|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Hej dziewczynki
![]() Ja wstałam i wcinam płatki z mleczkiem ![]() Jestem pod wielkim wrażeniem dziewczyny waszych zdolności ![]() Naprawde superr te wierszyki Aż wam zazdroszczę takich zdolności ,że ja żadnego nie wymyśliłam![]() Mlooda wiesz co zastanowie się jeszcze nad tym co mi napisałaś i dam ci odpowiedz jutro ok? ![]() ![]() ![]() Suknie te co pokazałaś przepiękne ![]() Qdlatek a ty ile dajesz za tą swoją suknie??Wogóle jakie ceny są w Ostrowcu sukni ślubnych?
|
|
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
Oooo słonko wyszło
|
#4293 |
|
Rozeznanie
|
Ja na szczęście wczoraj sobie posprzątałam
i dziś mam jeszcze czysto Pozniej przychodzi do mnie koleżanka to poplotkujemy troszke
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś sobie robię dzień wolny - bez biegania po Trojmieście, bo wczoraj coś źle stanełam w zaspie (swoją drogą nikt teraz nie odśnieża chodników!) i boli mnie kolano.
Może też coś posprzątam (moi współlokatorzy to nieźli syfiarze! - ech odzwyczaiłam się od obcych ludzi w domu) i ugotuję spaghetti (będę pewnie miala na 2 dni).
|
|
#4295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Jedna z moich znajomych dowiedziała sie w tamtym tygodniu, że jest w ciąży a dzisiaj zmarł jej tato - Nawet nie zdążyli mu powiedzieć, że będzie miał wnusia
|
|
#4296 |
|
Rozeznanie
|
Azakowana to rzeczywiście z twoją koleżanką przykra sprawa
szkoda,że nie zdążyli powiedzieć tacie,że będzie dziadziusiem![]() Gusiak my będziemy mieli wystroj sali pod kolor mojego bukietu i pod kolor samochodu napewno Bo chce żeby wszystko się zgrało ale zaproszenia nie koniecznie musimy mieć pod kolor
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
przykre to co napisałaś Aga, no ale właśnie zdarzają się różne przypadki w życiu niestety.
Aga, będę Ci bardzo wdzięczna za fotki ![]() Byłam dzisiaj w Ostrowieckich salonach, w Mari Mar mierzyłam 3 sukienki i nadal nie wiem jaką chcę Zazdroszczę Wam dziewczyny, że Wy bardziej zdecydowane jesteście.
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Aga no rzeczywiscie przykra sprawa
![]() Gusiak ja tez nadal niewiem czego chce, nie jestes sama
|
|
|
|
#4299 |
|
Rozeznanie
|
Witam i ja
ale dzis mamy piekny dzień, az chce sie zycGusiak fajny avatar, moze i ja jakis fitnesowski wstawie ![]() Własnie ja tez zastanawiam sie jakie kolory pasują do ecri, chciałabym bukiet w kolorze fuksji lub fioletu tylko nie wiem jak to bedzie wspolgrało ze sobą. A w białej sukni wyglądam srednio ![]() Azakowana rzeczywiście przykra sprawa z Twoją koleżanką, szkoda ze nie zdązyli mu powiedziec. Edytowane przez beatrice1234 Czas edycji: 2010-02-04 o 14:18 |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Aga wrzucam Ci to co miałam na dysku w pracy. Popatrzę jeszcze w domu czy czegoś nie mam.
Tu są różne odcienie ecru i różne odcienie różu.
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam
http://www.afrodyta-rzeszow.eu/index.php?action=galeria stronka ta co Qdlatek podoałą, i tu suknia Nechbet jest podobna do tej co mierzyłam, tylko na tej wstawce na spódnicy nie było tam koronki naszytej kolejna z Gali, http://www.galasuknieslubne.pl/sweet10.html# 1 suknia Kala i była jeszcze jedna, dziewczyny co były ostatnio w Mari MAr może pamiętają, ecru, jak się wejdzie to stoi w 1 rzędzie po lewej. coś podobnego do sukni z http://www.afrodyta-rzeszow.eu/index...n=kolekcja2009 o nazwie Tova, tj w 7 rzędzie prdzedostatnia, ta co mierzyłam ma trochę inny haft z przodu i tren dzięki Aga za zdjęcia, szczególnie mi się spodobał ten bukiet ze zdjęcia 3 od końca, bardzo ciekawy kolor
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2010-02-04 o 14:41 |
|
|
|
#4302 |
|
Rozeznanie
|
Gusiak bardzo ładne te suknie ale niestety nie w moim guście
Ale zależy co kto lubi tobie pewnie będzie pięknie w nichA te suknie z Gali to w którym salonie u nas w Ostrowcu są??Sątam wszystkie wystawione te co na stronce??Bo pare modeli mi się spodobało ![]() np: KENDRA cudna i KIARA i KORA ładna![]()
|
|
|
|
#4304 |
|
Rozeznanie
|
Ładna ta Kala
Agusia z tych co podałas podobaja mi sie Kiara i Kora, choc to suknie nie dla mnie
|
|
|
|
#4305 |
|
Rozeznanie
|
Beatrice a dlaczego te suknie nie są dla ciebie??
No właśnie do mnie też nie przemawia jakoś ten błyszczący materiałOgólnie nie podobają mi się te suknie z tafty jak się siądzie to strasznie się marszczy i cały pomięty jest ten materiał
|
|
|
|
#4306 |
|
Rozeznanie
|
Dlatego ze jestem niska i niezbyt szczupła, ale pracuje nad tym drugim
Mi sie wczesniej nawet podobały te z tego materiału, ale ostatnio jak byłam na mickiewicza to kolezanka mi zrobiła własnie w takiej zdjęcie, okropnie, jakos do mnie nie pasuje. No i zmieniłam zdanie, a ta suknia podobała mi sie bardzo. |
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
ta suknia wygląda tylko na tej stronie tak, w rzeczywistości się nie świeci ten materiał.
Byłam w tym salonie na Mickiewicza, ale niestety dla siebie nie wybrałam nic. Fajnie wyglądały te plisowane treny, któaś z dziewczyn się chyba na taką zdecydowała
|
#4308 |
|
Rozeznanie
|
Tak chyba Lun. Ja przymierzałam tą własnie i nie podobało mi sie jak w niej wyglądam. Skoro sie nie swieci to podoba mi sie jeszcze bardziej
|
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiak a widziałas moze jakas w MAri MAr z falbankami na dole?Bo facet mowił ze sa, ale w tej chwili dziewczyna je przymierzała, wiec nawet nie wiem jakie modele. Ta Kala jest ładna
Z Gali podoba mi się Keiko. |
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
To ja wrzucę od siebie bukieciki różowe z ecru/bialym (myślę , że bialy kremem można zastąpić):
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu tylko Adze chodziło o połączenie bukietu w różu z suknią ecru
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze kilka:
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Bleh, ja dzis jestem jakaś niepelnosprytna. No coż pozostana dla potomności
.
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
A my zdecydowalismy sie na zawieszkihttp://moda.allegro.pl/item901738580...dz_zobacz.html
z tym, że sami je będziemy robic. No na pewno nie takie jak te, ale cos podobnego(mam nadzieje ze nam/mi wyjda)
|
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
AGA przykra sprawa z ta twoja koleznka....
![]() bukiety sliczne. mi sie podoba ten co para stoi na moscie.taki jasny róż.. GUSIAK bardzo ładne te sukienki ![]() AGA moja to bedzie mnie ze wszystkimi dodatkami kolo 2500 kosztowala, ceny sa naprawde rozne w ocu.... JUSTYS zawieszki fajne. ja nie mam do tego głowy i cierpliwosci zeby sie w to bawic. A wogole wlasnie wrocilam od fryzjera. poszalm tak na spontanie i wrociłam...RUDA Mam ognisto rude włosy ![]() Mysle ze calkiem fajne, od 3 miesiecy z czarnego probuje przejsc w blond ale chyba na rudym sie zatrzymam
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak w nowym kolorze wyglądasz
|
|
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie podoba.
![]() ale nikt jeszcze mnie nie widzial oprocz fryzjerki"P
|
#4319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-02-04 o 17:33 |
|
|
|
|
#4320 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Madziaciu dzięki jeszcze raz A my się dziś wyszaleliśmy we trójkę na sankach
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

Aż wam zazdroszczę takich zdolności ,że ja żadnego nie wymyśliłam

....

szkoda,że nie zdążyli powiedzieć tacie,że będzie dziadziusiem