|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Przyszła @. W końcu
![]() Tak wiem wiem...wiem, że lepiej tak od razu, ale po pierwsze my nie zabezpieczyliśmy się w niepłodne i tylko 1. raz więc za łatwo by było . Może znowu spróbujemy, ale tym razem inaczej troszkę . M...M. nawet się zasmucił jak była tylko 1 kreseczka. Aż mi się go szkoda zrobiło, bo go nastawiałam na 1. kreseczkę.No właśnie chodzi mi o sklep, wykładanie towaru itp. . Właśnie, żeby być wśród ludzi i podszkolić się języka . Fajna ta Twoja Maja . Ale musisz jeszcze troszkę poczekać nim będzie brać Ci z ręki. Mój Staś nie boi się na rękach, ale nic z ręki nie zje, a Miecia nie wejdzie na rękę, ale z ręki je
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
eh.. Wasze chomiki są jakieś dziwne, biegają w kółkach? gryzą kraty?.. Wojtek to wychodzi z domku tylko po to żeby zaspokoić swoje potrzeby żywnościowe i fizjologiczne*.. przeciągnie się i znowu idzie spać.. eeh. jakieś dziwolągi Wam się trafiły
![]() *ofc w kołowrotku
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia...i później dziwisz się dlaczego Wojtuniu jest taki krokiecikowaty
.
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Albo dalej czuje się niepewnie, bo czuje psa.
|
|
|
|
#4297 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poka grzywę!!!!! ![]() Cytat:
często mnie budzi łomotem kołowrotka A się tak boi, tak trzęsie, że cała klatka drży No widzisz Twój mąż chciałby dzidzi Rozłóż cv w sklepach, albo niech Ci tż coś może załatwi, hm?? Czy już to zrobiłaś? Cytat:
Schodził na dół, wc i od razu na górę- spać dalej Idę dalej jeść śniadanie
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-27 o 14:37 |
|||
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
aa tam, prosiaki są śmieszne.
KAŻDY jest inny
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2010-11-27 o 14:46 |
|
|
|
#4299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Tylko on pracuje od 8-19, więc musiałabym być z dzieckiem cały czas sama. Tak, dałby radę nas utrzymać . Byłoby trochę ciężko, ale dałoby radę.Cytat:
. Ja już prawie się przyzwyczaiłam do siedzenia w domu, ale na początku myślałam, że sfiksuję z nudów.
|
|||
|
|
|
#4300 |
|
Zadomowienie
|
Dżoana , mam podobną grzywkę
![]() może uszaty nie wie jak się biega w kołowrotku ?
|
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Klepsydra jakie piękne, długie włosy!!!!
Cytat:
Dlatego czekam na moment kiedy będzie dzidzi, to wtedy nie będzie czasu na nudę! ![]() A Twój mąż nie ma dnia wolnego, czy coś?? Przecież musi mieć, hm?? No wiesz, naje się, odpocznie a wieczorami znalazł by chwilę na maluszka! ![]() Tylko ja np. nie chcę zrobić z siebie kury domowej- przynieś, podaj, pozamiataj, w wolnej chwili se polataj Muszę mieć czas dla siebie i gdyby on na mnie zarabiał to nie gotowałabym mu dzień w dzień obiadów. Nie wychodziłam za niego żeby robić za sprzątaczkę, praczkę i kochankę chcę powalić stereotyp kury domowej... Każdy ma rączki, potrafi sobie sam zrobić. A choć lodówka pełna, z głodu by poumierali....
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4302 | ||||
|
Zakorzenienie
|
E nie dodała tego wcale tak dużo
![]() Zobaczymy co z tego będzie ![]() Jaka niespodziewajka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajne to wszystko ![]() Cytat:
Uszaaaty Cytat:
Sliczne włoski A gdzie Twoja fejs? ![]() Jestem już w domku ![]() Zajrzałam na chwilkę na te otrzęsiny i siedzieli w tej sali jak pajace mprzy stołach, jak na stypie, jakaś muzyka z komputera chyba leciała, a miał być niby zepsół kantry ![]() Jutro popytam ludzi jak było A i dziś nie byłam na dwóch wykładach i poszłam z mamą na miasto poszukac butów zimowych, nic nie ma
|
||||
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Agatek
. Moja teściowa też podstawia wszystko wszystkim synom (7) i mężowi pod nos . Ja tak nie robię . Obiad owszem, ale śniadania i kolacje M. robi sam a w weekend M. gotuje obiad więc nie ma tak źle. Więc ja mam mnóstwo czasu dla siebie . Miałby czas dla Maluszka w sobotę od 16.00 i całą niedzielę, ale to tak mało, że szok .
|
|
|
|
#4304 |
|
