|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Dzięki Karolinko!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Lekarz na 100% nie będzie robił problemów, bo dał mi dlatego teraz już to skierowanie, żeby właśnie zadzwonić i się zorientować co i jak, a na wizycie 20.05 mamy dalej wszystko z nim poustalać.. fajny jest ten gin.. nie robi żadnych problemów, a wręcz przeciwnie stara się bardzo pomóc... Ale jestem dziwnie nabuzowana... muszę iść do miasta już teraz , bo potem szybciej muszę odebrać malutką, gdyż nasza pani dr przyjmuje dzisiaj w wyjątkowo zmienionych godzinkach... a mała tak jak pisałam wstała z bolącym gardełkiem, no i jak zajrzałam to nieciekawie mi to wyglądało.. Ale WAM tu marudzę od rana, przepraszam WAS... ale jak człowiek sie komus wyżali to zawsze lżej ..
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Wtajemniczenie
|
Obys w tym szoku nie zapomniała o Filipku
![]() Carol widzialam wystawiłaś tę odżywkę na all, one są faktycznie takie drogie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Linuś no wiesz ![]() ![]() Kochana w salonach sprzedają je nawet po 50 zł, ja wiem jakamam marżę i jakie ceny nam sugerują do odsprzedazy, ale ja mam zapas z zeszłego roku więc mi się nie doczepią, ze mam za niską cenę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tylko na chwile
![]() Jestem u siostry i powiekszylysmy sie o pierwszy kilogram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Wtajemniczenie
|
No to ja się poważnie zastanowie na ta odżywką bo podobnie jak Latko tez zdjęłam żel z paznokci i sa masakryczne. Pociągnęłam tylko jakimś lakierem i zapewne jak troche podrosną to będa się wyginać jak chorągiewki
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Wtajemniczenie
|
Tak tak kochana to sa właśnie "zalety" zelów, tipsów i innych cudów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pierwszy mozna oblac ![]() A z odzywek moze sprobuj Nail Teka albo Herome (tylko,ze ta jest droga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
ja przed ciaza mialam znszczone bo robie zele sama wiec mialam je od dluzszego czasu, przez cala ciaze nie robilam i teraz mam fajne twarde swoje i pomalowane tylko lakieremz wzorkiem
![]() |
#4302 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Linka jakby co to ja je mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4303 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny...
Wczoraj znów spędziłam 5 godzin w szpitalu. Cukier znów za wysoki. Zrobiłam oczki jak dwa spodki, no i pielegniarka pobiegła do pani doktor czy na pewno musimy insuline wprowadzac skoro wyniki tak troszke ponad ichnie wytyczne(jest granica która mówi o tym kiedy stosowac sama diete, a od której już insulinę) No i przyleciała z usmiechem że dostane jeszcze tydzień, że może dwa tygodnie to za mało było. No i że mam wócić za tydzień we wtorek .... a ja że mam egazamin (tutaj to jest organizowane jak matura, powtórka raz w roku w sierpniu no a wiadomo w sierpniu bede z malym ssakiem przy cycu) No i w rezultacie dostałam 2 tygodnie ![]() Ale szczerze mówiąc to jestem straszne rozczarowana.zyłam na wodzie (nawet herbatke uciełam do minimum- mimo ze piję gorzką, kawy w ustach nie miałam od 7mcy) jadłam jak najwiecej zielenin ![]() ![]() Do tego od tygodnia mam opóchnięte kostki przez 24h!!!takie bułeczki, aż śmiesznie to wygląda bo mam bardzo szczupłe nogi, a tu na dole taka niespodzianka ![]() Z tego co czytałam to była dyskusja o dotykaniu lub nie szyjki. Ja tylko napisze że mi lekarz powiedziała pare tygodni temu, że jak ma się skurcze mocniejsze, i jest zagrozenie przedwczesnym. to absolutnie nic nie dotykac, nie masowac się, nie dotykac piersi ud, nawet nie glaskac sie po brzuszku... A lekarz który u mnie stwierdzał ciaże w 5tc powiedział że badanie ginekologiczne to najlepiej dopiero po 12 tc( zwłaszcza że miałam cytologie i badanie ginekologiczne robione mniej niż 6mcy przed zajsciem i wszystko było oki) Takze ja jestem zdania, żeby nigdzie rączek nie pchać jak nie trzeba ![]()
#4304 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() Darusia sliczna corcia, hehe znowu sie uzaleznilam od was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja znowu wracam do nauki..ehh ![]() milego dzionka
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Wtajemniczenie
|
łeee A ja myśłałam ze nam napiszesz że się coś zaczyna czy cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zadomowienie
|
Ale mialam nadrabiania... I tak teraz bedzie przez jakis tydzien pewnie
![]() Poza tym jestem troszke struta bo od wczoraj wogole nie czuje malutkiej ![]() ![]() Rinoa kochanie ja wiem ze strasznie trudne jest to czekanie ale musisz uzbroic sie w cierpliwosc ![]() Darusia zdjecia Oliwki jak zawsze cudne ![]() Skorpionek mam nadzieje ze malutka sie nie rozchoruje Dziewczynki bede sie starala zagladac ale jak to w pracy moze byc ciezko. Tesknie za wami i az sie boje co bede robic w weekend bez zagladania do was |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu Postaramy sie duzo nie pisac cobys nie miała dużo do nadrabiania
![]() ![]() I nie martw sie tym że nie czujesz dzidzi! Ja tez tak miałam ale za jakiś czas się odzywał także nie potrzebnie się nie denerwuj mowie ci!!! A moj synek to od wczoraj jakby szaleju sie najadł! Hula na całego, brzuch to mi sam chodzi normalnie i zaraz chyba sobie gdzies pójdzie na spacer... Ale już nie długo, podejrzewam ze zaczyna powoli brakować mu miejsca i sie buntuje a tu du.. domek coś nie chce się powiekszyć ![]() Dziś robię na obiad.... kopytka... czy sobie poradzę??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Niic się nie zaczyna..
![]() Wczoraj się tyle nachodziłam.. jedynie miałam lekkie skurcze i czułam straszne parcie, ale po jakimś czasie ustały i niiic.. ![]() A ja już tak bym chciała.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam dokładnie tak samo... zmarnowałam ostatnie 1,5h podczytujac was i grzebaniem w sieci, kiedy powinnam usiąść nad książkami.... A jeszcze dziś o 7mej oglądamy z mężem 3 domki- to już ostatnie. A potem musimy usiąść i zadecydować co wynajmiemy...wiec wieczór z nauką odpada... Tylko jest jeden problem jak siedzę to kość ogonowa potwornie mnie boli, i wtedy powiedzmy moja" kreatywność"i wiedza, uciekają gdzieś i jedyne o czym marze to troche sie położyć..... A mały tak szaleje od dwuch dni że matko, tym bardziej usiedzieć nie moge, ma już tak mało miejsca, mógłby troche odpuścić, bo konczy sie tym że albo mi żoładek do gardła podchodzi wraz z zawartością, albo płuca sie kurczą, a jak walnie główka w pęcheż to mam wrażenie że zaraz sie posiusiam.... .....ech, już niedługo!
![]() |
#4311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uczyc sie Uczyc dziewczyny!!!! Ja dziękuje bogu że skończylam te cholerne studia i choćby mi płacili nigdzie juz więcej nie idę!!! Kardashi a może przytulanki??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A piłaś napary z lisci malin i takie tam.... znajoma mówiła żeby zacząć tak ze dwa tygodnie wcześniej, że to ułatwia poród..... pytam...bo ja to nastepna do odstrzału jestem ![]()
![]() |
#4313 |
Wtajemniczenie
|
A ja po tobie wrr....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- a po Tobie ja ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Wtajemniczenie
|
Pomiędzy nami Gosiaro, ale jak chcesz moge oddac Ci moje miejsce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki dajcie spokoj z wywarami i tak dalej, maluszki i tak wyjda kiedy beda chcialy a to dla nich chyba najlepsze- tak mi sie wydaje.
Nie ma co kombinowac tyle czasu sie czeka to jeszcze da sie rade tydzien czy dwa, ja tez wurzona chodzilam zwlaszcza jak mnie ze szpitala odeslali wtedy ale po tym stwierdzilam ze mam to gdzies i jak bedzie chcialo to wyjdzie - i wyszlo kiedy chcialo ![]()
![]() |
#4317 |
Wtajemniczenie
|
hej wszystkim!
dobra już dobra, nie będę się już nakręcać, albo przynajmniej spróbuję ![]() ![]() mam dzisiaj straszną ochotę na selera naciowego maczanego w soku pomidorowym, próbuje się dodzwonić do męża żeby mi kupił a on nie odbiera... |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakoś osobiście w napary nie wierze .. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale dziś jakos mam serdecznie dosyć tej ciązy.. ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Raczkowanie
|
Kardashi ja to juz mam serdecznie dość czasami- i to "czasami" zdaża się często
![]() Boje się że moja dzidzia urośnie dużo za duża... i chyba tak koło 38tc wezme się za "sposoby"... bo wczoraj jak siedziałam i czekałam w tym szpitalu w poradni cukrzycowej, to co druga która wychodziła z gabinetu, miała ustalony termin CC - a ja nie chce !!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.