|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
hello.
Wrócił mi humor ![]() Pół dnia mnie roznosi, ale to chyba lepiej bo jak usiądę, to mi zimno. Gryyy. Michalinko no Ciebie nie wyzywałam ![]() słoniku trzymam kciuki za szybkie i pozytywnie rozwiązanie problemów windbag licytujesz się ze mną ;> no pupę, to ja mam dużą ![]() ![]() Nezko co nie wolno? co brzydko? a że tu wiatr czasem hula i pustki, to ładnie tak? No i gratuluję ![]() a gdzie reszta???? hallo ?? net wam zamarzł? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4294 |
Rozeznanie
|
Ja wiem, że czasem pustki, ale żeby od razu takie działo wytaczać? Naprawdę aż tak narozrabiałam?
![]() ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4295 |
Wtajemniczenie
|
Siemaa! Jak tam u Was? Jakieś plany dietowe, ćwiczeniowe?
Przyznam, że w ramach drugiego śniadania zjadłam monte ![]() ![]() ![]() Do tego mam piękną pogodę, tj. słonecznie. A mróz trzyma. Poszłabym na spacer jakiś, wystawiła twarz na słońce, bo taka zmęczona i ospała jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4296 |
Zakorzenienie
|
hej-hej.
Nezko kobito, Ty się moim apelem przejmujesz, ale ty tutaj zaglądasz, piszesz, więc nie Ciebie wyzywała ![]() windbag mniam mniam śniadanko ![]() zaraz wybywam na spacer w śniegu, ale nie na długi, bo znowu wczoraj odmroziłam sobie ręce ![]() ale za to jakie mam zdobycze z Lumpka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
a plan na przyszły tydzień taki by w sobotę na wadze zobaczyć 67kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4299 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ja bym chciała we wtorek rano zobaczyć przynajmniej -0,7kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam gdzie skóra zrobiła się szorstka, to mało przyjemna, ale ujdzie w tłoku. Ja się ratuję Altan Plus w maści, pomaga, choć jak posmarowałam bąble, to myślałam, że pod sufit polecę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4301 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Mooooooooopsia, nowe zdjęcia mmmm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4302 |
Rozeznanie
|
windbag, meryy - takie odmrożenia robią Wam się pomimo noszenia rękawiczek?
Chyba mój organizm się odwadnia, bo w nocy mam niesamowicie przesuszone gardło, a rano to już w ogóle jest tragedia :roleyes: meryy - zdobycze fajne, zazdroszczę dobrze wyposażonych lumpków. I tego, że umiesz wyszukiwać ładne ubrania ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
windbag masz pozdrowienia od Mopsi
![]() Nazko noszę rękawiczki, ale niestety czasem muszę zdjąć głównie przez telefon, bo nie umiem w rękawiczce odebrać i dlatego prawa ręka jest najbardziej poturbowana. Ja się cieszę, że fajny lumpek mam blisko i właśnie w soboty część rzeczy jest połowę taniej, a jak się jeszcze potarguję. A lumpek o tyle fajny, że rzeczy nie są ze śmietnika, nie są brudne i często trafiają się prawie nówki sztuki, jakiś czas temu trafiły mi się spodnie od piżamy z metkami za 3 zł. bo góry nie było ![]() i jest winowajczyni moich humorów @ akurat jak znalazłam kalendarzyk,winowajczyni pożeracza czekolady i spuchniętych stóp, jak co miesiąc wyję, że to nie sprawiedliwe, że nie wystarczy, że co miesiąc wylewa mi się krew, to jeszcze bunio boli i te humory ![]() a faceci lajcik, i jeszcze brat się pyta co ty taka humorzasta? ale jak mu powiedziałam, że dzisiaj mam prawo, to mina "acha" ![]() po co jest niedziela? po to by meryy mogła umyć kuchnię. Jestem padnięta, ale jak się kuchnia błyszczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4304 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Proszę ją ode mnie utulić, wygłaskać za uchem, dać przysmak i pobiegać z nią na spacerku ![]() Meryy, dobrze znaleźć winowajcę ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
Nezko wczoraj przypomniało mi się, ale nie zdążyłam już napisać, jak rano budzisz się z suchym gardłem, to prawdopodobnie masz suche powietrze w pokoju, rozwiązaniem może być wilgotny ręcznik na kaloryferze. a teraz mykam do pracy, tzn. dzisiaj dzieckiem się zajmuję ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- windbag - Mopsia oczywiście od Ciebie wycałowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Raczkowanie
|
Dziewuchy, ja oczywiście witam po weekendzie jak zawsze ze zdwojonym zapałem!! W sobotę wpadła na wieczorek filmowy moja koleżanka, której nie widziałam od miesiąca i to jak ona schudła uważam za optymalną motywację! Dziewczyna jest z tych, które narzekają, że są grube nawet jak wyglądają rewelacyjnie czym tylko wpędzają w dodatkowe kompleksy ludzi takich jak ja
![]() Właśnie po raz pierwszy używam odżywki do włosów, którą poleciła mi znajoma: "Henna Wax Treatment". Upierdliwa w stosowaniu, ale podobno efekty mają być powalające ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#4307 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj pilnuje diety, żeby jutro płaski brzuch do spódnicy.
Mnie już łapie stres, jutro obrona ![]() pestka123 Ja ją używam już od roku! Rewelacja ![]()
It always seems impossible until it is done. ![]() Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2012-02-13 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4308 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Stosowałam Wax, ale chyba zbyt krótko, żeby wypowiadać się o efektach. Pamiętam jedynie, że zapach miał paskudny :P Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4309 |
Rozeznanie
|
meryy - dziękuję za radę, spróbuję dzisiaj z ręcznikiem
![]() Michalinka - powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4310 |
Zakorzenienie
|
dziecię jak zwykle mnie wymęczyło
![]() Pestko a jak długo stosujesz tą maskę? i jakie masz włosy? bo mam ochotę ją wypróbować, ale widziałam tylko duże opakowania. Ja uwielbiam niebieską maskę z Biovaxu. A wczoraj testowałam sw ój pomysł na maskę - krem + nafta kosmetyczna i nawet całkiem niezłe, skóra głowy nawilżona, a włosy błyszczące. Oczywiście czy mieszanka się sprawdza można powiedzieć po dłuższym stosowaniu. Więc z miesiąc będę testować. Michalinko ja już od tygodnia kciuki trzymam za Ciebie ![]() windbag też słyszałam o zapachu tej maski, ale ja jestem w stanie znieść wiele, byle moje włosy były piękne ![]() Nezko proszę ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- człowiek zmęczony, a tu musi jeszcze pilnować mopsidło by kota nie goniła |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4311 |
Wtajemniczenie
|
Wkurzylam sie z rana. waga w miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4312 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozatym może być to zastój wagi, nie przejmuj się i trzymaj się silnie dalej a powinno wszystko wrócić do normy ![]() Też mam takie zastoje.
![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
windbag ale jak waga ta sama co tydzień temu, to nie ma co się złościć, tzn. że się stabilizuje ![]() ja jem przeważnie białe pieczywo bo, to jest tańsze ![]() ale pieczywo jem na śniadanie i zauważyłam, że od kiedy jadam śniadania, to lepiej i idzie odchudzanie ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- zastoje są denerwujące, ale są potrzebne, gorzej jeśli po zastoju przybywa, a nie ubywa. Ale, Dziewczyny do dzieła! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Ahoj! Ja na wagę nie włażę przez najbliższe 2 tygodnie. Ostatnio przez te stresy totalnie pofolgowałam sobie z jedzeniem, w sobotę wyjeżdżam na narty z paczką znajomych i bynajmniej nie będę tam pilnowała diety. Także oficjalnie robię sobie przerwę i zaczynam ponownie 27 lutego
![]() ![]() Ciekawe jak tam Michalinka? Trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4315 |
Rozeznanie
|
Obronione
![]()
![]() |
#4316 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Myslalam o Tobie dzisiaj i wchodząc na wizaz spodziewałam się takiej wiadomosci od Ciebie ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak czasem sobie pofolgujesz i zjeż więcej np. słodkie, to trudno, nie możemy przecież mieć fizia. Udanego wyjazdu, choć tego chyba nie trzeba życzyć, narty+przyjaciele:brzydal : wracaj cała i wesoła ![]() oczywiście zazdraszczam Michalinko Gratulacjeee ![]() ![]() ![]() ![]() Twoje Zdrowie!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
ale cisza, chyba wszystkie śpią albo się urlopują.
to ja idę w takim razie spać. a jutro na śniadanie slim cofi w rossmanie w saszetkach jest, więc wzięłam 3 na spróbowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzis zaczynam podkrecać swoją dietę. Za tydzień musi być mniej na wadze i koniec! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4320 |
Rozeznanie
|
Od dziś i ja sie przyłączam.
-3kg ! ![]() Dziewczyny od dziś także szukam pracy, trzymajcie kciuki obym coś znalazła ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.