Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-16, 12:39   #4291
kardashi
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19342012]wiem, że to marne pocieszenie, ale witaj w klubie, ja pewnie też przenoszę- znając moje szczęście przed 10 czerwca nie urodzę. [/QUOTE]

Noo to witaj..

Ja nie chce dopiero rodzić za 2 tyg.. A mam wrażenie że tak bedzie.. mimo że gin mi powiedział żebym szykowała sie na okolice 24 maja i że jak ja przenosze to bede jego pierwszym takim przypadkiem.. No alee.. Nawet te głupie 3 cm rozwarcia mnie nie pociesza..

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 12:49   #4292
ewciak123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Noo to witaj..

Ja nie chce dopiero rodzić za 2 tyg.. A mam wrażenie że tak bedzie.. mimo że gin mi powiedział żebym szykowała sie na okolice 24 maja i że jak ja przenosze to bede jego pierwszym takim przypadkiem.. No alee.. Nawet te głupie 3 cm rozwarcia mnie nie pociesza..
oj dziewczyny, no co ma byc to bedzie...ja tez czekam zniecierpliwiona...ale tak jak mi powiedziala moja ginekolog ze to ze moj maluszek juz duzy nie znaczy ze jest wystarczajaco rozwiniety. Jelsi siedzi w zaparte moze jeszcze potrzebuje troszke czasu
ewciak123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 13:09   #4293
bratkab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewciak123 Pokaż wiadomość
oj dziewczyny, no co ma byc to bedzie...ja tez czekam zniecierpliwiona...ale tak jak mi powiedziala moja ginekolog ze to ze moj maluszek juz duzy nie znaczy ze jest wystarczajaco rozwiniety. Jelsi siedzi w zaparte moze jeszcze potrzebuje troszke czasu
No właśnie. Pewnie tak jest, a lepiej żeby urodził się zdrowiuteńki.
Ewciak kiedy masz nastepną wizytę, czy już nie będziesz miała przed terminem porodu? Ja jakby co to idę w czwartek. Choć jak każda z nas wolałabym tej wizyty nie doczekać
Stary 2010-05-16, 13:26   #4294
kees26
Rozeznanie

Witajcie kochane!

Najpierw chciałam podziękować Wam wszystkim z całego serca za gratulacje.

Gratuluję też nowo rozpakowanym mamuśkom

Od czwartku jesteśmy z Lenką w domku. Nie miała żółtaczki, więc wyszłyśmy w 3 dobie. Ja dochodzę do siebie, z każdym dniem jest coraz lepiej. Krocze jeszcze boli, ale daję radę.
Później opiszę Wam szczegółowo poród - ku pokrzepieniu serc oczywiście

Lenka jest cudowna. Dziewczyny, ja nigdy nie miałam w sobie tyle wzruszenia, miłości co teraz w stosunku do tej małej istotki. Mój mąż płacze ze szczęścia, nie może się wprost opanować. Ja też ryczę po kątach, nie mogę udźwignąć tego szczęścia, radości, miłości....
Mała płacze tylko jak ma powód-jest głodna, ma kupkę itp.
Ciągle docieramy się w kwestii karmienia - początkowo bardzo mnie to stresowało, nie miałam w 2 dobach pokarmu, musiałam podać małej mleko modyfikowane, ulewało jej się, byłam tym zdenerwowana, nie wiedziałam co mam robić. Teraz w domku na spokojnie podaje jej cycusia i mała chętnie ssie. Nie przestrzegam reguł typu karmienie 8 - 10 razy na dobę, bo mała smacznie śpi i nie chcę jej budzić.

Wklejam kilka fotek
kees26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 13:33   #4295
araczki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basiak Pokaż wiadomość
Cześć kochane

Ponieważ jak pisałam ostatnio mój syn czuwa w nocy, więc ja czuwam razem z nim Mam nadzieję, że mu się odmieni, jak zacznie bardziej kumaty być, bo długo tak nie pociągnę
kurde kochana, mam nadzieje, ze mu sie dmieni ta pora czuwania....
moja ma poki co w dzien dluzsze momenty nie spania ale caly czas budzi sie co 2 h, mozna zegary nastawiac. Tez padam.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19336333]No i moje panie, zaczęło się - Agatka bardzo grzecznie do rana poczekała, o 7:30 wody poszły precz Loozik, śniadanie gotowe, na razie pod prysznic idę Nie wiem, co u Kropencji, pisałam jej smsa, ale może bidulka śpi Dam znać, co i jak. A po drodze jeszcze zahaczymy o teściów, w końcu chrześnica małżona ma komunię dzisiaj... [/QUOTE]

uuuu, dawaj mala dawaj i nie mecz mamy za bardzo. Pamietaj, ze chciala urodzic szybko i energicznie

GRATULACJE DLA KROPKI.
DANIELKU WITAJ NA SWIECIE.
To sie kobitka wymeczyla, ehhh ale juz po...

u nas 4 dzien upalow, az sie zastanawiam czy napewno mieszkam gdzie mieszkam..
mala spocona i marudna...

