|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Co się ze mnie śmiejcie ??? Nie mówcie, że Wy nie macie słitaśnych blogasków
![]() Viv gdzieś Ty była jak Cie nie było
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
No wiem wiem tylko teraz tak sobie myślę. Bo ja bym tylko do czerwca pracowała bo potem za granicę. Więc czy nie lepiej iść od razu do KyFyCy? Mieć stałą pracę? W miarę spoko płatną. I luz psychiczny że kasa i na studia i na LŚ i na wszystko będzie płynna. Bo ulotki to tak raczej na krótko i za wiele nie zarobię a w czerwcu na bank się zwolnię nie ważne gdzie pójdę...
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej ja nie jestem erotomanką ze mi sie wszytsko z jednym kojarzy a napisałm kiedyś coś nieprzyzwoitego?
|
|
|
#4295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O dziękuję Ci mój 1 czytelniku ![]() Cytat:
![]() Nie trzeba być erotomanką żeby wszystko się kojarzyło. Np. tak jest u mnie ![]() No nie karz mi wertować Naszych wypocin ![]() A skoro mowa o fascynacji siatkarzami to Miss dla Ciebie, wrócisz ze szkoły będziesz się podniecać jak na prawdziwą hotke przystało http://www.ciacha.net/ciacha/1,81835...adziewicz.html Edytowane przez s_ylwiaa Czas edycji: 2010-04-01 o 10:47 |
||
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to każda normalna. I się wypiera. Wstyd
A te pozostałe wątki to co same się zapisały naszymi mONdrościami? Ja jedna miałam odwagę się nie wyprzeć? Ehh prawdziwa ze mnię żona Zbycha. On też zawsze coś powie i dostaje po łapach a potem ten zły i najgorszy ale przynajmniej się nie wycofuje. Blech. Wstręciuchy Karola pisałam pozniej ze wszystkie jedziemy na jednym wózku. Ale chyba jednak nie. No żelkowa ekipa może...
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto się wypiera??? Ja tam przyznaję sie, że głupoty wypisuje i dobrze mi z tym
|
|
|
|
|
#4298 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki! Ale w pozostałych rozgrywkach tyz ![]() Cytat:
Arki co się z Tobą dzieje ![]() Dobrze. tak trzymaj ![]() Ja mam. Zaraz sprawdzę... <sprawdzam> Siur. Mi się normalnie loguje ![]() Foch! ![]() Cytat:
![]() Ja w pracy jestem Nie obejrzę ![]() O nie. nie dam rady ![]() Też miałam nie cytować ale stwierdziłam że co mam do roboty. Muszę czymś czas zająć ![]() Sylwia! Byłaś u Wojewódzkiego i nic Nam nie powiedziałaś?? Dlaczego Nas nie zabrałaś... Łejt... Wtedy się jeszcze nie znałyśmy chyba ni? ![]() Cytat:
Mamusia mi powiedziała że biedne będzie to dziecko co teraz w Święta chrzest będzie...Cytuję: "Jak ono ma być normalne jak na wstępie takich chrzestnych dostaje" ![]() ![]() Cytat:
Bo mówiłam, że to Nas pozytywnie nastraja Cytat:
Wal za jakąkolwiek kasę. Byle cos Ci płacili. Zawsze kasa się przyda... I zawsze możesz w międzyczasie szukać czegoś lepszego. Ale głowę będziesz miała spokojna że zawsze jakaś kasa jednak jest |
||||||
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Arki, ja się nie wypieram !
![]() i przyznaję do tych głupot, które wypisuję ![]() ps. HEJKA ! ![]() ![]() właśnie, widziałam, że było wtrącenie o niejakiej Bar[a]barze . Rosyjska niunia .Kasia, a ta poprzednia to była Magdalena Mroczkiewicz ![]()
Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2010-04-01 o 10:52 |
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sylwia Ty to bardziej podjudzasz do wypisywania głupot. Ale poczekaj spijemy Cię u mnie a wtedy... A wogole to ja od kilku tygodni czytam moim lokatorkom co głupsze posty i szykuje je na potop wizażowy u nas oł men jakie one maja miny jak im to czytam ![]() ![]()
|
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do niczego sie nie przyznałam bo i nie ma do czego ![]() Odsiuraj się ![]() Bo nic tak pozytywnie nie nastraja jak porządny siurak W Twoim przypadku siuraczek ![]() Przyjmij to na klatę
|
|
|
|
|
#4302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Siatkarz na dziś? Daniel Pliński <3
|
|
|
#4303 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ciągnij się!
W końcu pirszą spamerka jestem tak ![]() A poza tym co mam w pracy robić. Nudzi mi się to sobie pocytowałam akurat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zawsze i na zawsze! Tylko chodziło mi o to jak postrzegacie moje wypowiedzi. Jak wypisuję jakieś głupoty ipierdoły. jak zwykle dla śmiechu żeby było wesoło a Wy mnie później oceniacie jako gorącą22 to ja podziękuję ![]() ![]() Żelkowa ekipa to jest margines I nie oczerniaj niewinnych nieobecnych na Żelkowym Sabacie... Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to w 1 poście jest błąd
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Do tego moje loaktorki ( ale one to raczej normalne A one też są nieźle pokopane ale nie wiem czy za nami nadążą I sie zmyją do 2 pokoju A no i ten szukamy mieszkania z balkonem! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam za słabą silną wolę ![]() ![]() Właśnie. Upijemy Cię wiśniowym sadem a póxniej nagramy te wyznania miłosne kierowane do Piotra ![]() To będzie hit na jutubie ![]() ![]() Aaaa! Bierzemy ją! Dobra jest ![]() ![]() Cytat:
![]() Wstyd i hańba! A miłośc to takie piękne uczucie... Zaczyna się w sercu a kończy... Poniżaj mnie jeszcze! Odgackuj się! Jak Igła ![]() Potwierdzam oficjalnie to co ktoś wcześniej napisał: że to Sylwia prowokuje do pisania durnych komentarzy i wywodów! ![]() My jesteśmy niewinne! To wszystko jej wina! A później się nas posądza o bycie Hotkami... Szczególnie mnie. Biedną niewinną... Na serio mnie to ubodło
|
||
|
|
|
#4307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej weźcie odwalimy taką siarę Daj kawałek ![]() O tak Zaraz skasuję ten przypis przy gwiazdce Cytat:
Ja chcę LŚ!!!! JUŻ!!!! |
||
|
|
|
#4308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może tak minimalnie jej powiedz żeby nie przeżyła szoku ![]() Cytat:
![]() no właśnie nie wsyztskie tam były
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Teraz jeszcze Sylwia niech sie wygackuje z mojej łepetyny ![]() Izi. We Wro nadrobimy... Jeszcze będziecie żałować,m że przyjechałyście Arki, Miss, Joaa, Calli?? A macie takie fajne kasowniki jak u Nas we Wawie?? ![]()
|
|
|
|
|
#4310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To by był gwóźdź do trumny |
|
|
|
|
#4312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to był cytat- nie pisałam tego odnoiśnie siebie bo nie siedze w twoej głowie ![]() pożyjom uwidim ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() no co ty po takim wyznaniu na pewno bedzie chciał ja poznać
|
|
|
#4313 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O przekadzikujesz w końcu :d Nie wypieram sie bo nie mam czego ![]() Cytat:
Także tego spierdzielaj po prostej do innej głowy ![]() Już się zaczynam bać Juz nigdy nie będę taka sama ![]() Żaden błąd wszystko jest cacy w 1 poście ![]() Cytat:
![]() I widzisz od razu musiałaś skojarzyć inaczej. Nie była byś sobą gdybyś tego nie zrobiła ![]() Wypraszam sobie, same zaczynacie głupoty pisać a teraz szukacie winnego I masz szczęście, że nie napisałaś wzwodów ![]() Ja Ci zaraz skasuję ale zdjęcia Młodego a nie gwiazdkę
|
|||
|
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest straszne. Przeraża mnie to A ta znowu o wzwodach -------------------------- Mój siatkarz na dziś: Stefan... |
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie spojrzenie prosto w klatę xD
A nie przepraszam... Spojrzał w górę prawie prosto w oczy xD O Matko Bosko! http://www.skra.pl/aktualnosci-wszys...zejmuje-suomi- Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-04-01 o 11:37 |
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, niestety nie
![]() nasze nie kradną biletów
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
O widzę, że się zaczął najazd na mą zacna osobę i reputację
Ale nic będę jak Sobieski pod Wiedniem obronię siebie i reputację przed najazdem barbarzyńców znaczy się Was ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
I chyba wypuszczę jakieś oficjalne dementi bo normalnie jeszcze ktoś to przeczyta i uwierzy w te Wasze głupoty ![]() Mnie bardziej bo w końcu siedzisz w mojej głowie ![]() Wywód- wzwód jedno i to samo ![]() I widzisz wypierałaś się a fejs Cię wydał ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Karola weź na wstrzymanie i spojrzyj w kalendarz ![]() A to zdjęcie powinno mieć podpis ciągaj suta ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Patrzcie wróciła córka marnotrawna Witamy Klaudie z powrotem
|
|
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale pójdziemy gdzieś pooglądać TV na mieście?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A widzisz! Ładnie to tak się naśmiewać z kogoś/ czegoś! :p teraz masz! My dopiero zaczynamy ![]() Tiaaa... jeden ch*j A co? nie mogę się od czasu do czasu wkurzyć i unieść na chwilę ![]() Weśśś... Znowu się brechtam do monitora i znowu się na mnie patrzą jak na nawiedzoną |
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudia!
Ej co Nas się tak nazłaziło? Znowu siatkarzy w promocji rzucili ![]() Patrzcie na minę Gacka
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, że jest Pozostały jeszcze jakieś okruszki ale zaraz i to rozjedziecie ![]() Właśnie, że kończycie ciągnąć ten temat ![]() Nie możesz bo w Twoim wieku serce może nie wytrzymac takich atrakcji ![]() Wczoraj ustaliłyśmy, że tak jest zawsze więc w czym problem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.

Załapiesz się gdzieś, będziesz miała kasę a w międzyczasie będziesz szukać czegoś lepszego 

Arki co się z Tobą dzieje
Nie obejrzę 

.

I sie zmyją do 2 pokoju