Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-grudzień - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-18, 12:28   #4291
mallinka
Zadomowienie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Paulinka ja bym nie poszła-za bardzo plecy mnie bolą jak siedzę, ale jeśli się dobrze czujesz to czemu nie, przynajmniej czas ci szybciej minie i może coś się rozkręci...

Kretencja
ja nigdy się nie zastanawiałam nad muchomorem w pieczarkach, poza tym skąd tam miałby się wziąć-pieczarki hoduje się w pieczarkarniach TŻ chciał się tym zająć to mniej więcej wiem jak wygląda taka hodowla

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:29   #4292
_As_
Raczkowanie

Dot.: Urodzić dzieci już bardzo chcemy,seks uprawiamy i okna myjemy:)mamy listopad-gr

Mallinka, mutsy 4rider, składka od teściów i mojej mamy (no, dołożyliśmy się też trochę)

Artystka, okazuje się, że nawet Babka została zaczarowana przez Modnisię

Paulinka, bo to zawsze tak jest, że zaczyna się w najmniej odpowiednim momencie... To może idź i "niech się dzieje wola nieba"?

Edytowane przez _As_
Czas edycji: 2010-11-18 o 12:33
_As_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:30   #4293
Vcelka
Wtajemniczenie

Jeszcze pokaże Wam mojego smerfika i uciekam na karmienie, bo już się budzi:

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:34   #4294
mallinka
Zadomowienie

Dziękuję za miłe słowa nt. mebli

Vcelka jaki słodziak piękny uśmiech i super włoski ma

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

właśnie przeczytałam na pudelku że eva longoria się rozwodzi bo ją mąż zdradzał... no co jest z tymi facetami taka fajna babka a on i tak szuka rozrywek na boku zawsze wydawali mi się fajną parą

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:34   #4295
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
No i wróciłam. Już po wizycie. Wszystko na szczęście jak najbardziej w porządku, maluszek ułożony prawidłowo

USG miałam ale gin porobiła tylko wymiary główki,brzuszka itp... Ale wagi mi nie podała bo powiedziała że na tym etapie ciąży nie ma sie juz co sugerować dokładnie. Ale najwazniejsze ze wszystko jest w normie i maluszek jak na dany czas ciąży rozmiarki ma w normie KTG też jak najbardziej w porządku, mały tak sie wiercił podczas KTG jak nigdy hehe

A na moje nieszczęsne hemoroidy dostałam jakieś czopki i maść ale dopiero o 13 bedą do odbioru w aptece... Nie wiem czemu... Może to jakieś robione leki czy coś. No i gin kazała dużo pić co juz słyszałam milion razy... Dostałam tez przekaz do przedstawienia w szpitalu przed porodem.
Za wizytę Skoro musisz czeka do 13 to na pewno będziesz miała robione leki.

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
hihi... no to się udałam z tym Dolce Gusto
bo ja to nie kawosz kawy sypanej nigdy nie pijam, rozpuszczalnej też nie... ewentualnie właśnie jakiś napój kawowy, ale to i tak musi być baaaaardzo delikatny więc ze mnie to taki laik w tym temacie
Witaj w klubie. Kawa dla mnie mogła by nie istnieć.

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Ja bym nie brala

masakra,jeszcze taki drogi...ja mam starego gorala a i tak bym dostala do glowy gdyby ktos mi go zabral

jej,dobrze ze przeszloteraz bedzie boj w domu z niemowleciem jak u mnie

Gratulacje

Babka tzta wczoraj przyjechala i sama nie moge uwierzyc ze mi nie przeszkadzabo mi obiad zrobi,posprzatala mieszkanie,wziela mala jak w nocy jej uspokoic nie moglam i spala z nia a ja moglam sie W KONCU WYSPAC...Myslalam ze sama dam rade ale przy takim maluszku jednak pomoc w pierwszym tygodniu jest potrzebna..Bo naprawde nie starcza czasu i czasem czlowiek jest bezsilnyA moja mala to taki cieplolubny uparciuch za tata,przy przewijaniu ryk,przy karmieniu cyrk-jak ja ubieram to musze mowic ze bedzie sliczna jak modelka,to wtedy ona to lyka-mala modnisia mi rosnie
W końcu babka się do czegoś przydaje. Tylko żeby za bardzo sie nie wkręciła w te klimaty bo małej możesz nie dostać
Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
współczuję mam nadzieję że dziś poczujesz się lepiej

ciekawe od czego to zależy że jedne z nas na końcu się tak długo męczą a inne rach ciach i po porodzie...

to wklejam zdjęcia nowych mebli: witrynka, komoda, komoda i szafa
i moje dzisiejsze cappucino
Fajniusio to wygląda. I tak przytulnie.

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:35   #4296
_As_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość

Cud, Miód i Orzeszki
Stary 2010-11-18, 12:40   #4297
Patrycja_1708
Zadomowienie

I zapomniałam dopisać że od ostatniej wizyty(prawie 2,5tyg temu) przytyłam tylko 0,5kg
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:41   #4298
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
dziękuję za odpowiedź... ja chyba nastawie na delikatne na 30 albo 40 stopni...

mi swojego czasu marzył się ekspres Nescafe Dolce Gusto
a ja też lubię dolce gusto i jużale ja ogólnie jestem podatna na takie rzeczy jak 2w1itp

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
No i wróciłam. Już po wizycie. Wszystko na szczęście jak najbardziej w porządku, maluszek ułożony prawidłowo

USG miałam ale gin porobiła tylko wymiary główki,brzuszka itp... Ale wagi mi nie podała bo powiedziała że na tym etapie ciąży nie ma sie juz co sugerować dokładnie. Ale najwazniejsze ze wszystko jest w normie i maluszek jak na dany czas ciąży rozmiarki ma w normie KTG też jak najbardziej w porządku, mały tak sie wiercił podczas KTG jak nigdy hehe

A na moje nieszczęsne hemoroidy dostałam jakieś czopki i maść ale dopiero o 13 bedą do odbioru w aptece... Nie wiem czemu... Może to jakieś robione leki czy coś. No i gin kazała dużo pić co juz słyszałam milion razy... Dostałam tez przekaz do przedstawienia w szpitalu przed porodem.
super że wszystko dobrze

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez _As_ Pokaż wiadomość
A ja właśnie odpoczęłam po rozpruciu kartonów z wózkiem
Miał być jutro, ale przysłali już dziś i się strasznie cieszę Bo mam obawy, czy łózeczko zdąży dojść przed urodzinami Małego (czas oczekiwania 7 tygodni - wypada akurat na termin porodu)
a masz go na żywo?chętnie obejrzę

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:41   #4299
kretencja
Zakorzenienie

Mallinka, teoretycznie wiem Ale tak się panicznie boje grzybów trujących, że normalnie łapię takie schizy za każdym razem

Vcelka, przesłodziak!!! Drugie zdjęcie sprawiło, że sie roześmiałam głośno

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:43   #4300
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym nie brala

masakra,jeszcze taki drogi...ja mam starego gorala a i tak bym dostala do glowy gdyby ktos mi go zabral

jej,dobrze ze przeszloteraz bedzie boj w domu z niemowleciem jak u mnie

Gratulacje

Babka tzta wczoraj przyjechala i sama nie moge uwierzyc ze mi nie przeszkadzabo mi obiad zrobi,posprzatala mieszkanie,wziela mala jak w nocy jej uspokoic nie moglam i spala z nia a ja moglam sie W KONCU WYSPAC...Myslalam ze sama dam rade ale przy takim maluszku jednak pomoc w pierwszym tygodniu jest potrzebna..Bo naprawde nie starcza czasu i czasem czlowiek jest bezsilnyA moja mala to taki cieplolubny uparciuch za tata,przy przewijaniu ryk,przy karmieniu cyrk-jak ja ubieram to musze mowic ze bedzie sliczna jak modelka,to wtedy ona to lyka-mala modnisia mi rosnie
super że babka znalazła swoje miejsce na ziemimoże odnajdzie się w roli prababci

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
współczuję mam nadzieję że dziś poczujesz się lepiej

ciekawe od czego to zależy że jedne z nas na końcu się tak długo męczą a inne rach ciach i po porodzie...

bardzo mi się podobająno i kawka robi wrażenie

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
No, sos się dusi.
Dziewczyny, czy Wy też miewacie takie schizy jak robicie coś z KUPNYCH pieczarek, czy to czasem nie muchomory? Bo ja zawsze się przyglądam obsesyjnie kolorowi blaszek, kształtowi... I się zastanawiam, czy w sklepie w ogóle jest szansa na muchomora sromotnikowego trafić PARANOJA

Mallinka, przytulne mieszkanko
eeee ja się nigdy nad tym nie zastanawiałam

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
śliczny i jak śmiesznie leży

Stary 2010-11-18, 12:44   #4301
gimikis
Rozeznanie

Vcelka- jaki słodziak Boski szkrabik.

Stary 2010-11-18, 12:45   #4302
EdziaO
Zakorzenienie

przytachałam do domu liście malin z zielarskiego. Wącham i nie wiem pić czy nie pićale powstrzymałam się resztką rozsądku, żeby nie wydać znowu kasy w zielarskim. Ciągle się na to łąpię-idę po pierdołę a wracam z siatką herbat, kaw, przypraw i glinki do twarzy. Ale nie tym razemżeby tak kiedyś mieć tyle kaski, żeby na stałe zaopatrywać się w takim eco-sklepikumały chlebek- 9zł
Biorę się za obiad bo kurcze znowu próżnuję

Stary 2010-11-18, 12:47   #4303
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
no i czego dziewczyno się wstydziłaś super macie salonik
a cappucino wygląda baaardzo apetycznie

Cytat:
Dziewczyny, czy Wy też miewacie takie schizy jak robicie coś z KUPNYCH pieczarek, czy to czasem nie muchomory? Bo ja zawsze się przyglądam obsesyjnie kolorowi blaszek, kształtowi... I się zastanawiam, czy w sklepie w ogóle jest szansa na muchomora sromotnikowego trafić PARANOJA
nie zastanawiałam się nigdy nad tym

Cytat:
ale śliczny

widzę, że tu towarzystwo prawdziwych smakoszy kawy

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:49   #4304
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _As_ Pokaż wiadomość
A ze 2 lata temu kupiliśmy (na spółkę z siostrą TŻ) teściom w prezencie ekspres Saeco Via Vento, kosztował niecałe 400zł (nie wiem czy 350 przekroczyliśmy). Może i jest najprostszy, ale działa bez zarzutu
saeco to dobra firma ja mam expres saeco xsmall plus, ale widzę, że expres Mallinki to dopiero full wypas

Cytat:
I zapomniałam dopisać że od ostatniej wizyty(prawie 2,5tyg temu) przytyłam tylko 0,5kg
fajnie, że tylko 0,5 kg ja już od dawna się nie ważyłam

Mallinka, super meble, bardzo fajnie to wygląda

Artystka, to może zaproponujesz babce zamieszkanie na stałe? ale fajnie, że masz pomoc

Vcelka, a jak z Twoim snem? możesz już w ciągu dnia chociaż troszkę się zdrzemnąć? Igorek cudny

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:53   #4305
_paulinka2
Wtajemniczenie

chyba nie dam rady iść ostatnio byłam u babci, i mała mnie tak zaczęła kopać i się wiercić że aż musiałam jechać od niej... i nie przestała aż do 23 to normalnie już później płakałam bo miałam tak dosyć... A w ten weekend mam kolokwia trzy i umiem na nie wszystko, ale jak ona znowu mi da tak popalić, to po prostu je zawalę, a szkoda mi zawalać tak proste rzeczy, skoro mogę je napisać w późniejszym terminie...

mi dzisiaj jakoś dziwnie, spałam do 10, teraz przysypiałam trochę, było mi zimno, teraz mi tak gorąco że cała mokra

as fajny ten wózeczek daj fotki na żywo ;*

patrycja super że wszystko jest dobrze

mallinka
, eva longoria ładna kobieta bardzo podobają mi się takie typy urody, może dlatego że ja jestem jasną blondynką mój tż jest za to ciemny i normalnie zakochana jestem w jego urodzie mam nadzieję że nasza córka odziedziczy ją po nim, tzn ciemną karnację, ciemne włoski i oczka

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Vcelka śliczny ten Twój synuś a jaka minka haha

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

dzasta ja tam nie przepadam lubię czasem caffe latte ot co. a nawet się nie znam w ogóle na kawach no i czasem wypiję rozpuszczalną ale z dużą dawką mleka

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:53   #4306
kliwia
Zakorzenienie

