|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Cytat:
![]() ![]() raczej bede bo czekam na tego osła ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Mari nie można tak ![]() Burza branoc ![]()
![]() |
#4292 |
Zadomowienie
|
Mari- No okej
![]() W takim razie jak weekend mija ? Bound- No nie , czemu on kaze na siebie czekac tak dlugo no ?!
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia co mu we łbie siedzi
znów wszedł na fb, mhm no trudno, troche będzie mi głupio sie z nim w szkole minac no ale ![]() i poszedł, dobra, nic tu po mnie juz dzis dobrej nosy ![]()
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-03-12 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, zjadłam wczoraj całą czekoladę toffi, to nie wpływa na moją cerę.
![]() Klaudia, Bound, Just , Mari bo wiecie.. spotkałam się wczoraj z D., i niby wszystko ok, pogadaliśmy, pośmialiśmy się no ale na koniec jak już się żegnaliśmy zapytałam czy da mi buziaka. No okey, dał. (teraz nie wiem czy to był wymuszony?) i nie napisał do mnie już.. o.o nie wiem co mam myśleć.. o, i jest na gg jak zwykle i do mnie nie napisze.. Bound, nie wiem czemu P. tak robi. o.o mężczyźni są nieogarnięci! Just, a jaki motor miał? ![]() pozdrawiam T. który pisze ,że mnie kocha. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Wtajemniczenie
|
nierealnaaa masz szczęście, że nie wpływa to na Twoją cerę
![]() Co za idiota z tego T.! On myśli, że tym coś zdziała?! No ale tak.... ludzie zdesperowani zrobią wszystko. Nie przejmuj się nim. A D. może nie miał czasu na napisanie? Albo robił coś ważnego czy coś. Ten buziak.... hmmm a może on chce sobie poukładać wszystko w głowie? Albo zamierzał Ci dać buziaka, tylko Ty go wyprzedziłaś? bound miniesz go z przyjemnością i się uśmiechniesz i on się uśmiechnie. O tak będzie!
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam dziewczyny, że znów tak was zaniedbałam i się nie odzywam, ale ostatnio bardzo mało czasu spędzam przy komputerze. Piszę, żeby pokazać, że żyje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Wtajemniczenie
|
Sorbet gratuluję
![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, o taaak. bez czekolady bym nie przeżyła. ;D
Wiesz, może bym się nie przejmowała T. ale takie plotki szybko się roznoszą i jak np. dojdą do D. to ja będę musiała się tłumaczyć a nie T. Ohhh, ja to zawsze mam jakiegoś pecha. A D.. przez 18 godzin nie miał czasu napisać? Chyba raczej nie chce mu się.. Nie wiem czy miał zamiar mnie pocałować, no ale heloł. W poniedziałek to on mnie całował, a wczoraj to co to miało być? nie wiem, ja mam pustkę w głowie. Sorbet. szczęścia;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Wtajemniczenie
|
Ehhh no plotki się szybko rozchodzą, ale D. mimo wszystko powinien wierzyć Tobie, a nie innym plotkarskim osobom!
Kurcze, zarówno T. jak i D. mnie wkurzyli! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, noo na szczęście jeszcze te plotki się nie rozniosły tak, abym się tak bardzo tym martwiła..
![]() ahhh, brak słów D.. A wczoraj o 22, dzwoni mój telefon. Patrzę, a tu mój były - ten co jest moim kumplem.. ^^ Fajnie było z nim pogadać pół godziny, dobrze wiedzieć ,że są ludzie którzy pomimo nadmiaru swoich spraw dzwonią w chwili gdy akurat potrzebna jest nam ich pomoc.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zakorzenienie
|
Kara to może warto zapytać czy jesteście razem czy nie, czy on tego na pewno chce?
