![]() |
#4291 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
coś o Drugiej Rocznicy Związku
z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4292 |
Przyczajenie
|
Prosiłabym opisy o tym, że chłopak, z którym miałam świetny kontakt zaproponował mi "chodzenie", oczywiście nie zgodziłam się, bo traktowałam go jak dobrego kumpla. Aktualnie się do mnie nie odzywa, powie głupie "cześć" i dziękuje. Nie chce żeby tak było. Może być, że jest niedojrzały i żałosny, ale niedosłowne
![]()
![]() |
#4293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przywołać kilka zdarzeń Wiele marzeń Nadzieja przyszła Wszystko wywróciła, wyszła Nie chcę Cie ranić lepiej będzie jak zostaniemy przyjaciółmi` nie wiedziała, że tymi słowami zraniła go tysiąc razy mocniej niż wtedy gdyby się rozstali Prawda jest ciężka. Prawda jest niewygodna. I bardzo często prawda boli. Mam na myśli to, że ludzie mówią, że chcą znać prawdę. Czyżby? Wzięła głęboki oddech, jakby chciała Go ponownie do siebie przyciągnąć. stoję tu, księżyc oświetla mi drogę, uciekam. człowiek popełnia wiele błędów nawet taki, że zakochuje się w nieodpowiedniej osobie. czy wiesz jak to jest nie rozumieć własnych pragnień? jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy Jeśli kochasz, udowodnij. Jeśli nie wiesz, jak udowodnić, nie kochasz." wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4294 |
Przyczajenie
|
Witam was nie byłam tutaj prawie rok ale wszystko nadrobilam wszystkie wąntki przeczytałam niestety nie znalazłam nic dla siebie .
Chciała bym prosić jakis opisy zwjązany z moją sytuacja :,, Prawie rok temu wyjechałam za granicę do Francji , wszyscy , żegnali mnie z płaczem , ale teraz mało kto do mnie pisze a ja tak bardzo za nimi tesknie' Ze jednak ta przyjaźn zanika I cos jeszcze o tym , że kolega ma dziewczyne i że mnie nie kocha , tylko chce zebym została jego przyjaciolką .Coś o tym ze zrozumiałam ale pomimo to mi smutno
![]() |
#4295 |
Raczkowanie
|
coś o tym że On cały czas mnie do siebie zraża , na początku nie zwracałam na to uwagi ale dziś napisał mi że sie wgl nie widujemy , rzadko piszemy bo On nie zawsze ma czas .. i że sie nie nadaje dla mnie , że przeprasza ..
On chciałby sie zmienić ale sam powiedział : dalej nic sie nie zmieniło .. doskonale wie że mi na Nim zależy i że bd czekać na Niego tak długo jak bd trzeba .. ![]() ale ciągle gada swoje .. oo coś al'a : Jest irytujący, jest największym dupkiem świata, rujnuje mój świat, a potem jako superbohater ocala go w ostatniej chwili. Jest wszystkim, czego chcę. ; *
właśnie wstał nowy dzień. jeszcze raz do zdobycia cały świat ! Edytowane przez NieidealnaJax3 Czas edycji: 2011-04-23 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4296 |
Wtajemniczenie
|
hejcia
![]() Zawsze byłeś i będziesz najpiękniejszym scenariuszem mojego życia. ![]() ![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do pierwszej sytuacji: Do widzenia, dziękuje za to, że tu byłaś. Mogę teraz iść drogą do przyszłości Wierzę w to, że moje marzenia się spełnią. Nikt nie słyszy, kiedy płaczę, nikogo przy mnie nie ma kiedy umieram Bez Ciebie, Teraz bez Ciebie, Będę szła, bez względu na wszystko. Bez ciebie, teraz bez ciebie, Za długo czekałam. Przyjaźń odeszła na tak długo, dłużej niż jestem w stanie znieść Znów jestem sama bez ciebie Wiedziałam, że muszę kogoś stracić Siedzę tu samotnie i oglądam spodki na niebie Gdzie odeszła przyjaźń? do drugiej sytuacji: Rozpacz i nadzieja mają taką samą twarz oboje żyjemy już dla kogoś innego A wszystko to co dla mnie znaczyłeś Jest wypisane na kartach mojej historii Ale to koniec,od dawna to wiem Wiem, że ty wiesz co się dzieje - To jestem ja bez ciebie I myślę o tobie ilekroć życie mnie przygnębia Myślę o tobie, ilekroć nie ma cię wokół Jestem tylko kobietą, Tą za którą powinno być ci przykro. Jak zrobić z ulubionego słowa "kocham" najbardziej znienawidzone? Wystarczy dodać "inną"..
![]() |
![]() |
#4298 |
Raczkowanie
|
Kilka moich...
Gdy się rodziłam nie mówili mi jakie życie potrafi być podłe... Zdecydowanie w łonie matki powinna być tabliczka "UWAGA! Wychodzisz tylko i wyłącznie na swoją odpowiedzialność!".
Gdybyś tylko obok był wszystko wyglądałoby inaczej... prawdziwe życie wita serdecznym kopem w dupę! Z nadzieją, że te chwile to tylko zalążek tego, co może się jeszcze wydarzyć. It's time for a change, my chance... I'll never be perfect. I don't want. Pozdrawiam! ;*
![]() |
#4299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
prosi ! ![]()
![]() |
![]() |
#4300 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, a coś w stylu podpisu _mandarynki:
'Pieprz ich. Kompletnie. Nie potrzebujesz ich. Jesteś najfajniejszą laską na tej półkuli. Pieprz ich. Pieprz ich. Pieprz ich. Poważnie. Nie możesz pozwolić, żeby takie dupki rządziły twoim życiem.' ?
![]() |
![]() |
#4301 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przyjdziesz do mnie, a ja przywołując najlepszy uśmiech powiem: ‘nie, dzięki, pieprz się.’ 'dwa słowa, dziewięć liter: kocham Cię i pieprz się. wybór dowolny.' na pewno kiedyś znajdę w sobie taką siłę, taką moc, że pójdę do Ciebie i powiem prosto w twarz: "jesteś nic nie wartym frajerem, pieprz się" I,m the best. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4302 |
Raczkowanie
|
_mandarynka - oj, dzięki, dzięki
![]() a pewno się przydadzą. a może któraś coś jeszcze?
Edytowane przez Agusieek Czas edycji: 2011-04-26 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4303 |
Rozeznanie
|
Coś o fałszywych przyjaciołach. Dokladnie o takich, którzy przychodzą, gdy mają jakiś problem, interes, wtedy przypominają sobie o nas. Coś w tym stylu, bardzo mi zalezy na tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oo , podbijam ; * i w ciągu dalszym prosze o coś al'a : Jest irytujący, jest największym dupkiem świata, rujnuje mój świat, a potem jako superbohater ocala go w ostatniej chwili. Jest wszystkim, czego chcę. ; * i prosze coś z słowem ' miś ' ![]() bo On mówi do mnie miś ; * ' miś i tyle ; * ' ♥. bo my jesteśmy 2 misie ♥.
![]() |
![]() |
#4305 |
Przyczajenie
|
A coś o zakończeniu szkoły?
I niedługo matury? pliiiiis ![]()
![]() |
![]() |
#4306 |
Rozeznanie
|
cześć ( : a coś o miłości ?
tylko żeby nie było tam słowa kocham . mogą być niedosłowne : ) wiem że dużo takich próśb było bo czytałam w poszukiwaniu jakiegoś jednak nic mi nie wpadło w oko ( : z góry dziękuje : *
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
ale z was talenciary dziewczyny
![]()
![]() |
#4308 |
Rozeznanie
Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥
|
hmm.. a może coś o tym, że pewien chłopak wpadł mi w oko, ale okazał sie być kimś, kogo znienawidziłam? takie niedosłowne, teksty z piosenek mile widziane..
