![]() |
#4291 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
![]() Co do zaświadczenia od laryngologa... już on będzie wiedział co napisać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Przyczajenie
|
a czy ktoś ostatnio operował sobie nos w Krakowie?
nie znalazłam żadnych aktualnych informacji, na stronach gabinetów widzę ceny ok 7-10tys zł, a to dla mnie za dużo ![]() raczej w grę wchodzi tylko Kraków, bo nie wyobrażam sobie jeździć po Polsce z bandażami na głowie i sińcami na oczach:/ ani nie mam osoby, która by mi mogła towarzyszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja Nosa !! Prosze o Szybko odpowiedz Dziekuje :)
Polecam Ci umówić się na konsultacje do dra Michalaka, bo słyszałam o nim dobre opinie. Tutaj masz link do jego strony, na której znajdziesz wszystkie informacje i kontakt http://chirurgiaplastyczna.wroclaw.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
Kiedyś pisalam na tym wątku,ale to bylo dawnoooo temu.W 2011 miałam korekte nosa u dr. Stepniewskiego,nie ejstem zadowolona,chciała bym zrobic poprawkę.Niestety dr. nie odpisuje na moje maile.Zreszta po przebojach z nim stwierdziłam,że poprawka wchodziła by w gre u kogoś innego.Myśle o dr. z czach.Kiedyś pisała tu dziewczyna,która u niego się operowała.Czy ktoś ma namiary na ta klinikę??
#4295 |
Przyczajenie
|
Witam
ktoś pytał o Kraków więc mogę pomóc ja miałam operację na początku tego roku właśnie w Krakowie u dr Keller... mineło już trochę czasu bo ponad pół roku i jestem bardzo zadowolona..... koszt operacji to 8 tys zł z wszystkim... ja do tego musiałam dojechać ale według mnie było warto... |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Konto usunięte
|
Ja zdecydowałam sie na drugą juz poprawke bo niestety nos wygląda kiepsko... Będę miała w znieczuleniu miejscowym dorównywany ten garb co pisałam ze po prawej mi zostawił taki krzywy a po lewej prawie rowny i ladny(jak po poprawce po prawej bedzie tak jak po lewej to ju zbede zadowolona,nie oczekuje by byl idealny tylko po prostu ładny i nie szpecil). Ma mi tez troszke wyrownac przegrode nosa by moc troche podniesc chrzastki i wyrównac tą wykrzywioną. Za wszystko zaplace 600zl(cena była 800 ale mnie nie stac wiec dr. Gromadziński zniżył cenę). Eh mam nadzieje ze tym razem będzie wszystko ok bo nie mam juz czasu, kasy ani nerwów na kolejne operacje plastyczne, pozatym ogólnie jestem przeciwniczką operacji plastycznych, jedynie w jakichs ciezkich wypadkach uwazam to za koniecznosc a takowym był i niestety wciaz jest mój nos.
Mam nadzieje ze po operacji, jak sie wszystko zagoi i miną ok. 3 miesiace bede mogła napisac tutaj super pozytywną opinie i polecić dr. Gromadzińskiego z Poznania. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli ta korekta poprawkowa kosztuje cie 600zł?Może powinnam jeszcze uderzyc do dr Steopniewskeigo o poprawkę.Nie stac mnie na kolejny zabieg,a nie czuje sie ok z tym noskiem:/
![]() |
#4298 |
Przyczajenie
|
Tez noszę się z zamiarem operacji nosa, mam taki… długi, trochę garbaty. Odłożyłam sobie już określoną kwotę, boje się jednak tych gipsów, bardzo was bolało po operacji?? Oddychałyście spokojnie? Jeżeli po zdjęciu gipsu nadal jest bardzo wrażliwy, jak śpicie, ja uwielbiam spać na brzuchu, to będzie katorga, ale już nie mogę z tym nosem. Doradźcie proszę, ach i ostanie pytanie gdzie się operowałyście? Myślałam o Mediq w Legionowie, mają dobre opinie, w tym wszystkim więcej niewiadomych niż mojej odwagi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Raczkowanie
|
Po operacji w ogóle mnie nie bolało, a oddychanie było takie jak przy katarze czyli też do przeżycia
![]() ![]()
#4300 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki, 18 września mam termin operacji nosa u dr Skupina. Z jednej strony się denerwuję, ale z drugiej nie mogę się już doczekać. Czy któraś z Was ma może operację u dr w tym samym terminie???
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Operacja Nosa !! Prosze o Szybko odpowiedz Dziekuje :)
Też z chęcią podjęłabym sie operacji nosa(wyszczuplić )
![]() Ale na razie nie stać mnie ![]() Jak zarobię to pierwsze co to nos pójdzie do poprawki ![]()
#4302 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich.
Bardzo proszę o radę, najlepiej z fachowego źródła. W 6 dniu po operacji nosa ( operacja obejmowala calkowita korekte nosa wraz z przegrodą) uderzyłam się nosem o drzwi. Schylałam sie po coś i prostując się uderzyłam sie o próg drzwi. Nie wiem czy poczulam mocny ból (jakis napewno) bo tak sie przestraszylam, że nie zwróciłam na to uwagi. Moje pytanie brzmi: Czy mogłam sobie coś złamać w tych i tak jeszcze słabych kościach lub chrząstkach? Dodam, że podczas tego zdarzenia miałam gips na nosie. Dzwonilam do lekarza i powiedział, że najprawdopodobniej nic się nie stało bo krew nie poleciała i miałam gips, który to troche zamortyzował, ale musze sie upewnić, że nos raczej jest cały. Boję się, że przeszłam operacje, podczas której usuneli mi m.in garb a teraz się uderzyłam i znowu będę go mieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Przyczajenie
|
Korekcja nosa
Witajcie - w zeszłym roku przypadkowo byłem uczestnikiem bójki między kolegami i w pewnym momencie dość dotkliwie jeden z nich złamał mi nos. Oczywiście byłem u laryngologa, który ten nos nastawił, jednak po pewnym czasie ten zaczął na nowo wracać do kształtu takiego, jaki miał zaraz po złamaniu. Dzisiaj mam nos wysunięty do przodu oraz przechylony na prawą stronę. Od tamtego czasu dość ciężko mi się oddycha i dopadają mnie uciążliwe katary, nie wspominając już o co-kilkumiesięcznych anginach. I tu pytanie do was - czy jest możliwa plastyka nosa refundowana przez NFZ? Czytałem, że prywatna klinika Certus refunduje plastykę nosa, jeśli jest po widocznym urazie. Pomóżcie mi z poradą, może ktoś miał podobne doświadczenia, zależy mi na wyglądzie sprzed bójki, a miałem nos prosty i mały. Teraz jest zupełnie odwrotnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uderzenie w nos w 6 dzien po operacji plastycznej
Cytat:
A wracając do tematu wątku to chyba nie zostaje Ci nic innego niż zaufać lekarzowi, ewentualnie skonsultować się z innym i poczekać do zdjęcia gipsu. No bo co Ci wizażanki powiedzą...nie wiedzą jak mocno się uderzyłaś, nie wiedzą na ile masz zagojony nos. 50 na 50 szans na naruszenie.
![]() |
#4305 |
Przyczajenie
|
ja miałam operacje 22 sierpnia u doktora Witwickiego w Warszawie. musialam dojechac 300 km ale bylo warto. polecam z czystym sumieniem. fachowiec, wie co robi. obsluga przesympatyczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, strasznie się denerwuję mam już zaklepany termin na początku października u dr Zdzitowieckiego na korekcje noska, czy może któraś z was u niego robiła korekcję nosa? bardzo proszę o odp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Przyczajenie
|
ja niestety u niego nie robilam,ale nic sie nie martw, nie ma sie czego bac
![]() ja dzis bylam na sciagnieciu gipsu i w koncu moglam zobaczyc swoj nowy nosek ![]() zycze ci zebys byla tak samo zadowolona jak ja i trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Przyczajenie
|
boje się trochę że będę strasznie opuchnięta po operacji i będzie opuchlizna długo schodzić :C
dzagsonn super że ci się podoba twój nowy nosek, mam nadzieja że mi też dobrze wyjdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Przyczajenie
|
oh sorry przeczytałam post wyżej, już wiem u kogo robiłaś operację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jesli nadal chcesz zdjecia, to moge ci jutro kilka podeslac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Miałam u niego operację w lutym . Teraz zastanawiam się nad poprawką.. zrobił mi się "dziwny" czubek nosa, jakby opadł a ta kość na czubku zrobiła się bardziej widoczna . Na początku byłam bardzo zadowolona , ale teraz coraz mniej niestety. Możesz podesłać mi swoje zdjęcia przed i po ? mail : magness86@op.pl Pozdrawiam ! I życzę szybkiego powrotu do zdrowia ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
mail: arminova@o2.pl Wysłałam Ci już moje fotki. Mam nadzieję, że będę do końca zadowolona, bo jak na razie jestem zachwycona ![]() Również pozdrawiam i życzę powodzenia z noskiem! ![]() Ściskam ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Raczkowanie
|
Polecam Wam dr Szczyta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Przyczajenie
|
ulaa89 mówisz że miałaś operację rok temu. W związku z tym mam pytanie, po jakim czasie nosek Ci się całkowicie wygoił? Ja jestem dwa tygodnie po zabiegu i mam bardzo wrażliwy czubek nosa i ogólnie cały grzbiet. Też tak miałaś? Jeśli tak to po jakim czasie wszystko było ok?
Pozdrawiam i gratuluję pięknego noska ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki żebyście były zadowolone z nowego wyglądu(mnie paru znajomych nie poznało haha ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ulaa89 Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi pomogłaś ![]() A co do mocniej opuchniętej jednej strony, nie równych dziurek itd, to wszystko się u mnie zgadza. Może opuchlizny tak bardzo nie widać, no ale ja ją widzę- sama wiesz jak to jest ![]() Ja pomimo wczesnego etapu już kocham swój nowy nosek ![]() ![]() Bardzo chętnie zobaczyłabym Twoje zdjęcia bezpośrednio przed i po, i np. teraz po roku ![]() Będę wdzięczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Przyczajenie
|
KOrekata chrząstki nosa w połączeniu z usunięciem garbka we Wrocławiu?
Kogo polecanie jaka cena?? Zależy mi tylko na chrząstce taką drobną korekte bo mój czubek jest jak kulka. i do tego od noszenia okularów zrobił mi sie maly garbik. ZAleży mi na takiej drobnej poprawce. Prosze mi kogos polecić z Wrocławia najlepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.