Operacje nosa - zbiorczy! - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-12, 18:56   #4291
eetnaa
Przyczajenie

Dot.: Operacja plastyczna nosa ???

Cytat:
Napisane przez Jezioranka77 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny mam pytanie jestem z okolic Poznania....polecacie dr.Skupin czy dr.Kubasik, i drugie pytanie jestem juz zapisana do lekarza laryngologa na wrzesień , wiem ze mozna tam dostać zaświadczenie o krzywej przegrodzie nosowej(którą mam) ,dzieki temu operacja bedzie kosztowała mnie bodaj 23% mniej, czy może ktos mi odpowiedziec co dokładnie ma być zawarte w treści takie zaswiadczenia żeby było honorowane przez chirurga plastyka, z góry dziekuję za odp i pozdrawiam
Prawie rok temu przeszłam korektę całkowitą nosa u doktora Skupina. Jestem bardzo zadowolona. Nosek wyszedł mały, proporcjonalny i naturalny. Już dwa lata przed operacją miałam wybranego lekarza kierując się opiniami na różnych forach, a kiedy znajoma też zrobiła nos u doktora, byłam pewna go w 100%. Pozbyłam się największego mojego kompleksu i teraz zupełnie inaczej patrzę na siebie w lustrze, po prostu nie mam się do czego przyczepić
Co do zaświadczenia od laryngologa... już on będzie wiedział co napisać Musi jedynie napisać, że masz krzywą przegrodę i tyle.
eetnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-16, 10:17   #4292
oranzadka
Przyczajenie

a czy ktoś ostatnio operował sobie nos w Krakowie?
nie znalazłam żadnych aktualnych informacji, na stronach gabinetów widzę ceny ok 7-10tys zł, a to dla mnie za dużo chciałabym zamknąć się w 6tys zł za wszystko (operacja części kostnej) i nie wiem czy z takimi pieniędzmi jest w ogóle sens o tym myśleć?
raczej w grę wchodzi tylko Kraków, bo nie wyobrażam sobie jeździć po Polsce z bandażami na głowie i sińcami na oczach:/ ani nie mam osoby, która by mi mogła towarzyszyć.
oranzadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 07:23   #4293
Kasandra071
Przyczajenie

Dot.: Operacja Nosa !! Prosze o Szybko odpowiedz Dziekuje :)

Polecam Ci umówić się na konsultacje do dra Michalaka, bo słyszałam o nim dobre opinie. Tutaj masz link do jego strony, na której znajdziesz wszystkie informacje i kontakt http://chirurgiaplastyczna.wroclaw.pl
Kasandra071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 08:37   #4294
BunnyZukino333
Rozeznanie

GG do BunnyZukino333

Witam dziewczynki
Kiedyś pisalam na tym wątku,ale to bylo dawnoooo temu.W 2011 miałam korekte nosa u dr. Stepniewskiego,nie ejstem zadowolona,chciała bym zrobic poprawkę.Niestety dr. nie odpisuje na moje maile.Zreszta po przebojach z nim stwierdziłam,że poprawka wchodziła by w gre u kogoś innego.Myśle o dr. z czach.Kiedyś pisała tu dziewczyna,która u niego się operowała.Czy ktoś ma namiary na ta klinikę??
Stary 2012-08-20, 09:27   #4295
wiki26
Przyczajenie

Witam
ktoś pytał o Kraków więc mogę pomóc ja miałam operację na początku tego roku właśnie w Krakowie u dr Keller... mineło już trochę czasu bo ponad pół roku i jestem bardzo zadowolona..... koszt operacji to 8 tys zł z wszystkim... ja do tego musiałam dojechać ale według mnie było warto...
wiki26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-20, 15:11   #4296
201605161006
Konto usunięte

