| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-02-18, 11:12 | #4291 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Michaelowa Nibylandia XXX- You Rocked Our World, You Know You Did.

Musze sobie kupić jakiś ciuch...    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-02-18, 11:17 | #4292 | 
| Zakorzenienie | 

przeczytam w domku   zreszta dzisiaj dopisze odcinek kiśloka, wiec zawisnąć powienien wieczorem  ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- mnie też możesz kupić   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-02-18, 11:19 | #4293 | 
| Zakorzenienie | 

Doba zawijam dupcię   Do popołudnia, o ile dokulam się z naleśnikiem w brzuszku  Buziaki od Majkusia równiez, ale idzie ze mną   | 
|     | 
|  2010-02-18, 11:24 | #4294 | 
| Zakorzenienie | 

zaraz zgine w papierach   musialam szybko kpie drukowac, bez ksero to jednak makabra  ale teraz spokoj, bo sama juz, to wypije herbatke i zjem buleczki kawalek  ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- no i zanim powitalam kamusie  to musze jej powiedziec do widzenia  tom sie zapracowala, w koncu   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
|  2010-02-18, 11:31 | #4295 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
  Chyba, że te naleśniory go przekonają, ale wtedy  UWAGA!  Po raz 5 w dniu dzisiejszym idę siku... a wypiłam tylko małego Kubusia...  Co nic nie mówicie, że 69 miałam...   i dlaczego urodziny nie są dniem ustawowo wolnym od pracy...   Edytowane przez _dariia Czas edycji: 2010-02-18 o 11:38 | |
|     | 
|  2010-02-18, 11:48 | #4296 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  daria, dobrze gadasz  ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- za 13 min koncze prace i mam weekend   
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | |
|     | 
|  2010-02-18, 11:49 | #4297 | 
| PIP. | 

Anisiu, ale Ci zazdroszcze    
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-02-18, 11:52 | #4298 | 
| Zakorzenienie | 

musze przyznac, ze sie przyzwyczailam juz do tych 4,5 dniowych łikendów   ale nie ukrywam, wolałabym odzyskać etat 
				__________________ Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is | 
|     | 
|  2010-02-18, 11:55 | #4299 | 
| Zakorzenienie | 

ja też zazdroszczę    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-02-18, 11:57 | #4300 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  za etat a weekend fajnie dlugi tez  ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- a ja sie ciesze z tego co mam  i podpis se chyba zmienie, bo tak po drodze sobie myslalam o Majkusiu i jego sercu i moze ocs napisze   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-02-18, 11:59 | #4301 | 
| Zakorzenienie | 

ano mam, mogłaby jeszcze pogoda dopisać, to bym gdzieś z Piterem polatała, a tak to siedzimy jak ciućmy w domu

|     | 
|  2010-02-18, 12:01 | #4302 | |
| Zakorzenienie | 

Pity juz porozdawane, teraz pare musze wyslac i uszykowac kopertki   dzis se wzielam spieniacz do pracy i bede teraz mleko spieniac  ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- no teraz nie bede spieniac, tylko jak bede pic kawe, to z ajakas godzine moze   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | |
|     | 
|  2010-02-18, 12:03 | #4303 | 
| Zakorzenienie | 

to ja idem do dom   zamelduje sie jak dotrę do chałupy paaa 
|     | 
|  2010-02-18, 12:05 | #4304 | 
| PIP. | 

paaa   a ja pracuje   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | 
|     | 
|  2010-02-18, 12:06 | #4305 | 
| Zakorzenienie | 

musze nasze z P. od razu zaniesc, to troche zwrotu bedzie, na opal odloze, choc na kafelki by sie przyadalo   ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- pa  melduj sie  ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- no pracujemy Iliosku  ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- wkurza mnie jak tak literowki robie i potem mnie to kluje w oczy, ale edytowac mi sie nie chce   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-02-18, 12:10 | #4306 | 
| Zakorzenienie | 

Gronia, ja też robię   czeskie błędy całe czas  i tez pracuję   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-02-18, 12:10 | #4307 | 
| Zakorzenienie | 

a dzis jak piescilam moje rzeski tuszem, no takie cudenka robia sie po tym tuszu, uwielbiam go   nieraz patzre jak kolezanka ma brzydko posklejane, nie lubie tak   
|     | 
|  2010-02-18, 12:14 | #4308 | 
| Zakorzenienie | 

JA TEZ NIE LUBIE POSKLEJANYCH I TYCH NÓŻEK MUSZYCH   Ale ja mam śliczne   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-02-18, 12:17 | #4309 | |
				 | 

http://www.youtube.com/watch?v=1wxwYspOwQc Zadedykowałam sobie tą piosenkę, tylko imię trzeba sobie wstawić moje...  ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat: 
 a co to są musze nóżki?   | |
|     | 
|  2010-02-18, 12:25 | #4310 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  no musze nozki  ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- i mam nowine , kamusie mozemy odhaczyc z konkurencji, ona poszla z Johnnym  Kamusiu to milej zabawy  ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Daria happy berzdej - spiewa Ci Majkelek  tylko melodie se wstaw   
|     | 
|  2010-02-18, 12:26 | #4311 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     | 
|  2010-02-18, 12:29 | #4312 | 
| Zakorzenienie | 

male losowanko   DariaZałącznik 2878762 JustynaZałącznik 2878763 IliosZałącznik 2878764 AnisiaZałącznik 2878765 Ko ( wlasnie gdzie jest Ko  )Załącznik 2878766 CrystalZałącznik 2878767 MoniZałącznik 2878768 Kama Załącznik 2878769   
|     | 
|  2010-02-18, 12:30 | #4313 | |
				 | 

Cytat: 
   Mi On dzisiaj od rana śpiewa, w różnych językach... Mówię Wam, takich urodzin to jeszcze nie miałam... Nigdy tak wylewny nie był...  A wiecie co, słucham sobie RMF-ki, mam ją dość cicho, ale słyszę i mam omamy słuchowe... Jak bum cyk, cyk... Kilka razy dziennie słyszę piosenki Majkola i dopiero jak się zaczynam wsłuchiwać to dociera do mnie, że to zupełnie coś innego... Przed chwilą zdawało mi się że słyszę History...  Źle ze mną... | |
|     | 
|  2010-02-18, 12:31 | #4314 | |
| Zakorzenienie | 

ale jej wytlumaczylysmy   a co to jest kupa slonia, no slonia kupa  ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat: 

|     | 
|  2010-02-18, 12:33 | #4315 | 
				 | 

Dobra, albo jestem głupia jak but od lewej nogi (to prawdopodobne   ) albo czegoś nie doczytałam: jaki związek mają nóżki muchy z rzęsami?  Groniu, dziękuję... Kocham tą fotę...   Szczęście mi dziś sprzyja... Chyba sobie zdrapke kupię...   | 
|     | 
|  2010-02-18, 12:34 | #4316 | |
| PIP. | 

Cytat: 
  nie ma to jak wyjasnienie    :  ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Groniu dziekuje  Majkol chyba mi sie oswiadcza  ale tak kleczal dlugo, ze sie zmeczyl juz  TAAAAAK zgadzam sie   
				__________________ Truskawo & Charmso|Pandoro|Trollo & Lakieroholiczka | |
|     | 
|  2010-02-18, 12:39 | #4317 | |
| Zakorzenienie | 

no zgodzilo mi sie wszytsko , policzylam gdzie jakie Pity, podzielilam i sie zgadza   teraz za nie kase  ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat: 
 kurde ciezko to wytlumaczyc   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-02-18, 12:39 | #4318 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  W busie dziś już się zaczęłam wczuwac bo wydawało mi się, że leci HTW a to była reklama Jogobelli   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-02-18, 12:41 | #4319 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- e no patrze na kalendarz i musze zaplacic za cyfre i telefon, wcale mi sie to nie widzi   
				__________________ Psy to cud życia  Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995  (14.12.1996) Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi | ||
|     | 
|  2010-02-18, 12:43 | #4320 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Załącznik 2878803 
				__________________ | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.