YOLA, KARDASHI mam nadzieje i sciskam kciuki, ze cos sie ruszy u Was juz teraz, zaraz

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 13:35   #4296
ewciak123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bratkab Pokaż wiadomość
No właśnie. Pewnie tak jest, a lepiej żeby urodził się zdrowiuteńki.
Ewciak kiedy masz nastepną wizytę, czy już nie będziesz miała przed terminem porodu? Ja jakby co to idę w czwartek. Choć jak każda z nas wolałabym tej wizyty nie doczekać
ja ostatnia wizyte mialam w srode i teraz nastepna wizyta w poniedzialek przyszly (24ty) juz w szpitalu, no chyba ze bedzie sie cos dzialo wczesniej

kees...kruszynka z tej Twojej Lenki. Noi pojawil sie pierwszy tatus na fotce, bidulek zmeczony

Edytowane przez ewciak123
Czas edycji: 2010-05-16 o 13:39
Stary 2010-05-16, 13:36   #4297
araczki
Zadomowienie

Kees, witaj z powrotem.
Mala cudo

körö körö kirkkoon

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 13:44   #4298
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość

Od czwartku jesteśmy z Lenką w domku. Nie miała żółtaczki, więc wyszłyśmy w 3 dobie. Ja dochodzę do siebie, z każdym dniem jest coraz lepiej. Krocze jeszcze boli, ale daję radę.

Wklejam kilka fotek
welcome home.
Lenka jest

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
to chyba nam naszą pogodę porwałaś, a swoją na nas przysłałaś- ku niezadowoleniu ogółu.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 13:52   #4299
araczki
Zadomowienie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19344043]
to chyba nam naszą pogodę porwałaś, a swoją na nas przysłałaś- ku niezadowoleniu ogółu. [/QUOTE]

hehe, za pare dni oddam na cale lato zapewne

körö körö kirkkoon
Stary 2010-05-16, 14:32   #4300
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie kochane!

Najpierw chciałam podziękować Wam wszystkim z całego serca za gratulacje.

Gratuluję też nowo rozpakowanym mamuśkom

Lenka jest cudowna. Dziewczyny, ja nigdy nie miałam w sobie tyle wzruszenia, miłości co teraz w stosunku do tej małej istotki. Mój mąż płacze ze szczęścia, nie może się wprost opanować. Ja też ryczę po kątach, nie mogę udźwignąć tego szczęścia, radości, miłości....
Mała płacze tylko jak ma powód-jest głodna, ma kupkę itp.
Ciągle docieramy się w kwestii karmienia - początkowo bardzo mnie to stresowało, nie miałam w 2 dobach pokarmu, musiałam podać małej mleko modyfikowane, ulewało jej się, byłam tym zdenerwowana, nie wiedziałam co mam robić. Teraz w domku na spokojnie podaje jej cycusia i mała chętnie ssie. Nie przestrzegam reguł typu karmienie 8 - 10 razy na dobę, bo mała smacznie śpi i nie chcę jej budzić.

Wklejam kilka fotek
Jaka piękna
Jaka kruszynka..

Cytat:
kurde kochana, mam nadzieje, ze mu sie dmieni ta pora czuwania....
moja ma poki co w dzien dluzsze momenty nie spania ale caly czas budzi sie co 2 h, mozna zegary nastawiac. Tez padam.

uuuu, dawaj mala dawaj i nie mecz mamy za bardzo. Pamietaj, ze chciala urodzic szybko i energicznie

GRATULACJE DLA KROPKI.
DANIELKU WITAJ NA SWIECIE.
To sie kobitka wymeczyla, ehhh ale juz po...

YOLA, KARDASHI mam nadzieje i sciskam kciuki, ze cos sie ruszy u Was juz teraz, zaraz
Trzymaj mocno, trzymaj

Wogóle mała od 3 dni jest tak mało ruchliwa..

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Powiedzcie ze taka zrzędliwość, upierdliwość i narzekactwo to objaw rychłego porodu
Noo taka się okropna zrobiłam że szok..

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2010-05-16 o 14:18
Stary 2010-05-16, 14:45   #4301
angkorcz
Raczkowanie

kardashi widze ze ja jednak niezwariowalam mam tak samo jak ty jestem zla niespokojna narzekam co chwila czuje sie jakbym ze 3 lata w ciazy chodzila juz mam jej poprostu dosyc ja chce mojego nikosia i juz jutro jak nic sie nie zacznie dziac jedziemy do szpitala a maly to naprawde mi zaraz pepkiem wyskoczy niewiem moze nie wie gdzie ma pchac trzeba mu GPS zainstalowac zeby wiedzial ktora dziura ma wyjsc
kess twoja lenka jest
ciekawe jak tam szaja i kropka bylo mowione ze razem pojda hehe ale chyba nie w tych samych szpitalach?:brz ydal:
dzisiaj caly dzien na pilce skacze zobacze czy cos wyskacze bo moje pachwiny strasznie bola

22maj na swiecie pojawil sie NIKODEM

angkorcz jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 14:45   #4302
Darianna25
Zakorzenienie

Witajcie.

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19336384]
sms od kropki:

O 4:30 16go maja, po 20 godz. porodu przyszedł na świat przez cc nasz synek.Daniel, 3200g, 51cm. Pozdrawiamy.

[/QUOTE]

GRATULUJE SERDECZNIE

Kees Lenka cudowna

Szaja czekamy na wiesci i trzymamy krzciuki.Oby wszystko poszło gładko.

Ja dziś po wycieczce na targ padam.Jeszcze chciałam doczytać wieści wizażowe i ide jakiś filmek obejżeć.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 14:54   #4303
basiak
Raczkowanie

Hej! Weszłam poczytać co u Kropki, a tu tyle się dzieje

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19336333]No i moje panie, zaczęło się - Agatka bardzo grzecznie do rana poczekała, o 7:30 wody poszły precz Loozik, śniadanie gotowe, na razie pod prysznic idę Nie wiem, co u Kropencji, pisałam jej smsa, ale może bidulka śpi Dam znać, co i jak. A po drodze jeszcze zahaczymy o teściów, w końcu chrześnica małżona ma komunię dzisiaj... [/QUOTE]

dawaj Szaja!!! Czekamy na Agatkę

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19336384]

[B][SIZE=4][COLOR=DarkGreen]O 4:30 16go maja, po 20 godz. porodu przyszedł na świat przez cc nasz synek.Daniel, 3200g, 51cm. Pozdrawiamy.[/QUOTE]
Wielkie gratulacje Kropencjo

Cytat:
Zaczyna mi być źle.. Mam wrażenie że ta ciążą nigdy się nie skończy.. Najchętniej poszłabym spać i obudzila sie dopiero jak się zacznie..

Cytat:

Lenka jest cudowna. Dziewczyny, ja nigdy nie miałam w sobie tyle wzruszenia, miłości co teraz w stosunku do tej małej istotki. Mój mąż płacze ze szczęścia, nie może się wprost opanować. Ja też ryczę po kątach, nie mogę udźwignąć tego szczęścia, radości, miłości....Mała płacze tylko jak ma powód-jest głodna, ma kupkę itp.

Wklejam kilka fotek
Kees witaj Niunia cudna jest Jeszcze raz gratuluję
Mną targały takie same uczucia Teraz, po miesiącu już się uspokoiłam trochę (ale tylko trochę)

Cytat:
kurde kochana, mam nadzieje, ze mu sie dmieni ta pora czuwania....moja ma poki co w dzien dluzsze momenty nie spania ale caly czas budzi sie co 2 h, mozna zegary nastawiac. Tez padam.
Kurde ja też mam taką nadzieję

Cytat:
Powiedzcie ze taka zrzędliwość, upierdliwość i narzekactwo to objaw rychłego porodu
Noo taka się okropna zrobiłam że szok..
Napewno

Szymek 16.04.2010
basiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 15:01   #4304
xxNiuniaxx
Raczkowanie

Kees... masz przepiękną córkę Gratuluję
Gratulacje również dla Ciebie Kropko- 20 godz... jesteś niesamowita, ucałuj Daniela
Kardashi... a ja czuję że u Ciebie zacznie się niebawem, nie wiem skąd taka pewność... mimo wszystko- trzymam mocno kciukasy: kciuki:
Stary 2010-05-16, 15:05   #4305
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angkorcz Pokaż wiadomość
kardashi widze ze ja jednak niezwariowalam mam tak samo jak ty jestem zla niespokojna narzekam co chwila czuje sie jakbym ze 3 lata w ciazy chodzila juz mam jej poprostu dosyc ja chce mojego nikosia i juz jutro jak nic sie nie zacznie dziac jedziemy do szpitala a maly to naprawde mi zaraz pepkiem wyskoczy niewiem moze nie wie gdzie ma pchac trzeba mu GPS zainstalowac zeby wiedzial ktora dziura ma wyjsc
kess twoja lenka jest
ciekawe jak tam szaja i kropka bylo mowione ze razem pojda hehe ale chyba nie w tych samych szpitalach?:brz ydal:
dzisiaj caly dzien na pilce skacze zobacze czy cos wyskacze bo moje pachwiny strasznie bola
A kiedy masz termin ?
Ja mam niby jutro.. i jakoś czułam że przed terminem sie nie rozpakuje mimo że musiałam leżeć i miałam zagrożenie przedwczesnym porodem. ale kuurddeee.. Mam naadzieje ze się rozpakuje do tego 25 maja..
Jakoś sobie ten 25 obrałam za ostatnią datę do rozpakowania, jak do tego czasu sie nie rozpakuje to zostaje 31 maj..

A narzekam na wszystko normalnie.. nawet na to że szynka jest za grubo pokrojona i ma kawałek folii..
Nawet przed okresem taka nie byłam I współczuje mojemu Tzowi..
A do tego byle czego płacze.. Nawet przez tą szynkę się popłakałam..

Jak bym zobaczyła czopka na majtasach to juz bym była spokojniejsza.. a taaak..

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2010-05-16 o 15:10
Stary 2010-05-16, 15:13   #4306
velluto
Zadomowienie

Witam
Widzę, że przez weekend duzo się działo A więc przede wszystkim:
Kropka - moje gratulacje mam nadzieję, że czujesz się dobrze i Danielek pomoże Ci szybko zapomnieć o długim porodzie
Szaja - trzymam kciuki, za szybkie i sprawne rozpakownie a może już jest po wszystkim
kees - mam nadzieje, ze mnie zalaje taka sama fala milosci jak Ciebie cudownie to opisałaś czekam na opis porodu. Fotki cudne, a mała przesliczna

Trzymam kciuki, za wszystkie "przeterminowane" mamusie

Ja w piątek byłam na ostatniej wizycie u gina. Mała waży już 2950g a miała być maluszkiem poza tym wszystko ok, szyjka zamknięta i nawet się jeszcze nie skróciła a więc są duże szanse, że dołączę do grona przeterminowanych i zamiast majową bede czerwcową mamusią od jutra śmigam co kilka dni do szpitala na kontrole, a więc konczy mi się lenistwo w domu

Ok, zmykam nadrobić i pooglądać fotki pozostałych maluszków
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 15:19   #4307
margo80
Zakorzenienie

ja już w domu, droga cała w deszczu i o mały włos mielibyśmy wypadek, bo koleś z lewego pasa zaczął jechać na nas i spychać na barierkę...

widzę, że o Szai na razie cicho. no to trzymam kciuki i czekam na info

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 15:28   #4308
Konto usunięte

oby Agatka szajajaby nie była tak uparta jak Danielek kropki.
Może już jest po... tylko jeszcze smsk-a nie skrobnęła...
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 15:30   #4309
kardashi
Zakorzenienie

A juuż myślałam że masz wieści

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 15:52   #4310
sloneczkoo1
Przyczajenie

Witam Mamuśki!

A ja dopiero wczoraj odkryłam ten wątek A tu tyle ciekawych rzeczy i same fajne dziołchy można sie pożalić trochę bo Małż to juz chyba ani patrzeć ani słuchac mnie nie może.. co tam On.. sama ze soba nie moge wytrzymać.. zrzędliwa się zrobiłam jakoś ostatnio
Ja dziewczynka (teoretycznie) majowa. Mała Gosia terminowo powinna wyjść 23 maja ale zobaczy się Jeszcze 4 tygodnie temu zaczęłam mieć mocniejsze skurcze - raczej przepowiadające ale bolesne bardzo. Wystraszyłam sie porzadnie, więc moja gin poleciła zapodac Magne B6 3x2 dziennie, skończyłam opakowanie i ucichly. Glupia jakas jestem bo teraz sie martwie ze mam ale duzo slabsze. Bez sensu wogole..

A przyjmiecie mnie do siebie? Proszę dopiszcie mnie/nas do listy
sloneczkoo1 (15.10.80) -t.p. 23maja Gosia
sloneczkoo1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 16:01   #4311
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sloneczkoo1 Pokaż wiadomość
przyjmiemy. zaraz Was do listy dodam.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

sms od szaji:

Na razie cisza, lekkie skurcze tylko, właśnie mam ktg. Jak w ciągu godziny nic, to mi córkę kroplówka zaczną wyganiać.

Uparta Agatka....
Stary 2010-05-16, 16:08   #4312
ewciak123
Raczkowanie

Cytat:
Witam Mamuśki!

A ja dopiero wczoraj odkryłam ten wątek A tu tyle ciekawych rzeczy i same fajne dziołchy można sie pożalić trochę bo Małż to juz chyba ani patrzeć ani słuchac mnie nie może.. co tam On.. sama ze soba nie moge wytrzymać.. zrzędliwa się zrobiłam jakoś ostatnio
Ja dziewczynka (teoretycznie) majowa. Mała Gosia terminowo powinna wyjść 23 maja ale zobaczy się Jeszcze 4 tygodnie temu zaczęłam mieć mocniejsze skurcze - raczej przepowiadające ale bolesne bardzo. Wystraszyłam sie porzadnie, więc moja gin poleciła zapodac Magne B6 3x2 dziennie, skończyłam opakowanie i ucichly. Glupia jakas jestem bo teraz sie martwie ze mam ale duzo slabsze. Bez sensu wogole..

witaj, nastepna z terminem jak moj, 23maj ja juz odstawilam magznez, maly jak do tej pory biegal w brzuchu jak opetany a teraz od jakis 2 dni cisza...takze jak widac roznie to bywa

kurcze ja myslalam ze szaja juz po...

oraz haaalo dziewczyny...czy tylko moj niedzwiadek wazy 3,5kg??? bo z rtego co tu widze reszta dopiero dobija do 3kg ....ale teraz to juz wogole sie boje

Edytowane przez ewciak123
Czas edycji: 2010-05-16 o 16:23
Stary 2010-05-16, 16:20   #4313
Dilayla
Zadomowienie

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ROZPAKOWANYCH
a ja schodze z fenoterolu i juz czuję się nie fajnie...cały brzuch robi się twardy jak kamień ...ledwo chodzic mogę no i czuc że chyba się ta macica poprostu nadal stawia...jeszcze tylko jedna połoweczka a już jutro zero...ale będę w szpitalu jutro, oddac krew to w razie co pojdę na ktg...lepiej mieć pewność ze nic się nie dzieje...a jutro zaczynamy 37 tydz...
trzymam kciuki za wszystkie z nas...a szaja to da sobie radę,kuta jest na 4 kopytka to nie da sobie w szpitalu w kaszę dmuchaćani w nic innego
Dilayla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 16:22   #4314
basiak
Raczkowanie

Cytat:
Witam Mamuśki!

Witaj! ja też z 15.10. jestem

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19347349]przyjmiemy. zaraz Was do listy dodam.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

sms od szaji:

Na razie cisza, lekkie skurcze tylko, właśnie mam ktg. Jak w ciągu godziny nic, to mi córkę kroplówka zaczną wyganiać.
Uparta Agatka....
[/QUOTE]

uuuu...a ja też myślałam, że Szaja już po...

Szymek 16.04.2010
basiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 16:40   #4315
Dilayla
Zadomowienie

A to my z wczorajszej sesji...
Dilayla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 16:58   #4316
ewciak123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
Adrianek ma duzy domek
Stary 2010-05-16, 17:19   #4317
angkorcz
Raczkowanie

kardashi termin mialam na 14 05
ewciakmoj nikos w 35 tygodniu wazyl 3300 a teraz jestem przeterminowana i on caly czas rosnie matko mam nadzieje ze duzo ponada 4kilo to onnie bedzie mial
dilayasynus duzy domek ma
sloneczko witaj
szaja trzymamy kciuki
i wiecie co ja tez juzzzzzzzzzzzzzz chceeeeeeeeeeeee
wiem ze pisze to za kazdym razem ale tak wlasnie sie czuje i gadam biedny ten moj maz

22maj na swiecie pojawil sie NIKODEM

angkorcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 17:28   #4318
kasiaaX
Rozeznanie

Witajcie mamusie po przerwie
Troszku problemów osobistych było więc nie miałam czasu odpisywac ale czytałam na bieżąco...
Gratulacje dla rozpakowanych klask i:
Kropka -po 20 godzinach meki no no, wytrzyamała kobieta
Szaja- trzymaj się oby Agatka szybko wyszła
Kees - twoja mała przesłodka ja tez już chceeeee moją.....

