Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-26, 20:18   #4291
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

a mi sie podobaja pierscionki z czarnym lub czerwonym oczkiem - moze byc otoczone diamencikami ale sam diamencik mi sie nie bardzo podoba
Stary 2009-02-26, 20:19   #4292
Claris
Zakorzenienie

Aelitka Ty podła materialistko
Zamówiłam sobie w końcu paletę 50 cieni + 6 różów miss rose na all. Któraś może ma i może coś na ich temat powiedzieć?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 20:20   #4293
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
o ile dobrze pamiętam dla mnie dobry będzie szafir też mi się podoba ;>
a czerwcowe mają perłę - i to trochę dziwne, nie?

a tak poważnie, to pomyślałam sobie, że owszem, takie rubiny itp mi się podobają, ale teraz.. a co będzie kiedyś? taki klasyczny z diamentem to jednak zawsze jest ładny

zresztą, dzisiaj też usłyszałam, że "już za późno" (jak zapowiedzialam ze wieczorem wirtualnie wybieramy pierscionek), więc chyba przestaję się zastanawiać i zaczynam modlić o to, żeby brylant był większy niż 1mm [zołza]

wygrywamy
haha Kobiety jednak lubią świecidełka
I masz rację- brylant jest klasyczny, zawsze będzie ładnie się prezentował..
A co do wielkości, to jeżeli już facet rzuci się na brylant a nie cyrkonię, to niech się wysili i kupi coś, co będzie widoczne... A nie tak mały, że trzeba go z lupą szukać...
A jeśli go nie stać- to cyrkonia i po sprawie
Stary 2009-02-26, 20:25   #4294
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

A mi by się podobał nawet taki skromny właśnie wolałabym skromniejszy, niż taki widoczny z odległości 5 metrów
A najlepiej taki wypośrodkowany
Ale ogólnie podoba mi się dość skromna biżuteria ślubna... I suknie też raczej klasyczne

A mojego TŻ'ta jeszcze nie ma... oj, będzie foch
Stary 2009-02-26, 20:38   #4295
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie w końcu paletę 50 cieni + 6 różów miss rose na all. Któraś może ma i może coś na ich temat powiedzieć?
nie jestem materialistką! po prostu takie malutkie mi się nie podobają
http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod714_0_m.jpg

pokaż linka to ci powiem, moja była współ miała chyba coś takiego

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
haha Kobiety jednak lubią świecidełka
I masz rację- brylant jest klasyczny, zawsze będzie ładnie się prezentował..
A co do wielkości, to jeżeli już facet rzuci się na brylant a nie cyrkonię, to niech się wysili i kupi coś, co będzie widoczne... A nie tak mały, że trzeba go z lupą szukać...
A jeśli go nie stać- to cyrkonia i po sprawie
powiedziałam mu że mogę mieć cyrkonię ALE teraz mam taki jeden z cyrkonią, dostałam chyba 6 lat temu (w 4 klasie liceum.. teraz jestem na 5 roku, która policzy? ) i NIESTETY ale z pięknego "brylanciku", oszlifowanego tak "wiecie jak" nie wiem jak to nazwać został prawie że okrągły brylant z jednej strony jest nawet bardziej starte... TŻ jak to zobaczył to zapowiedział że będzie brylant i koniec... =) i w sumie to lipa trochę.. jakby mi się miał zaręczynowy po 6 latach tak zetrzeć to chybabym się zapłakała
ale z tego co widziałam po necie można znaleźć ładne brylantowe cacko za normalne pieniądze

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
A mi by się podobał nawet taki skromny właśnie wolałabym skromniejszy, niż taki widoczny z odległości 5 metrów
Ale ogólnie podoba mi się dość skromna biżuteria ślubna... I suknie też raczej klasyczne
ja nie chcę takiego co będzie walił po oczach moich sąsiadów :P ale takie malutkie kompletnie mi się nie podobają.... no co ja na to poradzę

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 20:38   #4296
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, ale zakup
daj linka jak możesz- lubię oglądać takie rzeczy na all
Stary 2009-02-26, 20:49   #4297
justyna_dt
Zakorzenienie