Pleśniawki u malucha:
na plesniawki wczoraj w szkole rodzenia polozna polecila SOK z pestek grejfruta (kilka kropel na szklanke wdowy ) do nabycia w aptece, umoczony gazik owiniety na palucha i zetrzec dokladnie z jezorka te plesniawki. Musi byc dokladnie bo to nic innego jak grzybek, i jak zostanie choc malutki kawalek to wytworzy sienowa kolonia. Sutki tez trzeba 'zdezynfekowac' albo sokiem, albo nie wiem czym
Ponoc ten preparat na plesniawki z apteki nie dziala, no ale duzo mam tez go stosuje.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 12:59   #4307
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Vcelka dla smerfika od cioci z forum
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 13:00   #4308
_As_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość

a masz go na żywo?chętnie obejrzę

A proszę bardzo
Stary 2010-11-18, 13:01   #4309
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
kularek

a ja nie mam żadnych bóli eh.. i termin jutro, i nie wiem czy mam iść na zjazd czy nie ? bo też mi się zaczyna jutro mała odkąd wstałam czyli od 10 się wierci, teraz przysypiałam ale przez nią nie mogłam usnąć tak mnie kopie...
Ja mam termin na sobotę. Dzień po Tobie i w ten weekend też mam zjazd ale odpuszczam sobie. Musiałabym dojechac do Poznania a to prawie 100 km wiec siedzę w domku. A zajęcia jakoś pozaliczam później. Innego wyjścia nie ma.

Stary 2010-11-18, 13:05   #4310
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Pleśniawki u malucha:
na plesniawki wczoraj w szkole rodzenia polozna polecila SOK z pestek grejfruta (kilka kropel na szklanke wdowy ) do nabycia w aptece, umoczony gazik owiniety na palucha i zetrzec dokladnie z jezorka te plesniawki. Musi byc dokladnie bo to nic innego jak grzybek, i jak zostanie choc malutki kawalek to wytworzy sienowa kolonia. Sutki tez trzeba 'zdezynfekowac' albo sokiem, albo nie wiem czym
Ponoc ten preparat na plesniawki z apteki nie dziala, no ale duzo mam tez go stosuje.
JA STOSOWALAM APHTIN teraz tez go sobie zakupilam 5 szt
i zadzialal rewelacyjnie - w szpitalu mowili mi ze to nalot od mleka, pediatra jakos nie komentowal ja zapomnialam sie pytac, ale jak opszlam do znaj9omej internistki on amowi ojej jaka plesniawa - doslownie placek na gornym podniebieniu - dziecku jest niewygodnie ssac i sie pozniej dziwilam skad mi sie bierze bialy nalot na brodawkach a to nic innego jak plesniawka - po 2 dniach 3 razy przemywania aphtinem nalot zniknal ale profilaktycznie juz przemywalam raz na tydzien buzke poza woda gotowana czy rumizankiem, ktory akurat u nas sie nie sprawdzil w ogole

dzis mialam zrobic badanie moczu, czekam jeszcze pol godz. i jade po wynik - do leakrza mam ok 18 :/ no i dzis czuje sie ok tyle ze grzes mnie kluje cisneieni 145-70

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

NOWE MEBELKi super i masz tak czysto w mieszkanku ze az mi wstyd jak popatrze na nasz salon ehhh ale dzis obiecalam sobie ze sie soba zajme nei mieszkaniem czas na golenie - no i zab mi sie ukruszyl a robilam go przedwczoraj!!! czy na zeby sa reklamacje???
Stary 2010-11-18, 13:06   #4311
KarolinaB
Raczkowanie

jezu dziewczyny, ja marze o kawie :PPP a karmię naturalnie (jestem jak chodząca mleczarnia, jak tylko zdejmę stanik, to mleko samo kapie, ;/) i kawy nie mogę ;/ w ogole tęsknię za jedzeniem wszystkiego, co w ciązy szczególnie czekoladki no ale albo czekolada albo jazda małego, więc...

dzięki dziewczyny za wszystkie odpisy, ja trzymam kciuki za was, będe w miarę mozliwości czytać i odpowiadać, ale nowe pokolenie kurde jest dość absornbujące
KarolinaB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 13:07   #4312
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

PAULINKO bedzie dobrze, prawdopodobnie po niedzieli cie chwyci

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez KarolinaB Pokaż wiadomość
jezu dziewczyny, ja marze o kawie :PPP a karmię naturalnie (jestem jak chodząca mleczarnia, jak tylko zdejmę stanik, to mleko samo kapie, ;/) i kawy nie mogę ;/ w ogole tęsknię za jedzeniem wszystkiego, co w ciązy szczególnie czekoladki no ale albo czekolada albo jazda małego, więc...

dzięki dziewczyny za wszystkie odpisy, ja trzymam kciuki za was, będe w miarę mozliwości czytać i odpowiadać, ale nowe pokolenie kurde jest dość absornbujące
hehe dbaj niech ronie i bedzie szczesliwy przy mamusi - powodzenia
Stary 2010-11-18, 13:08   #4313
kretencja
Zakorzenienie

Karolinko, juz niedługo będziesz mogła spróbować czekolady Doradca laktacyjny na SR powiedziała, że jak maluszek ma około 4 tygodni, to można troszeczkę zjeść i obserwować dziecko. Wielu wcale nie szkodzi, jak mama od czasu do czasu zje troszkę czekolady

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-11-18, 13:10   #4314
kliwia
Zakorzenienie

zawsze tej czekolady mozna choc liznac dla samego smaku
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 13:23   #4315
niebieskaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natka80 Pokaż wiadomość
HEJ DZIEWCZYNY !!!

Z porodowki juz mi pisanie nie bylo w głowie...Teraz jestesmy już w domku. Zatem

W NIEDZIELĘ O 1.45 DROGAMI I SILAMI NATURY NARODZIŁA SIĘ NEL. Waga 3380, długość 54cm
natka GRATULACJE!!!

Cytat:
Wiecie co, dziewczyny? Nie miałam już dawno takiego ataku paniki, jak mam właśnie teraz Oczywiście zupełnie bez żadnego racjonalnego powodu. W głowie mi się kręci, serce wali i nie daje się uspokoić Czuję, że synek też się zdenerwował Udaje mi się zrelaksować na chwilę, a za moment te paskudne objawy wracają... Ech, pieprzona nerwica
mam nadzieje, że już lepiej też mam ataki paniki, ale u mnie się to inaczej trochę objawia...

Cytat:

Malin nie pilam wcale
Donus po tym drinku to was pogoni,zaopatrzcie sie w prowiant jakis jak utkniecie w lazience
o tym nie pomyślałam naprawdę to tak przeczyszcza?heheh przyznam, że nigdy jeszcze nie próbowałam tego olejku, ale już stoi zakupiony wrazie w
a czemu się nie moglaś przyznać na porodowce ze go piłaś-bo to za wcześnie?

Cytat:
niebieska zawsze taki masaz moze skonczyc sie przytulankiem
moze moze no nic napisz jak tam Wam poszedł pierwszy masaż

Cytat:
SMS od Andziat:

Natalka urodziła się przez CC 16.11 o godz 9.05, waga 3240g, wzrost 53cm. Poród krótki i bezbolesny. Kolejne dni są już ciężkie.
GRATULACJE!!! Wracaj szybko do formy!

Cytat:

Patrycja super ze wszystko gra a co masz przedstawic przed porodem, ze masz hemoroidy? bo nie iwem czy dobrze zrozumiałam a to wtedy ma jakies znaczenie?

Cytat:
słodzutki

Paulinka nowy avatarek?

Karolina dobrze ze napisałaś bo sie tu martwiliśmy o Was Jeszcze raz gratulacje!:r oza:
niebieskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 13:24   #4316
_As_
Raczkowanie

Cytat:
zawsze tej czekolady mozna choc liznac dla samego smaku
I tak dla smaku zlizać całą, aż do sreberka ja bym sie nie powstrzymała
Stary 2010-11-18, 13:25   #4317
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
No, sos się dusi.

Ale przeciez muchomor rozni sie baaardzo od takiej pieczarki. Nigdy nie mialam takich schiz

Mallinka, bardzo ladne mebelki
vcelka, synek naprawde przesliczny

nie moge sie ruszac.Mam takie bole krzyza, ze nie wyrabiam

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-18, 13:30   #4318
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

AS FAJNIUSI I NA PEWNO LEKKO SIE PROWADZI fajnie z ejuz jest w domku

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

DE a moze to przepowiednia??
Stary 2010-11-18, 13:30   #4319
kretencja
Zakorzenienie

De, ja wiem to wszystko - tzn. że się róznią bardzo Ale co z tego, jak moja nerwicowa, hipochondryczna natura wmawia mi, że taka pomyłka jest możliwa i że mogłabym jej nie zauważyć Aż straciłam ochotę na ten sos pieczarkowy, odsmażę sobie chyba kaszę z masełkiem, a sos zostawię dla męża - on bardzo lubi

Niebieskaa, mogę zapytać, jak u Ciebie się lęki objawiają?

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-11-18, 13:33   #4320
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

spiesze Wam donieść że BUZIACZEKK już po

ja już po

oliwia urodziła się o 8.55
waży 3080 i ma 55 cm
dostała 10 pkt

buziak

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości