|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część VI
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4292 |
Raczkowanie
|
dziex
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Rozeznanie
|
Laseczki mam tyle pracy przy Szymku że nawet nie pochwaliłam się że smaruje twarz neostrata HQ skin lightening.
Ma 2 procent hydrochinonu, jest delikatniejsza niz pigmanorm. Na razie smaruje sie 2 tygodnie i moje plamiska z brązowych zrobiły się mocno czerwone. |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Raczkowanie
|
ja przed cosmelanem używałam ten HQ skin lightening na piegi przez kilka miesięcy ,na początku trochę zjaśniały i oczywiście radocha była
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Raczkowanie
|
Hej dziewuszki
coś Was mało na forum - pewnie do świąt się przygotowujecie? A Cati to wiadomo - przy maluszku duzo roboty ![]() Sucha, ja uzywałam Avenkę, bepanthen, teraz maseczkę Biotherm i kosmetyki z B.U.- fajne jest serum na blizny ż żelem haliuronowym |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Raczkowanie
|
serum na blizny hmmm kusząco brzmi bo mam jakieś dwie małe nie wiem skąd chyba po ospie ciekawe czy coś by to pomogło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ucałuj Szymusia ![]()
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() SzatAnus - obawiam sie ,ze nasze plamki to juz zostana z nami na zawsze w mniejszym lub wiekszym stezeniu , skoro na dluzsza mete nie da sie ich usunac , zawsze beda wracac , rozumiem Twoja bezsilnosc , ja juz nie mam sil i poki zima korzystam z korektorow i wiekszej ilosci pudrow , mojej wrazliewej cerze taka "pierzynka" na twarzy sie przyda , deprecha bedzie znow na wiosne jak bede chciala wyjsc z domu bez takiej ilosci tapety ;( , chyba juz taki live... pozdrawiam Was , trzymajcie sie bo zimno ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Raczkowanie
|
http://www.sklep.bio-med.pl/p/pl/278...niajacy+2.html
tu jest za 109.90 ja z tej stronki zamawiałam |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Rozeznanie
|
Szatanus płaciłam niecałe 130 zł i zamawiałam przez allegro ze sklepu Estetyka
Pokusiłam się na niego bo na KWC w dziale hiperpigmentacja tylko on ma pozytywne opinie |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dziękuję za odzew
![]() Jestem swieżo po konsultacji z nowym lekarzem (już trzecim ![]() cosmelan odradza jesli nie chcę byc uwiązana do niego do końca swych dni(inaczej nie ma sensu wg pani tego robic) proponuje za to inno-peel whitening że niby fajny napewno na wątkach cosmelanowych gdzieś mi sie ta nazwa rzuciła w oczy , muszę pogrzebać czy ktoś juz taki peeling stosował narazie widzę że tani , a pomyslałam że pani odradza comelan bo ten drugi cenowo razy 2 więc większy zysk a tu nie... więc na wyprobowanie się skuszę pewnie moja twarz mnie nienawidzi za te eksperymenty ![]() Edytowane przez marwik Czas edycji: 2009-12-19 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.Właśnie dostałam próbki kremów Malu Wilz.Nie znam ich ale właśnie idę poczytać co dobrego robią
![]()
#4306 |
Raczkowanie
|
Hej Laseczki
jutro wyjeżdżam w Tatry więc już dziś chciałam: z całego serca życzyć Wam radosnych i spokojnych Świąt spełnienia marzeń, nawet tych najskrytszych śniegu, prezentów i smakołyków ściskam mocno ![]() Ilona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez moze nie być przez kilka dni więc życzę Wam:
Dużo śniegu, smacznej rybki, lekkiej i niegroźnej chrypki, uśmiechu od ucha do ucha w Święta pogody ducha ! No i super Szczęśliwego Nowego Roku ![]() Nenya bedziesz niedaleko mnie ![]() Dziewczynki i życzę Wam aby w przyszłym Roku WSZYSTKIM WAM zniknęły jakiekolwiek plamy i byście były wiecznie piekne i młode ![]()
#4308 |
Konto usunięte
|
Radosnych i rodzinnych Świąt, Plamki
![]() Udanej walki z plamami i doczekania na preparat, który w końcu i stuprocentowo je zlikwiduje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Rozeznanie
|
A ja laseczki życzę nam wszystkim idealnej cery i zdrówka bo tego niestety nie możemy kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jestem jeden dzień po zabiegu. Mi pani dermatolog poleciła jak już mi się skończy hydra-vital factor k żeby nie płacić 200 PLN Pharmaceris x-ray liposubtilium dostępny tylko w aptekach koszt około 30 złotych to krem regenerująco-łagodzący po radioterapii. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Prawda jest taka że po każdy zabiegu będzie nawrót jeśli ma się skłonność do hiperpigmentacji. Nie ma złotego środka. Ważne jest aby stosować kremy z wysokimi filtrami 50+ zawsze a opalając się smarować kilka razy a nie raz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Radosci , Odpoczynku , Spokoju oraz samych milych chwil w gronie rodzinnym w te Świeta zycze Wam plamiste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego ale to wszystkiego naj naj najlepszego z okazji świat lasencje
![]() W poniedziałek biegam na fraksel, ma ponoć te cienie po plamach którym cosmelan nie poradził do końca rozjaśnić ![]() Na początku na rozjaśnienie tych cieni IPL sugerował - jak powiedziałam ze mieliśmy powalczyć z rozlazłymi porami zmienił koncepcje na fraksel (w miejscach które tego wymagają - policzki) tam tez są cienie i powinny pójść razem z porami - obiecywał. IPL na początku proponował bo na same pozostałości po plamach tańszy niż feaksel. Fraksel ma też "zagęścić" trochę skórę pod oczami (dolne powieki) wiec zmarszczki będa płytsze i ogólnie mniejsze ![]() Zabiegów powinno być kilka choć nie wiem ile - (same poliki 450 zł u mnie) - proszę opiszcie swoje ewentualne doświadczenia z fakselem, z góry dzięki ![]() Pozdrawiam i jeszcze raz smacznej, ciepłej i serdecznej końcówki świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Przyczajenie
|
Witam wszzystkie przemiłe osoby z tego wątku. Mam jedno małe pytanie - Co ze skutecznością osławionego soku z buraczków? Czytałam wybiórczo wpisy z 2006 r. i niejaka niunia (pisownia nieco skrócona) zdecydowała się wypróbować tę metodę. Pamietacie, czy coś z tego wyszło?
Pozdrawiam świątecznie i niecierpliwie czekam na odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Sok z buraków napewno nie zaszkodzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Miłej poświątecznej niedzieli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Rozeznanie
|
Ja stosuje neostrate i jasnieją, ale wiadomo że nigdy do końca nie zejda i zawsze latem będą powracać.
Byłam na kilku fraxelach i szczerze mówiąc dupa blada ![]() Po zabiegach miałam wrażenie że jest jeszcze gorzej i że plamy sie rozprzestrzeniły na większym obszarze. Teraz gdy tylko w tych miejscach umyję buzie to zaraz jest czerwona i do dzisiaj wiem gdzie przyłożono mi laser. Szymuś dziękuje za całuski ![]() ![]() Zaczyna się świadomie uśmiechać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
Witam , jak sie macie ?
ja nadal spie Michell ![]() mam pyt. z zakresu medycyny estetycznej -czy ktoras z Was robila sobie jakis fajny peeling czy zabieg zeby odswiezyc buzke ? jakos mi te kaloryfery nie sluza , czuje ,ze zarowno twarz jak i cialko nie dotlenione ,cos by trza z tym zrobic .... ktoras mi cos podsunie moze ? co do cosmelanu to znow odstawilam i plamu znow wrocily , takze z moich testow wynika ,ze trzeba non stopes smarowac te 2x w tyg lub raz chociaz , innej rady niet.... Cati - buziaki dla maluszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Miszka podobno Retin też dobry na plamy ale to łuszczenie mnie kur...wykonczy
![]() ![]() ![]() ![]() Beata chyba za krótko walczysz z plamami bo jesteś niecierpliwa ale z czasem jej nabierzesz ![]() Catiś Usciski i całusy dla Szymusia ![]() ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2009-12-28 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Raczkowanie
|
hej hej lachony
![]() siedzę z poparzoną buzią po frakselu, poliki i powieki jakbym piła przez miesiące na mrozie i jakby mnie lano regularnie po twarzy co 2 dzień - masakra. Mam nadzieję że bedzie efekt - chodzi mi głównie o zwężenie porów na polikach, zmazaniu kilku - dosłownie 6-ciu cieni po plamach (cosmelan sczyścił plamiska ale cienie zostały) i powieki maja się zagęścić, i oby się ziściło. Powiem że troche mnie podłamałyście informacją że nie skuteczny albo mało skuteczny ten fraksel, - bo tani nie jest a bolesny...łola błoga ![]() Buziaczki dla Szymka niech cieszy się beztroską w ramionach mamy (biedaczek jeszcze tyle go w życiu czeka ech przedszkola, szkoły, egzamin, zarosty, krosty, trądziki, łysienie, zmarchy, no i co gorsza wszelakie problemy skórno-sylwetkowo-urodowe wybranki swojego serca- aż włos się na głowie jeży jak sobie człowiek uświadomi, a to tylko wierzchołek góry lodowej hihi) - no lekko chłop nie będzie miał, my już połowę mamy za sobą - to tak na pociechę hihi ![]() Dziewczyny słyszałyscie coś o zabiegach wyszczuplających typu: focus rf, ultracontur, Lipo Royal czy body by thermage, tzn chodzi mi o informacje dotyczące skuteczności w walce z cellulitem lub pozbyciem się tkanki tłuszczowej tam gdzie ćwiczenia się nie sprawdzają np w okolicy kolan. Dzięki za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam wszystkie urocze salamandry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.