|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
oj tak tak
![]() ![]() ej a co tu za smuty?? Heronia: prosze Cie, zrób cos z tym, idz do psychologa, wiecej ruchu na pewno tez Ci dobrze zrobi. mnie sie wydaje ze to przesilenie wiosenne tez ma swoje znaczenie tutaj :| Paula: doskonale Cie rozumiem, bo ja też chwilami tak mam. Jesli czujesz sie dobrze ze soba to trwaj w tym, bo na siłe nie uszczesliwisz sie. zobaczysz, ze przyjdzie dzien, iedy zapragniesz wyjsc do ludzi ![]() Spotkanie z Honey jak najbardziej na plus ![]() ![]()
![]() |
#4292 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
maleńka, capeletti się je albo ugotowane w rosole z kostki bez rosołu, albo z odrobiną rosołu, albo z odrobiną rosołu i posypane parmezanem
![]() ![]() heroine, też takie miałam kiedyś podejście "albo wszystko (zjeść) albo trzymać się diety", "zacznę jutro/ w poniedziałek" itd... dopiero w grudniu dojrzałam do zdrowego odchudzania. nie powiem nic na pocieszenie, bo dziewczyny powiedziały już wszystko, jesteś cudowna wewnątrz, wygląd to tylko powłoczka. i najważniejsze, żeby to co wewnątrz miało się dobrze, a dieta, odchudzanie - może poczekać. zacznij dietę jak będziesz na to gotowa. to się może stać z dnia na dzień - jak u mnie, a może trochę potrwać. może załóż sobie z góry, że od teraz do świąt będziesz starała się jeść tak jak jadłaś zawsze, może chociaż humorek Ci się poprawi ![]() Paula, unikanie ludzi też nie jest mi obce, na facebooka wchodzę na parę sekund, żeby sprawdzić czy siostra do mnie nie napisała, na gadu ciągle na niewidocznym, a też zawsze byłam "duszą towarzystwa"... czasami tak jest, ale miejmy nadzieję, że minie i że znowu uda nam się otworzyć ![]() zaraz zmykam do czytania kochane, mam nadzieję, że jutro wszystkie się obudzicie w odrobinę lepszych humorkach ![]()
64....61.5.....53kg Edytowane przez OkoPani Czas edycji: 2011-04-13 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zadomowienie
|
Dziewczynyyy!
co jest z Wami? nie możecie się tak przejmować tą cholerną dietą, tymi cholernymi kilkoma kg więcej , których pewnie nawet nie widać. Nie można tak! Jeejuu, przecież waga to nie wszystko. Przytulam wszystkie i każdą z osobnaa! ![]() jesteśmy piękne wszystkie. Wszystkie! przepraszam że tak krótko, ale dzień jest dla mnie za krótki o jakieś kilkanaście godzin. śpijcie dobrze ![]()
#4294 |
Zakorzenienie
|
Honey, Yess, cieszę się, że spotkanie się udało
![]() Oko, ja już dłużej czekać nie mogę... nie daję sobie z tym rady... ![]() ![]() Myss, ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Ehhh... dziś nic nie jest jasne... Ale jutro też jest dzień... podobno dobry ![]() ![]() ![]() Idę. Dobranoc ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Wtajemniczenie
|
Kochane moje ja uciekam spać
![]() ![]()
#4296 |
Zakorzenienie
|
OK KTOŚ TO MUSI GŁOSNO POWIEDZIEĆ, BO WIDZE, ŻE JEST PROBLEM A MOŻE INNE ZAUWAŻĄ:
przez to odchudzanie zapędziłyśmy się w kozi róg. I to większość z nas!! Każda chciała schudnąć udowodnić,że ONA TEŻ JEST idealna. I te nasze pieprzone rady: jedz kolacje białkowe, odrzuć ziemniaki, odrzuć słodycze, odrzuć białe pieczywo. i co teraz?? TERAZ KUŹWA co druga ma wyobrażenie, że tego nie może tamtego nie może!! Dziewczyny na litość!! i co?? całe zycie potem będziecie się ciastka bały?? abo piwa?? co myśmy zrobiły... wystarczyło jeść wszystko ale w mniejszych ilościach. a my?? nasze ciało i umysł już nie wytrzymuje tego ograniczania, że wyłącza się ośrodek głodu i sytości i wcinamy bez opamiętania. POTEM CO?? wyrzuty sumienia. I powiem tyle: anorektyczka nie musi byc przeraźliwie chuda. może warzyć 60 kg i być anorektyczką. bo to jest myslenie to!! tylko czekać aż powpadamy w anoreksje albo bulimie, bo się nie akceptujemy!! Heroine!! bierz dupe w troki i zasuwaj do lekarza i to już!! ![]() ![]() HEROINKO BŁAGAM IDŹ DO PSYCHOLOGA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
Nawet żadna nie zareagowała na moja propozycję
![]() ![]() A teraz brać się wszystkie w garść! Koniec rozczulania. Wagi i metry krawieckie do rąk i zmierzyć się ze sobą samą! Od dziś ruch i mniej żremy, zdrowo ale jak czasem mamy ochotę na coś niezdrowego i kalorycznego to świat się nie zawali, byleby ilość była rozsądna! To co bierzemy się dziś w garść moje kochane? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