T zbyt pewny siebie jest, mógłby skończyć tą swoją histerię. ooo, fajne są pewnie takie telefony ;-) Burza chcialabym ![]() Sorbet AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! tak się cieszę! to cudooooowne ![]() odpisał dziś, podał swój nr gg ![]() szczerze to się dziwie, bo sądziłam, że próbuje grać na zwłoke by mi go nie podawać a ja bym juz sie o niego nie upominała
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
Bound, nie jesteśmy razem, więc nie muszę nawet o to pytać. Ahh, poczekam sobie aż się stęskni i napisze sam.. zapewne zrobi to, jutro? we wtorek?..
a takie telefony są magiczne.<3 i sobie nawet z nim teraz esemesuję. ajjj, to fajnie ,że dał nr. gg. ![]() a ja od 12 ogarniałam bio, zostało mi jeszcze ogarnąć choroby układu wydalniczego + 2 unity z ang na jutro + spr. z fizyki. pozdrawiam.o.o |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zadomowienie
|
Kara - A mieliscie taka powazna rozmowe odnosnie was?
W kulki se on leci czy jak '-.- Nie wiem, nie znam sie na motorach. Sorbet - Oooo ! To szczescia duzo Wam zycze ;* Bound - Ale fajnie ze podal ci ten numer, teraz bedziecie gadac, najpierw o muzyce a potem to sie przerodzi w uczucie i... nie dobra nie mowie nic bo sobie sama wkrecam jakies filmy ;d Jeny dziewczyny to co sie stalo w Japonii...masakra jakas ;/
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Just, tak mieliśmy, ale to kilka dni temu.
Przeraża mnie to co się tam dzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Kara no ale kurde, musisz wiedzieć na czym stoisz. tutaj pokazuje, że tego chce a tu zlewa. niech sie chłopak ogarnie, pogadajcie o tym.
no to też współczuję -.-' Just hahaha, widzę, że masz taką samą wyobraźnie jak ja ![]() chociaż ja sie nie nakręcam i jestem bardzo negatywnie nastawiona na prawdę tragedia... jak oglądałam filmik na yt stamtąd to...
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Bound, no ale co, ja zawsze mam zaczynać ten temat? o nie!
teraz jego kolej, no chyba ,że mu nie zależy co się okaże w ciągu najbliższych kilku dni. |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Wtajemniczenie
|
nierealnaaa może faktycznie poczekaj aż on zrobi pierwszy ruch teraz?
bound a nic ciekawego... zaraz będę musiała się pouczyć na historię, polski i religię ale mam nadzieję, że jakoś szybko to ogarnę i potem luuuuz! ![]() Ale jak narazie to jeszcze tutaj troszkę posiedzę ![]() Zaje.biście, że podał ten nr gg. Cieszę się.Teraz już niedługa droga do lepszego zapoznania się ![]() Just faktycznie to co się stało to masakra.... Nie wyobrażam sobie jak takie coś miałoby być u nas. Współczuję tym ludziom. A słyszałyście, że dzisiaj miał być koniec świata? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
Kara ja na Twoim miejscu teraz odstawiłabym dume na bok
bo niech nie będzie tak, że on ma Ciebie na zawołanie, o NIE! musisz pokazać, że nie traktujesz tego wszystko pobłażliwie, bo jak widać tylko Ty rzucasz wszystko i próbujesz coś tworzyć a on się do tego przyłącza jak mu przyjdzie ochota nie Ci powie co mu w głowie siedzi. jeżeli potrzebuje czas to możesz mu go dać, ale niech powie, co planuje Burza och ja tez sie za lekcje juz zabieram, tzn mam do nauczenia ''jedynie'' niemiecki także... 1/3 słówek za mną ![]() ale szczerze to szkoda mi marnowania tak pięknego dnia, jest po prostu cudownie ale w zasadzie nie ma z kim wyjsc, bo osoba z która moglabym uczy sie więc lipa dzisiaj koniec świata? o tym nie słyszałam ![]()
#4309 |
Wtajemniczenie
|
nierealnaaa zgadzam się z bound!
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
Klaudia, mówiłam ,że poczekam aż on wykona teraz jakiś ruch.
![]() obym wytrwała w swoim postanowieniu. dzisiaj koniec świata? Nie słyszałam.. ![]() Bound, no ale on za każdym razem mówi ,że chciałby spróbować, tyle ,że nie wie czy się zmieniłam.. o.o i ciągle to samo. głowa mi pęka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
nie dowie sie jak nie spróbuje, matko
sorry ale wg mnie gdyby mu zalezało na tym prawdziwie to by próbowal mimo jakis niepewnosci no ale dobra, nie wiem, tak myśle weź tabletkę;*
#4312 |
Zakorzenienie
|
To samo mu powiedziałam..
nie wieeeeeeeeem! dam mu czas doo nie wiem.. końca miesiąca? jak sie nie określi to zamykam pewien rozdział dopóki jeszcze jestem w stanie to zrobić.. nie wyrobie z nauką. ; < ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- olewam fizykę i ang. z ang. ogarne jedynie 50słóweek. i powracam do was za jakąś godzinę.;* |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, że się otrząśnie szybko
![]() uch a jak ja przyszłam to wszystko poszły ![]() nie umiem nauczyć się ostatnich 4 słówek :/
#4314 |
Zakorzenienie
|
Bound, a jakie słówka masz?
ja nic się nie nauczyłam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
35 słówek ale do tego inperfect i perfekt + 25 zawodów
w zasadzie tych z perfektu powinno byc wiecej ale ostatnio mnie na lekcj inei bylo wiec nie wiem do ktorego miejsca i tych zawodów pewno też wiecej ale nie wiem ile ![]() ja wolę zacząć uczyć się o tej 15 ale potem mieć spokój... bo im później zaczynam tym mi trudniej :/
#4316 |
Zakorzenienie
|
Just..jakoś minął
w sumie nic specjalnego... a u Tobie jak ?:) Sorbet..życzę szczęścia ! Kara..D. musi się ogranąć. a T. hmm nie wiem po co to robi, takim zmyślaniem może Tobie zaszkodzi i zniechęcić Cię do niego. Fajnego masz byłego, fajnie że masz z nim taki kontakt ;) też ostatnio pisałam z wydalniczego+mięśnie+kośc i 3 w 1 i w tym tyg mam ang i fizykę. Bound..cieszę się,że P. jednak ten nr i trzymam kciuki ;* ile masz tych języków ? angielski , niemiecki i francuski ?
![]() |
#4317 | |||||
Zadomowienie
|
tak. i gruba jestem i jestem wieeelka, mam wrazenie ze wszycy na mnie patrzą i myslą boże co za pasztet, ja juz mam depresje z tego powodu.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiitaaaaj ![]() Cytat:
![]() teraz to musze wczesniej.... ;/ ja jeszcze dziś ogarne matme i przypomne chemie i bedize xfactor ![]() wczoraj m. miał urodziny... ![]() ![]() bound, co zamierzasz w zwiazku z tym chłopakiem? napisąłas do niego?
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
Mari ja nie mam ang...
we wakacje chyba zacznę się go uczyć bo troche nie halo nic nie umieć Vo chyba osoby otyłej nie widziałaś. nie, na prawde nie wiem co Ci powiedzieć... złożyłaś mu życzenia? dlaczego głupia? zamierzam do niego napisać aczkolwiek od rana go na gg nie ma, bynajmniej jest niedostępny
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-03-13 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zadomowienie
|
Bound, a matura z ang ? ;oo dziwne ze nie macie angielskiego....
nie nie złozyłam, co Ty, nie wyskoczyło mi powiadomienie na nk, ale ja pamiętałam.... nie bd sie do niego oddzywać, mam swój honor, nie upadne niżej niż upadłam..
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
Bound, ich liebe deutsch!<3
Mari, no cóż. zobaczymy co D. wymyśli... ![]() A T. po prostu jest śmieszny i cały czas do mnie pisze.. o.o a mój były jest wspaniały. ♥ znów dzwonił.<3 i jak Ci poszła bio? Vo, jak ja bym dzisiaj miała zacząć naukę o 20, to skończylabym o.. 3 w nocy.. ;d nic nie umiem na jutro.. o.o |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.