|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać - cz. VI
co do farbowania włosów to może czasem tak wyjść że kolor będzie troche inny podczas okresu, ale rzadko się to zdarza. Tzn wiem że tak przy hennie jest to możliwe ale czy przy farbowaniu włosów to nie spotkałam się jeszcze .
|
|
#4292 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w szkole uczą że nie powinno się farbować.. co do teorii.. ja zawsze miałam to za bujdę dopóki nie pryszła do mnie dziewczyna z okresem i zamiast się ładnie rozjaśnić to włosy wyszły żółto pomarańczowe.. (rozjaśniaczem) a dodam że nie robiłam tego pierwszy raz.. :| od tamtej pory nigdy się nie zabieram do roboty jak klientka ma @ |
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie doszłyśmy jednak do jednego stanowiska ale w końcu poszłam rozjaśniać kłaczki i wszystko wyszło jak należy
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dobry szewc coś poradzi na peknietą podeszwę?
Wymieni na nową/skutecznie sklei czy coś?
|
|
|
|
#4295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już chyba wiem, Cysia miała racje, bo jak biore np. z bankomatu kasę to na wydruku pisze 'dostepne środki' i tyle mogę wziąć ile tam pisze, a nie 'saldo'. Choć nigdy wszystkiego nie wybierałam,wiec mogę się mylić. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Tak mi mówiła moja fryzjerka.
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
No widocznie masz jakieś włosy dobre gatunkowo
![]() Ale jak nie wiadomo,czy wyjdzie to lepiej nie ryzykować
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja farbuję na ciemny brąz swoje jasno brązowe włosy w czasie okresu i normalnie kolor łapie
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolę nie farbować wtedy, ale to pewnie zależy od włosów, bo moje 2 dni przed i jeszcze w trakcie okresu robią się do niczego, tłuste mimo codziennego mycia i nawet tuż po wysuszeniu nie chcą się układać. Farba może i by wyszła, ale jakoś wolę nie ryzykować
|
|
#4302 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Warszawy, proszę o pomoc
![]() Nie wiem jak mam poruszać się komunikacją miejską Jeśli Któraś wizażanka mogłaby poradzić mi jak dostać się ze smyczkowej na hożą 11/15 oraz ze smyczkowej na puławską 42 w piasecznie byłabym bardzo, bardzo wdzięczna.
|
#4303 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w szkole uczą że nie powinno się farbować.. co do teorii.. ja zawsze miałam to za bujdę dopóki nie pryszła do mnie dziewczyna z okresem i zamiast się ładnie rozjaśnić to włosy wyszły żółto pomarańczowe.. (rozjaśniaczem) a dodam że nie robiłam tego pierwszy raz.. :| od tamtej pory nigdy się nie zabieram do roboty jak klientka ma @[/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4304 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do dostania się na Puławską w Piasecznie to też przy Al. Lotników masz przystanek 709 (kierunek pkp piaseczno) i 727 (kierunek cmentarz południowy brama wschodnia) -dwa przystanki wejdą Ci już w drugą strefę czyli inne bilety, nie wiem jak tam sprawdzają. I wysiadasz na Energetycznej. |
|
|
|
|
#4305 |
|
Raczkowanie
|
1000 dziękuję
![]() czytałam w necie jak się dostać ale póki co to dla mnie czarna magia :P informacje na przystankach też jakimś szyfrem podane ![]()
Daj się pojmać ![]() sometimes i pretend to be normal. but it gets boring. so i go back to being me. Edytowane przez skittless91 Czas edycji: 2010-09-25 o 15:45 |
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Myślicie że fajnie takie kolorowe rzęsy wyglądają? Zamiast cienia?
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Czy będzie mi coś, jeśli zjem przeterminowane M&M's-y
?
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
jedz, nic ci się nie stanie
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, a później będziemy pisać, że cola pomaga na sraczku
![]() ![]() Żartuję oczywiście, nic się nie stanie. A kolorowe rzęsy fajne, tak od czasu do czasu można, z tym, że ja nigdy nie miałam żadnego tuszu poza czarnym, we wszystkich innych się czuję jak rosyjska dziewoja
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Gregorynka portfel24 pokazuje obecny stan środków. jeśli saldo jest rożne od portfela musisz zaczekać aż bank autoryzuje płatność kartą lub wypłatę gotówy
też mam problem z wbk ale muszę udać się do oddziału, bo nic nie poradzę |
|
|
|
#4311 |
|
Przyczajenie
|
Czy jest tu ktoś, kto dobrze zna angielski i mógłby sprawdzić mi jeden tekst? uczę się angielskiego dopiero 5 lat, ale nauczycielka chyba nie do końca to rozumie i kazała mi napisać przemowę...
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie odrabiamy gratis prac domowych przez internet
|
|
#4313 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (choć ostatnio coś tu po niemiecku próbowałam męczyć )
|
|
#4316 | |
|
Przyczajenie
|
ok, nie wiedziałam czy wypada
![]() Cytat:
Dieting - does it bring more harm or good? Present and justify your opinion. Are diets good or bad? It’s hard to respond uniquely, isn’t it? It depends on the person, type of diet... But I will try to show good and bad sides of that case and my opinion about that.. At first - if we are persons with overweight it's clear that we need change a diet. It's important not only for our look, but most of all – for our health. Obese persons have problems with heart and blood circulation system, got poor condition and they're slower than slim, athletic persons. Next plus of diets - if we eat better we can look as we want. But don't forget about exercise! Without it every diet will be for nothing. If you're not so fat and you think you need loose on weight - be careful! It's easy way to eating disorders. Easy way is when you want do it fast too. It's important to remember about choose diet suitable for ourselves. It's impossible to be on 1000 calories diet if we have eaten daily 3000 or more calories before. Obsessive thoughts about food, rumble or fainting are not pleasant. Other thing: bad diet can destroy our metabolism - we can not only stop burning fat, but absorb nutrients, vitamins and others. In the other hand good diet can help us with metabolizing. A lot of people don't know how should look good diet. How many and how often eat, what eat and how long be on diet. The best solution is a trip to a dietician. He'll explain everything, design healthy diet and take care of us. I think that diet isn't bad if we know something about that. In bookshops and Internet is possible to find a lot of items about healthy feeding, a dietician can give some good tips and everything gonna be ok. |
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
kto to śpiewa w orginaele,lub jaki tytu nosi ta piosenka ? PLIS
http://mamtalent.plejada.pl/108,1726....html#autoplay Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2010-09-25 o 21:54 |
|
|
|
#4318 |
|
Rozeznanie
|
Dieting - does it bring more harm or good? Present and justify your opinion.
Are diets good or bad? It’s hard to respond uniquely, isn’t it? It depends on the person, type of diet, but in spite of that I will try to present good and bad sides of that case and my opinions about that.. At first - for people with overweight changing a diet is very indicated. It's important not only for our appearance, but most of all – for our health. Obese people have problems with heart and blood circulation system, their condition is poor and they're slower than slim, athletic persons. Another good side of diets is a fact that if our eating habits are better we can look good. But don't forget about exercises! Without them every diet will be for nothing. If you're not so fat and you think you need loose on weight - be careful! It's a thin line beetwen slimming, dieting and eating disorders, especially when you want to lose weight in a short time. It's important to remember about choosing diet suitable for ourselves. It's impossible to be on 1000 calories diet if we have eaten daily 3000 or more calories before. Obsessive thoughts about food, rumble or fainting are not so pleasant. Another important thing: bad diet can destroy our metabolism - we can not only stop burning fat, but absorb nutrients, vitamins and others. In the other hand good diet can help us with metabolizing. A lots of people don't know how good diet should look. How many and how often we need to eat, what eat and how long we suposed to be on a diet. The best solution is visiting a dietician, who should explain everything, design healthy diet and take care of us. Suming up, in my opinion diets aren't bad if we know enough about them. In bookshops and Internet you can find a lot of knowledge about healthy feeding, we can find dietician who can give some good tips online and if we'll stick to them, our eating habits could become better, slimmer and helthier. Ło matko, nudziło mi się :P Ogółem mówiąc poprawiłam parę gramatycznych pierdół i zmieniłam kilka zdań które brzmiały wg mnie zbyt luzacko jak na taką formę wypowiedzi. Poza tym, jeśli to ma być oficjalne przemówienie, co więcej oddane nauczycielce na papierze, to darowałabym sobie wszystkie skrótowce, jak "gonna" "it's" "we're" etc. Nie zmienialam tresci, jakkolwiek pare rzeczy napisałabym inaczej. I nie recze ze poprawki są jakieś genialne, ale wydaje mi sie ze są OK
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Co mogę zrobić z kalendarzem zamówionym przez allegro, żeby mi przez niego w CH nie pikały bramki?
Dzisiaj byłam na zakupach, ale oczywiście straciłam na nie ochotę po tym pikaniu. Żadna pani ekspedientka czy ochroniarz nie zareagowali, ale mnie to do szewskiej pasji doprowadzało. Jestem pewna, ze to on, bo nie miałam przy sobie nic nowego, czy czegoś w czym wcześniej nie była na zakupach w galerii
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=mVkqlUkK5F0 To jest oryginalna wersja. Kamil ją przerobił (albo może ktoś wczesniej, tego nie wiem). Sama byłam ciekawa po zobaczeniu jego występu
Edytowane przez Asienka187 Czas edycji: 2010-09-25 o 21:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

i nie wiem czy nie wyjdą mi np zielone
ale w końcu poszłam rozjaśniać kłaczki i wszystko wyszło jak należy