![]() |
#4291 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
![]() powinnaś się cieszyć, że masz taką małą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiola - ile jeszcze dni w pracy? **** piątek ![]()
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
lolus DWA. poniedzialek i wtorek
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mimo wszystko marzy mi sie taka wielka kuchnia z wysepka (mam na mysli isle) posrodku. I z wielka, dwuskrzydlowa lodowka i spizarnia. Mmmm... rozmarzylam sie ![]() Sama o tym myslalam, ale to potrwa kilka tygodni. Zwlaszcza, ze ZNOW zapomnialam uzyc tego serum ![]() Wiola, to moze ja sobie wezme wolne i wpadne do Londynu, hm? Na lunch sobie pojdziemy?
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
hej
i co po wkendzie ![]() ogladaja xfactora ... w tamtym tyg ominal mnie show na zywo, wiec dopiero dzis moglam tak na prawde przygladnac sie wystepujacym.... toz to jakas porazka w tym roku ![]() nie ma na co popatrzec :/ zadnych osobowosci tu nie widze ... Frankie mnie denerwuje ... pozostalych ledwo co kojaze :/ no i ten playback na powitanie ![]() slyszalam ze w amerykanskim duzo wiecej sie dzieje .... ![]() *** a tak w ogole to co zimno, nie? chociaz wkend byl calkiem cieply ![]() mnie udalo sie posprzatac dom ![]() ![]() pozniej jedna zostala u mnie i gadalaysmy do 5ej nad ranem .... ![]() mmmm od czasu do czasu lubie takie wkendy ![]()
#4295 |
Zadomowienie
|
Ogladam, uwazam, ze jest lepszy niz w zeszlym roku.
Frankie wogole nie powinien byc w finalowej 12tce.
#4296 |
Wtajemniczenie
|
ludzie - czy na prawde nie ma juz innych piosenek tylko wkolko przerobki Rhianny albo to co Risk spiewal a w tamtym roku ta sama spiewal Matt.... bez jaj ten x factor w tym roku....
(ogladam wlasnie...) nuuuuda.... :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z tym, że w koło im się wypomina, że przesadzają ![]()
![]() |
#4298 | ||
Zadomowienie
|
O prosze, widze, ze scieraja sie frakcje
![]() No to i ja dorzuce swoje 2 grosze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A z zeszlego roku to pamietam tylko finalowa dwojke ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kitty - niezle spiewa ale niestety dla mnie to zwykly copycat - gdyby taka lady Gaga nie istniala to moze i kitty bylaby czyms ciekawym a tak jest tylko gaga wannabe (jesli wiesz o co mi chodzi) mysle ze tak grupa dziewczyn jesli dadza im szanse moze byc czyms ciekawym Cytat:
w tamtym roku powinna byla wygrac Rebecca ![]() Amerykanski x factor jest o niebo lepszy, juz sie nie moge doczekac!!! o Rany!!! wychodzi na to jaki ja smutny zywot wiode ze wydaje mi sie ze jestem 5 sedzia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
w szczegolowe ocenianie nie bede sie bawic, bo sie po prostu na tym nie znam.
dla mnie wazna jest przyjemnosc z ogladania programu ... a jesli nie siedze wbita w fotel i nie sledze wykonania z zapartym tchem ... to musi byc cos nie tak ... dzis bylam w drugim pokoju kiedy Frankie zaczal spiewac ![]() brzmialo to strasznie .... podobnie zreszta jak i wykonanie tej grupy co odpadla .....
#4301 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Rythmix miały bardzo fajną piosenkę w sobotę ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4302 | ||||
Rozeznanie
|
To ja tez sie wypowiem co do X factora bo sledze co tydzien, ale musze przyznac ze
Cytat:
tak jak ten maloletni boyband ktory i tak zreszta odpadl Cytat:
![]() Janet tez ma swietny glos, taki inny i przynajmniej do mnie bardzo przemawia jej spiewanie ![]() Ten dziewczecy zespol tez fajnie brzmi ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale Rebecce tez lubilam i sama jestem ciekawa jaka bedzie jej plyta Cytat:
Dzis pierwszy raz poczulam potrzebe zalozenia rekawiczek, ale nie zdazylam ich znalezc wiec zmarzlam jak w srodku zimy! Poza tym nie dostalam pracy o ktorej kiedys wspomnialam, chcieli kogos bardziej doswiadczonego, ale chyba wyszlo to na dobre bo jak mialabym 3 godziny dziennie spedzac w pociagach to ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem strasznie zasmarkana, ledwo widze na oczy, ale siedze w pracy - wszak katar nie choroba... ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. Edytowane przez Vedma Czas edycji: 2011-10-17 o 16:49 Powód: Literowka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Anka, chyba mialas sporo watpliwosci co do tej pracy, wiec.. powodzenia w dalszych poszukiwaniach!!
![]() Ja mialam taka faze na intensywne wysylanie CV ostatnio, nprawde dobrze mi szlo, ale brak oddzwieku zniecheca... :/ Teraz X Factor ![]() Frankie.. ![]() ![]() Ale bede inna i powiem, ze... podobal mi sie wystep Kitty ![]() ![]() Reszta to mieszanka marnosci, miernosci i przecietnosci.. glosy niby dobre, ale to jednak nie wszystko, prawda?!?! Zawsze ogladam z opoznieniem, bo o 20ej to dla mnie za wczesnie zazwyczaj zeby spoczac na kanapie (poza tym nie moglabym przewijac reklam ![]() ![]() A Matt Cardle (moja milosc z zeszlego roku ![]()
#4305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4306 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wlosy jak nie umte i te gacie w ktorych wygada jak podrobka pazia Krola Artura do tego boje sie, ze kiedy lata tak po tej scenie i sie gnie na wszytskie strony, to mu te getry kiedys pekna i znowu bedziemy musieli ogladac jego wytatulowany zadek ![]() Cytat:
moze to i lepiej faktycznie Cytat:
![]() Cytat:
Kiedys bylo bardziej przebojowo,zywo,wystrzalo wo !!! Piosenki jakies ciekawsze... Oczywiscie nie twierdze, ze zupelne zoltodzioby poradza sobie, doskonale na scenie zaraz na poczatku programu .... ale to ja jestem widzem, ja place za licenjcje TV spodziewalam sie czegos lepszego .... chyba ostatni dobry xfactor ogladalam gdy Leona wygrala ![]() Cytat:
*** jeszcze 3 dni i mam wolne lece na pump chociaz nie chce mi sie cholernie ... ale coz trzeba miesnie postawic do pionu co by w kostiumie kapielowym jakos wygladac ..... papappapa
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-10-17 o 18:22 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj po powrocie do domu polozylam sie do lozka i nawet nie mialam energii, zeby zrobic sobie herbaty. Na szczescie TZ sie wszystkim zajal, a dzisiaj czuje sie juz odrobinke lepiej. Musze sie streszczac z dojsciem do siebie, bo juz w piatek jedziemy do Maatry, lalala! ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() niby nie choroba ale wiem jak potrafi byc uciazliwy, szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Cytat:
A cv wysylam juz od jakiegos roku, a od kilku miesiecy naprawde intensywnie Teraz juz coraz mniej wybrzydzam, a po ostatnich wydarzeniach w pracy tylko utwierdzam sie w przekonaniu ze nie moge pracowac dla tej jedzy, ale nie bede tu zanudzac ![]() A Ty czemu szukasz nowj pracy? Przegapilam cos? A Matt tez moja milosc ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
![]() *** wkaczyli ogrzewanie w szkole ![]() jest tak przytulnie i cieplo ... ze chyba se postawie na biurku choinke albo cynamonowa swieczke ![]() hehhe nastroj swiateczny mnie ogarnal ![]() ![]() ale moja siostra nadal nie moze sie zdecydowac czy zostaje we francji czy jedzie do PL .... a bilety drozeja z minuty na minute ![]() macie jakies sparwdzone sposoby na bolace ucho ![]() chyba wczoraj mnie przewialo i kurde 'kuje mnie cos w srodku' doslownie co pare sekund.... ![]() wiedzialam, ze wczesniej czy pozniej i mnie jakies paskudztwo dopadnie!!! ok, se pogadalam do siebie wiec lece na lunch ![]() pieczona szynka z warzywami - maz sie wczoraj postaral ![]() sprobowalam odrobinke rano i smakuje wysmienicie ![]() paaaaaaaaaaa
#4310 |
Zadomowienie
|
Poza wizyta u lekarza?
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zadomowienie
|
Kofika, bolace ucho to tragedia dla mnie. No i zgadzam sie z Vedma, raczej wizyta u lekarza. Mnie kiedys przewialo tak bardzo, ze oprocz klujacego bolu w uchu tak samo bolala mnie glowa za uchem. Co kilka sekund przeszywajacy bol. Nie spalam kilka dni. Pojechalam w koncu do lekarza i dostalam jakies tableciory i silne tabletki przeciwbolowe, bo paracetamol wogole nie dzialal.
#4312 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Vedmo i sylwio wlasnie wracam od lekarza :/. Pani w aptece powiedziała to samo co wy więc nie miałam wyboru!
Infekcji żadnej nie mam więc antybiotyków mi nie przepisala.powiedziała że jest jakiś płyn w uchu środkowym i trzeba go "wysuszyc" mam robić parówki i brać przeciwbólowe. Żadnych kropli etc Dobrze że poszłam bo juz miałam sobie amol aplikowac! Kurde mam nadz że mi to jakoś przejdze, jutro mam prywatke 'ladies only' u kol z pracy ... Nie chciałabym opuść takiego wieczoru ![]()
#4313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kofika kuruj sié ![]() o rany czwartek ![]() tylko jak go przetrwa w jednym kawalku ![]() ![]() Wiolqn ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Wtajemniczenie
|
Kofa - jak sie czujesz slonce? przeszlo troszke?!
ogladasz xf usa? lola - nie chcesz sie jutro na wimbledon przejechac? musze kupic malemu kombinezon - zmierzylam go dzisiaj - ma 69cm i nawet nie 3 miesiace.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zadomowienie
|
U mojego dziecka w zlobku panuje zaraza. Konkretnie: HFMD. Na szczescie w babyroom nie bylo zadnych przypadkow, ale cos mi sie wydaje, ze tylko kwestia czasu, bo to jest straaaasznie zarazliwe
![]() Zaraz jade go zabrac, moze przez weekend jakos opanuja sytuacje... Kofi - jak ucho? Bakti - to dlugi jest, Adas ma jakies 80cm / 15mies
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
dzieki dzieki dzieki
![]() juz mi lepiej ![]() ![]() wzielam ibuprofen i przeszlo ....... Bakti nie ogladalam wczoraj nic bo imprezowalam ![]() hahah to byla noc ![]() ja myslalam ze jestem "kopnieta" ale wuefistki z mojej szkoly ![]() wczoraj bawilam sie tak jak za czasów studenckich ![]() ![]() Oczywiscie widzialaysmy, ze mozemy sobie troszke pofolgowac bo dzis dzieciakow w szkole nie ma ![]() Training day czyli nudy na pudy Jeszcze godzina i ......................... wkend i caly tydzien labbbyyyyy ![]() Udanego piatku babencje ![]()
#4317 |
Konto usunięte
|
Bakti: ja ogladam hamerykanski i jest o wiele IMO lepszy od ang
![]() po 1 nie ma takiej sztucznosci, wymalowanych az do obrzydzenia lasek ![]() ja lubie mocne makijaze, ale co innego makijaz wieczorny lub na scene a co innego taki sam w ciagu dnia ![]() po 2 nie ma tam tego wszechobecnego w ang wycia, placzu i ogolnego siapania nosem. owszem, sa momenty w ktorym ktos tam siapnie, wzruszy sie, ale w ang wersji to ja mam wrazenie, ze oni tam za kare spiewaja, ze ktos im kaze brac w tym udzial jakims szantazem ![]() ale na minus dla hameryki jest granica wieku: 12 lat, za malo IMO, toc to dzieci jeszcze sa Kofi: wspolczuje, nie ma nic gorszego niz bol zeba czy ucha ![]() ![]() Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2011-10-21 o 20:07 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Wtajemniczenie
|
poczekaj az zobaczysz makeovers - tapeta na calego!
wczoraj wlazlam na spoilery i nie podoba mi sie co widze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
no jak nie placza jak płaczą ....
qwa ryczą ![]() ![]() ![]() jeszcze cos chcialam ale nie wiem co ....
#4320 |
Konto usunięte
|
Ogolnie to wszyscy rycza, poplaczmy i my
![]() a co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.