![]() z góry dziękuje ;*
I don't wanna close my eyes I don't wanna fall asleep 'Cause I'd miss you, baby And I don't wanna miss a thing ![]() Edytowane przez niegrzecznaaa Czas edycji: 2011-04-30 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Cos o tym , że jestem naiwna i ciągle wierze temu samemu chłopakowi i nie potrafie się mu nienarzucać , nie moge przestac myslec o nim i zalezy mi a on sie sam nie odezwie , tylko ja ciągle pisze do niego jak idiotka
![]()
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
choćby zamknęli mnie w czterech ścianach, bez okien i klamek,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4311 |
Przyczajenie
|
Witam. A znajdą się jakieś opisy o maturze? Przeszukałam wszystkie wątki i nic właściwego nie znalazłam...
![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Matura jest jak mediamarkt - powinni tego zabronić'
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry, to ja, czekam tu na Ciebie. Twój pociąg spóźnia się o dwa miesiące. Bo nie ma sposobu bym mogła cię zapomnieć. małe przypomnienie, mój drogi wciąż żyję I myślę o tobie ilekroć życie mnie przygnębia Myślę o tobie, ilekroć nie ma cię wokół Jestem tylko kobietą, Tą za którą powinno być ci przykro. Nigdy nie dałeś mi szansy odkryć tajemnicy, którą byłeś. Chciałbym, żeby kiedyś ktoś tak na mnie czekał, że z tej wielkiej tęsknoty nie mógłby zasnąć Zawsze Cię nie było. Ludziom wmawia się, że kiedy się kocha to się czeka. I ludzie czekają na coś co nigdy - spójrzmy prawdzie w oczy - nie nadejdzie. Nigdy nie umiałam szybko biegać, ale żeby nie potrafić nawet myślami odejść na krok... Będę o Ciebie walczyła dopóki mnie nie pokochasz..' Chciałabym przestać biec za tym, co coraz bardziej się oddala.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje bardzo talenciary
![]()
![]() |
#4315 |
Raczkowanie
|
kobietki może coś al'a :
a jeśli dla Ciebie coś znacze, okaż to chodź najmniejszym gestem . ; ) ; * ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4316 |
Raczkowanie
|
A macie może coś podobne do tego: -czego Ty wogóle chcesz? - chcę by pewnego dnia się obudził i stwierdził: 'nie, nie dam rady bez już bez niej normalnie żyć'
i tego : i mam nadzieje,że pewnego dnia obudzisz się z myślą : tak cholernie za Nią tesknię. ?
![]() |
![]() |
#4317 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki macie coś może typu:
" - dlaczego za mną idziesz ? - chciałem powiedzieć Ci, że Cię kocham. - widocznie nie poznałeś jeszcze mojej przyjaciółki. -jakiej przyjaciółki ? - jest ode mnie ładniejsza i mądrzejsza, stoi za Tobą. - ale tu nikogo nie ma. - widzisz, gdybyś mnie naprawdę kochał, nigdy byś się nie odwrócił .." Byłabym megaa wdzięczna.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś takiego (nie jest mój, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy podobnego do powyższego.) : Czuję się jak pies, który kochał bezgranicznie, a którego przywiązano do drzewa, bo przeszkadzał w planach wakacyjnych. A wiesz, co jest najgorsze? Że on wcale nie próbuje się z tego drzewa uwolnić. Nie ciągnie za sznur i nie próbuje go przegryźć. Bo on ciągle czeka i ma nadzieję, że ludzie, których tak kochał, nadal kochają jego.. Mam prośbę ![]() bierzesz, ale co dajesz ?
wierzysz, ale co widzisz ? mówisz, ale co słyszysz ? kochasz, ale co czujesz ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4319 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny proszę o pomoc. Mój były ustawił sobie opis "Kiedy się całujesz i zamykasz oczy trafiasz do raju..." Może się mylę ale mam wrażenie że pisze to specjalnie żebym była zazdrosna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to bym chyba olała - nie lubię się bawić w opisowe gierki niech wie, że Cię to nie rusza. Możesz sobie ustawić opis typu : Czy istniejesz również w wersji inteligentniejszej? Chyba, że nie zrozumiałam i chcesz dać mu do zrozumienia, ze jesteś zazdrosna i chciałabyś aby wrócił?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.