Ja zdecydowałam sie na drugą juz poprawke bo niestety nos wygląda kiepsko... Będę miała w znieczuleniu miejscowym dorównywany ten garb co pisałam ze po prawej mi zostawił taki krzywy a po lewej prawie rowny i ladny(jak po poprawce po prawej bedzie tak jak po lewej to ju zbede zadowolona,nie oczekuje by byl idealny tylko po prostu ładny i nie szpecil). Ma mi tez troszke wyrownac przegrode nosa by moc troche podniesc chrzastki i wyrównac tą wykrzywioną. Za wszystko zaplace 600zl(cena była 800 ale mnie nie stac wiec dr. Gromadziński zniżył cenę). Eh mam nadzieje ze tym razem będzie wszystko ok bo nie mam juz czasu, kasy ani nerwów na kolejne operacje plastyczne, pozatym ogólnie jestem przeciwniczką operacji plastycznych, jedynie w jakichs ciezkich wypadkach uwazam to za koniecznosc a takowym był i niestety wciaz jest mój nos.
Mam nadzieje ze po operacji, jak sie wszystko zagoi i miną ok. 3 miesiace bede mogła napisac tutaj super pozytywną opinie i polecić dr. Gromadzińskiego z Poznania.
Pozdrawiam!
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 10:09   #4297
BunnyZukino333
Rozeznanie

GG do BunnyZukino333

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Ja zdecydowałam sie na drugą juz poprawke bo niestety nos wygląda kiepsko... Będę miała w znieczuleniu miejscowym dorównywany ten garb co pisałam ze po prawej mi zostawił taki krzywy a po lewej prawie rowny i ladny(jak po poprawce po prawej bedzie tak jak po lewej to ju zbede zadowolona,nie oczekuje by byl idealny tylko po prostu ładny i nie szpecil). Ma mi tez troszke wyrownac przegrode nosa by moc troche podniesc chrzastki i wyrównac tą wykrzywioną. Za wszystko zaplace 600zl(cena była 800 ale mnie nie stac wiec dr. Gromadziński zniżył cenę). Eh mam nadzieje ze tym razem będzie wszystko ok bo nie mam juz czasu, kasy ani nerwów na kolejne operacje plastyczne, pozatym ogólnie jestem przeciwniczką operacji plastycznych, jedynie w jakichs ciezkich wypadkach uwazam to za koniecznosc a takowym był i niestety wciaz jest mój nos.
Mam nadzieje ze po operacji, jak sie wszystko zagoi i miną ok. 3 miesiace bede mogła napisac tutaj super pozytywną opinie i polecić dr. Gromadzińskiego z Poznania.
Pozdrawiam!

Czyli ta korekta poprawkowa kosztuje cie 600zł?Może powinnam jeszcze uderzyc do dr Steopniewskeigo o poprawkę.Nie stac mnie na kolejny zabieg,a nie czuje sie ok z tym noskiem:/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-22, 11:57   #4298
kubaszka888
Przyczajenie

Tez noszę się z zamiarem operacji nosa, mam taki… długi, trochę garbaty. Odłożyłam sobie już określoną kwotę, boje się jednak tych gipsów, bardzo was bolało po operacji?? Oddychałyście spokojnie? Jeżeli po zdjęciu gipsu nadal jest bardzo wrażliwy, jak śpicie, ja uwielbiam spać na brzuchu, to będzie katorga, ale już nie mogę z tym nosem. Doradźcie proszę, ach i ostanie pytanie gdzie się operowałyście? Myślałam o Mediq w Legionowie, mają dobre opinie, w tym wszystkim więcej niewiadomych niż mojej odwagi.
kubaszka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:25   #4299
martens00
Raczkowanie

Po operacji w ogóle mnie nie bolało, a oddychanie było takie jak przy katarze czyli też do przeżycia i przez jakiś czas musiałam po zdjęciu gipsu zakładać go na noc żeby nic się z nim nie stało

martens00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 20:20   #4300
monika 2424
Przyczajenie

Dziewczynki, 18 września mam termin operacji nosa u dr Skupina. Z jednej strony się denerwuję, ale z drugiej nie mogę się już doczekać. Czy któraś z Was ma może operację u dr w tym samym terminie???
Pozdrawiam
monika 2424 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-27, 18:36   #4301
dzamatasi
Wtajemniczenie

Dot.: Operacja Nosa !! Prosze o Szybko odpowiedz Dziekuje :)

Też z chęcią podjęłabym sie operacji nosa(wyszczuplić )
Ale na razie nie stać mnie
Jak zarobię to pierwsze co to nos pójdzie do poprawki:rolley es:
Stary 2012-08-28, 11:08   #4302
Ysia1990
Przyczajenie

