|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Cytat:
łaczny koszt ile moze wyjść tak w przybliżeniu??
|
|
|
|
|
#4292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam bialy t-shirt ''I get prettier every day. I can't wait until tomorrow'' ![]()
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” 17.12.2007 Love 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś |
|
|
|
|
#4293 |
|
Wtajemniczenie
|
skąd wy macie te koszulki!? też chcę taką
![]() ide spać i miłej nocy me piękne |
|
|
|
#4294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie spotkałam się z tym żeby włosy ciemniały po rozjaśnianiu. ja bym nie kombinowała i nie kładła rozjaśniacza od połowy włosów bo może wyjść nieciekawie. prędzej bym położyła zwykłą farbę, jakąś jaśniejsza na całe włosy(jakiś ciemny blond albo jasny brąz, tylko żeby znów za ciemne nie wyszły całe). ale radzę zapytac na fryzjerskim bo aż taką specjalistką to ja nie jestem szczególnie że się z czymś takim nie spotkałam.---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- zwykła czarna koszulka około 20-30 pln chyba że dorwę jakieś tańsze , nie wiem ile farba do tkanin jutro zobaczę- może z 30 pln to bym wtedy podzieliła na 2 koszulki ten koszt, a przesyłka tak bardzo na oko z 10 pln.
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
a myslisz ze oni by cos takiego zrobili??
http://www.koszulkaznadrukiem.pl/cennik.html tylko chyba trzeba dac im projekt |
|
|
|
#4296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) No nic, na razie się chyba przemęczę, zobaczę jak będzie dalej z tym kolorem, czy coś się zmieni (ja nie wiem czy to dół ciemnieje czy góra jaśnieje, fakt jest taki że różnicy takiej na początku nie było widać a teraz, po kilku myciach jest), będe kontynuować intensywne odżywianie i za jakieś 2 tygodnie podejmę decyzję. Ale niestety to troszkę skomplikowało drogę do tych moich pasemek ![]() Heeej to może i ja bym się na taką koszulkę załapała :P
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś tu mnie chyba źle zrozumiał.
neheszta wg.mnie ma racje w tej całej kłotni, niech sobie każdy mysli i robi co mu się żywnie podoba, ale bez obrażania innych. Neheszta, fakt,że taka laska w za małych ciuchach wyglada kiepsko, ale to je sprawa, niech kupuje i wybiera mi mój rozmiar, co mi tam, jej problem, Ona bedzie źle wygladac ![]() Poszłam po pokrzywke, zagadałam sie z mama.. przeczytałam co napisałyscie.. i zapomniałam co miąłam napisac
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba nawet wiem gdzie takie cos znajdę tylko już się boję ile za to zaśpiewają, bo tutaj wszelkie usługi są cholernie drogie. ale się przejdę i sprawdzę. jakby co mogę Ci wysłać projekt jak zrobię
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak!!! Bardzo proszę to może ja to zamówie na polskiej stronie do mnie do domu i Ci przesle |
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
tequilla to daj znać co i jak
![]() juz sie napaliłam na ta koszulkę:P Muszę ja mieć ![]() lece spać ... dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1241734103 ta na czarno ma świetne majteczki ![]() gdzie takie dostane?? |
|
|
|
#4303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rany co za drogi kraj. także nie wiem czy nie wyjdzie taniej jak tu to zrobię![]() ale projekt jak będzie gotowy tak czy inaczej prześlę
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
widze ucichlyscie
to i nic tu po mnie dobranoc
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
zbrązowiłabym się.... ale taaak mi sie nie chce
|
|
|
|
#4306 |
|
Rozeznanie
|
No mnie się też ostatnio nie chce "opalać"także bardzo ceniłam sobie tego mojego domowego air brusha, szybko, łatwo i przyjemnie
Niestety skończył mi się płyn opalający do tego a na necie jest napisane że dopiero w czerwcu będą dostępne do kupienia Poza tym Loreal daje ładniejszą opaleniznę więc nie wiem czy będę kupować
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tylko balsam brazujacy, wczoraj użyłam 1 raz i bardzo mocno brazowi jak na balsam
Po samoopalacz nadal mi nie po drodze
|
|
|
|
#4308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to Ty chyba pisałaś niedawno że chcesz go użyć.
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie Sopot
![]() Połowa sopotu zużyła mi sie po 2 aplikacjach na całe ciało... strrrasznie niewydajny i nie podobał mi sie. łatwo zszedł po peelingu ![]() Kupiłam Johnsona (bo tylko to u mnie znalażłam w rezultacie;/) i fajny wg.mnie, mocno brazowi, dla mnie mocniej niż Sopot. |
|
|
|
#4310 |
|
Zadomowienie
|
ja to muszę zobaczyć jutro w świetle dziennym jak po tym moim Piz Buinie będę wyglądać. ale chyba Loreal mocniejszy
no ale okaże się rano, bo teraz to mi ciężko stwierdzić![]() Johnsona nie próbowałam. nie wiedziałam że taki mocny jest. chociaz ja mam jeszcze cały balsam NutriBronze Loreala i cały Sopot do zużycia. jakoś się ostatnio na samoopalacze poprzerzucałam bo niecierpliwa jestem jeśli chodzi o balsamy, bo mi się na kolor nie chce czekać
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wole samoopalacze, ale balsam kupiłam bo:
mam zakaz (oby nie na zawsze ) solarium, słonca musze unikac, wiec w sloneczne dni wychodze na spacerki dopiero wieczoramiNo i samoopalacza w moimm miescie nie dostane, a jechac 40km tlyko po niego mi sie nie opłaca.. a blizej nie ma miasta z porzadna drogerią ![]() Johnson bardzo mocny, ja wczoraj uzyłam 1 raz, ale nałozyłam go dwie warstwy (wsmarowałam w całe ciało i zaczełam od nowa to samo ) i efekt jak po samoopalaczu nalozonego na blada skore.Jestem wiec zadowolona ![]() Choc tesknie za samoopalaczem.. ale z braku laku
|
|
|
|
#4312 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśl chodzi o balsamy to jeden z najlepszych moich Napisałam lubiłam to już lubię inny Loreala :P I Ty chyba wiesz najlepiej jaki :P
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spać, muszę wstać po 6
![]() Dobranoc |
|
|
|
#4314 | |
|
Zadomowienie
|
a Martysia pisała o domowym airbrushu. już kilka razy ogladałam spray Loreala of course
ale jakoś się nie zdecydowałam bo coś mi się zdaje że chyba trzeba mieć do niego wprawną rękę. i podobno niewydajny 75ml tylko, a tutaj kosztuje tyle samo co zwykłe sublime bronze o większej pojemności...z drugiej strony myślę że jak już się nauczy ktoś to "obsługiwać" to może być naprawdę dobry http://www.torebka.kafeteria.pl/kata...=view&id=12599 ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
![]() dla mnie nutri bronze tez najlepszy balsam jaki miałam do tej pory. to juz chyba 4te opakowanie (z tym że ja tego zwykłego nieujędrniającego używam ), tylko mówię że jakoś ostatnio na smoopalacze sie przerzuciłam i balsamu dosłownie raz na ruski rok użyję
|
|
#4315 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Bastka napisz coś więcej o tym specyfiku - przede wszystkim skąd go wziąć bo filmik chyba już kiedyś widziałam na youtube. Koniecznie mi odpisz ![]() Do dziewczyn używających balsamów brązujących/samoopalaczy - jak sobie radzicie z plecami? kos wam pomaga czy macie jakiś patent ??
|
|
|
#4316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja sobie sama plecy smaruję i zawsze mi równo wychodzą, ale muszę wygladać bardzo śmiesznie podczas tej czynności nawet nie umiem wytłumaczyć jak to robie. tak jakby biorę na skos ręce- jedna od dołu drugą od góry i smaruję i później z drugiej strony. hmmm chyba i tak nikt nie wie o co mi chodzi![]() szczerze mówiąc to największy problem mam z pachami. jakoś ciężko mi tam idealnie równo nałożyć samoopalacz ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- co do tego kamuflażu to znalazłam coś takiego http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...roductid=16352
|
|
#4317 |
|
Moderator
|
A ja to:
https://ssl.allegro.pl/search.php?st...at=1&country=1 I ciekawi mnie czy jest to po prostu gęsty, kryjący podkład taki jak np. dermacol czy cos lepszego? No bo dermacol mam ale jakoś tak na całą twarz to nie bardzo - mimo że mam idealnie dobrany kolor to robił maskę a zmieszany z kremem sie świecił. Wolę już chyba bazę pod podkład plus jakiś utrwalacz - fixator na koniec (jeśli ten kamuflaż to gęsty podkład)
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-05-08 o 01:40 |
|
|
|
#4318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tequilka ja kupiłam loreala w sprayu ale chyba troszkę innego (o ile jest, jeśli nie to pewnie ten tylko opakowania nie poznałam) i powiem tak- nie ma problemów z aplikacją, po prostu pryskasz w miare równomiernie Kolorek też był fajny, niestety meeeega niewydajny. Może na 5 użyć na całe ciało.Lecę się powoli układać do snu. Buziaki Misiaki :P
|
|
#4319 |
|
Zadomowienie
|
no tak o Dermacolu to juz wcześniej słyszałam. bardzo mocno kryje min. tatuaże, blizny itp. tylko chyba ma mały wybór odcieni. i ciężko go dorwać
![]() a tu jeszcze jakieś informacje o kamuflażu ![]() http://www.crossdressing.pl/main.php..._id=66&lang=pl ok. uciekam. dobranoc kochane
|
#4320 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Każde ma swoje zdanie i swoje życie, więc zrobi z nim co zechce. Cytat:
![]() mam nadzieję, że zdasz rewelacyjnie ![]() Cytat:
Ja muszę kupić jakiś samoopalacz, pewnie sięgnę po Johnssona ![]() Cytat:
Cytat:
Pisałyście niedawno, czy Wasi Tż mają jakieś zastrzeżenia co do makijażu/ubioru itd. Ja sobie nawet nie wyobrażam, żeby mi Tż mówił : za mocno jesteś umalowana/nie tak ubrana itd. Czasami jest tylko zazdrosny jak widać mi więcej piersi, nogi itd, ale to chwilowe i potem cieszy się kiedy ktoś się na mnie patrzy, bo wie, że tylko On może dotknąć i jestem jego, chociaż nie szczędzi sobie komentarzy w stylu : "i co się gapisz frajerze" właśnie zaczęłam się pięknić do szkoły
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

) do tego różowa farba do tkanin. projekt napisu na kompie, wydrukować i jest szablon. heh ja tam mogę zrobić tylko musiałabym się dowiedzieć ile kosztowałaby wysyłka do Pl
jutro pójdę po farbę, hehe. mam wizję

A już się cieszyłam że po ostatnim rozjaśnianiu powoli moje włosy dochodzą do siebie (oczywiście tyci końcówki musiałam ściąć ale włosy są miłe w dotyku na całej długości, nie sianowate)
nie spotkałam się z tym żeby włosy ciemniały po rozjaśnianiu. ja bym nie kombinowała i nie kładła rozjaśniacza od połowy włosów bo może wyjść nieciekawie. prędzej bym położyła zwykłą farbę, jakąś jaśniejsza na całe włosy(jakiś ciemny blond albo jasny brąz, tylko żeby znów za ciemne nie wyszły całe). ale radzę zapytac na fryzjerskim bo aż taką specjalistką to ja nie jestem

to Ty chyba pisałaś niedawno że chcesz go użyć.