|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
szukam : używek , odlewek , próbek
![]() Organzy , klasycznej Elle , edp , klasyk Samsary , edp i edt Edenu Chanele różne Prady Caron Mahory nisza też mnie interesuje ![]() Lutens Feminite du bois , i inne za , link w podpisie ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-04-30 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Rozeznanie
|
Pozbędę się flaszek z podpisu
oraz próbek: Black Tourmaline 2,5 ml w atomku 10 ml Patchouli Villoresi (firmowa) 2 ml minus 2 psiknięcia Patchouly ETRO (firmowa) 1,7 ml minus 2 testy Fendi EDT (wersja z podłużnego flakonu) 0,2 ml CdG Sweet: Wood Coffee 0,3 ml Lutens: Musc Kublai Khan 1,3 ml Yves Rocher: Nature Millenaire 0,4 ml Caron: Yatagan 1 ml Annick Goutal: Vanille Exquise 0,4 ml Mogę też zapróbkować: Le Feu d'Issey Kyoto CdG SMN Marescialla New Haarlem Cinema EDP Noa EDT Angel klasyczny i różany NR for Her EDP Cinema EDP Encre Noire EDT Nu YSL EDP Idole Lubin Black Cashmere (kamyk) Wenge Padparadscha Shalimar EDP Szukam próbek: Passange d'Enfer Fille en aiguilles Gaiac kolońskich Guerlainów (Eau de Guerlain, Eau du Coq itp.) Costes 10 Corso Como biehl parfumkunstwerke mb03 Like This Etat Libre Annick Goutal Eau du Fier CdG Wonderwood, Nomad Tea, Artek Standard, Jaisalmer, Series 1: Tea, Calamus, Palisander Il Profumo Patchouli Noir Joseph Statkus EDP Profumum Roma: Battito d'Ali, Arso, Thundra, Oxiana Le Labo Patchouli 24 Keiko Mecheri Oliban LesNez Let me play the Lion I hate perfume: Patchouli Empire, In the Library, Wild Hunt, Fire from Heaven, Russian Caravan Tea ETRO: Shaal Nur Armani: Emporio City Glam ...szukam też flaszek z podpisu ![]()
#4295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze Coco edt ok.10- 12 ml/100 za irysową Pradę? Edytowane przez Srebrna Lisica Czas edycji: 2011-04-30 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Bardzo szukam
![]() ![]() ![]() Będę wdzięczna za wiadomość (również) na PW, z racji mojej rzadszej bytności na forum ![]() A, równie mocno szukam używki DK Essence Wenge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znajdziesz może coś u mnie za tą odlewkę? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, a czego szukasz?
Bo mam mnóstwo rzeczy, których nie ma w wątku, ogólnie w zasadzie z prawie wszystkiego, czego robiłam rozbiórkę, mogę porobić odlewki i mam różne odlewki, samplerki ze wspólnych zakupów. ![]()
![]() |
#4301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Parisienne edp Love Chloe In White J.del Pozo Stella In Two Peony Pure Poison elixir MDCh edp (stare) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Szukam m.in. Aqua Allegoria Orange Magnifica, AA Lemon Fresca oraz Paris Pont des Amours
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Parisienne nie chcę się pozbyć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Wtajemniczenie
|
Poziomko,na pewno coś znajdę u Ciebie,tylko się rozejrzę i odpiszę na Twoim wymiankowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Wtajemniczenie
|
Miszono,miałam małą dokładkę odlewek,może znajdziesz coś u mnie za Pomidory z Demeter
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Szukam:
Flowerbomb edt Flowerbomb La Vie en Rose Flowerbomb Extreme i innych Flowerbombek Agent Provacateur Eau Emotionelle Agent Provocateur Strip Agent Provocateur Maitresse Tendre Poison W zamian czym chata bogata ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Raczkowanie
|
wymienię na cokolwiek:
Dior Dolce Vita Fragonard Fantasque Voluspa Opium EDP 3 ml Lancome Hypnose - 3 ml, Angel - 3,5 ml, Angel La Rose - 3 ml, Lanvin Eclat d'Arpege 0,5 ml, Les Notes Gourmandes DoRe - 4 ml, Versace Crystal Noir - 1,5 ml La Praire Life Threads Gold - 2 ml miniaturki: Sonia Rykiel Light Blue |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 |
Perfume Lover
|
Cos u mnie za:
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...40&postcount=2 A tu gotowe juz próbki: - Nomadic Her Oriflame - Today Avon - Messe de Minuit Etro - Habanita Molinard - Manifesto Isabella Rossellini - Ambre Gris Balmain - John Varvatos Femme
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2011-05-02 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Light Blue Sonia Rykiel Angel - 3,5 ml, Angel La Rose - 3 ml, La Praire Life Threads Gold - 2 ml może coś u mnie cię zainteresuje , link w podpisie ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-05-02 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
YSL Baby DOLL CK Eternity Moment Guerlain Insolence Jean Patou Joy na testy Dragona 1,1 ml I gdybyś mogła odlać choć po 1,5 ml AA Cherry Blossom, CKIN2U i Lalique Amethyst. Co ty na to? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Proszę podaj pojemność miniaturek , i która to Sonia jest ? Skoro nie znam jeszcze pojemności twoich odlewek , to proszę zarezerwuj mi jeszcze Dolce Vita . A pozostałe odlewki są w atomkach ? Mogłabyś zdjęcie wstawić ? Proponuje pisać u mnie w wątku , żeby tu już nie zaśmiecać , ok ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-05-03 o 03:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Szukam:
Parisienne edp Love Chloe Pure Poison elixir Cinema edp Encre Noire (męskie) - odlewki 5-10ml Cinema edp Oddam odlewki: Paris Pont des Amours 8ml Alkemi Laboratorio Olfattivo 4/10ml Belle de Minut 2/5ml Kelly Caleche edt 8/10ml Balenciaga Paris 7/10ml Mogę zrobić próbki/małe odlewki: Escale a Pondichery Ogródek Nilowy Bellissima Intense J'Ose edp Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-05-04 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
BAN stały
|
Szukam każdej ilości Kapsule Woody Lagerfelda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Wtajemniczenie
|
Miszono,chętnie wymienię się Balenciagą za Pomidory-zapraszam na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
Nadal mam na wymianę i chętnie oddam
![]() * Yardley FRUIT SENSATION , Raspberry & Vanilla , zostało ok. 50 - 55ml z 125ml klik ![]() *Bruno Banani , Not For Everybody - zostało ok. 10ml z 50ml odlewki w atomizerach szklanych : Guerlain , Aqua Allegoria , Cherry Blossom - 8ml Guerlain , Aqua Allegoria , Herba Fresca , 3ml DKNY , Be Delicious - 5ml Calvin Klein , IN2U - 10m Cacharel , Anais Anais - 20 ml i 7 ml lub mogę odlać wg życzenia Cacharel , Amor Amor - 10ml w ładnym atomku Van Cleef & Arpels , Les Saisons Autonome , Jesień - 5,5ml Parfums Gres , Cabochard - 5ml YSL , Opium - 10ml , lub odleje wg życzenia , sample mam Tommy Hilfinger , Tommy Girl - 3.5ml pen klik Odlewki , próbki : do większych próbek , mogę dodać sample z atomizerkiem ![]() Lalique , Amethyst - 3.5ml T. Muglar , Womanity - 3.6ml Cartier , Le Baiser du Dragon , Pocałunek Smoka edt - 2,8 ml ( dwie fiolki - 1.7 ml i 1.1ml ) Jean Patou , Joy - 2ml sampler Guerlain , Insolence , edp , 1.5ml Sisley, Eau du Soir - 1.3 m Esprit , Horizon , edt , ok. 1ml , fir. szklana , atomizer Coty Beckham , Intimately Night -0.6ml Escada , Ocean Lounge – 1.2 ml Oriflame , Divine Sensual – 0.8ml org. próbka Morgan , Morgan de Toi - 0.8 ml olejki eteryczne naturalne : pomarańczowy , cytrynowy - do kosmetyków , kąpieli i kominka Ylang Ylang - olejek zapachowy do "kominka" szukam : używek , odlewek , próbek Elle , edp , klasyk Samsary , edp i edt Edenu Chanele różne Prady Mahory Carona nisza też mnie interesuje ![]() Lutens Feminite du bois , i inne i wszystko co mi w oko w padnie zapachowego , proszę śmiało kusić ![]() Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-05-07 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
rozpaczliwie szukam każdej ilości Euphorii edp
![]() w zamian oferuje: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post26671858 |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zadomowienie
|
A ja szukam:
Baby Doll YSL Dune Midnight Poison ciut Tygrysa Kenzo, nawet 0,2 ml ![]() Pameli Anderson, Malibu Day/Night, a co! ![]() jakiejś Britnejki do wypróbowania, omijałam je jakoś do tej pory Jil Sander, Sun Delight, Style Jaguar Woman Lalique, Amethyst Mandarina Duck Femme de Montblanc dla przypomnienia Morganów, bo chcę się przekonać, czy to Morgan de Toi, czy Morgan de Toi Toi ![]() Sarah Jessica Parker - różne a odwdzięczę się tym, co w podpisie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.