Exclamation Uderzenie w nos w 6 dzien po operacji plastycznej

Witam wszystkich.
Bardzo proszę o radę, najlepiej z fachowego źródła.
W 6 dniu po operacji nosa ( operacja obejmowala calkowita korekte nosa wraz z przegrodą) uderzyłam się nosem o drzwi. Schylałam sie po coś i prostując się uderzyłam sie o próg drzwi. Nie wiem czy poczulam mocny ból (jakis napewno) bo tak sie przestraszylam, że nie zwróciłam na to uwagi. Moje pytanie brzmi: Czy mogłam sobie coś złamać w tych i tak jeszcze słabych kościach lub chrząstkach? Dodam, że podczas tego zdarzenia miałam gips na nosie. Dzwonilam do lekarza i powiedział, że najprawdopodobniej nic się nie stało bo krew nie poleciała i miałam gips, który to troche zamortyzował, ale musze sie upewnić, że nos raczej jest cały. Boję się, że przeszłam operacje, podczas której usuneli mi m.in garb a teraz się uderzyłam i znowu będę go mieć Proszę o odp.
Ysia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 03:50   #4303
Lucas196
Przyczajenie

Korekcja nosa

Witajcie - w zeszłym roku przypadkowo byłem uczestnikiem bójki między kolegami i w pewnym momencie dość dotkliwie jeden z nich złamał mi nos. Oczywiście byłem u laryngologa, który ten nos nastawił, jednak po pewnym czasie ten zaczął na nowo wracać do kształtu takiego, jaki miał zaraz po złamaniu. Dzisiaj mam nos wysunięty do przodu oraz przechylony na prawą stronę. Od tamtego czasu dość ciężko mi się oddycha i dopadają mnie uciążliwe katary, nie wspominając już o co-kilkumiesięcznych anginach. I tu pytanie do was - czy jest możliwa plastyka nosa refundowana przez NFZ? Czytałem, że prywatna klinika Certus refunduje plastykę nosa, jeśli jest po widocznym urazie. Pomóżcie mi z poradą, może ktoś miał podobne doświadczenia, zależy mi na wyglądzie sprzed bójki, a miałem nos prosty i mały. Teraz jest zupełnie odwrotnie.
Lucas196 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-29, 16:24   #4304
SOCKI
Zakorzenienie

Dot.: Uderzenie w nos w 6 dzien po operacji plastycznej

Cytat:
Napisane przez Ysia1990 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich.
Bardzo proszę o radę, najlepiej z fachowego źródła.
W 6 dniu po operacji nosa ( operacja obejmowala calkowita korekte nosa wraz z przegrodą) uderzyłam się nosem o drzwi. Schylałam sie po coś i prostując się uderzyłam sie o próg drzwi. Nie wiem czy poczulam mocny ból (jakis napewno) bo tak sie przestraszylam, że nie zwróciłam na to uwagi. Moje pytanie brzmi: Czy mogłam sobie coś złamać w tych i tak jeszcze słabych kościach lub chrząstkach? Dodam, że podczas tego zdarzenia miałam gips na nosie. Dzwonilam do lekarza i powiedział, że najprawdopodobniej nic się nie stało bo krew nie poleciała i miałam gips, który to troche zamortyzował, ale musze sie upewnić, że nos raczej jest cały. Boję się, że przeszłam operacje, podczas której usuneli mi m.in garb a teraz się uderzyłam i znowu będę go mieć Proszę o odp.
Założyłaś wątek na złym podforum. To jest dział "Techniczne" chirurgia plastyczna ma swoje podforum. Poproś moderatora o przeniesienie.

A wracając do tematu wątku to chyba nie zostaje Ci nic innego niż zaufać lekarzowi, ewentualnie skonsultować się z innym i poczekać do zdjęcia gipsu. No bo co Ci wizażanki powiedzą...nie wiedzą jak mocno się uderzyłaś, nie wiedzą na ile masz zagojony nos. 50 na 50 szans na naruszenie.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363
SOCKI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-31, 23:36   #4305
dzagsonn
Przyczajenie

ja miałam operacje 22 sierpnia u doktora Witwickiego w Warszawie. musialam dojechac 300 km ale bylo warto. polecam z czystym sumieniem. fachowiec, wie co robi. obsluga przesympatyczna.
dzagsonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 13:53   #4306
madokke
Przyczajenie