bierzemy bierzemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
nie wyspałaś się??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Wtajemniczenie
|
Maleńka ma rację dziewczynki
![]() stwierdziłam, że wstawanie o 9 powinno stać się w moim życiu regułą :P dziś mam brzydką pogodę, więc nie wiem co ze spacerkiem ani nawet z bieganiem ![]() ![]() dziś jem: owsianka+ muffin 3wafle ryżowe z szynką i pomidorem mielone z teflonu (bez tłuszczu, bez soli) + ziemniak + mizeria light :P ananas, marchewka wieśniak z pomidorem w sobotę jedziemy do Florencji pozwiedzać ![]() ![]() idę jeść bo stygnie ![]()
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Wtajemniczenie
|
10o LAT!!! 100 LAT niech żyje żyje nam, 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam! Niech jej gwiazdka pomyślności nigdy nieeeee zaaaagaaaaśnie, a kto z naaami nie wypiiiije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALEŃKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Maleńka w dniu Twoich 21 urodzin życzę Ci z całego serca samych najlepszych chwil w życiu, cudownej miłości, setki wielbicieli, duuuuuużo zdrówka, żeby Twoje oczka zawsze pięknie błyszczały i nigdy nie straciły swojego blasku, cudownej pracy, która da Ci pieniążki i satysfakcję, cudownych ludzi obok siebie i prawdziwych przyjaciół. Wszystkiego najlepszego moja bizoniczko ![]() ![]() Torcik czeka ![]()
Czasem trzeba podpalić cały świat, by w kimś zabłysnął płomień... Edytowane przez honeyasik86 Czas edycji: 2011-04-14 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Wtajemniczenie
|
chiała ja żem zadzwonić to Pani mówi, że "nie ma takiego numeru"
![]()
![]() |
#4306 |
Konto usunięte
|
Maleńka ! Z okazji urodzinek dużo zdróóóóóóóóówka! Szczęścia prawdziwego! Żebyś wiedziała, że nie jesteś sama z problemami!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
moze znikłamz powierzchni ziemi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
Życze sobie, abyśmy się wzięły za siebie [sychicznie. Abyśmy przestały dawac diecie rzadzić sobą.Żebyśmy były z nastrojami jak kiedyś i zrozumiały, że waga to nie wszystko. Żebyśmy przestały płakać nad zjedzonym ciastem,bo nic się nie stało, abyśmy zrozumiały, że ciało to nie wszytsko, liczy się to co w środku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Wtajemniczenie
|
aaa faktycznie, MALEŃKA, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! ŻEBY UDAŁO CI SIĘ SPEŁNIĆ WSZYSTKIE MARZENIA, I ŻEBYŚ NIGDY NIE ZAPOMNIAŁA, ŻE JESTEŚ WSPANIAŁĄ OSOBĄ!!!!
![]()
#4311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Maleńka, życzę Ci z całego serca dużo miłości, radości i uśmiechu każdego dnia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Wtajemniczenie
|
Jacie! Urodziny
![]() ![]() STO LAT STO LAT NAJLEPSZEGO!!!!!! Wewnętrzej siły! Dużo szcześcia, przede wszystkim zdrówka ![]() Niech się udaje co sobie zaplanowałaś, niech słonko zawsze dla Ciebie świeci, niech spełnią się marzenia! Sto lat!!!! ![]() ![]()
![]() |
#4315 |
Wtajemniczenie
|
Panie wybaczą kurde felek, ale ja muszę to powiedzieć.... bo... chodzi o to, że... mamy 10 godzinę z minutami... ale... nie ma innego wyjścia... ktoś musi to głośno powiedzieć...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=8bU5C5hfdXM NIE ZDAJECIE SOBIE SPRAWY, jak wiele mi dajecie... gdyby nie wy nie miałabym do kogo napisać... telefon milczy cały dzień... nie wiecie ile razy płakałam... myślałam, że to wsyztsko przez to , że jestem gruba,,, a to nie prawda!! Tylko szkoda, że musze się uczyć żyć na nowo... Ale to WY MI UŚWIADAMIAŁYŚCIE , że wpadnę w chorobę... owszem to nie anoreksja ale już zaburzenie odżywiania... JESTEŚCIE CZĘŚCIĄ MNIE!! KAŻDYM DNIEM KAŻDĄ Z CHWIL!! Od dziś będe prosić BOGA, aby pozwolił nam się spotkać. zdrowym!! Żebyśmy siadły przy piwku szczęśliwe i nie liczyły kalorii. Poprostu były rozśmianymi dziewczynami... ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Pijemy!!!! Dziki seks i orgiieeeee!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Konto usunięte
|
dobra, to ja wprowadzę trochę kwasu
![]() ![]() oczywiście ani dziekanatu już nie załatwię ani nie pójdę do lekarza. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny mam ochotę beczeć ze złości!
![]() "Nie becz, to tylko 2 dni były." !!!!!!!! Jak on mi nie ma zamiaru wypłacić 125 zł za marzec to się wścieknę!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.