![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
hello
ledwo wstałam , dziś Miki stanowczo sie zaparł i spał w swoi łóżeczku tylko pół nocy, potem spanie we trójkę uskutecznialiśmy, co zasnął, to wynosilam go do łóżeczka, ledwo go położyłam, był dziki wrzask, nie wiem co to za zachowania ![]() Jowiszowa ja to nigdy nie oddzwaniam na obce numery, ktos jak ma interes to bedzie nadal chciał sie skontaktować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj robi tak samo, ale z dnia na dzien sen sie w lozeczku wydluzal wiec jest szansa ze niebawem wroci do normy ino trza byc konsekwentnym jako ze choruje to sypia z nami bo musze pilnowac by mi sie gilami nie udusil i ma wyzej poduszke ale dzisiaj juz idzie do lozeczka spac, podejrzewam ze bedzie jak u Ciebie
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
wpadam na sekundę, Tosisława znów chora
![]() ![]() ![]() ![]() 2 wartości z białkami były podwyższone i albo znów wątroba albo reumatoidalne zapalenie stawów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Do mnie tak rzadko ktokolwiek dzwoni,że ja z ciekawości czasem oddzwaniam
![]() to był kurier, coś tak mi świtało tylko tak wczesna pora mi nie pasiła. byłyśmy na spacerze bo ciepło bardzo, zostawiłam zdj.do wywołania. w końcu ! i kupiłam sobie torebkę, miłość od 1szego wejrzenia to była. tylko czy małż mi uwierzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdrowka Tosiławej zycze, bidulka..
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
Hej babencje
Pogoda dziś u nas, że mucha nie chucha 20 stopni na termometrze było + cud słońce, które aktualnie gdzieś spitoliło. Musiałam wymontować Oli śpiworek bo by się zagotowała. Właśnie się obżarłam bo jeszcze nie jadłam śniadania i zapijam cherry coke ![]() Dziś wychowuję Kleofasę ![]() ![]() ![]() Olcia usadziła już dwa big kasztany a ja dalej leczę jej odparzenia po antybiotyku i tych klocach nocnych, mam nadzieję że będzie poprawa bo jak nie to znowu nas lekarz czeka, smarowałam pimafukortem i g... teraz działam tormentiolem, zobaczymy ![]() Werstunia uściski dla Tosisławy, niech się baba nie wydyrnia ![]()
#4297 |
Zakorzenienie
|
ja też się witam
u nas pogoda też super słońce cieplutko itd............ ale co z tego ![]() ![]() więc uprzejmie proszę o nie zachwalanie promieni słonecznych złocistych liści i w ogóle wszystkiego bo mi jest żal że nie mogę wyjść ![]() a tak w ogóle to właśnie siedzę przy kawce a dzieciaki mi roznoszą pokój najchętniej to bym pozamykała każdego do innego pokoju ![]() myślę co tu dziś robić ![]() ![]() ![]() ja b bb b bb b vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvv vb vvvvvvv a to było kilka słów od Karolka ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- a jeszcze zdróweczka tosiosławie Kasiulka oby twoja kleo była bardzo pojętna i nie bała się klopa |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
hej babsztyle
![]() u nas tez piekna pogoda, sloneczko i ciepelko wiec bylysmy 2h na dworze ![]() Anisia - wspolczuje wieczornych szalenstw Pitera ![]() ![]() ![]() ciekawe jak sie bedzie zachowywac po poludniu jak zczai, ze tata nie wraca z pracy ![]() tadaaam - sprzedalam wczoraj spiwor ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Mała Majeczka też się chciała z tatusiem pożegnać
dzieci to maja wyczucie i super że udało ci się tak szybko śpiworek sprzedać |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Majka czuła, że coś jest nie tak ![]() ![]()
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
mam fotki moich ost.zakupów więc pokażę i tu (pokazywałam Małej na gg
![]() 1. http://picasaweb.google.pl/BMagdalen...94163137437266 2. http://picasaweb.google.pl/BMagdalen...00132770324786 |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Maluśna super, gratuluję sprzedaży śpiworka
![]() Ciekawa jestem jak Tosisława ![]() Kleofasa wpindala RC Exigent a ten kitten ma w dupie... mam małe i duże opakowanie i to duże zapewne muszę wyeksportować na All wieczorkiem, mam nadzieję że się ktoś skusi. Wystawię za 50 zł + przesyła, to chyba będzie najtaniej ![]()
#4304 |
Zakorzenienie
|
Anisia - no chyba czula, ale nagorsze dopiero przed nami...samotny wieczor i kapiel...to ostatnie to dzialka taty
![]() Jowisz - i dobrze, ze sie w koncu pochwalilas bo jest czym ![]() ![]() Kasia - moze jeszcze poczekaj z ta karma a nuz sie skusi ![]() a wiecie, nie pisalam wam o akcji z dzisiejszego poranka ![]() ![]() ![]() ![]() a potem kontynuowalam poszukiwania fridy (zaginela wczoraj...) i znalazlam ja w koszu na smieci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
haha, ja też kiedyś się zdziwiłam, jak zobaczyłam rozebranego bobasa w łóżku
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Maluśna chyba już się nie skusi... wolała nie wpindalać praktycznie 3 dni, może jadła po jakieś 2-3 chrupki... niż się czepić tego kitten. Co za egzemplarz ja mam
![]()
#4307 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jowisz;14926242]mam fotki moich ost.zakupów więc pokażę i tu (pokazywałam Małej na gg
![]() 1. http://picasaweb.google.pl/BMagdalen...94163137437266 2. http://picasaweb.google.pl/BMagdalen...00132770324786[/QUO ] jowiszku no nareszcie się pochwaliłaś juz nie mogłam się doczekać zakupki super ekstra i buciki też /a to są te co ostatnio zakupiłaś czy jakieś inne ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Mała dobrze że zostawiła sobie pampka bo ja już miałam wizję z kasztanionej i bez pampka jak powiedziałaś że się rozebrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
hej, przybywam z wieścią o antoninie; prawdopodobnie kręgosłupowo-stawowe sprawy
![]() ![]() fiuuu ile zdjęć przybyło w łikend. wszystkie super! ![]() dziś montowanie bramek na schody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Werstunia współczuję kochana, wielce buzialuję Tosisławę
![]() ![]() ![]() Olcia wykapana i wrzucona w łóże, mama ma wypas na lapsie ![]()
#4310 |
Zakorzenienie
|
hahaha, ale numer z Majkosławy
![]() ![]() ostatnio jak zmienialam mu pieluche, a robilam to na stojaco, to schylilam sie by ja zwinac jak mu ja sciagnelam, patrze a Piter mi pitnal, nie umialam gada dogonic, bo gola dupa wyzwala w nim szalone przyspieszenie i radosc ![]() ![]()
#4312 |
Zakorzenienie
|
ja wróciłam z aerobiku i idę się wykąpać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
a co to za opitalanie
![]() ![]() oglaszam, ze kapiel przebiegla bez zaklocen, ba - wyrobilam sie w pol godz z myciem, karmieniem i spaniem ![]() ![]() ![]() a spiwor juz polecial, babeczka ekspresowo wplacila kase to i ja migiem pozbylam sie balastu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
postanowilam oduczac dziecko od butelki. ciekawe jak bedzie mi szlo, bo z dzieckiem to raczej nie bedzie problemu, chetnie je lyzeczka i poszedl ladnie tak spac. tylko czy ja wytrwam? a do tego musze go bardziej przypilnowac przy nocniku, tez chce sie pieluszek jak najszybciej pozbyc...oj mam takie plany, tylko czy bede taka wytrwala zeby go wszystkiego nauczyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
muszę wam pokazać czym uraczył mnie dziś mąż
![]() tu przepis: http://poprostugotuj.home.pl/index.p...=11&recipe=640 a niżej fotka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
o la la co za oryginalność kuchcika Jowiszkowego , no, no pozazdrościć, u mnie dziś w menu proste żeberka, bo w czytaniu przepisów mój małż niezbyt biegły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
veronka sztućce fajowe, ale dla starszaków, kiedyś zastanawiałam sie nad nimi , chciałam kupić w prezencie dla smyka koleżanki, ale w końcu zbastowałam i zabawka dla mikrusa wygrała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Magda - to juz jest skandal po prostu
![]() ![]() ![]() ide po wino ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.