hej dziewczyny, strasznie się denerwuję mam już zaklepany termin na początku października u dr Zdzitowieckiego na korekcje noska, czy może któraś z was u niego robiła korekcję nosa? bardzo proszę o odp.
madokke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-04, 22:09   #4307
dzagsonn
Przyczajenie

ja niestety u niego nie robilam,ale nic sie nie martw, nie ma sie czego bac napewno wszystko bedzie dobrze. moze masz jakies pytania??
ja dzis bylam na sciagnieciu gipsu i w koncu moglam zobaczyc swoj nowy nosek

zycze ci zebys byla tak samo zadowolona jak ja i trzymam kciuki!
Stary 2012-09-05, 13:09   #4308
madokke
Przyczajenie

boje się trochę że będę strasznie opuchnięta po operacji i będzie opuchlizna długo schodzić :C
dzagsonn super że ci się podoba twój nowy nosek, mam nadzieja że mi też dobrze wyjdzie a jeśli można wiedzieć u kogo robiłaś? po jakim czasie zdjęli Ci gipsik i setony?
Stary 2012-09-05, 13:11   #4309
karusia_w
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dzagsonn Pokaż wiadomość
ja niestety u niego nie robilam,ale nic sie nie martw, nie ma sie czego bac napewno wszystko bedzie dobrze. moze masz jakies pytania??
ja dzis bylam na sciagnieciu gipsu i w koncu moglam zobaczyc swoj nowy nosek

zycze ci zebys byla tak samo zadowolona jak ja i trzymam kciuki!
witam jaki był koszt twojej uperacji Witeckiego? mogłabys podzielic sie zdjeciami z przed i po bee mega wdzieczna karusia_w@wp.pl
karusia_w jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-09-05, 13:12   #4310
madokke
Przyczajenie

oh sorry przeczytałam post wyżej, już wiem u kogo robiłaś operację
Stary 2012-09-05, 16:43   #4311
dzagsonn
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madokke Pokaż wiadomość
boje się trochę że będę strasznie opuchnięta po operacji i będzie opuchlizna długo schodzić :C
dzagsonn super że ci się podoba twój nowy nosek, mam nadzieja że mi też dobrze wyjdzie a jeśli można wiedzieć u kogo robiłaś? po jakim czasie zdjęli Ci gipsik i setony?
madokke nie bedziesz zbyt mocno opuchnieta, wiadomo ze nie da sie tego calkowicie uniknac, ale naprawde nie ma tragedii ja w dwa tygodnie po zabiegu nie mam juz ani siniaka na twarzy, wiec sama widzisz tak jak czytalas, robilam u dr Witwickiego, setony wyjal mi tata na 3 dzien (dopiero wtedy bo mialam nos doszczetnie 'rozkopany') a co do gipsu to sciagneli mi go po dwoch tygodniach (mieszkam 300 km od Warszawy wiec lekarz postanowil, ze zebym nie jezdzila na darmo to tyle go bede nosic).

Cytat:
Napisane przez karusia_w Pokaż wiadomość
witam jaki był koszt twojej uperacji Witeckiego? mogłabys podzielic sie zdjeciami z przed i po bee mega wdzieczna karusia_w@wp.pl
karusia robilam u Witwickiego a nie Witeckiego placilam 9300 (300 zl pobyt w klinice) za calkowita korekcje nosa + przegroda. podobno przypadek nie najlatwiejszy, no ale naprawde sie udalo
jesli nadal chcesz zdjecia, to moge ci jutro kilka podeslac
Stary 2012-09-06, 00:00   #4312
sylwiawpr
Przyczajenie

Cytat:
ja miałam operacje 22 sierpnia u doktora Witwickiego w Warszawie. musialam dojechac 300 km ale bylo warto. polecam z czystym sumieniem. fachowiec, wie co robi. obsluga przesympatyczna.

Miałam u niego operację w lutym . Teraz zastanawiam się nad poprawką.. zrobił mi się "dziwny" czubek nosa, jakby opadł a ta kość na czubku zrobiła się bardziej widoczna . Na początku byłam bardzo zadowolona , ale teraz coraz mniej niestety.
Możesz podesłać mi swoje zdjęcia przed i po ? mail : magness86@op.pl

Pozdrawiam ! I życzę szybkiego powrotu do zdrowia !
sylwiawpr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 10:20   #4313
dzagsonn
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sylwiawpr Pokaż wiadomość
Miałam u niego operację w lutym . Teraz zastanawiam się nad poprawką.. zrobił mi się "dziwny" czubek nosa, jakby opadł a ta kość na czubku zrobiła się bardziej widoczna . Na początku byłam bardzo zadowolona , ale teraz coraz mniej niestety.
Możesz podesłać mi swoje zdjęcia przed i po ? mail : magness86@op.pl

Pozdrawiam ! I życzę szybkiego powrotu do zdrowia !
Bardzo mi przykro, że nie osiągnęłaś takiego afektu jakbyś chciała. Z tego co piszesz to dość dziwnie to wygląda. Mogłabyś podesłać mi zdjęcia swojego noska?
mail: arminova@o2.pl
Wysłałam Ci już moje fotki.

Mam nadzieję, że będę do końca zadowolona, bo jak na razie jestem zachwycona
Również pozdrawiam i życzę powodzenia z noskiem!
Ściskam !
Stary 2012-09-06, 17:43   #4314
ulaa89
Raczkowanie

Polecam Wam dr Szczyta przed operacją sporo czytałam różne fora w temacie operacji nosa i sama miałam u niego zabieg w zeszłym roku. Ten lekarz ma prawdziwy talent, ja miałam całkowitą korektę, doktor zrobił mi zupełnie nowy, piękny nosek!
ulaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-06, 20:18   #4315
dzagsonn
Przyczajenie

ulaa89 mówisz że miałaś operację rok temu. W związku z tym mam pytanie, po jakim czasie nosek Ci się całkowicie wygoił? Ja jestem dwa tygodnie po zabiegu i mam bardzo wrażliwy czubek nosa i ogólnie cały grzbiet. Też tak miałaś? Jeśli tak to po jakim czasie wszystko było ok?

Pozdrawiam i gratuluję pięknego noska !
Stary 2012-09-06, 22:41   #4316
ulaa89
Raczkowanie

Cytat:
ulaa89 mówisz że miałaś operację rok temu. W związku z tym mam pytanie, po jakim czasie nosek Ci się całkowicie wygoił? Ja jestem dwa tygodnie po zabiegu i mam bardzo wrażliwy czubek nosa i ogólnie cały grzbiet. Też tak miałaś? Jeśli tak to po jakim czasie wszystko było ok?

Pozdrawiam i gratuluję pięknego noska !
Tez to miałam wrazliwość czesci grzbietowej gdzieś tak po trzech tygodniach mi minęła ale czubek to miałam bardzo długo wrażliwy, myslę że prawie miesiąc..Także nie stresuj się, to dopiero początek!mój nos dwa tygodnie po operacji wyglądał zupełnie inaczej niż teraz!był zadarty, szeroki, miałam nierówne dziurki i okostną która mi sie utrzymywała prawie rok zabieg miałam w zeszłym roku w czerwcu i naprawde przez cały ten rok mój nos sie zmieniał( na początku wyglądał jakby był dolepiony do mojej twarzy haha Także dziewczyny cierpliwości, ja się długo martwiłam, czy wszystko mi sie ładnie ułoży a teraz to już sobie nie wyobrażam jakbym mogła mieć inny nosek a uczucie jak np ktoś zwróci uwagę że mam ładny profil albo poznaję nowego faceta i mnie gładzi po nosku i mówi że taki słodki eh i pomyśleć że kiedyś to był mój największy kompleks...

Trzymam kciuki żebyście były zadowolone z nowego wyglądu(mnie paru znajomych nie poznało haha ) jak będziecie miały jakieś pytania, albo chciałybyście zobaczyć zdjęcia jak mój nos sie zmieniał, dajcie znać, sama wiem jaka to ciężka decyzja..

Stary 2012-09-07, 06:09   #4317
dzagsonn
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ulaa89 Pokaż wiadomość
Tez to miałam wrazliwość czesci grzbietowej gdzieś tak po trzech tygodniach mi minęła ale czubek to miałam bardzo długo wrażliwy, myslę że prawie miesiąc..Także nie stresuj się, to dopiero początek!mój nos dwa tygodnie po operacji wyglądał zupełnie inaczej niż teraz!był zadarty, szeroki, miałam nierówne dziurki i okostną która mi sie utrzymywała prawie rok zabieg miałam w zeszłym roku w czerwcu i naprawde przez cały ten rok mój nos sie zmieniał( na początku wyglądał jakby był dolepiony do mojej twarzy haha Także dziewczyny cierpliwości, ja się długo martwiłam, czy wszystko mi sie ładnie ułoży a teraz to już sobie nie wyobrażam jakbym mogła mieć inny nosek a uczucie jak np ktoś zwróci uwagę że mam ładny profil albo poznaję nowego faceta i mnie gładzi po nosku i mówi że taki słodki eh i pomyśleć że kiedyś to był mój największy kompleks...

Trzymam kciuki żebyście były zadowolone z nowego wyglądu(mnie paru znajomych nie poznało haha ) jak będziecie miały jakieś pytania, albo chciałybyście zobaczyć zdjęcia jak mój nos sie zmieniał, dajcie znać, sama wiem jaka to ciężka decyzja..

ulaa89 Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi pomogłaś Bałam się, że może tylko ja mam problem z grzbietem ;D
A co do mocniej opuchniętej jednej strony, nie równych dziurek itd, to wszystko się u mnie zgadza. Może opuchlizny tak bardzo nie widać, no ale ja ją widzę- sama wiesz jak to jest

Ja pomimo wczesnego etapu już kocham swój nowy nosek podobnie jak u Ciebie, nos, to był mój ogromny kompleks a teraz taki piękny, mały, zgrabny i w ogóle

Bardzo chętnie zobaczyłabym Twoje zdjęcia bezpośrednio przed i po, i np. teraz po roku mail: arminova@o2.pl
Będę wdzięczna
Stary 2012-09-07, 10:24   #4318
karusia_w
Przyczajenie

Cytat:
madokke nie bedziesz zbyt mocno opuchnieta, wiadomo ze nie da sie tego calkowicie uniknac, ale naprawde nie ma tragedii ja w dwa tygodnie po zabiegu nie mam juz ani siniaka na twarzy, wiec sama widzisz tak jak czytalas, robilam u dr Witwickiego, setony wyjal mi tata na 3 dzien (dopiero wtedy bo mialam nos doszczetnie 'rozkopany') a co do gipsu to sciagneli mi go po dwoch tygodniach (mieszkam 300 km od Warszawy wiec lekarz postanowil, ze zebym nie jezdzila na darmo to tyle go bede nosic).

karusia robilam u Witwickiego a nie Witeckiego placilam 9300 (300 zl pobyt w klinice) za calkowita korekcje nosa + przegroda. podobno przypadek nie najlatwiejszy, no ale naprawde sie udalo
jesli nadal chcesz zdjecia, to moge ci jutro kilka podeslac
dziekuje z odpowiedz i czekam na zdjęcie pozdrawiam
karusia_w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 14:35   #4319
selenka1994
Przyczajenie

KOrekata chrząstki nosa w połączeniu z usunięciem garbka we Wrocławiu?

Kogo polecanie jaka cena?? Zależy mi tylko na chrząstce taką drobną korekte bo mój czubek jest jak kulka. i do tego od noszenia okularów zrobił mi sie maly garbik. ZAleży mi na takiej drobnej poprawce. Prosze mi kogos polecić z Wrocławia najlepiej.
selenka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-07, 19:56   #4320
ulaa89
Raczkowanie

Cytat:
ulaa89 Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi pomogłaś Bałam się, że może tylko ja mam problem z grzbietem ;D
A co do mocniej opuchniętej jednej strony, nie równych dziurek itd, to wszystko się u mnie zgadza. Może opuchlizny tak bardzo nie widać, no ale ja ją widzę- sama wiesz jak to jest

Ja pomimo wczesnego etapu już kocham swój nowy nosek podobnie jak u Ciebie, nos, to był mój ogromny kompleks a teraz taki piękny, mały, zgrabny i w ogóle

Bardzo chętnie zobaczyłabym Twoje zdjęcia bezpośrednio przed i po, i np. teraz po roku mail: arminova@o2.pl
Będę wdzięczna
Ciesze sie że Cię troche uspokoiłam, nic się nie martw! Zdjęcia przesłałam, chciałam Ci jeszcze przesłać jak mój nos wygladał po miesiącu, ale nie mogłam znalezc fotki, a szkoda bo był super zabawny, jak przyklejony z plasteliny haha

pozdrawiam!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości