![]() |
#4291 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Dziękuję .
![]() Cały czas myślę żeby o nim nie myśleć . Będę gonić twoje marzenia, chociaż by po to żeby spełniać je razem z tobą . Pełno we mnie sprzecznosci co równa się z tym że jestem interesująca , ale najwidoczniej wolisz osoby proste i nieskomplikowane . I never forget you . ; ) . ![]()
#4292 | |
Raczkowanie
|
parala - "Wtedy kiedy najgłośniej krzyczałam 'pierd*olić miłość' pojawiłeś się właśnie Ty." Nie powtarzaj opisów, i bierz je w cudzysłów jak nie są twoje.
![]() ![]() Cytat:
Moje malutkie patryśkowate serduszko Cię kocha. ♥ *** On tylko chciał, żebym była szczęśliwa . Sprawił, że byłam szczęśliwa , ale tylko przez chwilę . *** To był tylko uścisk . Podobny do wszystkich z naszych uścisków... a jednocześnie był zupełnie inny . bez uczucia. *** Szczęście uciekło , wraz z twoim odejściem. ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-10-23 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Między wdechem a wydechem nadal cicho szepcze miłość.
Brakowało mi odwagi by domek z kart osadzić na betonowych fundamentach. Za bardzo bałam się wiatru. Kolejny listem w mojej głowie żegnam się z tym uczuciem jednak zawsze chcąc go wysłać napotykam barierę - serce wprowadziło zasadę braku wolności słowa i korespondencji. Za oknem kolejny poszum spadających liści. Idzie zima. A mnie pozostał tylko płomyk tlącej się nadziei.
#4294 |
Raczkowanie
|
Gdy już całkowicie dałam sobie z Toba spokój, pogodziłam sie ze wszystkam,ty piszesz :"Hej" wybija mnie to całkowicie z równowagi, wraca nadzieja, wraca życie, choć to "hej" tak naprawdę nic nie znaczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | ||
Raczkowanie
|
'Cause every time we touch, I feel the static, And every time we kiss, I reach for the sky, ‘ Za każdym razem gdy się dotykamy Zastygam w bezruchu Za każdym pocałunkiem sięgam do nieba Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
te uczucia są takie realne.
dziś wieczorem spójrzcie na świat moimi oczami. trudno jest odnaleźć szczerość, kiedy wszyscy chcemy sprawiać wrażenie, że wszystko mamy już poukładane. nienaruszona z innej bajki - ![]() ![]()
![]() |
#4297 |
Raczkowanie
|
definicja miłości
Dla każdego inna Dla mnie to TY |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4298 |
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥
fenkju fenkju
#4299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze nigdy nie usłyszałam tak wspaniałych słów od jakiejkolwiek osoby. to jest przepiękne! <3 dziękuję ![]() tamte 'coś' należy do Mnie ![]() podoba. ![]() _____ wraz z kolejnym kieliszkiem przypominam sobie wszystkie chwile spędzone z Nim. Boże, kiedy ten koszmar się skończy?! spraw abym znowu się uśmiechnęła. tylko Ty potrafisz to zrobić w tak cudowny sposób.. szkoda, że nie można kupić szczęścia. oddałabym wszystko aby tylko powrócić do tamtych chwil..
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
merci dziewczęta! <3
![]() absorbeed - jejku nawet nie wiesz jak moje kamiszowe serduszko zaczeło bić szybciej jak zobaczyłam swój opis u Ciebie w podpisie < 3 ![]() ![]() ![]() ![]() siatkarka18 - skarbie okradłam Cię ohhh ![]() ![]() m o n - czarujesz dziewczę ![]() ![]() Agatteee - kocham Cię wiesz: ![]() grise kocham Cie misiaku <3 ![]() --- nadal tęsknie, nadal nie potrafię żyć bez Ciebie. wróć. proszę wróć. bez Ciebie, mój świat jest taki pusty. bez ciebie nic nie jest takie samo. chciałam żebyś mnie pokochał,chciałam być tylko Twoja. Boże daj mi siłe aby czekać na niego. znów wieczorem źle się psychicznie czuję, za bardzo mi go brakuje. najwięcej o moich łzach , wie moja poduszka. bez Ciebie życie nie daje mi powodów by żyć. wróć bo nie wiem jak mam oddychać. nigdy nie pogodzę się z Twoim odejściem. nie przejmuj się to kilka kropel łez, które wylewam codziennie. chce być do mnie wrócił , nie musisz zaraz, dziś , jutro czy za kilka dni, może być za miesiac nawet, ale wróć. w moim życiu najważniejszy jesteś Ty. budzisz we mnie lęk. bez Ciebie świat staje się niczym uparcie prosze Cię o powrót. uparcie jeszcze wierzę w nas. chciałam byś był i pragnął moich słów bo w nas jest siła do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Raczkowanie
|
Spojrzałeś. Przecież widziałam. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Rozeznanie
|
m o n ![]() ` Więzi, które nas łączą są czasami nie do wytłumaczenia. Łączą nas nawet po tym, gdy wydaje się, że powinny się już zerwać. Niektóre więzi opierają się odległości, czasie, logice. Ponieważ niektóre więzi są po prostu sobie przeznaczone. Ona twarda dziewczyna licząca zaledwie kilkanaście lat, dziewczyna która nauczyła się życia w tak krótkim czasie, dziś nie umiała sobie poradzić ! ` |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Okradłam was perełki ![]() ![]() Miło mii ;* Cytat:
![]() Cytat:
Anuś też Cię kocha ![]() ![]() ![]() hahaha. uwielbiam Cie za ten opis xD ![]() Cytat:
Boże jesteś cudowna ![]() ![]() Ps; pogrubione szczególnie zwróciły moją uwagę. Tak bardzo za Tobą tęsknie. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo chciałabym wrócić. Ale boję się. Po prostu jestem ku.rwa przerażona. A doświadczenie nauczyło mnie, że jeżeli ktoś raz złamał nasze zaufanie, zawiódł nas, po prostu wbił nóż plecy - to należy powiedzieć mu `spie.rdalaj`. Dlatego przepraszam. Nie potrafię inaczej...
Oddycham. Żyję. Udało mi się przetrwać bez serca. Kilka butelek po czystej i parę pustych paczek papierosów. Porozrzucane zdjęcia na dywanie, z wyciętą Twoja twarzą. Chusteczki warlające się po całym pokoju. Proszę wróć. Pomóż mi się podnieść. Upadek bolał zbyt bardzo. Połamał mi coś więcej niż kości. Uszkodził mi serce. Wiem, że sama się nie podniosę. Więc leżę i zdycham czekając na Ciebie. Cisza. Już chyba nie wrócisz... Wiesz jak to jest, kiedy myślisz, że jesteś najszczęśliwszą osobą na ziemi ? Masz chłopaka, poza którym nie widzisz świata i przyjaciółkę za którą wskoczyłabyś w ogień. I nagle wszystko się pie.rdoli okazuję się, że świat w którym żyłaś był tylko Twoim urojeniem. Chłopak ma Cię w dupie, ale mimo wszystko nie masz siły go zostawić, znaczy dla Ciebie zbyt wiele. Przyjaciółka powoli się oddala, czujesz, że już nie możesz jej ufać, dowiadujesz się coraz więcej na jej temat. Odkrywasz nową stronę ludzi, których myślałaś, że znasz na wylot. A oni wymagają od Ciebie zbyt wiele, każą Ci się troić, dwoić, i chu.j wie co jeszcze. Powoli nawet o tym nie wiedząc rozrywają Cię od środka. A ty głupia dalej brniesz w to zaparte i nagle okazuję się, że nikogo przy Tobie nie ma. Zostałaś tak naprawdę sama choć z dwójką ludzi którzy byli dla Ciebie wszystkim. I musisz wybierać. I znowu rozrywają Cię od środka i czujesz ze pęka Ci serce. Miałaś tak ? To nie mów, że żałujesz, przepraszasz, że chcesz by było jak dawniej. (przepraszam że taki długi poniosło mnie.Jak ktoś przeczyta to szacun)
28.03.2010 i nie liczy się nic. nic oprócz nas. Edytowane przez naiwnie__ Czas edycji: 2010-10-23 o 21:21 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Rozeznanie
|
feenkju , fenkju + okradam regularnie
![]() Cytat:
Marzę o byciu szczęśliwą,
tak jak maże o własnym domu z ogródkiem. I wiem że muszę czekać !
![]() |
#4305 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a to powyżej... popłakałam się. wiesz.? na statusie raczej się nie zmieści. Ale kocham cię za to. Tak bardzo do mojej sytuacji pasuje. ![]() Genialna jesteś.! ![]() *** bez ciebie to nawet czekolada nie jest już słodka *** W dzisiejszych czasch miłość nie istnieje , Zrobimy melanż, i wszystko pójdzie w zapomnienie . *** Nie powiem, że kocham . boję się tego uczucia . ***
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Rozeznanie
|
jestem.. zachwycona, że się przydaję
![]() dear: shooting stars, wells, eyelashes, birthday candles and 11:11, what happened to my wishes? drogi/droga: spadające gwiazdy, studnie, rzęsy, świeczki urodzinowe, 11:11, co stało się z moimi życzeniami? don't keep calm, slap that bitch, hard nie uspokajaj się, spoliczkuj tą ... ostro
#4307 |
Wtajemniczenie
|
Zaczarowana_Inka - Dziękuję
![]() kamisha - Ty Kocie zawsze i wszędzie! <3 __________________ " Całym sercem. Nad życie. Do szaleństwa. Bez pamięci. <3 - a co zrobisz jeśli mnie zabraknie?... - usiądę cicho przy Twoim grobie, zaśpiewam naszą piosenkę i skończę to co bez Ciebie już sensu nie ma. - co skończysz? - życie maleńka, życie, bo ono bez Ciebie istnieć nie będzie... nie dla mnie. Siedząc sama, w pustym pokoju, przykryta kocem i popijając gorącą herbatę wreszcie zrozumiała że nie jej pisane jest szczęśliwe zakończenie. On Cie denerwuje, Ty go denerwujesz ale i tak widać że cholernie się kochacie. po prostu kochałam, po prostu zdecydowanie za mocno. kochaj inną, proszę bardzo. ale wiedz, że nikt inny nie będzie kochał ciebie, tak jak ja chciałam. pragnę, aby moje sny stały się rzeczywistością. szczególnie, te z Tobą w roli głównej. nie ma takiego dnia, w którym nie pomyślałabym o Tobie - nie ma, nie było i zapewne nie będzie. "
#4308 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie byłoby mi łatwiej, gdybyś zachowywał się jak ostatni kretyn, nie szanował kobiet i nie miał tak niebieskich oczu, jak masz. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Raczkowanie
|
*Ludzie mówia ze Cię znają, ja choć byłam z Tobą, nie znam Cię
*Dziwię sie , że czasem nie rozumiem ludzi, jak mam ich zrozumieć jak ja nawet siebie nie rozumiem *Jeden głupi sms od Ciebie i cała noc spędzona na rozmyslaniu o Tobie *Gdy Cię widze moje serce bije szybciej |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Raczkowanie
|
'On wie, że dalej chcę, żeby był mój.'
'Oszalałam, po prostu zebrało mi się na uczucia.' 'Pominąłeś jeden nieistotny szczegół - moje uczucia..' 'nigdy nie będzie tak PROSTO jak widnieje na koszulkach mijających mnie cwaniaków.' 'musisz mi wybaczyć, że braknie mi sił, by o Ciebie walczyć .' 'Nie mogę kazać Ci mnie kochać. Tak jak Ty nie możesz Mi zabronić kochać Ciebie.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Raczkowanie
|
Czasami mam wrażenie,że brakuje mi Ciebie. Tłumaczę sobie tak-cholerne złudzenie. Nigdy nie wrócę,ale chcę żebyś wiedział,że odrobinę mi zależało. Teraz dla mnie nie ważne są twoje słowa,bo już znalazłam kogoś kto potrafi docenić moje uczucia.
Zabroniłeś mi śmiać się,cieszyć się z życia,kochać. Zadaję sobie czasami pytanie,dlaczego? Czy ja Ci coś złego zrobiłam kochając Cię? nie zrobiłam nic złego,wręcz przeciwnie,ale Ty nie potrafiłeś tego docenić,zraniłeś potrójnie. Kochałam ten blask w oczach,dla którego kiedyś zrobiłabym wszystko. Teraz z chęcią wydłubałabym ci te łaj.dackie oczy i wsadziła głęboko w dupę,w narząd który tak uwielbiasz! A oczy miał tak promienne,tak serdeczne.. Jak jej serce na jego widok. Uwielbiam ten moment,kiedy niespodziewanie podchodzisz do mnie,łapiesz mnie za rękę i przedstawiasz swoim kolegom mówiąc to jest moje Słońce. A ja wtedy czuję się najszczęśliwszą kobietą na świecie! Mam nadzieję,że nie zostawisz mnie jak tamten dupek. Mam nadzieję,że chociaż Ty potrafisz docenić moją miłość. Jednego dnia najlepsze przyjaciółki,na drugi dzień najgorsi wrogowie. I gdzie tu jest sens angażowania się w jakiekolwiek uczucia? |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
ja Cię tyż mój Kamiszu <3
zamknięta w pokoju bez ścian, krzyczę brakiem słów, które zaginęły w morzu uczuć. Twoje perłowe włosy zasłoniły mi świat. co ma być to będzie, poddaję się, nie wierzę już w cuda... teraz to ja będę jego panią, a on z zawiązanymi oczami pójdzie za mną, gdzie go poprowadzę... chciałabym wyrzucić to z siebie, zabijać cię powoli, ze smakiem, z radością i satysfakcją, pomysłowo barwiąc dłonie twoją zdradziecką krwią.
#4313 |
Raczkowanie
|
coś wykrusza mnie od środka.
![]() |
#4314 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chcę być jedyną, która sprawia, że jesteś szczęśliwy. Co do jasnej cholery musiałoby się wydarzyć, byś wreszcie zrozumiał, ile dla mnie znaczysz?! Pragnę Cię. Więcej grzechów nie pamiętam. Bo najtrudniej jest skończyć, zapomnieć i zacząć od nowa. Koniec często jest nagły, zapominanie może trwać całe życie, a nowego początku może po prostu nie być. Zraniłeś mnie. Zabrałeś mi nadzieję i odszedłeś. Nie zwracając uwagi na moje łzy. W Twoim przypadku "kochać" znaczy krzywdzić. Na każdym kroku. Myślałam, że miłość daje szczęście. Mi odebrała wszystko. Łącznie z nadzieją, na lepsze jutro.
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-10-24 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję, dziękuję, dziękuję.
![]() kocham was. <3 'Niektórzy stawali na głowie, by mnie uszczęśliwić i im się udawało. Ty wystarczy, że się uśmiechniesz, albo napiszesz i jestem najszczęśliwsza na świecie.' tej nocy nie zasnę ... 'Wszyscy uśmiechają się w tym samym języku. Tylko uśmiech jest jednakowy na całym świecie. Możesz się uśmiechnąć po angielsku, a będzie to znaczyło dokładnie to samo w Tajlandii.' wypijmy za te martwe marzenia , za wszystko co miało ty być, czego nie ma ... 'Przyjaciele. Gdy oni czegoś potrzebują znają numer, niestety bywa tak, że nie potrafisz odmówić. Gdy Ty zaś czegoś potrzebujesz, wykręcają się brakiem czasu. Zostajesz sam. ' za wszelką cenę trzeba dążyć do wyznaczonego celu, choćby szansa była mała.
#4316 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
O jeju, jesteś pierwszą osobą od której slyszę takie słowa ![]() _________________________ ___ Mój uśmiech jest jakiś wymuszony, nawet moje łzy nie są takie prawdziwe. Podobno niknę w oczach. No i przeraźliwie boję się tego, że znów będę bez celu krążyła między ludźmi i że przestanę cokolwiek czuć. Że znowu dni będą przeciekać przez moje palce. Że całe moje życie będzie nic-nie-znaczącą bańką mydlaną. A wiem, że bańki mają to do siebie, że pękają. - Jesteśmy nienormalni czekamy tylko aż nikt nie będzie widział. - Ciii wystarczy, że życie na nas patrzy.. W momencie kiedy cały świat ma Ci za złe to, że istniejesz. Nie przeżywaj, nie dołuj innych. Zatrzymaj się, nieważne jaka jest pora, która godzina, gdzie się znajdujesz lub kto obok Ciebie jest. Zamknij oczy, otwórz szeroko i spójrz w niebo. Ktoś na Ciebie patrzy, nawet jeśli w niego nie wierzysz lub wierząc nie tolerujesz. Nie zaczynaj od nowa, bo to trudne. Idź dalej, niekoniecznie szybciej. Przebyta droga wzbogaca o doświadczenie. Cierpienie uszlachetnia? Nie garb się, uśmiechnij, załóż ciemne okulary jeśli zachodzi taka potrzeba. Poker face. Bądź głupcem, bo od czasu do czasu mówiąc mądrze będą uznawać Cię za inteligenta. Nie okazuj mądrości, bo popełniając błąd wybaczą Ci go tylko nieliczni. Może policzalni, ale na palcach jednej ręki, zakładając, że dłonie mamy dwie, a każda z nich liczy pięć palców. Jakie jest prawdopodobieństwo, że ofiarowując pomoc zobaczymy palec środkowy? Matematyka, kombinatoryka. Wszyscy są tacy zabawni, a ja nie wiem o czym oni do mnie *******ą. Tak się boję o siebie. O Ciebie. O nas.
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Rozeznanie
|
Nieodkrytaxd, bajkowa, Drift & m o n - dziękujędziękujędziękujęd ziękuję ! ♥
I chyba jestem już gotowa cieszyć się Twoim szczęściem beze mnie. Gdybym spotkała Ciebie dzisiaj po tak długim czasie, uśmiechnęłabym się do Ciebie. Mojej przeszłości. Myślę, że nasza bajka jak najbardziej zakończyła się happy end'em. Ani ja, ani Ty nie płakaliśmy z tego powodu. Przepełnieni emocjami zgubiliśmy siebie. Z przepaską na oczach, szukałam ciepła Twoich dłoni. Sam poszedłeś. W stronę szczęścia, beze mnie.
#4318 |
Rozeznanie
|
m o n - dziękuję, to zaszczyt.
![]() ![]() Widzisz łzy, drżą Ci dłonie. I nagle obiecujesz miłość na całe życie, dla Ciebie ono trwa tydzień? ![]() Cierpienie. Kochasz go zadawać? I gdybyś był ostatnim chłopakiem na świecie wolałabym utopić się w wannie niż widzieć jak znów na mnie patrzysz. Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-10-24 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ!
Malinowa Girl, kamisha, agatte,
CaMa, absorbeed, poprostuAsiss, Primadonna, otojest, istny_paradoks - same ochy i achy ![]() Wita mnie tysiąc pytań bez odpowiedzi. Uwielbiam obserwować Cię na przerwach w szkole, ale jeszcze bardziej to jak udajesz, że tego nie widzisz. Pamiętasz, jak kiedyś powiedziałam Ci, że mam ochotę na truskawkowego lizaka? Ot tak, po prostu, taka błahostka. Na drugi dzień przyniosłeś mi ich siedem, na każdy dzień tygodnia. I nadal co pięć minut chodzę do sklepu, myśląc - tym razem Go spotkam! Wszystkich fałszywych pozdrawiam środkowym palcem. A jeśli powiem, że na nikim mi już nie zależy i to wszystko przez Ciebie, co zrobisz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Raczkowanie
|
chodź. zjaramy się powietrzem.
zaczaruj czas, niech biegnie wolniej... potrzebny mi facet jak rybie rower ![]() jak mówi staropolskie przysłowie nobody’s perfect. mogłabym zrezygnować, ale rzecz w tym, że kocham tę grę. oto moje serce i dusza, proszę przemiel je na hamburgera i się rozkoszuj. serce to organ. napędza i pompuje krew, czasami się zatyka jednakże nie mówi. nie posiada ust. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.