Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-29, 16:32   #4291
Dominiique
BAN stały

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. II

Tak, noszę dobry: 75E, czasem 70F
Pół roku temu dzięki LOBBY_BIUSCIASTYCH znalazłam swój odpowiedni rozmiar.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 16:38   #4292
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Tak, noszę dobry: 75E, czasem 70F
Pół roku temu dzięki LOBBY_BIUSCIASTYCH znalazłam swój odpowiedni rozmiar.
to gratuluję tak tylko sprawdzałam bo to jest dość podejrzane jak ktoś poleca firmę z wąską rozmiarówką
simeri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 16:50   #4293
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inc0rrect Pokaż wiadomość
Juz się chyba zdecydowalam

ale chciałabym się jeszcze upewnić w rozmiarowce Mileny bo nigdy nie mialam

pod biustem mam 63cm cm w biuście 75cm
(mozliwe że jest czasem większy, bo wczesniej jak mierzylam to mialam 76/77)

chcę brac 60D

ogolnie 60 mnie bardzo cisna na plecach robia mi sie faudki, mam wrazenie że moje żebra są za bardzo ucisniete, w zwiazku z tym że ja tam tluszczu na żebrach nie mam i mam bardzo maly obwod boje się że mi się coś tam w środku uszkodzi, może powinnam sprobowac 65B? Bo naprawdę ledwo moge wysiedziec w 60 chyba że Panache Cleo ma jakies bardzo obcisle i z Milena byloby lepiej...
prosze o rady

edit
simeri- uprzedzilas mnie z tym o co pytalam
a wiec mam brac 65B albo 65C tak?? Tylko teraz ktore z tych dla moich wymiarow?

może mi coś zmigrowac bo w staniku na plecach robia mi sie faudki
A jakie mialas modele, ze było ci w nich za ciasno?
Jak wolisz cos luznego to moze 60 z cleo Robyn albo charlie? Nie sa scisliwe...a co do Effuniaka sa bardzo ciasne. Dla mnie na 63 pod biustem 60 byly za ciasne. Jezcze bardziej ciasne niz biala pollyanna freya.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 16:50   #4294
Dominiique
BAN stały

Aż tak wąska nie jest A ten stanik, który mam jest naprawdę godny polecenia.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 16:57   #4295
Madaaa
Zakorzenienie

A ja wczoraj pochalilam sie swoim nowym lemonem sorbetem, a po dzisiejszym noszeniu widze niedociagniecia......
Z gąbkami jest za mały, albo mało zabudowany bo tak podnosi mi biust, że ledwo kryje sutki. Krawędź miski konczy mi się właśnie tym miejscu, a przy głębszych ruchach rekoma odstaje.
Bez gabek znowu na tej samej piersi odstaje lekko w wyproscie, a przy ruchach reka jeszcze gorzej.
Nie wiem czemu tak sie dzieje. Czy przeszycie ramiaczek z przodu bardziej do wewnatrz cos pomoże ?
Stary 2009-07-29, 17:08   #4296
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eLWhy Pokaż wiadomość
kurcze, to musze pogrzebać na balkonetce, bo dobrze się zapowiada to, co mówisz, ale skoro rozmiarówka jakaś inna, to mogę łatwo chybić w rozmiar...
Chyba najlepiej kierować się ich tabelką (choć dla mnie jest dość niejasna) http://www.melissa.com.pl/polski/menuGl/rozmiarowka.php
Myślę, że jak będę miała jakiś przypływ gotówki to zaryzykuję i coś od nich zamówię.
poison.iv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 17:47   #4297
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Ehh nie wiem czy dziewczyny zaglądacie na lobby, ale Ewa wypowiedziałą się w paru kwestiach w skrócie:
- sklep będzie funkcjonował podobnie jak szuflada, żadnych kolekcji sezonowych tylko krótkie serie
- wszystkie wzory do tej pory poza beżem i bielą się Ewie podobają i takie będzie szyć
- więcej sztuk w danym rozmiarze nie będzie - bo i tak jest lepiej niż w innych sklepach gdzie max 1szt jest w rozmiarze ... szkoda, że mogę kupić je w innych miejscach i nie ograniczam się do 1 sklepu tak jak w przypadku Effuniaków

