Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-12, 09:48   #4291
katarakta
Zadomowienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
że pierwsza zasada promocji zdrowia: nie straszyć?
Nie to. Tylko ja najpierw bym wybrała się do lekarza. Zbadała przyczynę, może nie zawsze jest tak wysokie ciśnienie. A konsekwencjie to w sumie chyba każdy zna.

Już chyba 3 raz piszę wiadomość,bo mi net fochy stroi
Stary 2010-02-12, 09:50   #4292
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
U nas niepodpisanie takiej umowy=zwolnienie z pracy
A wiesz, że to niezgodne z kodeksem pracy, możesz ich podać do sądu i wygrać? Na umowę zmieniającą muszą się zgodzić obie strony. Żeby Cię zwolnić to muszą mieć powód, chyba, że oficjalnie rezygnują ze stanowiska Twojego, ale generalnie prawo jest mocno po stronie pracownika. Mój kumpel w każdym razie założył swojemu eks pracodawcy sprawę o to właśnie i wygrał odszkodowanie. Po prostu nie trzeba tak od razu podpisywać i wierzyć w co mówią
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 09:51   #4293
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
no to masz kochana łagodne nadciśnienie. Dietkę trzeba zmienić, zrzucić kilka kg i powinno się obniżyć. Warto, bo nieleczone nadciśnienie grozi zawałem, czy udarem. A to taki skrytobójca - ciśnienia się nie czuje, nie boli... atakuje z ukrycia. Pewnie masz nadciśnienie pierwotne, skoro mówisz, że taki Twój urok, no ale to trzeba opanowywać niestety.
Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Otóż to tylko straszyć nie chciałam.
ja to wszystko wiem pracowałam półtora roku w przychodni otoczona lekarzami różnej specjalizacji więc przebadałam się wzdłuż i w szerz a i kiedy ważyłam 56kg ciśnienie miałam takie samo więc u mnie waga nie ma nic do tego ale to nie zmienia faktu że i tak chciałabym parę kilo zgubić
niestety/stety tato mi dał w genach co miał najlepsze czyli wrzody żołądka, nadciśnienie tętnicze, zołzowaty charakter i ośli upór dlatego napisałam że taki już mój urok
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 09:54   #4294
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Nie to. Tylko ja najpierw bym wybrała się do lekarza. Zbadała przyczynę, może nie zawsze jest tak wysokie ciśnienie. A konsekwencjie to w sumie chyba każdy zna.
No masz rację z tym "do lekarza" Swoją drogą (nie obraź się, bo to komplement a nie przytyk) widać, że masz jeszcze mocno głowę nabitą studiami Taka prawidłowa procedura: objaw ->lekarz ->diagnoza ->leczenie ->poprawa ->kontrola
Też tak miałam. W praktyce to jednak często jest tak, że ludzie i tak nie chodzą i tak nie chodzą do lekarza i wtedy jest lepiej zrobić cokolwiek niż nie robić nic... Ja jestem w swojej praktyce strasznie uparta względem pacjentów - zmuszam ich niemal czasem, żeby poszli i zrobili badania. Ale są tacy, których się nie przekona żadną siłą. I wtedy naprawdę lepiej cokolwiek zrobić, żeby nawet niewielką rzecz zmienili w swoim stylu życia, co im pomoże, niż nie robić nic. Nie wiem czemu mi sie tak nasunęło to o czym piszę, ale nasunęło
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-02-12, 10:00   #4295
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
ja to wszystko wiem pracowałam półtora roku w przychodni otoczona lekarzami różnej specjalizacji więc przebadałam się wzdłuż i w szerz a i kiedy ważyłam 56kg ciśnienie miałam takie samo więc u mnie waga nie ma nic do tego ale to nie zmienia faktu że i tak chciałabym parę kilo zgubić
niestety/stety tato mi dał w genach co miał najlepsze czyli wrzody żołądka, nadciśnienie tętnicze, zołzowaty charakter i ośli upór dlatego napisałam że taki już mój urok
To ja po tacie, niestety 85-90% odziedziczyłam i se trony jego rodiny też. M.in. żylaki po babci (mamie ojca). A staram się o nie dbać. Mimo młodego wieku czasem wystanie pół godz jest dla mnie problemem.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
No masz rację z tym "do lekarza" Swoją drogą (nie obraź się, bo to komplement a nie przytyk) widać, że masz jeszcze mocno głowę nabitą studiami Taka prawidłowa procedura: objaw ->lekarz ->diagnoza ->leczenie ->poprawa ->kontrola
Też tak miałam. W praktyce to jednak często jest tak, że ludzie i tak nie chodzą i tak nie chodzą do lekarza i wtedy jest lepiej zrobić cokolwiek niż nie robić nic... Ja jestem w swojej praktyce strasznie uparta względem pacjentów - zmuszam ich niemal czasem, żeby poszli i zrobili badania. Ale są tacy, których się nie przekona żadną siłą. I wtedy naprawdę lepiej cokolwiek zrobić, żeby nawet niewielką rzecz zmienili w swoim stylu życia, co im pomoże, niż nie robić nic. Nie wiem czemu mi sie tak nasunęło to o czym piszę, ale nasunęło
Nie obrażam się To to wiem, bo i swojego brata zmuszałam na badania, ale mnie oszukiwał, że do lekarza chodzi (tzn był raz czy 2razy), tż też mówiłam, żeby swoje nawyki zmienił i posłuchał, ale na góra miesiąc
Stary 2010-02-12, 10:02   #4296
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

[QUOTE=Gwizdak;17135793

Aaa, zadzwoniła do mnie wcozraj 6-letnia córeczka mojej przyjaciółki i mówi tak:
ona: "cześć ciocia"
ja: "cześć"
ona:"kiedy masz wolne?"
ja:"w niedzielę"
ona:" w niedzielę idę do swojej cioci, ale chcę iść z Tobą do kina. Możesz wziąć wujka"
ja:" no dobra, to Ty wybierz film, a ja pomyślę kiedy"
ona:" dobra, ale Ty płacisz" [/QUOTE]
Hehe, mała cwaniara
Cytat:

Jest. I powiem Wam, nie dlatego, że to córka mojej przyjaciółki, ale że patrzę i widzę, że to jest inteligentny dzieciak, ale to jest duża zasługa mojej przyjaciółki właśnie. Ona nie pracuje, czas spędza z małą i naprawdę dużo czasu i energii poświęca na jej wychowanie, ale to odnosi duże rezultaty. I tak myślę, że jak będę miała dziecko, to też zrezygnuję z pracy. Nie na zawsze, ale do czasu aż puszczę małe w świat, czyli do szkoły Jednak żadna babcia, żadne przedszkole, żadne opiekunki nie zastąpią dziecku wychowania rodziców.
Ja nie chciałabym być tyle z dzieckiem w domu. Nie byłoby to dobre dla mnie, bo przecież najlepiej dla dziecka, żeby mieć zadowoloną z życia mamę. Myślę, że to też nie byłoby takie dobre dla dziecka, bo ja np. byłam jakieś 5 lat z mamą w domu (nie licząc pobytu w żłobku kilka dni - rodzice zrezygnowali, bo tak bardzo tam płakałam, a miałam wtedy z 3 miesiące? i nie licząc prób chodzenia do przedszkola). I nie wyszło to mi na dobre, bo byłam za bardzo przywiązana do Mamy, płaczliwa i wiecznie tęskniąca za rodzicami. Jednak mogło to wynikać dodatkowo z tego, że rodzice bardzo rzadko zostawiali mnie z kimś znajomym, czy z rodziny. Prawie zawsze byłam wszędzie z nimi. Dlatego ja chciałabym być z dzieckiem w domu rok. Uważam, że jest to w sam raz
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 10:17   #4297
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Boziu, powiem Wam szczerze, że dla mnie własne dziecko jest tak bardzo odległym tematem,że nawet nie myślałam o tym czy chciałabym być z nim w domu czy nie....
Gwizdak dziękuję za info. Myślę,że ta sytuacja mnie raczej nie dotknie ale może dzięki tej informacji będę mogła komuś pomóc

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 10:20   #4298
carmelova
Zakorzenienie

Gwizdaczku mam pytanie.
Ostatnio na śniadanie szamałam płatki owsiane na jogurcie naturalnym z bananem. Ale teraz kupiłam otręby granulowane z żurawiną i jem je zmieszane z jogurtem nat już bez owoców. Szczerze mówiąc bardziej smakuja mi otręby niz owsianka (lubię jak coś chrupie . Czy takie śniadania sa ok i które jest lepsze?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 10:28   #4299
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Gwizdaczku mam pytanie.
Ostatnio na śniadanie szamałam płatki owsiane na jogurcie naturalnym z bananem. Ale teraz kupiłam otręby granulowane z żurawiną i jem je zmieszane z jogurtem nat już bez owoców. Szczerze mówiąc bardziej smakuja mi otręby niz owsianka (lubię jak coś chrupie . Czy takie śniadania sa ok i które jest lepsze?
Na pierwszy rzut oka, to oba są ok, ale jak by Ci się chciało, to wypisz, co jest napisane na pudełku tych otrąb (skład), to Co powiem więcej. Generalnie im mniej przetworzona żywność tym lepiej - mniej utraconych składników nieodżywczych i odżywczych. Ale też bez przesady. Najważniejsze, to nie zapominaj o urozmaiceniu i nie zacznij jeść tylko otrąb na śniadania, bo to trochę jednostronne żywienie. Fajnie by było, np, jakbyś zjadła czasem na śniadanie ciemne pieczywo, kawałek ryby pieczonej na to i surówkę.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-02-12, 10:33   #4300
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Na pierwszy rzut oka, to oba są ok, ale jak by Ci się chciało, to wypisz, co jest napisane na pudełku tych otrąb (skład), to Co powiem więcej. Generalnie im mniej przetworzona żywność tym lepiej - mniej utraconych składników nieodżywczych i odżywczych. Ale też bez przesady. Najważniejsze, to nie zapominaj o urozmaiceniu i nie zacznij jeść tylko otrąb na śniadania, bo to trochę jednostronne żywienie. Fajnie by było, np, jakbyś zjadła czasem na śniadanie ciemne pieczywo, kawałek ryby pieczonej na to i surówkę.
Dziękuję Zazwyczaj 4 razy w tygodniu jem owsiankę/otręby a ok 3. razy kanapki z ciemnego chlebka z ziarnami, serkiem kremowym,łososiem i ogórkiem albo szynką , pomidorami, oliwkami i kaparami.

Skład moich otrąb:
otręby pszenne i owsiane - 66%
rodzynka
syrop glukozowo-fruktozowy
zarodki pszenne
olej roślinny
żurawina wielkoowocowa suszona
ekstrakt słodowy jęczmienny
i jakieś emulgatory

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-02-12 o 10:37
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 10:39   #4301
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Zazwyczaj 4 razy w tygodniu jem owsiankę/otręby a ok 3. razy kanapki z ciemnego chlebka z ziarnami, serkiem kremorym i łososiem i ogórkiem albo szynką , pomidorami oliwkami i kaparami.

Skład moich otrąb:
otręby pszenne i owsiane - 66%
rodzynka
syrop glukozowo-fruktozowy
zarodki pszenne
olej roślinny
żurawina wielkoowocowa suszona
ekstrakt słodowy jęczmienny
i jakieś emulgatory
no to cenniejsze są na pewno płatki (jak jest tutaj 66% tylko płatków w płatkach, to czym jest reszta ). Plus proces granulacji też tu swoje robi, jeśli chodzi o straty, ale wiesz, bez przesady. Możesz jeść naprzemiennie to i płatki i będzie git tez. Co do kanapek, to radziłabym tego łososia też zastąpić jakąś bardziej naszą rybą. Nie to, że z łososiem jest coś nie tak, ale te procesy produkcyjne im nie służą za bardzo. Nasz dorsz np. zły w smaku nie jest, a wartościowy.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa już chyba wiem, co to jest, mój teść się tym zajada
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-12, 11:01   #4302
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

a w ogóle tak patrzę na mój suwak i myślę sobie, że jestem z moim chłopcem już taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak długo

kurczę, bardzo bym chciała, żeby w ciągu tego roku się oświadczył szczerze mówiąc, myślę, że takie 4 lata, w tym rok-półtora wspólnego mieszkania, to taki czas idealny

ach... rozmarzyłam się
No ja mam takie samo zdanie. Nam w lipcu minie 4 lata związku, a w październiku 2 lata mieszkania razem. W związku z tym oczkuję pierścionka w tym roku. Choć jak znam życie to oczekiwać to ja sobie mogę.
Cytat:
sypie *** sypie *** sypie **** sypie *** sypie...... już drugi dzień tak sypie..... jeździ się nie najlepiej, chodzi podobno gorzej..... zaspa na mojej ulicy sięga mi już prawie pod szyję..... pies utknął w śniegu wczoraj wieczorem.... jest zimno..... kiedy ta wiosna? hę?

Idę dzisiaj na karnawałową imprezę.

Luffka, heh, nie ma tego złego....

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

o no wszystko ok, tylko jakoś zupełnie nie mam weny..... w pracy roboty dużo i jakoś tak, nie wiem.... chyba mam zimową handrę Ale z tż super za to, chyba nam dużo ta kłótnia dała, bo od tygodnia jest rewelacyjnie między nami

widać, widać

hmmm, tu nie o temat chodzi, tylko jakąś zniżkę formy mam

Aaa, zadzwoniła do mnie wcozraj 6-letnia córeczka mojej przyjaciółki i mówi tak:
ona: "cześć ciocia"
ja: "cześć"
ona:"kiedy masz wolne?"
ja:"w niedzielę"
ona:" w niedzielę idę do swojej cioci, ale chcę iść z Tobą do kina. Możesz wziąć wujka"
ja:" no dobra, to Ty wybierz film, a ja pomyślę kiedy"
ona:" dobra, ale Ty płacisz"
Ano sypie Dosyć już tej zimy. Niech idzie skąd przyszła.
Umie się dziecko ustawić w życiu
Poza tym znam ból niskiego ciśnienia bo mój standard to 90/60 i bez porannej kawy nie działam.
Co do dzieci to czytałam ostatnio, że w PL średni wiek kobiet rodzących pierwsze dziecko to 26 lat. I się przestraszyłam, że coś ze mną nie tak. Bo za rok nie będę ani gotowa psychicznie na taką odpowiedzialność ani warunków nie mam na dziecko. Widać jakaś opóźniona jestem.
Z tym pracowaniem albo siedzeniem z dzieckiem to wydaje mi się, że ideałem jest jak ktoś może tak trochę pracować. Np. Gwizdak ma jako dietetyk mogłaby czasem komuś dietę ułożyć i w ten sposób człowiek nie ginie w pieluchach i zupkach a ma dużo czasu dla dziecka. Tyle, że w niektórych zawodach to jest trudniejsze.

Remedios jak się czujesz?

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-02-12 o 11:03
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 11:12   #4303
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Np. Gwizdak ma jako dietetyk mogłaby czasem komuś dietę ułożyć i w ten sposób człowiek nie ginie w pieluchach i zupkach a ma dużo czasu dla dziecka. Tyle, że w niektórych zawodach to jest trudniejsze.
Ty wiesz, że nie pomyślałam o tym w ogóle Masz rację Będę przyjmować pacjentów prywatnie jak mi się pichcenie znudzi
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-02-12, 11:17   #4304
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
No ja mam takie samo zdanie. Nam w lipcu minie 4 lata związku, a w październiku 2 lata mieszkania razem. W związku z tym oczkuję pierścionka w tym roku. Choć jak znam życie to oczekiwać to ja sobie mogę.

Ano sypie Dosyć już tej zimy. Niech idzie skąd przyszła.
Umie się dziecko ustawić w życiu
Poza tym znam ból niskiego ciśnienia bo mój standard to 90/60 i bez porannej kawy nie działam.
Co do dzieci to czytałam ostatnio, że w PL średni wiek kobiet rodzących pierwsze dziecko to 26 lat. I się przestraszyłam, że coś ze mną nie tak. Bo za rok nie będę ani gotowa psychicznie na taką odpowiedzialność ani warunków nie mam na dziecko. Widać jakaś opóźniona jestem.
Z tym pracowaniem albo siedzeniem z dzieckiem to wydaje mi się, że ideałem jest jak ktoś może tak trochę pracować. Np. Gwizdak ma jako dietetyk mogłaby czasem komuś dietę ułożyć i w ten sposób człowiek nie ginie w pieluchach i zupkach a ma dużo czasu dla dziecka. Tyle, że w niektórych zawodach to jest trudniejsze.

Remedios jak się czujesz?
Ty pierścionek już masz

a trzymam się jakoś....
Stary 2010-02-12, 11:22   #4305
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Ty pierścionek już masz

a trzymam się jakoś....
Ano fakt, że mam. I zasadniczo nie potrzebuję innego. Tak więc oczekuję, zaręczyn bo tego jeszcze nie było. A dla Ciebie

Stary 2010-02-12, 11:22   #4306
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

a trzymam się jakoś....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-02-12, 11:25   #4307
najfajniejsza
Zakorzenienie

Madziu, dziękuję za wiadomość i przykro mi bardzo, że tak się potoczyło. Od razu o zerwaniu i w ogóle. Głupio tak... Mam nadzieję, że się ułoży

Carmel, dostałaś tę megapodwyżkę? Rany, taka ekstrakasa by mi się przydała

Alex, no właśnie, niby to nie jest jakoś baaardzo długo, ale dzień w dzień z jedną osobą przez rok czy dwa o czymś świadczy. Ja tam mojego znam na wylot i przelot, itd., więc mógłby łaskawie paść na kolana

Remedios,

siedzę w pracy i powoli zaczynam się nudzić, choć od rana było co robić muszę wymyśleć, co włożyć na bibę do siostry jestem taka niemłodzieżowa, a tam wszyscy w wieku licealnym będą
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 11:26   #4308
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ty pierścionek już masz
Ja też mam pierścionek i dostanę drugi na Walentynki razem z łańcuszkiem, ale to nie zaręczynowe. A na urodziny dostanę zegarek
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-02-12, 11:30   #4309
_Maya_
Zakorzenienie

Dziewczyny........

Wróciłam........
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-12, 11:30   #4310
_Remedios
Zadomowienie

no tak na zaręczyny to czekaj aleks koniecznie i oby były jak najprędzej

dziękuję Wam dziewczyny... chciałam pisać już wcześniej, ale przez ten ogrom odpowiedzi na poczcie nie wiedziałam co napisać... dziekuję, to bardzo miłe...
Stary 2010-02-12, 11:31   #4311
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Ja też mam pierścionek i dostanę drugi na Walentynki razem z łańcuszkiem, ale to nie zaręczynowe. A na urodziny dostanę zegarek
A jak Wam się układa w ogóle? Szczęśliwa jesteś? To TEN?

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny........

Wróciłam........
I DOSTAŁAŚ PRACĘ
Cytat:

dziękuję Wam dziewczyny... chciałam pisać już wcześniej, ale przez ten ogrom odpowiedzi na poczcie nie wiedziałam co napisać... dziekuję, to bardzo miłe...
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2010-02-12, 11:35   #4312
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny........

Wróciłam........
I?

Cytat:
A jak Wam się układa w ogóle? Szczęśliwa jesteś? To TEN?
Jestem bardzo szczęśliwa. Układa nam się bardzo dobrze. Widujemy się prawie codziennie, prawie, bo specjalnie robimy sobie takie dni przerwy, żeby zrobić coś dla siebie. Dzisiaj się z nim zobaczę, bo właśnie wczoraj się nie widzieliśmy, a z soboty na niedzielę będę u niego spała. W niedzielę, na Walentynki pójdziemy na łyżwy
Tak, to TEN
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-02-12, 11:35   #4313
najfajniejsza
Zakorzenienie

Maya, iiiiiiiii...?

Remedios, nic nie musisz pisać, bylebyś się w miarę dobrze czuła... trzymaj się mocno!
Stary 2010-02-12, 11:39   #4314
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Jak w końcu dostaniesz zaręczynowy pierścionek to nie będziesz miała miejsca na palcach
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Alex, no właśnie, niby to nie jest jakoś baaardzo długo, ale dzień w dzień z jedną osobą przez rok czy dwa o czymś świadczy. Ja tam mojego znam na wylot i przelot, itd., więc mógłby łaskawie paść na kolana
Poza tym jak się już żyje jak małżeństwo to wypadało by nim zostać. Wszak wiecznie obcemu chłopu skarpet prać nie będę
Cytat:
Oby, oby

Stary 2010-02-12, 11:39   #4315
_Maya_
Zakorzenienie

No iiiiii....Gwizdak miała rację...........

DOSTAŁAM PRACĘ!!!!!!!!!!!
właśnie do mnie dzwonili
Stary 2010-02-12, 11:41   #4316
najfajniejsza
Zakorzenienie

Maya, suuupeeeeeeeer

aleks, dokładnie
Stary 2010-02-12, 11:41   #4317
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:

właśnie do mnie dzwonili
gratulacje!
Stary 2010-02-12, 11:42   #4318
_Maya_
Zakorzenienie

Dzieki
Stary 2010-02-12, 11:44   #4319
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Czesc wszystkim!! Juz piatek!! w koncu.

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Będziemy kciuki trzymać, chociażby się nawet nic nie wydarzyło to taka romantyczna noc... Pozazdrościć tylko.
Cytat:
Gwiazdeczko będzie super, zobaczysz
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Gwiazdeczko trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Oooooo ja jestem pewna, że coś bardzo dobrego
Dziekuje kochane za wiare a kciuki poprosze zeby udalo sie wszystko z pierdzionkiem na czele

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
poka
Kupilam taki komplecik:
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...61010266360_-1

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Przyszłam się z Wami pożegnać na jakiś czas....

Proszę o usunięcie mnie z listy oczekujących, bo my ostatecznie się rozstaliśmy.
Wzięłam urlop w pracy, spakowałam się i jutro jadę sobie odpocząć, może spotkam swojego księcia z bajki?

Mam nadzieję, że za jakiś czas powrócę do wątku...

Trzymajcie się i szczęścia życzę
Ojej nie musisz nas zostawiac tak odrazu... Przykro mi, ze tak sie stalo i trzymam kciuki zeby bylo juz tylko lepiej. Moze z czasem okaze sie ze to bylo dobre dla ciebie. Moze poznasz kogos z kim bedziesz naaaprawde szczesliwa. Powodzenia

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
A ja się z rana znowu pożarłam z tżtem. Zadzwonił przed chwilą jakby nigdy nic (po wczoraj) zebyśmy jechali dzis do Szklarskiej na jazdę nocną na puchatku (18-22). To ja, ze nie, umówiłam się ze znajomymi i nie będę w dzień spotkania ich olewała, tym bardziej, że ja zainicjowałam to spotkanie. Może wrócę do domu tak, żeby o 15. tam wyjechać, a może nie, nie jestem w stanie teraz tego powiedzieć, nie będę piła jednego piwa na gwałtu rety, bo tzcik sobie wymyslił dzisiaj, żeby na narty jechać... Co waszym zdaniem powinnam była zrobić, olać znajomych, po tym jak sama zaproponowałam spotkanie, a wiem ze spotkam ich dopiero na zajęciach, bo nie są z Wro? Wybrać narty?
Tż tak się wściekł, że zakończył rozmowę "miłego chlania" oczywiście z odpowiednim przekleństwem i się rozłączył
Wydaje mi sie ze u ciebie zlosc az kipi na Tzta... W takich emocjach sie nie dogadacie napewno. Podejrzewam, ze jakbyscie sie nie poklocili wczesniej to rozmowa inaczej by wygladala? Przeciez zawsze mozna znalezc jakis kompromis. Nie mozecie jechac jutro do tej Szklarskiej?
Stary 2010-02-12, 11:44   #4320
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie do mnie dzwonili
Gratulacje!!!!!!!!! Co to za praca?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości