Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-21, 22:16   #4291
lain
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wow ale piekneeeeeeeeeeeeeeee!!!! !!!!!! to musi być niesamowite!!!!!
na tamtej szerokosci geograficznej gdzie ja byłam nie było takich atrakcji ale raz jak burza szła to chmury były jakoś taaaak nisko jakby i taaaakie groźne że uuuuu bo tam jak się wyjdzie z domu to widać świat aż po horyzont i to dookoła prawie tak jest mało zabudowy i takie górki tam maja i tam domki stawiają heh i jak sie stoi na takiej górce a dookoła ciebie aż po horyzont takie zabójcze chmury kłębią się to powiem ci jak w jakimś filmie science fiction normalnie!!! jednak w innych krajach można duuużo więcej zobaczyć niż tylko w Polsce i warto podróżować
to koniecznie udajcie sie na wycieczke na polnoc poogladac zorze ja bym nie odpuscila jakby juz byla tak blisko

edit: chociaz chyba jednak darujcie sobie taka wycieczke, bo sie dowiedzialam wlasnie, ze zorze mozna ogladac od listopada do lutego (tzn. wtedy jest najwieksza szansa jej zobaczenia)
to juz wiem, ze jak kiedys pojade do Norwegii na wycieczke to koniecznie zima

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-21 o 22:18
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 22:21   #4292
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a ja mam kota swietna sprawa na takie robactwo, bo lubi sobie robic polowanka na malego zwierza wytepi wszystko
nawet tego co na żyrandolu siedzi i do światła ciągnie??? jak tak to masz nieziemskiego kota
Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Nie ma tego truskawkowego na stronie durexa albo ja nie widzę. Jest za to żel stymulujący i potęgujący orgazm, też go widziałam w rossmanie ale kosztuje aż 50 zł, nieźle i to za 15 ml to może faktycznie działa jakos fajnie. W sumie to już mi się znudziły troche te żele, jakby miały mniejsze opakowania to by były lepsze, bo tak to sie marnują. Ale jakby ten truskawkowy był o smaku truskawek Juz mam - ten truskawkowy jest UnimilaAle jest jeszcze fioletowy, chyba jednak kupięTrzeba wspierac polskich producentów, zwłaszcza krakowskich W ogóle to moglabym tam pracować, bo doskonale zrealizowałabym sie jako brand manager
własnie miałam ci pisac że to chyba unimil a nie durex ale już sama znalazłaś kurczę uwielbiam truskaweczki ale dopiero jak ten durexa wykonczymy to kupię jakiś inny bo ja nie lubię jak potem coś stoi tak nie wiadomo po co a drugi się używa... tak samo nie lubię mieć 3 szamponów i 5 balsamów

a właśnie Onaella jak tam twoje zbiory kosmetyczne???? wykanczają się???
no i jak bratowa??? znalazła suknie marzen??? bo mówiłas ze w weekend już wracają za granicę i pewnie coś zamówiła co??

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
to koniecznie udajcie sie na wycieczke na polnoc poogladac zorze ja bym nie odpuscila jakby juz byla tak blisko

edit: chociaz chyba jednak darujcie sobie taka wycieczke, bo sie dowiedzialam wlasnie, ze zorze mozna ogladac od listopada do lutego (tzn. wtedy jest najwieksza szansa jej zobaczenia)
to juz wiem, ze jak kiedys pojade do Norwegii na wycieczke to koniecznie zima
skoro ja w lecie zamarzam tam w 10 warstwach ubrań to ja nie wyobrażam sobie jakie tam panuja temperatury zimą podobno juz w październiku na tej szerokosci geograficznej gdzie ja byłam bez łancuchów na koła nigdzie sie nie ruszysz a co mówić dopiero na samej północy.. ja byłam ok 200km na północ od Oslo- cholernie zimnoooooo!!! nienawidzę zimna i nawet zorza polarna mnie nie przekona zeby siedzieć tam jak w zamrażalniku
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 22:23   #4293
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nawet tego co na żyrandolu siedzi i do światła ciągnie??? jak tak to masz nieziemskiego kota
a nic to nie fruwa po pokoju tylko siedzi w bezruchu na tym zyrandolu? ja mam pazury kota na tapecie 30cm od sufitu a Bujo to spokojnie sobie na drzwi wyskakiwal (byl szczuplutki i bardzo skoczny) i z drzwi lapal

mi tam nic na zyrandolu nie siedzi, bo nigdy nie swiece tego glownego swiatla tylko 2 male halogeny nad lozkami i lampke biurkowa - tyle swiatla mi spokojnie starcza z reszta nawet nie mam zyrnadola z prawdziwego zdarzenia tylko takie metalowe rurki z halogenami przy suficie jak robak siadzie na takim halogenie to sie momentalnie usmazy
Stary 2009-05-21, 22:24   #4294
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
tzn ci od TZa z klientem przychodza juz na same podpisanie umowy jak juz jest pozytywna decyzja analityka, wszystkie ksiegi wieczyste i wzmianki sprawdzone, wszelkie inspekcje przeprowadzone itp.
to jest na tej zasadzie, ze przychodzi klient do takiego posrednika i mowi, ze chce kredyt. posrednik na jakims tam swoim uproszczonym symulatorze sprawdza w ktorym banku bylaby taka mozliwosc, po czym przynosi do tych wybranych bankow wnioski do sprawdzenia czy przejda. jak jest pozytywna decyzja i wszystkie papierkowe sprawy (wasnie te inspekcje itp) zalatwione to przychodzi z klientem podpisac wniosek (albo i czasem nie przychodzi), a sam u siebie w firmie zgarnia prowizje
moj TZ wlasnie tez ostatnio w tych hipotekach sporo siedzi i juz ma nawet wprawe w sprawdzaniu ksiag wieczystych czy wszystko w porzadku z nieruchomoscia pewno tez sie przyda jak bedziemy kupowac swoje mieszkanko

jest taki film o gosciu, ktory popada w ciezka depresje i jakas psychoze przez ten brak nocy ale to sie w tym filmie chyba akurat na Alasce rozgrywa
w Norwegii to ja bym chciala zorze polarna zobaczyc

http://www.dobrypasterz.pl/img_upl/2235.jpg
http://www.odyssei.com/images/10b.jpg
a to w Oslo http://globtroter.pl/globbaza/photo/NOR_11880.jpg

tak własnie jest jak piszesz Tylko tż mówi, że nie trzeba chodzić z klientem na to podpisanie umowy, żaden wymóg formalny to nie jest
NIe wiedziałam, że w Norwegii można zobaczyć zorzę, ale to chyba gdzieś na samej północy?Dziś zamiast sie uczyć sprawdzałam jaka jest pogoda w lipcu na Haiti, Bahamach, Bermudach, Kostaryce i Jamajce Ale wakacje to kiszkowy moment na podróż poślubną w te miesjca gdzie my chcemy jechać, bo nie chce dostać huraganem po głowie. Peru jest najodpowiedniejsze, bo wtedy tam nawet mniej pada. Ciekawe co to będzie z tą naszą podróżą. W razie czego możemy jechac do Hiszpanii a te egzotyki zostawic na zimowe miesiące i to by było najrozsądniejsze.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 22:29   #4295
lain
Zakorzenienie

Cytat:

skoro ja w lecie zamarzam tam w 10 warstwach ubrań to ja nie wyobrażam sobie jakie tam panuja temperatury zimą podobno juz w październiku na tej szerokosci geograficznej gdzie ja byłam bez łancuchów na koła nigdzie sie nie ruszysz a co mówić dopiero na samej północy.. ja byłam ok 200km na północ od Oslo- cholernie zimnoooooo!!! nienawidzę zimna i nawet zorza polarna mnie nie przekona zeby siedzieć tam jak w zamrażalniku
ja tez za bardzo zimna nie lubie, ale zeby zobaczyc takie cudo jestem w stanie zniesc wiele
na biegun polnocny tez bym bardzo chciala fajnie tak sobie stanac na czubku Ziemi
z reszta na takie wyprawy ubiera sie pozadne ciuszki z membranami, a nie zwykla zimowke

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
NIe wiedziałam, że w Norwegii można zobaczyć zorzę, ale to chyba gdzieś na samej północy?

no trzeba jechac na kolo podbiegunowe ale jak widac na zalaczonym linku - w Oslo tez sie da conieco zobaczyc

u nas w temacie podrozy poslubnej na tapecie jest poki co kurs nurkowy PADI w Morzu Czerwonym (a nie jakis Zakrzowek jak to robia u nas ) musielibysmy troche sie pouczyc i pozdawac conieco egzaminow, no ale potem reszte pobytu mozna sobie juz samemu nurkowac i ogladac rekiny, delfiny, zolwie, plaszczki i inne mniejsze kolorowe cuda

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-05-21 o 22:30
Stary 2009-05-21, 22:39   #4296
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no trzeba jechac na kolo podbiegunowe ale jak widac na zalaczonym linku - w Oslo tez sie da conieco zobaczyc

u nas w temacie podrozy poslubnej na tapecie jest poki co kurs nurkowy PADI w Morzu Czerwonym (a nie jakis Zakrzowek jak to robia u nas ) musielibysmy troche sie pouczyc i pozdawac conieco egzaminow, no ale potem reszte pobytu mozna sobie juz samemu nurkowac i ogladac rekiny, delfiny, zolwie, plaszczki i inne mniejsze kolorowe cuda
ja to nie wiem kiedy my zobaczymy to wszystko co byśmy chcieliNo jak Wam się to podoba to świetny pomysłI nie ma problemów z pogodąMnie zastanawia gdzie skończymy, ale na jesień juz będzie wiadomo, strasznie ten czas leci. W ogóle to mam czerwone policzki od tego opalania, wyglądam jak ruska matriorszka albo wiejska babaGenialnie nie posmarowałam buzi kremem z filtrem. Mam nadzieję, że mi do jutra przejdzie, bo jak ja sie ludziom pokaże
Ide juz spać, dobranoc
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-21, 22:41   #4297
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a nic to nie fruwa po pokoju tylko siedzi w bezruchu na tym zyrandolu? ja mam pazury kota na tapecie 30cm od sufitu a Bujo to spokojnie sobie na drzwi wyskakiwal (byl szczuplutki i bardzo skoczny) i z drzwi lapal

mi tam nic na zyrandolu nie siedzi, bo nigdy nie swiece tego glownego swiatla tylko 2 male halogeny nad lozkami i lampke biurkowa - tyle swiatla mi spokojnie starcza z reszta nawet nie mam zyrnadola z prawdziwego zdarzenia tylko takie metalowe rurki z halogenami przy suficie jak robak siadzie na takim halogenie to sie momentalnie usmazy

wlasnie poczytałam sobie wątek "goście i ich dziwne pomysły i wymówki"... masakra... aż mi się smutno zrobiło... niektórzy goście to sa naprawdę chamscy i bezczelni i niewychowani!!!

i tym optymistycznym akcentem chciałam powiedzieć dobranoc i pochwalić się że za 20 minut na moim suwaczku będzie już 1 rok 2 miesiące i 30 dni
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-21, 22:51   #4298
lain
Zakorzenienie

a ja ide nadrabiac czytanie prasy z tego tygodnia, bo mi sie troche gazetek nazbieralo i nawet nie mialam ich kiedy przeczytac
Stary 2009-05-22, 06:10   #4299
gosica502
Wtajemniczenie

Helloł kobietki trzymajcie dziś o 13 kciuki za mój egzamin Niby powinno byc ok ale w sumie to nigdy nic nie wiadomo..

Cytat:

Ja byłam kiedyś w Finlandii w marcu i temperatury oscylowały wkoło -15, -20 a Finowie mówili że wcale nie jest tak źle Ja był chciała jeszcze raz pojechac do Skandynawii
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 06:54   #4300
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dobry dzień

słoneczko świeci od rana, a mi się znowu nic nie chce.. pójdę włoski umyć, zrobić raport i wsio do miasta, po małe zakupy do biblioteki i na tą śmieszną rozmowę.. wczoraj wieczorem nad tym wszystkim myślałam i nie wiem czy bym podobała tej pracy, w sumie sesja tuż tuż, niedługo badania do pracy mgr rozpocznę no a w lipcu mam 4 tygodnie praktyk zawodowych
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 06:59   #4301
chilanes
Zakorzenienie

witam wszystkie przed weekendowo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 07:06   #4302
lusmarija
Wtajemniczenie

hellou

dziewczyny dziękuję bardzo za życzenia

byliśmy wczoraj na Aniołach i Demonach, fajny film, polecam... chociaż któras już chyba Samcia go polecała, wiec się podłączam

u Was też taka okropna pogoda??? u mnie już rano burza byłą, a teraz pada ...
wieczorem mam spotkanie z koleżankami i już się nie mogę doczekać jedna wróciła z Angli na tydzień i przez ten tydzien miała załatwiać sprawy związane z jej ślubem... w tym sukni miała szukać, ciekawe co udało się jej załatwic... a slub we wrześniu

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 07:25   #4303
kaska87
Zakorzenienie

cześć u mnie słoneczko świeci a ja mam o 13:00 egzamin proszę trzymać kciuki za mnie i TZ-

wczoraj wieczorem miałam doła, ale TZ-cik mnie z niego uleczył-kochany jest

ej! a teraz mogę Wam pisac ile mam do slubu i nie bedziecie na mnie krzyczeć haha

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-22 o 07:35
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 07:39   #4304
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć u mnie słoneczko świeci a ja mam o 13:00 egzamin proszę trzymać kciuki za mnie i TZ-

wczoraj wieczorem miałam doła, ale TZ-cik mnie z niego uleczył-kochany jest

ej! a teraz mogę Wam pisac ile mam do slubu i nie bedziecie na mnie krzyczeć haha
Powodzenie na egzaminie

Pisz pisz ile dni do slubu dodam sobie 7 i będzie tyle dni ile ja mam I już nie będę musiała sprawdzać na swoimLeniuszek ze mnie wychodzi
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-22, 07:44   #4305
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Powodzenie na egzaminie

Pisz pisz ile dni do slubu dodam sobie 7 i będzie tyle dni ile ja mam I już nie będę musiała sprawdzać na swoimLeniuszek ze mnie wychodzi
yyy 1 rok 3 miechy i 27 dni

wiecie co nadal choruję na Carrerę tu macie na zywej dziewczynie
http://www.przewodnikmp.pl/forum/top...f24801e6dc857d

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-22 o 07:48

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 07:46   #4306
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
wieczorem mam spotkanie z koleżankami i już się nie mogę doczekać jedna wróciła z Angli na tydzień i przez ten tydzien miała załatwiać sprawy związane z jej ślubem... w tym sukni miała szukać, ciekawe co udało się jej załatwic... a slub we wrześniu
U mnie jeszcze nie pada ale chmurzyska to są paskudne po prostu :/ A miałam iśc na egzamin w spódniczce i krótkim rekawie

Cytat:

Ja właśnie też mam dopiero o 13 egzamin.. Bez sensu, wolałabym tak z rana miec a potem jechac do domku i do TŻcika bo on ma wolne dziś ... A tak to pewnie koło 16 dopiero się będziemy widziec...
Stary 2009-05-22, 07:53   #4307
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Ja właśnie też mam dopiero o 13 egzamin.. Bez sensu, wolałabym tak z rana miec a potem jechac do domku i do TŻcika bo on ma wolne dziś ... A tak to pewnie koło 16 dopiero się będziemy widziec...
a ja nie chcę wcale egzaminu

Stary 2009-05-22, 08:00   #4308
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja nie chcę wcale egzaminu
Spoko Kasia pomyśl, że już dziś wieczorem będziesz miała kolejny egzamin do przodu i już coraz bliżej i bliżej do wakacji Mnie to pociesza
Stary 2009-05-22, 08:12   #4309
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko Kasia pomyśl, że już dziś wieczorem będziesz miała kolejny egzamin do przodu i już coraz bliżej i bliżej do wakacji Mnie to pociesza
no ja mam w tym semestrze mało egzaminów, chyba 2, 3 projekty, i pracę licencjacką

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-05-22 o 08:13
Stary 2009-05-22, 08:15   #4310
gosica502
Wtajemniczenie

Ja w tym semestrze mam 7 aż ale za to w przyszłym roku to przez cały rok może z 5 będę miała
Stary 2009-05-22, 08:15   #4311
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w tym semestrze mam 7 aż ale za to w przyszłym roku to przez cały rok może z 5 będę miała
Ty jesteś teraz na 2 roku?

Stary 2009-05-22, 08:25   #4312
gosica502
Wtajemniczenie

Tak Kasiu a czemu pytasz
Stary 2009-05-22, 08:26   #4313
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Kasiu a czemu pytasz
bo ja tez na 2 roku miałam najwięcej egzaminów zaliczeń itd

Stary 2009-05-22, 08:30   #4314
gosica502
Wtajemniczenie

Ahaaa a myślałam że Ty też myślałaś że ja starsza jestem bo Tancerka bodajże kiedyś stwierdziła że myślała że jestem w jej wieku czyli na 4 roku bym musiała byc
Stary 2009-05-22, 08:33   #4315
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ahaaa a myślałam że Ty też myślałaś że ja starsza jestem bo Tancerka bodajże kiedyś stwierdziła że myślała że jestem w jej wieku czyli na 4 roku bym musiała byc
nie, nie ja mniej więcej pamietam która ma ile lat

Stary 2009-05-22, 08:36   #4316
lain
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co nadal choruję na Carrerę tu macie na zywej dziewczynie
http://www.przewodnikmp.pl/forum/top...f24801e6dc857d
hmmm ewidentnie cos mi nie lezy w przejsciu z czesc gorsetowej do czesci falbankowej

to trzymam kciuki za oba dzisiejsze egzaminy

ja dzis mam wolne, wiec siedze w domu i nadganiam projety, bo oczywiscie wszelkie badania, robienie raportow itp. kumuluja sie zawsze na czas przedsesyjny czyli najwieksza masakre pila mechaniczna

moja mama (urlopowiczka) wlasnie wrocila z placu i mowi, ze cos sie zbiera na burze. za to przyniosla mi cala siate truskawek! slodziutkie sa polskie
Stary 2009-05-22, 08:37   #4317
lusmarija
Wtajemniczenie

Kasia ta "Twoja" sukienka jest naprawdę bardzo ładna

ej dziewczyny, powiedzcie mi, któraś juz kiedyś tak pisała, teraz jeszcze Lain co to jest ten plac???
Wy tak mówicie na miejsce gdzie się kupuję owoce, warzywa itp.????

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-05-22 o 08:40
lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-22, 08:39   #4318
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm ewidentnie cos mi nie lezy w przejsciu z czesc gorsetowej do czesci falbankowej
no jak mi tak mówisz to tez cos mi nie pasuje-jest zbyt klapnięta pod gorsetem, ale i tak bosko w niej wyglądałam skromność.....

Stary 2009-05-22, 08:39   #4319
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
hellou

dziewczyny dziękuję bardzo za życzenia

byliśmy wczoraj na Aniołach i Demonach, fajny film, polecam... chociaż któras już chyba Samcia go polecała, wiec się podłączam

U mnie pięknie i słonecznie także przesyłam promyki w Twoją stronę
Stary 2009-05-22, 08:45   #4320
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
no jak mi tak mówisz to tez cos mi nie pasuje-jest zbyt klapnięta pod gorsetem, ale i tak bosko w niej wyglądałam skromność.....
A mi się ta Twoja Carrera podoba Kurcze dziewczyny ale będzie fajnie jak sobie będziemy wklejac swoje fotki w sukniach ślubnych już i oglądac i w ogóle

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
U mnie pięknie i słonecznie także przesyłam promyki w Twoją stronę
U mnie też się już rozpogadza Chyba jednak to nie będzie taki paskudny dzień
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości