926
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 82

Cytat:
Kurcz±tko... Nie pozostaje mi nic prócz czekaæ lub wydaæ nastêpne pieni±dze na od¿ywki lub ten tonik na stymulacjê w³osów...
Ogólnie po tej firmie nie spodziewalabym sie jakichkolwiek efektow. Najbardziej polecany jest Nisim Fast, ale drogi. Poczytaj w±tek o tym. No i wiadomo- wcierki, suplementacja, picie ziól... ale na wszystko trzeba cierpliwosci no i to i tak nie gwarantuje efektow...
201609050926 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-30, 17:02   #4303
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 975

Cytat:
Mo¿e wklep sk³±d tego szamponu na w±tek sk³adowy to dziewczyny oceni± czy siê spodziewaæ jaki¶ efektów czy nie
Stary 2009-09-30, 17:08   #4304
Elucidate
Przyczajenie

GG do Elucidate

jestem tutaj nowy i jeszcze nie wiem co dok³adnie siê jak robi, w sk³adzie pisze ¿e zawiera winian karnityny który stymuluje czynnik wzrostu w³osa tylko tyle pisze
Stary 2009-09-30, 17:16   #4305
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 975

Cytat:
jestem tutaj nowy i jeszcze nie wiem co dok³adnie siê jak robi, w sk³adzie pisze ¿e zawiera winian karnityny który stymuluje czynnik wzrostu w³osa tylko tyle pisze
Powiniene¶ na tyle butelki mieæ sk³ad(INCI) (chemiczne nazwy) tego co jest w szamponie, mo¿esz to przepisaæ i wrzuciæ do w±tku "sk³adniki kosmetyków do w³osów bez tajemnic", tam dziewczyny oceni± czy sk³ad jest warty czegokolwiek
Stary 2009-09-30, 18:04   #4306
Jaq
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18
Dot.: Sauna a kondycja w³osów po... i wp³yw na ich porost... ???

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Witam serdecznie
Przeczyta³am ca³y w±tek .
Obecnie mam w³osy mniej wiêcej do ³opatek (cieniowane niestety), a marz± mi siê takie do pasa .
Obecnie stosuje to co wiêkszo¶æ wiza¿ianek:
- wax zagraniczny
- maseczka z nafty, zó³tka, olejek rycynowy, miodu i cytryny
- Joanna rzepa szampon i odzywka
- szampon z kofein± Yung czy jako¶ tak, nie pamietam ;p
- ampu³ki Radical
- od¿ywka wzmacniaj±co-regeneruj±ca Radical
- olejek stymuluj±cy porost w³osów Khadi
- Bellisa
- serum na koñcówki Gliss Kur lub Avon lub jedwab Biosilk

Oczywi¶cie nie wszystko na raz

Zamówi³am na Mazid³ach pó³produkty i mam zamiar robiæ wcierkê któr± zaproponowa³a Maria221 plus dodawaæ kofeinê do Waxa.
Podcie³am zniszczone koñcówki gor±cymi no¿yczkami u fryzjera, wiêc teraz spokojnie mogê zapuszczaæ k³aczki . Obecnie mam oko³o 2 cm odrostu, ¶rednio mi rosn± 1-1,5 cm na miesi±c.

Pozdrawiam wszystkie
Cytat:
Napisane przez vinitha Poka¿ wiadomo¶æ
Witam
Szuka³am- nie znalaz³am- nie wiem czemu- albo ze mnie gapa, albo faktycznie nic o tym nikt nie napisa³...

Piszê, bo ciekawi mnie w³a¶nie wp³yw sauny na w³oski. Wszêdzie s³yszy (i czyta) siê o tym, ¿e latem w³osy rosn± szybciej, a i w ciep³ych krajach tak¿e (i tu z góry zazdroszczê kobietom, które tam mieszkaj±!!!)... Kiedy¶, kiedy¶ tam obi³o mi siê o uszy, ¿e czêste wizyty w saunie tak¿e maj± zbawienny wp³yw na porost w³osów. No nie wiem czy to prawda, ale mo¿e kto¶ tak¿e o tym s³ysza³, lub- jeszcze lepiej- do¶wiadczy³ na w³asnej skórze g³owy, ¿e tak rzeczywi¶cie jest?
A i z drugiej strony- czy sauna mo¿e wrêcz w³osom zaszkodziæ? Np utracie wody? A nawet je¶li, to czy jest to du¿y uszczerbek na ich zdrowiu???

Czekam na wszelkie info, bo jestem bardzo tym zainteresowana
Chodzi³am na saunê fryzjersk± jaki¶ czas temu, do¶æ regularnie. Nie zauwa¿y³am ¿adnych rewelacji. Nie ros³y mi szybciej. Jedynie by³y super miêciutkie, ale taki sam efekt mam jak zastpsuje sama sobie Wax w domu i go podgrzeje. Szkoda kasy troche, bo p³aci³am oko³o 50 z³, za jeden "seans" a efekt znikomy.

Edytowane przez Jaq
Czas edycji: 2009-09-30 o 18:14 Powód: duble
Jaq jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-30, 21:49   #4307
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 384

Cytat:
witamy mêzczyzne sam szampon niestety wiele nie zdziala, bo go zmywasz, ale mozesz poprawic skutecznosc, wykonujac codziennie pobudzajacy masaz glowy, zajrzyj do pierwszego postu w±tku, tam jest podany link do moich skanow

najbardziej polecalabym kupienie toniku Neril, ale skoro nie jestes przy kasie, kup sobie wode brzozow± lub pokrzywowa, dostaniesz je w malych drogeriach, sklepach z chemia, kioskach, jest tania, to koszt 3-5zl, wcierasz najlepiej codziennie po umyciu wlosow.

staraj sie zdrowo odzywiac, jedz sporo warzyw, najlepiej zielonych, jajek oraz ryb, od siebie polecam tez wcinanie kielkow, szczegolnie rzezuchy, to bomba witaminowa dla wlosow
truskawkowawiosna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-30, 22:14   #4308
niutka1
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 904

dzis w markecie wpad³a mi w oko w³asnie woda pokrzywowa
i zakupi³am, na razie jestem po pierwszej aplikacji, ciekawe, czy zadzia³a na porost moich w³osów jak na razie nic mi nie przyspieszy³o porostu, a nawet mam wra¿enie, ¿e cos zwolni³y...
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkê 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-09-30, 22:47   #4309
guniaaa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 309

Mo¿e pora roku i takie wrazenie...wszak jesien i w ogole Mi tez tak zwalniaja jesienia i zima...

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-01, 11:02   #4310
legallybrunette
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 673

co do zwolnienia to ja tez zauwazylam ze jakos wolniej rosn±... juz pogoda nie ta malo slonka.. nie wiem od czego to zalezy.. no ale nie jestem zadowolona
Stary 2009-10-01, 12:34   #4311
vannesalp
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22
GG do vannesalp

stosuje juz nisim fast przez ponad miesiac... i zero efektow ale bede szukac dalej

Edytowane przez vannesalp
Czas edycji: 2009-10-01 o 12:58 Powód: odnaleziony watek ze skaldem gliss kur active szampoo
vannesalp jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-01, 12:44   #4312
niutka1
Wtajemniczenie

znalaz³am na allegro Olejek Mahabhringaraj
ponoc wp³ywa na porost w³osów porównywalnie do preparatów na bazie minoxidilu... ciekawa jestem, czy by go nie wypróbowac, mia³a która¶???
Stary 2009-10-01, 14:07   #4313
evullka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 992

Cytat:
Napisane przez vannesalp Poka¿ wiadomo¶æ
stosuje juz nisim fast przez ponad miesiac... i zero efektow ale bede szukac dalej
stosujesz codziennie?
evullka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-01, 15:14   #4314
vannesalp
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22
GG do vannesalp

codziennie lub bardzo okazjonalnie co drugi dzien. ale jeszcze zostalo mi tego szamponu, wiec moge sie mylic co do jego skutecznosci. ogolnie wlosy slabo mi rosna, w ciagu 6 miesiecy urosly mi tylko 3 centymetry... koszmar i masakra

vannesalp jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-01, 15:33   #4315
iwona200
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 498

A s³ysza³y¶cie mo¿e o ampu³kach FARMONA Radical? Maj± bardzo dobre opinie w KWC:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...st-wlosow.html

Ja sama mam zamiar przetestowaæ po wyp³acie, bo nie do¶æ, ¿e moje w³osy wolno rosn± to teraz na jesieñ strasznie wypadaj±
iwona200 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-01, 16:06   #4316
legallybrunette
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niutka1 Poka¿ wiadomo¶æ
znalaz³am na allegro Olejek Mahabhringaraj
ponoc wp³ywa na porost w³osów porównywalnie do preparatów na bazie minoxidilu... ciekawa jestem, czy by go nie wypróbowac, mia³a która¶???
jest on taki zielony?? ja go mam ¶mierdzi jak no nie mam slow. ale wlasnie mam go na glowie (dopiero 3 raz) wlosy po nim nawilzone, ale nie tak mocno jak bym chciala. zobaczymy czy beda jakies efekty !

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona200 Poka¿ wiadomo¶æ
A s³ysza³y¶cie mo¿e o ampu³kach FARMONA Radical? Maj± bardzo dobre opinie w KWC:

Ja sama mam zamiar przetestowaæ po wyp³acie, bo nie do¶æ, ¿e moje w³osy wolno rosn± to teraz na jesieñ strasznie wypadaj±

mialam je , ale mialam 1 opakowanie a ponoc trzeba uzyc dwa zeby byly efekty. po zuzyciu calego opakowania wlosy "skoczyly" jakies 5-8 mm a pozniej rosly juz swoim normalnym tempem.
Stary 2009-10-01, 17:53   #4317
Jaq
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18

Cytat:
Napisane przez iwona200 Poka¿ wiadomo¶æ

Ja mam te ampu³ki. Narazie nie mogê nic powiedzieæ o wzro¶cie w³osów, bo dopiero 6 sztuk zu¿y³am.
Poza tym nie wiem czy ja je dobrze u¿ywam. Tzn. mam tak gêste w³osy, ¿e ciê¿ko mi siê dostaæ w skalp g³owy, i w sumie po³owa, jak nie wiêcej ampu³ki, zostaje we w³osach .
Ampu³ki kupi³am (miesiêczna kuracje) za 60 z³ z gratisem tabletek Radical (2x16 tab.).
Jaq jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-02, 00:09   #4318
niutka1
Wtajemniczenie

Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ IIImialam je , ale mialam 1 opa

Cytat:
mialam je , ale mialam 1 opakowanie a ponoc trzeba uzyc dwa zeby byly efekty. po zuzyciu calego opakowania wlosy "skoczyly" jakies 5-8 mm

hmmm, brzmi kusz±co
Stary 2009-10-02, 08:40   #4319
legallybrunette
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jaq Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mam te ampu³ki. Narazie nie mogê nic powiedzieæ o wzro¶cie w³osów, bo dopiero 6 sztuk zu¿y³am.
Poza tym nie wiem czy ja je dobrze u¿ywam. Tzn. mam tak gêste w³osy, ¿e ciê¿ko mi siê dostaæ w skalp g³owy, i w sumie po³owa, jak nie wiêcej ampu³ki, zostaje we w³osach .
Ampu³ki kupi³am (miesiêczna kuracje) za 60 z³ z gratisem tabletek Radical (2x16 tab.).

u mnie akurat z tym nie bylo problemu bo jak je uzywalam to mialam prawie £ys± g£ówkê , tak¿e w skalp szlo, nie ma co ale jakbym miala dluzsze wlosy to swierdzam ze sama za cholere niewiedzialabym jak mam to nalozyc na skalp.

mo¿e tak± metod± ¿e robisz przedzialek nakladasz i pozniej troche dalej przedzialek i znow nakladasz, i tak w kolko. Nie wiem umiejêtnie wytlumaczylam

Edytowane przez legallybrunette
Czas edycji: 2009-10-02 o 08:44
legallybrunette jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-02, 08:47   #4320
lalaith
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 831
Dot.: Sauna a kondycja w³osów po... i wp³yw na ich porost... ???

Cytat:
Napisane przez Jaq Poka¿ wiadomo¶æ
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Witam serdecznie
Przeczyta³am ca³y w±tek .
Obecnie mam w³osy mniej wiêcej do ³opatek (cieniowane niestety), a marz± mi siê takie do pasa .
Obecnie stosuje to co wiêkszo¶æ wiza¿ianek:
- wax zagraniczny
- maseczka z nafty, zó³tka, olejek rycynowy, miodu i cytryny
- Joanna rzepa szampon i odzywka
- szampon z kofein± Yung czy jako¶ tak, nie pamietam ;p
- ampu³ki Radical
- od¿ywka wzmacniaj±co-regeneruj±ca Radical
- olejek stymuluj±cy porost w³osów Khadi
- Bellisa
- serum na koñcówki Gliss Kur lub Avon lub jedwab Biosilk

Oczywi¶cie nie wszystko na raz

Zamówi³am na Mazid³ach pó³produkty i mam zamiar robiæ wcierkê któr± zaproponowa³a Maria221 plus dodawaæ kofeinê do Waxa.
Podcie³am zniszczone koñcówki gor±cymi no¿yczkami u fryzjera, wiêc teraz spokojnie mogê zapuszczaæ k³aczki . Obecnie mam oko³o 2 cm odrostu, ¶rednio mi rosn± 1-1,5 cm na miesi±c.

Pozdrawiam wszystkie
Chyba nie wszystko naraz :-O??!!
lalaith jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.