in love with life
|
Mam ten sam problem
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, my jeszcze nie mamy osobnego mieszkania, bo mieszkamy z jego rodzicami i bratem. A mieszkanko będziemy mieli za x lat na poddaszu, ale zanim do tego dojdzie... Ale jak będziemy mieszkać sami w końcu, gdzie cisza spokój i hulaj dusza to wprowadzę kilka zmian. Począwszy od choinki świeżej co roku ![]() Aha wracając do jedzonka... dla męża, że sam coś zrobi, mój to nie pamiętam kiedy mi coś zrobił do jedzenia... a od 16 to kupa czasu, nie peniaj!!! po pracy chyba znalazłby dosłownie pół godzinki, żeby poświęcić czas maluszkowi! Dziecko daje siłę, energię, chcesz dla niego jak najlepiej, chcesz dla niego żyć, jest dla Ciebie wszystkim, więc poświęcisz codziennie choć troszkę czasu bo to już decyzja na caaaałe życie Jest! Pełno! Tylko, że Ci się nic nie podoba To tak samo jak mi
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-11-27 o 16:32 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4306 | ||
|
in love with life
|
Cytat:
A zapach swiezej choinki tez uwielbiam Cytat:
|
|
#4307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4308 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4309 |
|
in love with life
|
![]() Musze polazic w tygodniu i poszukac. Tak mi sie nie chce, nie lubie kupowac ciuchow. ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- To masz 22 lata? Wczesnie za maz wyszlas ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Kamila Twoje podpisy mnie rozwalaja!!!
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
wystarczy, że zaręczona chodziłam 3 lata ![]() Ja do takiego wyboru życiowego dojrzałam bardzo szybciutko ![]() Wcześnie za mąż to wychodzą dziewuszki mając naście lat kiedy to wpadówkę zaliczyły
|
#4311 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
in love with life
|
Cytat:
|
|
#4313 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ja wczoraj kupiłam nowego chomiczka .. całego czarnego z białymi nóżkami
mm teraz heńka i mambe bo on czarny jak czarna mamba jest słodziutki
|
#4314 | |
|
in love with life
|
Kocham Cie za te podpisy
Jak to mowia "you made my day" ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez the kamm Czas edycji: 2010-11-27 o 22:06 |
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
wstawię foteczkę jak się tylko da jemu/ jej cyknąc bo nie wiem cy to ona czy on
|
#4317 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziuś ja mam oficerki z zeszłego roku, ale chce coś krótkiego sobie kupić, do kostki bo na uczelni jest ciepło i siedzieć tak cały dzień to aż fuj.. :/ wróciłam z kina, byłam z bratem na Harrym momentami straszny film
|
|
#4319 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja skończyłam szkołę, zaczęłam pracę i załatwiałam wszystko z mężem i teściem. Rok po ślubie i nie żałuję. Chociaż żałuję, że skromniejszego ślubu nie wzięliśmy No ale cóż, było, minęło. I co najważniejsze, nie wzięłam ślubu z przymusu bo zaliczyłam wpadkę (co w dzisiejszych czasach jest chlebem powszednim), to nie był nacisk tylko własny wybór, z którego najbardziej jestem zadowolona i dobrze mi z tym ![]() Najbardziej wkurzający jest fakt, że jak mnie widzą młode laski z obrączką to "już po ślubie?? a ile masz lat?? masz dzieci?" dobijają mnie takie pytania jakby to ślub brało się tylko z racji wpadki Moja mama brała ślub jak miała 22 lata i jakoś w tamtych czasach to takie 'straszne' nie było... ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

. Może znowu spróbujemy, ale tym razem inaczej troszkę
. M...M. nawet się zasmucił jak była tylko 1 kreseczka. Aż mi się go szkoda zrobiło, bo go nastawiałam na 1. kreseczkę.

Dlatego czekam na moment kiedy będzie dzidzi, to wtedy nie będzie czasu na nudę! 
Muszę mieć czas dla siebie i gdyby on na mnie zarabiał to nie gotowałabym mu dzień w dzień obiadów. Nie wychodziłam za niego żeby robić za sprzątaczkę, praczkę i kochankę

.
dla męża, że sam coś zrobi, mój to nie pamiętam kiedy mi coś zrobił do jedzenia... a od 16 to kupa czasu, nie peniaj!!!
po pracy chyba znalazłby dosłownie pół godzinki, żeby poświęcić czas maluszkowi!