ZAŁAMKA myślałam, że sklep wszystko zmieni, ale niestety - ostatnia nadzieja to chyba przestać kupować i czekać na coś sensownego ... jeżeli nie bedzie się sprzedawało to może zaczną się zmiany

Nooo albo znaleźć nowego "projektanta" i go pokierować
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 17:50   #4298
201604211131
Konto usunięte

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13493068]Ehh nie wiem czy dziewczyny zaglądacie na lobby, ale Ewa wypowiedziałą się w paru kwestiach w skrócie:
- sklep będzie funkcjonował podobnie jak szuflada, żadnych kolekcji sezonowych tylko krótkie serie
- wszystkie wzory do tej pory poza beżem i bielą się Ewie podobają i takie będzie szyć
- więcej sztuk w danym rozmiarze nie będzie - bo i tak jest lepiej niż w innych sklepach gdzie max 1szt jest w rozmiarze ... szkoda, że mogę kupić je w innych miejscach i nie ograniczam się do 1 sklepu tak jak w przypadku Effuniaków

ZAŁAMKA myślałam, że sklep wszystko zmieni, ale niestety - ostatnia nadzieja to chyba przestać kupować i czekać na coś sensownego ... jeżeli nie bedzie się sprzedawało to może zaczną się zmiany

Nooo albo znaleźć nowego "projektanta" i go pokierować [/QUOTE]
Ręce mi opadły.... Nie będę mieć Effuniaka. A przejadę się na Żeromskiego sama bo moja sis wybiera się jak sójka za morze i kupiła 70 D w Atlanticu.
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 17:58   #4299
Madaaa
Zakorzenienie

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13493068]Ehh nie wiem czy dziewczyny zaglądacie na lobby, ale Ewa wypowiedziałą się w paru kwestiach w skrócie:

Nooo albo znaleźć nowego "projektanta" i go pokierować [/QUOTE]
Na razie jest szał,, ale ciekawe jak za rok będzie wyglądała taka sprzedaż Effuniaków....
Stary 2009-07-29, 18:05   #4300
ineczka7
Zadomowienie

chciałabym wiedzieć, w których to sklepach jest po jednej sztuce z każdego rozmiaru (bez możliwości domówienia później np...).

Przepraszam, muszę to napisać, uważam że Effuniak sodówka do głowy uderzyła. Ale oczywiście, jeśli jej się taki układ podoba to niech w takim układzie pozostanie... Nie podoba mi się takie traktowanie klienta, to już nawet nie chodzi o to, że jednokolorowe = złe (a mam wrażenie, że to jest reakcja na krytykę dotychczasowego wzornictwa, która była dość..hm...intensywna), a o podejście "lubię jak ludzie zabijają się o moje staniki" i... która z nas nie liczyła na to, że coś się dzięki Effuniak zmieni? Że szeroka rozmiarówka stanie się pewnym standardem? Że nie trzeba będzie szyć, przerabiać, wyczekiwać na swój rozmiar, jeśli ten jest nietypowy? Szkoda gadać...

A zmieniając temat: ja dziś dostałam mój staniczek z Ruby Pink...i jestem baaardzo zadowolona. A to absolutnie nie moja kolorystyka jest, ale jest śliczny, to raz, dwa - wykonanie...miodzio Biust jak na tacy, dekolt duży można założyć, ramiączka ładne z tymi kwiatkami to i nawet można je pokazać przy jakiejś bardziej odkrytej bluzce. No i zdecydowanie wolę cywilizowane warunki zakupu, a nie wyczekiwanie po nocach i wielką wojnę o rozmiar

Zdjęcia w załączniku, rozmiar to 70GG na moje wymiary 76/103 (109).

I tutaj wielki ukłon w stronę sklepu onlyher za współpracę z klientem (pani Agnieszka nawet do mnie zadzwoniła żeby się upewnić co do rozmiaru stringów, bo rozmiarówka nie nasza itd..).

Ach, przepraszam za zdjęcia dolnej części bielizny, bo zdecydowanie plus size jestem, no a to troche prześwitujące, jakby kogoś raziły to wyedytuję mówić śmiało.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08121.jpg (25,5 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08140.jpg (25,8 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08118.jpg (28,8 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08120.jpg (25,3 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08137.jpg (20,2 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08116.jpg (24,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08123.jpg (23,9 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC08131.jpg (22,9 KB, 70 załadowań)
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 18:15   #4301
magda2109
Zakorzenienie

Dziewczyny a wiecie może, czy Konrad ma w ofercie biustonosze z usztywnianymi miseczkami?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 18:21   #4302
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
chciałabym wiedzieć, w których to sklepach jest po jednej sztuce z każdego rozmiaru (bez możliwości domówienia później np...).

Przepraszam, muszę to napisać, uważam że Effuniak sodówka do głowy uderzyła. Ale oczywiście, jeśli jej się taki układ podoba to niech w takim układzie pozostanie... Nie podoba mi się takie traktowanie klienta, to już nawet nie chodzi o to, że jednokolorowe = złe (a mam wrażenie, że to jest reakcja na krytykę dotychczasowego wzornictwa, która była dość..hm...intensywna), a o podejście "lubię jak ludzie zabijają się o moje staniki" i... która z nas nie liczyła na to, że coś się dzięki Effuniak zmieni? Że szeroka rozmiarówka stanie się pewnym standardem? Że nie trzeba będzie szyć, przerabiać, wyczekiwać na swój rozmiar, jeśli ten jest nietypowy? Szkoda gadać...
A miało być tak pięknie........

Poczytałam sobie na looby dzisiejszą rozmowę i wypowiedzi Ewy trochę mnie zawiodły. Ciągłe porównywanie bo inne firmy to, inne tamto.... a tu przecież chodziło o to, żeby to Effuniak był tą firmą najjjjj, w której każdy coś dla siebie będzie mogł kupić. Kotki, krówki no fajnie, sa kobiety, które to kupują, ale moim skromnym zdaniem powinno dążyć się do tego żeby urozmaicać i wzbogacać sklep tak, aby chociaż większosc klientek była zadowolona. Im szerszy asortyment tym więcej zadowolonych klientek.

A po za tym to zauwazyłam, że przez ostatnich parę dostaw wychodzą rozmiary, które najszybciej schodzą. A to , że jakiś stanik leży i sie ie sprzdaje, może swiadczyc, że sie komus nie podoba, a nie że nie ma kobiet potrzebujacych takiego rozmiaru.
Stary 2009-07-29, 18:59   #4303
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe
Konto usunięte

Cytat:
A zmieniając temat: ja dziś dostałam mój staniczek z Ruby Pink...i jestem baaardzo zadowolona. A to absolutnie nie moja kolorystyka jest, ale jest śliczny, to raz, dwa - wykonanie...miodzio Biust jak na tacy, dekolt duży można założyć, ramiączka ładne z tymi kwiatkami to i nawet można je pokazać przy jakiejś bardziej odkrytej bluzce. No i zdecydowanie wolę cywilizowane warunki zakupu, a nie wyczekiwanie po nocach i wielką wojnę o rozmiar

Zdjęcia w załączniku, rozmiar to 70GG na moje wymiary 76/103 (109).

I tutaj wielki ukłon w stronę sklepu onlyher za współpracę z klientem (pani Agnieszka nawet do mnie zadzwoniła żeby się upewnić co do rozmiaru stringów, bo rozmiarówka nie nasza itd..).

Ach, przepraszam za zdjęcia dolnej części bielizny, bo zdecydowanie plus size jestem, no a to troche prześwitujące, jakby kogoś raziły to wyedytuję mówić śmiało.
Mam taki czarny, wprawdzie miałam go na sobie 1 raz, ale uważam, że jest bardzo fajny Obwód ścisły (prawdziwe 65 - musze z przedłużką nosić:P) no i cena bardzo zadowalająca - mogliby więcej takich szyć :/
Jeszcze ta gąbeczka jest bardzo fajna bo ładnie współgra z biustem i przy pochylaniu się czy ruchu nic nie odstaje itd

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
A po za tym to zauwazyłam, że przez ostatnich parę dostaw wychodzą rozmiary, które najszybciej schodzą. A to , że jakiś stanik leży i sie ie sprzdaje, może swiadczyc, że sie komus nie podoba, a nie że nie ma kobiet potrzebujacych takiego rozmiaru.
No cóż, dopiero dotrze to jak przestaną się wogóle sprzedawać nawet te popularne rozmiary a boje się że na taką sytuację to sobie troche poczekamy :/ ...
Ja pewnie sama nie powstrzymam się przed zakupem half-cupa .. ale to dopiero na jesień, więc sytuacja może się zmienić :P
b8ae395ad20fac79699d786016c1d68a9b01f66e_62eafdf253efe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 19:12   #4304
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
Magnolia ma taki sam krój jak Flamenco i Toffino
poczytaj komentarze tu http://www.balkonetka.pl/katalog/brand/Milena

może niedokładnie zakładasz tego Robyna jeśli odstaje, albo to nie model dla Ciebie
Dzięki za stronke

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
A jakie mialas modele, ze było ci w nich za ciasno?
Jak wolisz cos luznego to moze 60 z cleo Robyn albo charlie? Nie sa scisliwe...a co do Effuniaka sa bardzo ciasne. Dla mnie na 63 pod biustem 60 byly za ciasne. Jezcze bardziej ciasne niz biala pollyanna freya.
mialam tylko modele Clo Robyn, wkleje zdjecia rozmiaru 60C i rozmiaru 60DD,
mowisz że to luźny a mnie cisnal, wiec juz nie wyobrazam sobie bardziej scisliwych modeli, moze kwestia przyzyczajenia do tej pory nosilam 70 albo 75..może tak powinno cisnac

zdjec 60D nie mam, bo mierzylam w sklepie, ale wiem że fiszyby nie konczyly sie tam gdzie powinny, i ocenilam go że jest za maly, ale teraz sama nie wiem może źle ocenilam może był dobry tylko poprostu fason jest nie dla mnie...musialabym go jeszcze raz zmierzyc, ale raczej nie warto, bo juz mnie na niego nie stac
nie wiem co w nim takiego, że prezentuje się u mnie tak źle

---------------------------------------------------------------------------------------------

moglbyscie jakos wydedukowac moj rozmiar stanika?

moje wymiary:
pod biustem: 63cm
w biuscie: 76 (76cm)

zdjęcie pierwsze - 60C - za mały
pozostale 60DD - zdecydowanie za duży, chociaz gdyby sie konczyl 1,5 cm wczesniej to by dobrze, lezal, bo srodek wypelniony, tylko na gorze nie ma co go wypelnic
o rozmiarze 60D pisalam wyzej

a co z Flamenco (kompletnie nie wiem co mam brac! )jaki wyjdzie rozmiar przy obwodzie 65? biorac pod uwage że dziewczyny piszą, że trzeba dodać do tego modelu jedna miske?
Mam wziasc tylko z Flamenco 65, czy takze 60 warto sprobowac, czy może nie będzie cisnal?

prosze o ocene
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cleo%20bok.jpg (67,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 072909200555.jpg (151,7 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 072909200318.jpg (153,3 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 072909200232.jpg (154,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 072909200508.jpg (150,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 072909200426.jpg (151,9 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 072909200450.jpg (154,6 KB, 30 załadowań)

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne

Edytowane przez inc0rrect
Czas edycji: 2009-07-29 o 19:19
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 19:31   #4305
AguniaT
Raczkowanie

GG do AguniaT

Ineczka7 - wyglądasz pięknie Cieszę się, bardzo!
Incorrect - wg mnie próbuj 60D w innym fasonie może.
A przy 65 C.
Niektóre 65 są naprawdę ścisłe.
Powodzenia

Edytowane przez AguniaT
Czas edycji: 2009-07-29 o 19:32
AguniaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 19:39   #4306
Rzabba
Rzabbocop

GG do Rzabba

Incorrect wyglada na tylko troche za duzy, mniejszy rozmiar bylny za maly.
Zobacz czy pod bluzka widac, ze cos jest nie tak. Za 2-3 tygodnie powinien sie wypelnic
Peliczaple stały smutcholijne
I zbłąkinie rykoświstąkały.
10 PŻ
Rzabba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 19:42   #4307
simeri
Wtajemniczenie

inc0rrec, podciągnij mocniej ramiączka (jeśli się nie da to zepnij agrafką czy lekko przyfastryguj żeby chociaż sprawdzić) i wygarnij mocniej spod pach - spróbuj fiszbinę przesunąć dalej. czy ten stanik jest usztywniany? może się ułoży podczas noszenia. moim zdaniem tragedii nie ma. pod bluzkami widać, że odstaje?
Stary 2009-07-29, 19:43   #4308
~Veronique
Zakorzenienie

a ja się załamałam. poszłam dziś pomierzyć, mierzyłam freye, panache, cleo, conexima i nic na mnie nie leży

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 19:46   #4309
simeri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ~Veronique Pokaż wiadomość
a ja się załamałam. poszłam dziś pomierzyć, mierzyłam freye, panache, cleo, conexima i nic na mnie nie leży
na pewno dobrze zakładałaś? poza tym niektóre staniki muszą się ułożyć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-29, 20:00   #4310
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ~Veronique Pokaż wiadomość
na mnie z wymienionych tylko comeximowe niektóre leżały jako-tako. Panache i Freya - od średnio do bardzo źle... Jeśli dobrze zakładasz i nadal źle leżą - spróbuj inne firmy.
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 20:10   #4311
ranka
Kici kici miau miau

hej dziewczynki teraz ja po rade.

na dopasowanej kupilam sobie Masquerade o taki:

http://www.dopasowana.pl/product-pol...ade-4361-.html
wzielam 30G bo mam pod biustem 75, a w biuscie 95-96.
niestety okazal sie za duzy, a konkretnie za duze miski, powygarnialam co trzeba ale i tak mam sporo luzu.
Pani z Dopasowanej doradza wymiane na mniejszy, tak wiec zastanawiam sie nad Princess ale teraz mam dylemat: czy brac 30FF czy 30 F bo niby miski sa zawyzone?

wkleje zdjecie mojego stanika. na zdjeciach jest nisko usadowiony, podciagnelam do gory ale wtedy odstaje jeszcze bardziej.

Instagram mój

Edytowane przez ranka
Czas edycji: 2009-07-29 o 21:20
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 20:14   #4312
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simeri Pokaż wiadomość
na pewno dobrze zakładałaś? poza tym niektóre staniki muszą się ułożyć
Cytat:
na mnie z wymienionych tylko comeximowe niektóre leżały jako-tako. Panache i Freya - od średnio do bardzo źle... Jeśli dobrze zakładasz i nadal źle leżą - spróbuj inne firmy.
dobrze zakładałam, panie w sklepie pomagały, też mówiły, że coś nie bardzo, z tego wszystkiego conexim leżał w sumie najlepiej, freye tną mi pierś na pół a czubek miseczki zostaje pusty panache w większości mają za szerokie fiszbiny, curvy kate już miałam dwie i też mi nie odpowiadały... probowałam różne miski i modele i nie wiem co jest grane... mam kilka masqardek i chyba przy nich zostanę - bo jedyne pasują. może problem polega na tym że generalnie mam piersi "niepełne u góry".

acha i z miękkich noszę pour moi? kupiłam go jako pierwszego i on jedynie dobrze leżał, ale teraz jest już za mały i za luźny...

Edytowane przez ~Veronique
Czas edycji: 2009-07-29 o 20:16
Stary 2009-07-29, 20:20   #4313
AguniaT
Raczkowanie

GG do AguniaT

Veronique - A który Pour Moi? nosiłaś.
AguniaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 20:22   #4314
~Veronique
Zakorzenienie

destiny

Stary 2009-07-29, 20:48   #4315
cholernarejestracja
Copyraptor

Ciekawe jakie kwalifikacje trzeba mieć, żeby szyć staniki..przecież to cudowny biznes jest, baby, JA wam zacznę staniki szyć!
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 20:52   #4316
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ciekawe jakie kwalifikacje trzeba mieć, żeby szyć staniki..przecież to cudowny biznes jest, baby, JA wam zacznę staniki szyć!
też myślałam o tym biznesie

Stary 2009-07-29, 20:54   #4317
yyahyoo
O Ireno! ;-)

Veronique - ja tez jestem niekompatybilna w popularnymi markami.

Jednak znalazłam sobie bielizne Avocado - jestem bardzo zadowolona z ich wyglądu i konstrukcji. Wspaniale sie układaja i sa sliczne. Rozmiarówka szeroka i odpowiada brytyjskiej.

maja tylko 1 wade - cena. Jednak na ich wyprzedazach mozna niezłe okazje trafic w wielu rozmiarach. Warto ainwestowac, bo sa ładnie uszyte i trwałe. Nie robia sie szmaciaste po 2 praniach
yyahyoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 20:57   #4318
Copykat
Zakorzenienie

Kupiłam przedwczoraj (pierwszy raz przez internet ) Panache Cleo Charlie, rozmiar 65DD. Moje wymiary - 68/85. Niby z kalkulatora wychodzi mi 60F, ale nie było takiego rozmiaru wiec wziełam 65DD. Po 2 dniach noszenia mogę stwierdzić, że faktycznie jest rozciągliwy wydaje mi się że lezy dobrze, ale za bardzo sie na tym nie znam. W kazdym razie jest wygodny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0286.jpg (35,8 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0288.jpg (27,4 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0289.jpg (33,7 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0290.jpg (31,5 KB, 60 załadowań)

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-29, 21:07   #4319
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
Veronique - ja tez jestem niekompatybilna w popularnymi markami.

Jednak znalazłam sobie bielizne Avocado - jestem bardzo zadowolona z ich wyglądu i konstrukcji. Wspaniale sie układaja i sa sliczne. Rozmiarówka szeroka i odpowiada brytyjskiej.

maja tylko 1 wade - cena. Jednak na ich wyprzedazach mozna niezłe okazje trafic w wielu rozmiarach. Warto ainwestowac, bo sa ładnie uszyte i trwałe. Nie robia sie szmaciaste po 2 praniach
kiedyś widziałam na alegro bardzo fajny był i fajna cena, ale nie kupowałam bo nie wiedziałam nic o tej marce. to teraz będę zwracać uwagę.

ja zaczynam odkładać na jesienną kolekcje maskaradek

Stary 2009-07-29, 21:10   #4320
agta85
Wtajemniczenie

Jeżeli są tu jakieś użytkowniczki serwisu wykop to fajnie byłoby gdyby pomogły wykopać info dotyczące dobierania staników.

http://www.wykop.pl/link/216145/95-p...ogia-stosowana
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości