|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4292 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Raczkowanie
|
Na początku dzwonił paczkowy i informował że ma paczuchę, teraz jest różnie. Zazwyczaj nie ma mnie w domu jak on jest (ok.11.00) i dlatego zdzwaniamy się i umawiamy na odbiór. Albo on jest blisko mojej firmy, albo ja jestem w mieście...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Rozeznanie
|
Czy mogłybyście wrzucić skan oferty po szkoleniu Kosmetycznym I i II stopnia ? Bardzo proszę!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Wtajemniczenie
|
Ktoś kiedyś pisał,że reklamacje można składać do kierownika Działu Obsługi Klienta, jeśli pisanie z pracownikami nie przynosi rezultatu. Proszę o podanie adresu mailowego , bo ten co mam zanotowany nie wchodzi mi. (obsługakorespondencji@av on.com). Nie wiecie gdzie jest błąd?
#4297 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny ;* i chyba właśnie poczekam na ten olejek do opalania bo i tak słoneczka narazie nie ma więc nie mam co sie śpieszyć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Czy ten katalog http://www.pl.avon.com/PRSuite/stati...-brochure.html
jest aktualny? Można z niego zamawiać? czy moze w obiegu jest juz nowy?
#4300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To zależy, u mnie (B) już jest nieaktualny, ale dzień od C jeszcze chyba może z niego zamawiać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Raczkowanie
|
ten katalog jest jeszcze ważny do 26
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
BAN stały
|
W niektórych okręgach jeszcze aktualny.
Jesteś konsultantką czy klientką? edit: dziewczyny były pierwsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłam promocję, która mnie interesuje, ale nie mam w kręgu znajomych żadnych konsultantek, więc poprosiłam mamę, żeby zamówiła. Jej znajoma dostanie dopiero jutro moje zamówienie i nie wiem czy czasem nie zamówi czegoś całkiem innego, bo podyktowałam mamie tylko stronę i numery produktów..
![]() |
#4305 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to zależy u kogo będziesz zamawiać i czy zamawia ta osoba na kilka tereminów, ale tak, jest aktualny do przyszłej środy bodajże.
![]() |
#4306 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panie
![]() Jestem nowa na tym forum, ale konsultantką jestem od jakiś hmm 4 lat ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Może nie jest taka tempa i zamówiła dobrze ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Witamy i też mamy taką nadzieje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem? niby powiedziałam mamie: "strona xx, numer xx. Żele pod prysznic i z ostaniej strony krem do rąk". I nie wiem czy sobie to zapisała, co to za produkty.. Bo jak mi przyjdzie rachunek za cos, czego nie zamawiałam to sie chyba zastrzele..
![]() |
#4309 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
w środę wysłałam do zwrotu portfel i pierścionek na wymianę na mniejszy rozmiar- a dopiero dziś przypomniałam sobie, że na kopercie nie napisałam "Dział zwrotów" -teraz martwię się czy przesyłka dotrze we właściwe miejsce???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie nowego Jedwabistych Cieni Do Powiek czy ktoś widział już je na żywo? jak prezentują się kolorki? i czy kolor Jedwabistej Kredki Do Powiek - Turquoise Hues jest podobny jak w katalogu czy dużo się różni ? i jeszcze jedno pytanko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zadomowienie
|
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Raczkowanie
|
poszukaj w katalogowym avonowskim watku tam sa te katalogi....rozbierznosc srednio 2 stron i jest skan katalogu... a jesli chodzi ci o ten olejek to w 10 bedzie mega promocja...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Raczkowanie
|
czy wiadomo jaki prezent można zamówić w katalogu 9 jeśli w 8 wartość zamówienia wyniesie 1000zł?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy to prawda że na odbiór zamówienia w Coku mam 2 tygodnie?
juz wiem że czeka 3 tygodnie, Pani w Coku powiedziała ![]() właśnie zamówiłam z katalogu 8, ale tego zamówienia nigdzie nie widać. To dlatego że jeszcze nie obowiązuje? Nie ma śladu. Edytowane przez malutka84 Czas edycji: 2010-05-24 o 15:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
link do skanow kat. 10/2010- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409&page=38 link do skanow kat 09/2010- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409&page=36 link do skanow kat.08/2010- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207409&page=34 Prosze.... i zycze milego ogladania.... ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- dziewczynki a wiecie czemu od dluzszego czasu w katalogach niema mini blyszczykow do ust z color trend???? bo one byly boskie...te kolory i zapach...mmm stesknilam sie za nimi a potrzebowalabuym bo mi sie jusz skonczyly ...co prawda mam wiele innych ale ten jest wspanialy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze do niedawna można było odbierać po 4 tygodniach, ale ostatnio miało się zmienić, tylko nie jestem pewna, czy to właśnie te 2 tygdnie przetrzymują, a potem zwracają do Garwolina. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Raczkowanie
|
Mam kłopot z dobraniem kolorku szminki z Avonu. Chodzi mi o złotą szminkę 24k ultra colour rich.
![]() Otóż chcę zakupić ww. szminkę, ale nie chcę powtórzyć znów nietrafionego zakupu, bo mam w domu już jedną z tej serii ale... za ciemna jest dla mnie! (no może nadaje się na gothic party dla kogoś ![]() ![]() ![]() Jeśli macie dziewczyny któryś z tych dwóch kolorków to proszę napiszcie jak wygląda ich kolor na ustach, lub wklejcie zdjątka z tym jak się prezentują na ustach i dłoni, bo na zdjęciach w katalogu już się przejechałam. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.