|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Kaś przepisz się do innej grupy,skoro nie chcesz robić certyfikatu lub nie czujesz się na siłach być na tym poziomie to po co się męczyć? zresztą wiesz jak wyglądaja lektoraty na studiach nie??
![]() heh może rzeczywiście za ciepło ![]() ![]() ![]()
#4292 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Kaś, ale jednocześnie można zbudować coś jeszcze lepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Heh no wiem bo juz maialm semestr i po prostu on byl parodią zajęć. A druga grupa ejst na takim poziomie ze az tak to chyba się cofac nie chce. A po srodku nic nie ma. No coz, pogadam z rodzicami co sądzą.
UMCS nie robi pod katem lektoratu tylko egz wewnetrznego ale ze nasza kobieta jest z tego czegoś od jezykow obcych co jest na miasteczku i ona przeprowadza takie egz z ich ramienia to nam reklamowala. ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- I stracic to,co się ma? |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
nasza babka od ang nam TELCa rekamowała
![]() ![]()
#4295 |
Zakorzenienie
|
Czemu stracić?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
ops chyba się muszę cofnąć bo już nie wiem o co chodzi
![]() czasem warto zaryzykować, ale porażka może być okrutna ![]() ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-04 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Romea
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahhh zazdroszczę Ci tego tańca, co prawda ja mam słuch i lekkość słonia ![]() ![]() ad. prawa handlowego to słyszaaałam, oj słyszaaałam,...ale może lepiej jeszcze i ja nie będę Cię straszyć Cytat:
![]() ![]() tak tęskniłysmy i to nawet bardzo! czemu wpadałaś jak kot z pęcherzem? ![]() Cytat:
![]() ![]() rzut kamieniem od orkana. ad. certyfikatu to kto Cię uczy tego niemieckiego? powiem Ci ze swojego doświadczenia- ja zdawałam certyfikat na 2roku ![]() Warto jest to zrobić, poniewaz nie trafi Ci się druga możliwość zrobienia tego tak tanio, a certyfikat zawsze się może przydac. Jeżeli natomiast nie chcesz to go nie rób. Babka zmucić Cię nie może, a czy ona będzie prowadzić zajęcia pod kontem zdawania egz. czy normalnie to jest to jedno i to samo więc nie widze problemu w tym względzie. Cytat:
![]() Magda a do czego tak bardzo chcesz się motywować? jakie masz plany?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Jakoś czasu Goś nie było
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Jest któraś z Was dobra z fizy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
PANI na paźdz widziałam i nie ma z nim nic
![]() ![]() no nie laski, miałam wpaść wieczorem a siedzę z Wami kolejna godzinę zamiast się uczyć:/ ![]() ![]() Goś a Ty jakie studia skończyłas że tak spytam?? ![]() Ja byłam w mat-fizie w LO ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-04 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
wiem, ale nikt nie powiedział, że zostanie odrobiona na wizażu:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Lalus to piekna przyjaźń. I na tym poprzestańmy
![]() Goś a kojarzysz nauczycieli z UMCSu? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zadomowienie
|
teraz przede wszystkim do nauki
![]() nie lubię fizyki ![]() ![]()
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
o ty spryciulo:P a co konkretnie z fizyki? ja z optyki byłam niezła
![]()
#4305 |
Zakorzenienie
|
coś o gazach
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
gazach? ja nie miałam nic o gazach
![]()
#4307 |
Zakorzenienie
|
coś tam o sprężeniu, przemianach gazowych itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
Agat o ciśnieniu konkretniej:P Ja wymiekłam, chyba nie było mnie wtedy na fizyce tylko byłam na spotkaniu kółka filmowego..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zadomowienie
|
to Tobie w LO się fizyka nie kończy w 3 kl
![]() ![]()
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
Mam liceum profilowane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
LO trwa 3 lata
![]() ![]() ![]() a to jakies zadanie do obliczania czy jakieś opisowe?
#4312 |
Zakorzenienie
|
Coś do obliczenia chyba, ale może się okazać, że dała zadanie na myślenie i wcale nie trzeba liczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
jak do obliczania to popodstawiaj dane pod wszystkie wzory jakie masz i coś tam zawsze wyjdzie
![]() ![]()
#4314 |
Zadomowienie
|
to tak jak ja
![]() zabieram się za książki bo się nie wyrobię wiem, że jest 3letnie, chodziło mi o to, że w niektórych kończą się niektóre przedmioty w 2 kl, źle ujełam ![]()
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) Edytowane przez riave Czas edycji: 2010-10-04 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Wtajemniczenie
|
Agata, fajnie z tym regg, można chyba troszkę tyłkiem pokręcić, co nie?
![]() ![]() Gosia, ja sama siebie zaskoczyłam, ale uznałam, że całe życie marzyłam, by być tłumaczem, więc muszę to marzenie zrealizować. A co po pracy socjalnej bym robiła? Fakt, zawód manicurzystki można powiedzieć, że mam w rękach, ale wolę mieć coś pewniejszego i bardziej opłacalnego, niż bycie pracownikiem socjalnym. A z kursu się nie odezwali, a kumpela zapewniała, że oddzwonią bo nikogo nie mają. ![]() A do wielu firm wysłałaś CV? Na pewno coś się znajdzie. ![]() Laluńka, jak to 6 z matmy? 6 z matmy?! Z jakiej planety jesteś? ![]() Ja dziś, słuchajcie, przez całą noc nie zmrużyłam oka, a jak się robiłam senna, to o 3.22 nad ranem zadzwonił do mnie mój facet poinformować, że wraca z pracy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
właśnie nawet nie wiem pod jaki to wzór
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak chcesz w kwatki i duperelki to może sama wyczaruj ![]() taaaa ja skończyłam już studia...dlatego mówiłam, że najstarsza to Ty nie jesteś. W sumie jedne skończyłam ,a drugie jeszcze robie więc na szczęście nadal czuje się studencko ![]() Cytat:
![]() a to ja z nią nie miałam. ja na zajęciach prerabiałam materiał z grupą, który nijak się nie miał do certyfikatu,bo grupa była na niższym poziomie, a wyższego już nie było:/ a po zajęciach chodziłam na dodatkowe kółko chyba 2x w tygodniu. Przełaziłam tak cały rok i chyba w czerwcu/lipcu był egzamin składający się z kilku części- gramatyka, śłownictwo, rozumienie ze słuchu, konwersacja itd. pewnie wiesz. Też nam babka mówiła, że ze słuchu nas nie jest w stanie przygotować, ja sama miałam spore problemy z tym,bo nie dość że te płytki są beznadziejnie nagrane to jeszcze w sali zazwyczaj jest echo itd. i ja się tego bałam. ale na egz. puścili 2x, trzęsłam się jak osika, a właśnie ze słuchu miałam najwięcej punktów ![]() myślę, że certyfikat nie będzie poziomem odbiegał od tego egz. a dzięki certyfikatowi masz papier którym możesz potem pomachać pracodawcy przed nosem, a egz. końcowym na studiach już nie. Cytat:
![]() co Wy w ogóle mówicie z tej fizyki? gazy, optyki? abstrakcja!!!!!!! dla mnie nie do pojęcia i ogarnięcia jest np. fakt przepływu prądu ![]() ja wymiękam ![]() Kinia bardzo dobrze zrobiłaś!!!! W końcu życie ma się jedno i nie mówi się tego bez parady. CV wysłałam bardzo dużo. Wciąż wysyłam i nic ![]() zmykam ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-10-04 o 15:56 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja ci mówię, na pewno nie jest z Ziemi:P
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Heh dziewczyny lala jest z kosmosu, obcy istnieją
![]() Gosia wlansie to sluchanie 2 razy to bym wytrzymala ale na b2 puszczają raz....Masakra. Poza tym ona walnela ze to przeciez jest jak rozszerzona matura... A ja wlansie dlatego ze sobie nie radzilam poszlam na podstawowa... ![]() Kinia, gratuluje walki o marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
Poszło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.