Dzięki, dziewczyny, za gratulacje i za współczucie co do brzucha - niestety, leki na razie nie pomagają, jestem coraz bardziej przerażona. Co do TŻa - on się o mnie troszczy i martwi, ale najczęściej robi to w niesamowicie wkurzający sposób, więc chyba wolę go informować już po fakcie.
Cytat:
jak miło cię "usłyszeć"
zazdroszczę zakopanego!!! mnie niestety żaden wyjazd raczej nie czeka, zobaczymy co to za tydzień będzie, ale wątpie żeby wypaliło cokolwiek... tż ma teraz na głowie mgr i gównianego worda (NAWET JA mu nie potrafię pomóc, usuwa jedną spację i mu rozstrzeliwuje cały tekst, tego typu problemy) a nie jakieś rocznice czy coooo

idę się myć i lulu, jeszcze Ally McBeal na dobranoc [tak, tak, ściągnęłam sobie pierwszy sezon ]

słodkich snów

ps
pytaj co u nas, mnie nie było kilka dni i NIE NADROBIŁAM, ale trudno, nie mam czasu... mam nadzieję, że na tych kilkuset stronach co mnie ominęły nie ukrywa się jakaś narzeczona, o której nie wiem
O, Ally McBeal też chciałabym kiedyś sobie ściągnąć
A... chyba żadna się nie zaręczyła
Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Gratuluję pracy i współczuję choroby i zachowania TŻta Porozmawiaj z nim na ten temat spokojnie. Zrobi mu się wtedy głupio, że tak Cię potraktował. Powiedz, że Ci było przykro strasznie.
Taka rozmowa nic nie da, uzna, że dramatyzuję i przesadzam jak zwykle - typowe. Bo tylko ja w tym związku przesadzam. A to, że mi strzelił focha, bo mi bateria siadła i się nie mógł dodzwonić to nie przesada. Bo to przecież moja wina, że mi siadła. Tak więc nie reaguje na moje telefony ani sms-y szkoda słów, jak przedszkolak...
Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
Justyna jak miło Cię "widzieć" Współczuję tego brzucha ale wszystko będzie dobrze na pewno, tak samo jak z Twoim TŻ. Wiem, jak to wkurza, bo sama przez to czasami przechodzę. Identyczna reakcja na jakiś mój problem... Ale Kocham Go niestety i stety Twój wspomina jeszcze ciągle o zaręczynach i ślubie. Bo jeszcze niedawno napalony był
Taa, tylko ja coraz bardziej przestaję te zaręczyny i ślub widzieć. Normalnie czasami mnie rozwala aż nie mam ochoty z nim gadać.
Cytat:
Napisane przez polka746 Pokaż wiadomość
HALO czy ktos mi moze powiedziec czemu facet robi zbedne nadzieje???????????
chyba nie zrozumie czemu pytal o ten rozmiar,
zrobilo mi sie przykro ze tyle czasu minelo a nic sie nei zdarzyło bo sobie zapomniał pewnie że wogole pytal

mam dość tego, robienia z siebie smiesznej dziewczynki która tak czekała
lepiej miec wszystko gleboko w ..........
wszytsko mnie wkurza, brzuch mnie boli od okresu, i mam ochote rzucic to wszystko
Ale po co tak panikować? Nakręcasz sama siebie i wprowadzasz między Was nerwową atmosferę. Naprawdę powinnaś odpuścić.
Cytat:
Pięknie to ujęłaś I rzeczywiście- JESTEM SZCZĘŚLIWA i nie potrzebuję zaręczyn, czuję się stabilnie i jest mi dobrze
Myślę, że zaręczyny chciałabym za jakiś rok... Teraz chcę dalej pracować nad sobą, nad nami To jest najważniejsze
O rany, aż mi się łezka w oku zakręciła....
Nawet nie wiesz, jaką mi przyjemność sprawiło to, co napisałaś cieszę się, że po Twojej wielkiej burzy wyszło piękne słońce oby świeciło jak najdłużej!
Cytat:
A ja mogę cienie są ok, chociaż szybko się zbijają w załamaniu powieki, ale nie ma co wymagać za takie pieniądze. Za to z różu jestem baaaardzo zadowolona, używam codziennie

Dziś byłam brata w szpitalu odwiedzić. Rany, jak mi go żal, biedak załzawiony, obolały, cały czas krwawi... ale na szczęście już jutro wychodzi do domu Nooo i odwiedziłam w końcu moją szkołę tańca! jaka radość zobaczyć te wszystkie uśmiechnięte buźki. Nie tańczyłam ze względu na kiepskie samopoczucie, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu mi się uda to nadrobić

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 20:57   #4298
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dzięki, dziewczyny, za gratulacje i za współczucie co do brzucha - niestety, leki na razie nie pomagają, jestem coraz bardziej przerażona. Co do TŻa - on się o mnie troszczy i martwi, ale najczęściej robi to w niesamowicie wkurzający sposób, więc chyba wolę go informować już po fakcie.

O, Ally McBeal też chciałabym kiedyś sobie ściągnąć
A... chyba żadna się nie zaręczyła

Taka rozmowa nic nie da, uzna, że dramatyzuję i przesadzam jak zwykle - typowe. Bo tylko ja w tym związku przesadzam. A to, że mi strzelił focha, bo mi bateria siadła i się nie mógł dodzwonić to nie przesada. Bo to przecież moja wina, że mi siadła. Tak więc nie reaguje na moje telefony ani sms-y szkoda słów, jak przedszkolak...

Taa, tylko ja coraz bardziej przestaję te zaręczyny i ślub widzieć. Normalnie czasami mnie rozwala aż nie mam ochoty z nim gadać.

A ja mogę cienie są ok, chociaż szybko się zbijają w załamaniu powieki, ale nie ma co wymagać za takie pieniądze. Za to z różu jestem baaaardzo zadowolona, używam codziennie

Dziś byłam brata w szpitalu odwiedzić. Rany, jak mi go żal, biedak załzawiony, obolały, cały czas krwawi... ale na szczęście już jutro wychodzi do domu Nooo i odwiedziłam w końcu moją szkołę tańca! jaka radość zobaczyć te wszystkie uśmiechnięte buźki. Nie tańczyłam ze względu na kiepskie samopoczucie, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu mi się uda to nadrobić
uuuuu szkoda brata, niech wraca do formy, ale już

a co do tych cieni to mnie drażniła pastelowość ich kolorów (ale ja pastelowych nie lubię), a róże były super i było ich dużo

z facetami tak jest, ja się staram nie przejmować pierdołami i po prostu... zaakceptować przecież go kocham... i wiem, że sama mam różne odchyły, które on jakoś znosi :P
dogadacie się

martwi mnie ten twój pęcherz, jakkolwiek to brzmi może nosisz przykrótkie kurteczki, co? i nie masz tłuszczyku, co by Cię ogrzewał! ha! w tym tkwi problem

pisz częściej

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-26, 21:02   #4299
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Tłuszczyku komuś brakuję? Mogę się podzielić, Drogie Panie

Ja też staram się już nie przejmować drobnostkami..
Stary 2009-02-26, 21:06   #4300
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Tłuszczyku komuś brakuję? Mogę się podzielić, Drogie Panie

Ja też staram się już nie przejmować drobnostkami..

justynie!!
ja mam swój

dbam o jelita, żołądek, wątrobę... nerkom też "ciepło"
także dziękuje =)

gdybym się przejmowała drobnostkami, to czekałby mnie i nas rychły koniec

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-26, 21:11   #4301
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
o ile dobrze pamiętam dla mnie dobry będzie szafir też mi się podoba ;>
a czerwcowe mają perłę - i to trochę dziwne, nie?

a tak poważnie, to pomyślałam sobie, że owszem, takie rubiny itp mi się podobają, ale teraz.. a co będzie kiedyś? taki klasyczny z diamentem to jednak zawsze jest ładny

zresztą, dzisiaj też usłyszałam, że "już za późno" (jak zapowiedzialam ze wieczorem wirtualnie wybieramy pierscionek), więc chyba przestaję się zastanawiać i zaczynam modlić o to, żeby brylant był większy niż 1mm [zołza]

wygrywamy
a jak dostaniesz malutki, to go wyślij z powrotem do jubilera

Cytat:

A mojego TŻ'ta jeszcze nie ma... oj, będzie foch
widoczny z 2.5 metra?

ok, idę spać, bo wstaję o 5.30. supeeeeeeeeer
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 21:12   #4302
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Ja również dbam o każde wrażliwe miejsce mojego organizmu, jest dostatecznie ocieplone tłuszczykiem

Chociaż o dziwo, jestem strasznym zmarźlakiem... Krążenie chyba nie takie... Bo ręce np. mam wiecznie zimne.. Mówią do mnie pieszczotliwie: truposzu

najfajniejsza, hehe, prawie
Najlepiej gustowny, ładny, uroczy, ale jednocześnie niezbyt wystawny... (ale wymagania )
Stary 2009-02-26, 21:13   #4303
Claris
Zakorzenienie

o takie http://allegro.pl/item561028618_zest...miss_rose.html
Stary 2009-02-26, 21:17   #4304
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
a jak dostaniesz malutki, to go wyślij z powrotem do jubilera
slyszałam o takiej... co to się popłakała jak facet uklęknął przed nią z pierścionkiem..... że ZA MAŁY...........
a koniec historii jest... żałosny ;/

Cytat:
Ja również dbam o każde wrażliwe miejsce mojego organizmu, jest dostatecznie ocieplone tłuszczykiem

Chociaż o dziwo, jestem strasznym zmarźlakiem... Krążenie chyba nie takie... Bo ręce np. mam wiecznie zimne.. Mówią do mnie pieszczotliwie: truposzu

najfajniejsza, hehe, prawie
Najlepiej gustowny, ładny, uroczy, ale jednocześnie niezbyt wystawny... (ale wymagania )
ja też z reguły mam zimne dłonie stopy chyba też, ale to rzadziej sprawdzane

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

claris - to miałam do czynienia z identycznymi
róże są faktycznie wspaniałe, pierwszy z lewej, 3, no i ten ostatni biały jako rozświetlać, rewelacja!
a cienie mają ładne kolory. może gdybym wtedy stosowała metodę "na mokry pędzelek" to byłyby intensywniejsze

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-26, 21:27   #4305
Claris
Zakorzenienie

Hmm ciekawe, czy osławiona baza pod cienie art deco coś by pomogła, żeby te cienie nie zbierały się w załamaniach
Stary 2009-02-26, 21:31   #4306
Siksa
Przyczajenie

No to jutro wyjazd w góry, a chyba z tym oglądaniem na allegro pierścionków przez mojego to chyba było zapoznanie się z "rynkiem". Czuje tak, bo sami nie jesdziemy, wcisnęli siem przyszli teście, którzy nie mogli chyba znieść myśli, że my jedziemy a oni nie mogą
Siksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-26, 21:40   #4307
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm ciekawe, czy osławiona baza pod cienie art deco coś by pomogła, żeby te cienie nie zbierały się w załamaniach
uu nie mam pojęcia

jedyne moja doświadczenia z bazami pod make=up mam z baza z inglota, i to o dziwo - bo z reguły uwielbiam wszystko z inglota tzn nigdy nie miałam podkładu ani tuszu - była beznadziejna. tzn - rewelacyjnie wygładzała buźkę, ale niestety miałam wrażenie że jest tak gładka, że wszystko spływa.....

Cytat:
Napisane przez Siksa Pokaż wiadomość
No to jutro wyjazd w góry, a chyba z tym oglądaniem na allegro pierścionków przez mojego to chyba było zapoznanie się z "rynkiem". Czuje tak, bo sami nie jesdziemy, wcisnęli siem przyszli teście, którzy nie mogli chyba znieść myśli, że my jedziemy a oni nie mogą
ooo to dopiero będzie wesoło!
poza tym, od wybierania pierścionka do zaręczyn może minąć trochę więcej czasu, nie?
facet to tylko człowiek, też się boi

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-26, 21:42   #4308
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

A ja polecam bazę ArtDeco u mnie nawet najtańsze cienie trzymają się cały dzień dla przykładu: nawet te gazetowe z Poradnika Domowego

I baaaardzo wydajna. Kupowałam w kwietniu i zużyłam może połowę! A używam niemalże codziennie
Stary 2009-02-26, 21:50   #4309
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja polecam bazę ArtDeco u mnie nawet najtańsze cienie trzymają się cały dzień dla przykładu: nawet te gazetowe z Poradnika Domowego

I baaaardzo wydajna. Kupowałam w kwietniu i zużyłam może połowę! A używam niemalże codziennie

hmm ja jej na oczy nie widziałam

ale w sumie nie są mi potrzebne..raczej nic mi się nie zbiera, może mam takie cudowne cienie, może ich tak dużo nie używam, a może moja metoda na mokro robi za świetną bazę :P

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-26, 21:59   #4310
Claris
Zakorzenienie

http://allegro.pl/item557653111_artd..._29_99_zl.html to ta baza, troszku droga insane mówisz, ze warto?
Stary 2009-02-26, 22:22   #4311
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
http://allegro.pl/item557653111_artd..._29_99_zl.html to ta baza, troszku droga insane mówisz, ze warto?
30 zł, nie jest zle
szczegolnie ze jak insane pisze jest bardzo wydajna

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-26, 22:48   #4312
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość

Hajja dla Ciebie specjalnie wklejam suknię od tyłu
Dziękuję

Cytat:
Tren koleżanka podpięła I ładnie to wyglądało
To jak ładnie to wyglądało to ja też tak kiedyś zrobię
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 05:16   #4313
najfajniejsza
Zakorzenienie

Miałam nie wydawać pieniędzy, odłożyć na wakacje i w ogóle, ale... kupiłam te baze pod cienie
jeśli się sprawdzi, to kupię pewnie też tę wielką paletę cieni

a teraz spadam na uś'a. paaaaaaaa
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 06:27   #4314
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

w Douglasie płaciłam 35zł, więc nie wiem nawet czy opłaca się zamawiać przez Internet
Osobiście polecam, jest moja recenzja na KWC
Tak jak mówiłam, jest bardzo wydajna z początku trzeba nauczyć się ją dozować - bo wystarczy naprawdę tylko muśnięcie palcem, żeby pokryć powiekę nie utrudnia cieniowania, pachnie specyficznie chyba - ale dla mnie jest ładny zapach no i nie podrażnia, a co jak co - ale oczy to mam wrażliwe
Różnica między cieniami bazarkowymi, a tymi z wyższej i średniej półki jest taka, że bazarkowe bledną po całym dniu (ale nie ma mowy o całkowitym znikaniu, ani o rolowaniu się), a te ciut lepsze trzymają się niezmiennie aż do demakijażu ale zaznaczę że mój dzień trwa od 7 rano do około 23-24 wieczorem i tyle też musi mi wytrzymać makijaż
Hmm no nie wiem... Jak jakieś pytania, to pytać Ja nie zamierzam porzucić tej bazy
A 35zł raz na rok to nie jest dużo

No i w ogóle to dzień dobry
Raany, ale to pada... Deszcz ze śniegiem
A ja na pocztę muszę zaraz zaiwaniać. Uchh

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-02-27 o 06:28
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 07:09   #4315
Aelitka
Wtajemniczenie

a ja zaspalam

rzadko mi sie to zdarza, naprawde... ale ostatnie dwie noce mialam marne, zle mi sie samej spi, a dzisiaj to juz w ogole o 3 obudzil mnie wlasny atak tak koszxmarnego kaszlu, ze myslalam ze flaki wypruje juz nie wiem co robic, uhhhhh

wyklad mam od 10 minut, musze sie zebrac (wlosy, make up:P) i na 9 40 na cwiczenie, choleraaaaaaa

milego dnia!

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-27, 08:10   #4316
Claris
Zakorzenienie

To też sobie kupię tę bazę, ale poczekam parę dni na wypłatę i stypkę, żeby nie było, że wszystko wydaję, a nic nie oszczędzam A tu zaliczki na salę, foto i video jeszcze nie zapłacone Ja na szczęście mam pt. wolny od uczelni, ale do pracy muszę iść tak gdzieś na 14. A póki co muszę ogarnąć w pokoju i w domu, odkurzę.
Aelitka zmiataj na zajęcia
Stary 2009-02-27, 08:19   #4317
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
To też sobie kupię tę bazę, ale poczekam parę dni na wypłatę i stypkę, żeby nie było, że wszystko wydaję, a nic nie oszczędzam A tu zaliczki na salę, foto i video jeszcze nie zapłacone Ja na szczęście mam pt. wolny od uczelni, ale do pracy muszę iść tak gdzieś na 14. A póki co muszę ogarnąć w pokoju i w domu, odkurzę.
Aelitka zmiataj na zajęcia

uhh i tak się spóźnię.. ale przynajmniej mam ładne włosy i rzęsy

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-27, 08:31   #4318
Claris
Zakorzenienie

Może chcesz zrobić sobie zdjęcie i nam pokazać co
Stary 2009-02-27, 09:35   #4319
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
slyszałam o takiej... co to się popłakała jak facet uklęknął przed nią z pierścionkiem..... że ZA MAŁY...........
a koniec historii jest... żałosny ;/

Opowiedz co było dalej Bo mnie zaciekawiłaś
Stary 2009-02-27, 09:39   #4320
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
uhh i tak się spóźnię.. ale przynajmniej mam ładne włosy i rzęsy
hahahaha no ale to najwazniejsze spoznienie dzieki temu wybacza jak zobacza taka piekna panią

Cytat:
Opowiedz co było dalej Bo mnie zaciekawiłaś
wlasnie mnie tez

dzien dobry co do "zimności" rąk to podobno takowe maja dziewice a nie-dziewice gorace
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości