|
|
#4291 |
|
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Wiesz jest podobno taki typ kobiety ktory przyciaga facetow idiotow moze ja jestem takim typem wizaznki ktora przyciaga tez delikatnie mowiac "negatywne" Wizaznki ;-/
Dla pewnosci podaje link do jej wymianki i proponuje unikac https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=607366 Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-09-13 o 16:32 |
|
|
|
#4292 |
|
Wieczne Kutango
|
Ja się zdecydowanie zaliczam do tego pierwszego typu
Póki co (odpukać ) wszystko z wymiankami było ok A ta wizażanka wlasnie kilka dni temu pisała do mnie czy sie z nią wymienić chce, dobrze, że napisałam, że nic u niej nie znalazłam
|
|
#4294 |
|
BAN stały
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;36511758]A tak miło wygląda w avatarze...
Pozory mylą.[/QUOTE]Zdjecie w avku jest prawdziwe gorzej ze kolezanka podaje do wysylki falszywe dane (Nie powinno byc AGATA a Kasia nazwisko nie na M a na H ;-) Czy tego nie powinnam gdzies zglosic? (ps ladne zdjecia ze spotkania z Nouby Kasiu -w sieci nikt nie jest anonimowy) |
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm... a w jaki sposób można odebrać w takim przypadku przesyłkę np. z poczty? przecież nie ma takiej możliwości. trzeba okazać dowód tożsamości i o ile nazwisko w przypadku kobiety może być zmienione to imię niestety nie... |
|
|
|
|
#4298 |
|
BAN stały
|
A to juz dla mnie tajemnica nie wiem jak ona to robi. Nie nazywa sie agata a kasia i nazwisko calkiem inne (z innego imienia i nazwiska dostalam paczke nie wiem czy nie przez przeoczenie) patrze na facebooku a tu ona... kiedy jej to powiedzialam zmienila sobie nazwe na facebooku na cos dziwnego ale wiadomo ze w historii po wpisaniu i tak zostaje ze to ona. Poza tym zdjecia miala z konferencji nouby firmy ktorej kosmetyki namietnie wysyla. Moze wlasnie tu jest problem ze te paczki wracaja nieodebrane niektore... bo ktos jej ich nie wydaje..
Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-09-15 o 09:08 |
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4302 |
|
Konto usunięte
|
Teoretycznie tak, ale... mogla wprost napisac, ze to dane ciotki/kota/ogrodnika, gdy Krusiak zapytala, a nie krecic. Poza tym gdyby to byl jakis drobiazg to nie zmienialaby swoich danych na Fejsbuku. Gdyby bylo tak jak mowisz nie byloby tych cyrkow.
|
|
|
|
#4303 | |||
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O, pewnie jedno z kolejnych wcieleń panny K.H. ( czasem podaje nazwisko pisane przez CH i inne owszem też), z Gierlachowa( czasem podaje adres do wysyłki Kraków, ale przesyłka wraca z adnotacją 'adresat nieznany', dopiero przy kolejnej wysyłce podaje prawdziwe dane). Poza tym może ma umowę z jakąś ciotką , sąsiadką, by na jej nazwisko przychodziły przesyłki: noniewiem: , to tylko moje przypuszczenia. Ale, jeśli miejscowośc nie ta, to przepraszam tę osobę- tak reaguję na inicjały w/w.
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36541565]Teoretycznie tak, ale... mogla wprost napisac, ze to dane ciotki/kota/ogrodnika, gdy Krusiak zapytala, a nie krecic. Poza tym gdyby to byl jakis drobiazg to nie zmienialaby swoich danych na Fejsbuku. Gdyby bylo tak jak mowisz nie byloby tych cyrkow.[/QUOTE]
Ano właśnie, gdyby nie kręciła nikt by się nie zastanawiał nad adresem i innymi niby drobiazgami
|
#4305 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO ONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wlasnie dostalam od niej PW gdzie pisze ze mam przestac ogladac jej progil na facebooku (KASIA H) i mam przestac ciagnac ten temat bo na gdzies to zglosi!!!!!! Czyli ewidentnie przyznala sie ze ona to Katrazyna H. Wiesz ze tych osob jest wiecej ktorych paczki wracaly? Jak ja sie ciesze ze to napisalas Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-09-15 o 13:41 |
|
|
|
|
#4306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4307 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No wiesz... jak twoja paczka wroci i bedziesz musiala zaplacic 12zl za odbior, ona Ci powie ze nic ani aviza ani listonosza nie bylo i wyłozysz znow 12zl to przesylka wjdzie 36zł ![]() poza tym powiem jedno gdyby nagle (moje przemyslenia) przestala wysylac paczki to te dane ktore nam wysyla bysmy mogli w 4litery sobie wsadzic bo nie wiadomo kim ona jest a nasze paczki szly na osoby ktore nie istnieja ;-// powiem szczerze ze twierdzila nawet tutaj ze moj blyszczyk wyslala w czwartek no coz... ja to nie wierze... Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-09-15 o 13:57 |
|
|
|
|
#4308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4309 |
|
BAN stały
|
No niby tak ale ona powie ze nic nie dostala a Ty bedziesz stratna o kosmetyki bo poczta po chyba 2tyg niszczy te przesylki...
|
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi o bzuz czy ostatnio coś w rodzaju cherrik? |
|
|
|
|
#4311 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ty dostaniesz jej wyslesz-zaplacic np 12zl przesylka wroci zanow 12 ona Ci powie ze nic nie bylo wyslane ani aviza ani nic wiec to nie jje wina i znow 12zl na doslanie czyli 36zl |
|
|
|
|
#4313 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
jak dobrze, że ja już tu nie sprzątam
![]() przepraszam, nie wytrzymałam
|
|
#4314 |
|
BAN stały
|
Misianko wiesz to dla nas nie jest smieszne (bynajmniej dla mnie bo ja jestem wrecz pewna ze blysczyka nie dostane..) Stad ten raban...
Zobacz ile osob mialo z nia problem-to nie jest naruszenie reg. co ona tu wyprawia? Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-09-15 o 14:32 |
|
|
|
#4315 |
|
Konto usunięte
|
Ja zaluje. Jestem pewna, ze gdybys Ty dalej byla modem nie musialabym sie uzerac z ta oszustka kierowniczka_.
W podobnej sprawie napisalam do jednej z moderatorek ponad 3 tygodnie temu. Wiadomoc dotarla. Moderatorka dziarsko po forum smiga a laskawa odpisac na PW nie byla. |
|
|
|
#4316 |
|
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36543669]Ja zaluje. Jestem pewna, ze gdybys Ty dalej byla modem nie musialabym sie uzerac z ta oszustka kierowniczka_.
W podobnej sprawie napisalam do jednej z moderatorek ponad 3 tygodnie temu. Wiadomoc dotarla. Moderatorka dziarsko po forum smiga a laskawa odpisac na PW nie byla.[/QUOTE] Nie tylko Ty pisalas.. Ja tez jakis czas temu napisalam...i nic... |
|
|
|
#4317 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;36543669]Ja zaluje. Jestem pewna, ze gdybys Ty dalej byla modem nie musialabym sie uzerac z ta oszustka kierowniczka_.
W podobnej sprawie napisalam do jednej z moderatorek ponad 3 tygodnie temu. Wiadomoc dotarla. Moderatorka dziarsko po forum smiga a laskawa odpisac na PW nie byla.[/QUOTE] Moderatorka nie zdaje sobie sprawy , że gdyby nie "my" kobiety ,które tworzą portal Wizaż.pl to by nie miała gdzie śmigać. Smutne, że tak trudno poświęcić chwilę czasu.
|
#4318 |
|
BAN stały
|
Mniemam ze po takich wpisach ktos tu za chwile wpadnie dostaniemy po punktach i tak sie skonczy ta nasza dyskusja ;-)
|
|
|
|
#4319 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie, ja rozumiem, ze kazdy ma swoje zycie, ze mozna se chasac po Wizazu bo sama to robie. Ale jesli pisze z prosba o pomoc do "wyzszej instacji" a ktos ma mnie gdzies choc na watkach wizazowych sie wypowiada to cos nie teges.
Ja uzeram sie z ta oszustka i patologiczna klamczucha juz pare tygodni i moze gdyby ktos mi wczesniej pomogl i interweniowal nie byloby w ogole sprawy. Podkreslam, rozumiem, ze kazdy ma swoje zycie, ale uwazam, ze z podjeciem sie moderowania wiaza sie pewne obowiazki. Jesli ktos ma je gdzies to moim zdaniem jest problem. |
|
|
|
#4320 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
to uśmiech mojej ulgi, li tylko i wyłącznie ![]() James - dzięki za uznanie ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-09-15 o 15:02 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

Póki co (odpukać
) wszystko z wymiankami było ok