Kardashi - nie martw się, już niedługo, trzymaj się dzielnie

słoneczko - witamy nową mamusię

My jutro zaczynamy 36 tydzień, jak wynika z poniedziałkowego usg, mała wazy 2500, więc sporo mam nadziej ze max kilo urośnie jeszcze pozdrawiam was wszystkie
Stary 2010-05-16, 17:59   #4319
sloneczkoo1
Przyczajenie

dziękuję za bardzo ciepłe przywitanie!

Moja Gosia na pierwszy dzień 37tc miała 2460.. to po tatusiu, który sie urodził 2760 - ja miałam 3700 a co
trochę mi ulżyło bo swego czasu gin straszyła że będzie powyżej 4000 ale na szczęście nad mamusią się zlitowała i wolała urosnąć
najblizsza wizyta 19 maja o ile się Mała nie pośpieszy wtedy szczegóły ma też mi powiedzieć po jakim czasie mam się zgłosić do szpitala bo twierdzi, że nie ma opcji czekania 2 tygodni - góra 5 dni
sloneczkoo1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-16, 18:55   #4320
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
fajna z Ciebie babeczka.

Cytat:
Napisane przez angkorcz Pokaż wiadomość
i wiecie co ja tez juzzzzzzzzzzzzzz chceeeeeeeeeeeee
wiem ze pisze to za kazdym razem ale tak wlasnie sie czuje i gadam biedny ten moj maz
a powtarzaj nam to do znudzenia... może Twoje dziecię się wreszcie zorientuje jaka dzisiaj data...

Cytat:
Napisane przez kasiaaX Pokaż wiadomość
My jutro zaczynamy 36 tydzień, jak wynika z poniedziałkowego usg, mała wazy 2500, więc sporo mam nadziej ze max kilo urośnie jeszcze pozdrawiam was wszystkie
sporo?...raczej nie... mój maluszek w 36tc miał według usg 3100g.

Cytat:
Moja Gosia na pierwszy dzień 37tc miała 2460.. to po tatusiu, który sie urodził 2760 - ja miałam 3700 a co
to kruszynka.
My z TŻ obaj byliśmy giganci przy rodzeniu, ja-3850g, a TŻ 3700g.

szaja się nie odzywa....

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Kobiety, nie potrafię już edytować posta na pierwszej stronie... tzn. już jest ten post przeładowany znakami- jest wykorzystane maksymalnie dopuszczona liczba znaków 1500.

Już i tak skróciłam maksymalnie nagłówki, itd... ale jak kolejna z nas się rozsypie, to nie będę umiała dodać jej do listy mamuś...

Dlatego przeprowadziłam mini- śledztwo i postanowiłam wyczyścić listę z osób, które kiedyś tam (dawno temu i nie prawda) zameldowały się na wątku, zostały dodane do listy, potem napisały dwa posty i zakończyły swoja przygodę nie tylko z naszym wątkiem, ale z wizażem w ogóle, np. Zuzolcia- http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=605842 napisała 2 posty, ostatnia aktywność 7 stycznia...

Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko takiemu porządkowi, ale to po prostu konieczność...

zabieram się do pracy.

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

ellai pewnie się już rozsypała, jak myślicie? Ostatnio sporo pisała 11 maja, - wtedy na liczniku miała 40tc + 5 dni, ostatnia jej aktywność była dzień później rano.... Muszę jej sms-ka skrobnąć z zapytaniem o jej stan.

co by było po "bożemu" to Wam napiszę, kogo z listy wycięłam, więc:
Zuzolcia
Zielonooka (ostatnio na wątku 15 listopada),
atinas- nie wiem, kiedy ostatnio była na wątku, ale od lutego na pewno nie zajrzała....
kociakowa- ostatnio zawitała do nas pod koniec stycznia.
Maliczka- ostatnio 17 listopada
thebestme82- ostatnio 2 lutego
danix- 21 luty
abc_81 - była tylko raz
luthien79- 14 październik
aniolek423 - 14 grudnia
yustyna777 -15 luty
sweet cherry- 3 marca
mysia0909- tylko raz była
Aneczka_K- 19 listopada
weronisiek88- 10 marzec
Madeleinei 29- była tylko raz
malou2008- 20 stycznia

Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Czas edycji: 2010-05-16 o 20:22
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości