|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Powodzenia Qudlatku.
Mehja ja zamawiałam ślub tez u Tomasza ale jego juz nie ma. Proboszcz pewnie sie tym nie zajmuje wiec bedzie którys młody. Ja chyba chce zeby po nas wyszedł, a czemu nie chcieliście? Ale piękna dzis pogoda, u nas tak ciepło ze w krótkim rękawie mozna wyjsc. Szkoda tylko ze P idzie na 2 zmianę bo poszlibysmy sobie gdzies... |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() ![]() ![]() Przeczytałam to co naskrobałyście i chyba któraś z Was pisała na temat księży na Stawkach..? Nam udzielał ślubu ksiądz Paweł i bardzo zadowoleni jesteśmy. Pięknie mówił ![]() ![]() Ja dziś do Kielcochów się wybieram niestety, na zajęcia i wcale ochoty nie mam ![]() ![]() Bardzo ładnie napisany ten tekst zaproszenia, który wstawiła któraś z Was, piekny wierszyk, a raczej obydwa ![]() Zdjęcia tej pary ze ślubu..yyy nie podobaja mi się jak wyglądali, choć bukiet ciekawy. Net-A-Porter.com (w zakładce Wedding Boutique) ślubne suknie i dodatki ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2010-04-27 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po prostu nie podoba mi się jak ksiądz wychodzi po młodych, wolałam sama z Tż-em iść do ołtarza. To juz kwestia gustu, inni wolą z księdzem iść a jeszcze inni jak ojciec panny młodej ją prowadzi do ołtarza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zadomowienie
|
to z ojcem to prawie jak po amerykańsku
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Zadomowienie
|
Ze wzgledów zdrowotnych go przenieśłi, tzn. ma cukrzyce i nie wiem czy do szpitala poszedł czy tylko do innej parafii. Jest nowy i tez fajny, nawet na jego pierwszej mszy byliśmy z TŻ i tak sie czaił z tacą bo staliśmy na środku i mówi do nas: no wiecie, nowy jestem
![]() Chyba za wczesnie pochwaliłam pogodę bo chmurzy sie i tak zimno sie zrobiło ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Podoba mi sie kilka sukienek stamtąd... Ale ceny masakryczne... Jakbym miała dobra krawcowa to bym sobie taką prosta uszyła... |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
Siostra cioteczna mojego Tż-a brała ślub na Stawkach i tata ją prowadził do ołtarza. A moja przyjaciołka ślubowała we wrześniu też tam i ksiądz po nich wyszedł. Więc tam chyba jak się chce tak jest.
Madziaciu w Ostr piekna pogoda |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Katalinka/Madziaciu miałam wyprostowane ale cos zrobiła mi jak blaszki, zle sie czułam, bo do tego zaczesane do tyłu. Jakas fotka jest na nk, a na poprawinach miałam wyprostowane włosy. Zdjęcia wstawie niedługo, w ogole to zmykam juz, bo musze się uczyc na ta poprawke, mam ja w czwartek:/
Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-04-27 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
zobaczcie, kolejna udana mama http://demotywatory.pl/1430700/Super-niania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
![]() Własnie Aga dzwoniła do mnie by przekazac nam, ze jest juz po zabiegu i ogolnie mówiąc dobrze się czuje, odpoczywa i jak tylko wyjdzie ze szpitala to się odezwie. Oczywiscie gorąco pozdrawia nas. ![]() No a ja spadam juz uczyc się. Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-04-27 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Dobre wieści. Uff.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie wczoraj i dzis zlapaly mdlosci. Jakos nie moge sie skupic nad praca, patrze na monitor i mysle oby do 16-stej....brrrr ona1010 - bo pytalas o mdlosci. Ja mam je niesttey czaly czas chociaz teraz nie sa juz az tak dokliwe. Od 3 tyg na szczescie nie wymiotuje juz. Ale do wytrzymania jest, bo od poczatku chodze do pracy i w sumie nie mam potrzeby aby narazie opuszczac. Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-04-27 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aga czekamy na Ciebie ![]()
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
czytałyście o pomysłowej pannie młodej?
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/z...rwanie,1470429 |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zadomowienie
|
Justys to nie ja pytałam o wyprostowane włosy, ale dzięki za odpowiedz
![]() Dobrze ze z Aga juz ok. Niech wraca jak najszybciej... Ja tez ide do ksiażek. Strasznie mi cięzko w tym roku przysiąść; chyba racje miała Gosia która mówiła ze czwarty rok najgorszy... A w ogole to ona jakos sie nie odzywa... |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
Fakt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo się cieszę że Aga się czuje dobrze, dalej trzymam kciuki za efekty ![]()
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem
![]() ![]()
![]() |
#4310 |
Zadomowienie
|
No juz myslałam ze gdzieś sie zapodziałas...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Będę pracować w .......
![]()
![]() Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2010-04-27 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
ojc nie przepadam za ta firma
![]() ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-04-28 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zadomowienie
|
Ja ostatnio walczyłam z Cyfrowym Polsatem bo nie uznali mi rezygnacji z pakietu bo niby nie doszła, a ja dostałam potwierdzenie odbioru ale wyrzuciłam je w swieta i no teraz odezwali sie ze mam zaległości bo za wiekszy mi naliczali. Wyslałam wiec druga rezygnacje ale tej nie uznali bo po czasie... W koncu po kłotniach ta ze stycznia sie odnalazła. Ehh i ostatnio ta krawcowa w SunsetSuit... jakby sie czlowiek nie upominał to by płacił za byle co...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanko więc jestes usprawiedliwiona
![]() Ja tak sobie mysle, ze w czwartek poszukam bucików w Kielcach jak juz będe po egz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja niedawno zjechałam do siebie do mieszkania w Łodzi, jestem padnięta, strasznie mi się chce spać.
Cieszę się, że u Agi wszystko dobrze, wiedziałam, że będzie w porząsiu. Justyś widziałam na NK Twoje fotki, rzeczywiście śliczne włoski, ja takich prostych blaszek nie lubię. |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Rozeznanie
|
Padam na buźkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Wtajemniczenie
|
fajnie, że u Agi wszystko ok po zabiegu
![]() Niech wraca jak najszybciej do nas ![]() Ja dziś po 1 dniu w pracy, zatmosfera ok, Zuza , która tam pracuje do końca kietnia wprowadza mnie w to top świetna dziewczyna, ogólnie podoba mi się, a jutro na 10 ![]() Justys super wyglądałaś ![]() ![]() Ja ide spać , bo po 5 miesiącach przerwy można się po kilku godzinach pracy zmęczyć, chyba się przyzwyczailam do leniuchowania, ale koniec z tym- na szczescie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.