![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXI
![]() |
#4292 |
ʞɐɯǝuɐ
|
to jest kura panie generale
warszawskie też. co nie zmienia faktu że sa brzydkie.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
![]() i cienszkie ![]() dobra ide sobie
![]() |
#4296 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad. 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pięć lat temu ![]() ![]() Cytat:
![]() --- Chyba jednak sam Sylwka nie spendzeu ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Kameno - Szopen jest
![]() ale plakat miszczostwo - chyba jednak już go linkowałaś - a mieć go w takich rozmiarach, o mamo rozmiar ma jednak znaczenie - gratulacje zdobyczy - zazdroszczę tego ze codziennie będziecie na siem patrzeć ach i och, zakochałąm się ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze mnou nikt spoza baru na temat sylwestra nie rozmawiał nawet, pff ![]() Jak co roku wyciągam stare kolędy ![]() ![]() A zwłaszcza podoba mi się to - szkoda, ze tak mało znane, bo śliczne ![]() http://w266.wrzuta.pl/audio/6TylkzNk...gwiazdko_zlota Uwielbiam zwłaszcza fragment: "na kościółku Twoim uderzymy w dzwony. " - cudnie zakręcone w czasie, bo tu dopiero Boże Narodzenie, szopka, pastuszki, a tu nagle łup - kościółek ![]() I ta smutna końcówka ![]() Dobranoc ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-12-29 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
BAN stały
|
Wzięłabyś przykład z koleżanki, i przeleciała...
![]() podłogi na mokro! ![]() ![]() Polly też wklejała kiedyś Chopina, i ten Chopin Polly piękny był too ![]() Muszę tylko unikać zabaw na dywanie, bo do teraz bliznę mam nad lewą brewą ![]() Cytat:
![]() Mnie się ta piosenka przypomniała ostatnio ![]() --- Coś z gatunku "znajdź 50 różnic" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ta na pewno ![]() ![]() Cytat:
Hmmm ![]() Nie wiem ![]() Cytat:
Rozumiemy ![]() ![]() Już? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |||
BAN stały
|
Alergia?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||
Zakorzenienie
|
Naiat:
Ju, zostań moim guru ![]() Bardzo mi miło, ale nie. Bliżej mi do błazna- zdecydowanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- a! Gryxiu, nie obraź się, przyjrzałam się dziś różnym zdjęciom Anji i wiesz co? Ona ma tak bezdennie puste spojrzenie, jakby miała przeciąg między uszami ![]()
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wery fany zresztą przeleciałam ![]() hi ![]() najszło mnie na kanapkę z masłem orzechowym i co, masło przeterminowane, dżem spleśniały ![]() jajek nie ma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Flo też mnie lubi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-12-29 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
grozi wypollizowaniem
|
tesz tak myslałam...ale sprawdzałam i nie ma czegos takiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tego sylwka odmówiłam zaproszeń jakoś tak mnie się kce posiedzieć w domu, no chyba że po sąsiedzku ale to najwyżej spontan mam wielką ochotę na spędzenie tego sylwka przed tv, na seansie filmowym pijąc margeritę lub piwo - normalnie żaden inny scenariusz ale jak tak sobie myślę dziewszynki z Poznania albo ze Wawki czy innych miast że same spędzacie, jakbyście kiedyś Wy zapraszały na cąłonocne pogawędki lub też wypad gdzies we konkretnym celu to ja bardzo ale to bardzo lubię podróże ![]() ugotuję prowiant ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
Ja *******ę
![]() ![]() Zaraz mnie Organ Na Cztery Litery Strzeli ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Chodzi Tobie może o spojrzenie tego typu? ![]() Co masz na myśli, podstępna niewiasto? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie spodziewałem się tego po Tobie, oj nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
o boze gryx ales dowalił fote ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- powinna jej wisiec wielka slina w kąciku.... ![]()
![]() |
#4312 |
Zakorzenienie
|
Polly - właśnie przed chwila ktoś"niechcący" coś "rozjątrzył". Coś co już miałam wstępnie przyklepane. A przed świętami ktoś "niechcący" zrobił mi dużą przykrość
![]() ![]() ![]() Ona pewnie tak na holiłudzką modę je rozdziawia, jak te wszystkie "wielkie" i seksi aktorki z Hameryki ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-12-29 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ale ja wszystkich lubię ![]() Cytat:
![]() ale na wiosnę lub latem ![]() Cytat:
![]() co się staneło ![]() Cytat:
![]() ja tak wyglądam, z oczu, na wielkim kacu ![]() no, że wszyscy niekochani spędzają sylwestra tak jak ja, przed kompem ![]() pff ![]() ![]() dżem grzybowy fakt, bez jajek robię się nieobliczalna ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochane Bejbe no źle się zrozumieliśmy ![]() ![]() Fłaściwie to chyba kuamiesz z jakieś 1496 osób jeszcze się znajdzie, które mnie lubią ![]() qrw* dlaczego akurat taka liczba ![]() Ale, że co? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
No co za ludzie no ![]() Madzik nie nerwuj się ![]() ![]() Musk? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale mam goopawkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Wręcz przeciwnie - wszystko mi opadło
![]() Ommmmmmmmmmmmm........... ............ ![]() Nieeeee.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
Egzorcystę dają w tv
![]()
![]() |
#4318 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam na myśli Pinię lub Majkę - singlo ladies najt - ale z wielką chęcią i wycieczkę na biały dom uskutecznię - no właśnie wiosną/ latem - choć ja sie zimna nie boję trochę boję sie czy aby u Majki nie będzie pobódki o 7 rano w Nowy Rok ale kto nie rydzykuje ten nie ma - tak se wizje miałąm Cytat:
![]() take it easy Drag Queen ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Wiadomość dla Red- mam imię dla chłopczyka- dziś ma imieniny- UNIEDROG ![]()
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
To z braku jaj ![]() ![]() To nie wiem co ![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.