|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
a mi sie podobaja pierscionki z czarnym lub czerwonym oczkiem - moze byc otoczone diamencikami ale sam diamencik mi sie nie bardzo podoba
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Aelitka Ty podła materialistko
![]() Zamówiłam sobie w końcu paletę 50 cieni + 6 różów miss rose na all. Któraś może ma i może coś na ich temat powiedzieć? |
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobiety jednak lubią świecidełka ![]() I masz rację- brylant jest klasyczny, zawsze będzie ładnie się prezentował.. A co do wielkości, to jeżeli już facet rzuci się na brylant a nie cyrkonię, to niech się wysili i kupi coś, co będzie widoczne... A nie tak mały, że trzeba go z lupą szukać... ![]() A jeśli go nie stać- to cyrkonia i po sprawie
|
|
#4294 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
A mi by się podobał nawet taki skromny
właśnie wolałabym skromniejszy, niż taki widoczny z odległości 5 metrów ![]() A najlepiej taki wypośrodkowany Ale ogólnie podoba mi się dość skromna biżuteria ślubna... I suknie też raczej klasyczne ![]() A mojego TŻ'ta jeszcze nie ma... oj, będzie foch
|
#4295 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod714_0_m.jpg pokaż linka to ci powiem, moja była współ miała chyba coś takiego ![]() Cytat:
ALE teraz mam taki jeden z cyrkonią, dostałam chyba 6 lat temu (w 4 klasie liceum.. teraz jestem na 5 roku, która policzy? ) i NIESTETY ale z pięknego "brylanciku", oszlifowanego tak "wiecie jak" nie wiem jak to nazwać został prawie że okrągły brylant z jednej strony jest nawet bardziej starte... TŻ jak to zobaczył to zapowiedział że będzie brylant i koniec... =) i w sumie to lipa trochę.. jakby mi się miał zaręczynowy po 6 latach tak zetrzeć to chybabym się zapłakała ![]() ale z tego co widziałam po necie można znaleźć ładne brylantowe cacko za normalne pieniądze ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj linka jak możesz- lubię oglądać takie rzeczy na all
|
|
#4297 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczyny, za gratulacje
i za współczucie co do brzucha - niestety, leki na razie nie pomagają, jestem coraz bardziej przerażona. Co do TŻa - on się o mnie troszczy i martwi, ale najczęściej robi to w niesamowicie wkurzający sposób, więc chyba wolę go informować już po fakcie.Cytat:
też chciałabym kiedyś sobie ściągnąć ![]() A... chyba żadna się nie zaręczyła ![]() Cytat:
szkoda słów, jak przedszkolak...Cytat:
Cytat:
Cytat:
cieszę się, że po Twojej wielkiej burzy wyszło piękne słońce Cytat:
cienie są ok, chociaż szybko się zbijają w załamaniu powieki, ale nie ma co wymagać za takie pieniądze. Za to z różu jestem baaaardzo zadowolona, używam codziennie ![]() Dziś byłam brata w szpitalu odwiedzić. Rany, jak mi go żal, biedak załzawiony, obolały, cały czas krwawi... ale na szczęście już jutro wychodzi do domu Nooo i odwiedziłam w końcu moją szkołę tańca! jaka radość zobaczyć te wszystkie uśmiechnięte buźki. Nie tańczyłam ze względu na kiepskie samopoczucie, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu mi się uda to nadrobić
|
|
|
#4298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do tych cieni to mnie drażniła pastelowość ich kolorów (ale ja pastelowych nie lubię ), a róże były super i było ich dużo ![]() z facetami tak jest, ja się staram nie przejmować pierdołami i po prostu... zaakceptować przecież go kocham... i wiem, że sama mam różne odchyły, które on jakoś znosi :Pdogadacie się martwi mnie ten twój pęcherz, jakkolwiek to brzmi może nosisz przykrótkie kurteczki, co? i nie masz tłuszczyku, co by Cię ogrzewał! ha! w tym tkwi problem ![]() pisz częściej
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Tłuszczyku komuś brakuję? Mogę się podzielić, Drogie Panie
Ja też staram się już nie przejmować drobnostkami..
|
#4300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
justynie!! ![]() ja mam swój ![]() dbam o jelita, żołądek, wątrobę... nerkom też "ciepło" ![]() także dziękuje =) gdybym się przejmowała drobnostkami, to czekałby mnie i nas rychły koniec
|
|
|
|
|
#4301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ok, idę spać, bo wstaję o 5.30. supeeeeeeeeer
|
||
|
|
|
#4302 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja również dbam o każde wrażliwe miejsce mojego organizmu, jest dostatecznie ocieplone tłuszczykiem
Chociaż o dziwo, jestem strasznym zmarźlakiem... Krążenie chyba nie takie... Bo ręce np. mam wiecznie zimne.. Mówią do mnie pieszczotliwie: truposzu ![]() najfajniejsza, hehe, prawie ![]() Najlepiej gustowny, ładny, uroczy, ale jednocześnie niezbyt wystawny... (ale wymagania
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4304 | |
|
Wtajemniczenie
|
slyszałam o takiej... co to się popłakała jak facet uklęknął przed nią z pierścionkiem..... że ZA MAŁY...........
a koniec historii jest... żałosny ;/ Cytat:
stopy chyba też, ale to rzadziej sprawdzane![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- claris - to miałam do czynienia z identycznymi ![]() róże są faktycznie wspaniałe, pierwszy z lewej, 3, no i ten ostatni biały jako rozświetlać, rewelacja! ![]() a cienie mają ładne kolory. może gdybym wtedy stosowała metodę "na mokry pędzelek" ![]() ![]() to byłyby intensywniejsze![]()
|
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ciekawe, czy osławiona baza pod cienie art deco coś by pomogła, żeby te cienie nie zbierały się w załamaniach
|
|
|
|
#4306 |
|
Przyczajenie
|
No to jutro wyjazd w góry, a chyba z tym oglądaniem na allegro pierścionków przez mojego to chyba było zapoznanie się z "rynkiem". Czuje tak, bo sami nie jesdziemy, wcisnęli siem przyszli teście, którzy nie mogli chyba znieść myśli, że my jedziemy a oni nie mogą
|
|
|
|
#4307 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jedyne moja doświadczenia z bazami pod make=up mam z baza z inglota, i to o dziwo - bo z reguły uwielbiam wszystko z inglota tzn nigdy nie miałam podkładu ani tuszu - była beznadziejna. tzn - rewelacyjnie wygładzała buźkę, ale niestety miałam wrażenie że jest tak gładka, że wszystko spływa.....![]() Cytat:
![]() poza tym, od wybierania pierścionka do zaręczyn może minąć trochę więcej czasu, nie? facet to tylko człowiek, też się boi
|
||
|
|
|
#4308 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
A ja polecam bazę ArtDeco
u mnie nawet najtańsze cienie trzymają się cały dzień dla przykładu: nawet te gazetowe z Poradnika Domowego ![]() I baaaardzo wydajna. Kupowałam w kwietniu i zużyłam może połowę! A używam niemalże codziennie
|
#4309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm ja jej na oczy nie widziałam ![]() ale w sumie nie są mi potrzebne..raczej nic mi się nie zbiera, może mam takie cudowne cienie, może ich tak dużo nie używam, a może moja metoda na mokro robi za świetną bazę :P |
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item557653111_artd..._29_99_zl.html to ta baza, troszku droga
insane mówisz, ze warto?
|
|
|
|
#4311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szczegolnie ze jak insane pisze jest bardzo wydajna
|
|
|
|
|
#4312 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() To jak ładnie to wyglądało to ja też tak kiedyś zrobię
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam nie wydawać pieniędzy, odłożyć na wakacje i w ogóle, ale... kupiłam te baze pod cienie
![]() jeśli się sprawdzi, to kupię pewnie też tę wielką paletę cieni a teraz spadam na uś'a. paaaaaaaa |
|
|
|
#4314 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
w Douglasie płaciłam 35zł, więc nie wiem nawet czy opłaca się zamawiać przez Internet
![]() Osobiście polecam, jest moja recenzja na KWC ![]() Tak jak mówiłam, jest bardzo wydajna z początku trzeba nauczyć się ją dozować - bo wystarczy naprawdę tylko muśnięcie palcem, żeby pokryć powiekę nie utrudnia cieniowania, pachnie specyficznie chyba - ale dla mnie jest ładny zapach Różnica między cieniami bazarkowymi, a tymi z wyższej i średniej półki jest taka, że bazarkowe bledną po całym dniu (ale nie ma mowy o całkowitym znikaniu, ani o rolowaniu się), a te ciut lepsze trzymają się niezmiennie aż do demakijażu ale zaznaczę że mój dzień trwa od 7 rano do około 23-24 wieczorem i tyle też musi mi wytrzymać makijaż ![]() Hmm no nie wiem... Jak jakieś pytania, to pytać Ja nie zamierzam porzucić tej bazy ![]() A 35zł raz na rok to nie jest dużo ![]() No i w ogóle to dzień dobry ![]() Raany, ale to pada... Deszcz ze śniegiem ![]() A ja na pocztę muszę zaraz zaiwaniać. Uchh
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-27 o 07:28 |
|
|
|
#4315 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja zaspalam
![]() rzadko mi sie to zdarza, naprawde... ale ostatnie dwie noce mialam marne, zle mi sie samej spi, a dzisiaj to juz w ogole o 3 obudzil mnie wlasny atak tak koszxmarnego kaszlu, ze myslalam ze flaki wypruje juz nie wiem co robic, uhhhhhwyklad mam od 10 minut, musze sie zebrac (wlosy, make up:P) i na 9 40 na cwiczenie, choleraaaaaaa milego dnia!
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
To też sobie kupię tę bazę, ale poczekam parę dni na wypłatę i stypkę, żeby nie było, że wszystko wydaję, a nic nie oszczędzam
A tu zaliczki na salę, foto i video jeszcze nie zapłacone Ja na szczęście mam pt. wolny od uczelni, ale do pracy muszę iść tak gdzieś na 14. A póki co muszę ogarnąć w pokoju i w domu, odkurzę. Aelitka zmiataj na zajęcia
|
|
|
|
#4317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uhh i tak się spóźnię.. ale przynajmniej mam ładne włosy i rzęsy
|
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Może chcesz zrobić sobie zdjęcie i nam pokazać co
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mnie zaciekawiłaś
|
|
#4320 |
|
Wtajemniczenie
|
hahahaha no ale to najwazniejsze
spoznienie dzieki temu wybacza jak zobacza taka piekna panią![]() wlasnie mnie tez ![]() dzien dobry ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

właśnie wolałabym skromniejszy, niż taki widoczny z odległości 5 metrów

z jednej strony jest nawet bardziej starte... TŻ jak to zobaczył to zapowiedział że będzie brylant i koniec... =) i w sumie to lipa trochę.. jakby mi się miał zaręczynowy po 6 latach tak zetrzeć to chybabym się zapłakała
Porozmawiaj z nim na ten temat spokojnie. Zrobi mu się wtedy głupio, że tak Cię potraktował. Powiedz, że Ci było przykro strasznie.
szkoda słów, jak przedszkolak...