|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dla wszystkich, których wątki upadły-łączmy się we wspólnej walce:)
Cytat:
potrzebuję kopa chyba ja mam ciągle problem z jedzeniem w pracy
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak w domu zjesz porządne śniadanie, potem po powrocie jakiś konkretniejszy obiad czy kolację to nie powinno być źle
|
|
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale nic..będę walczyć ze słabościami, bo to już jest dla mnie mega porażka, że tyle czasu próbuję diet i praktycznie stoję w miejscu..jednak jak się raz aa porządnie czegoś nie zakończy to potem jest o wiele trudniej ..damy radę Aniu
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to i tak już bardzo dużo schudłaś
![]() a ja co? miałam kilka kg do zrzucenia, staram się już tyle miesięcy i masakra ![]() a Ty masz zacząć porządnie jeść w pracy w takim razie i bez wykrętów
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Heyy Laseczki
![]() I ja wracam na nasz wątek Niestety ostatni czas nie był dla mnie dobry Nie wiem jak waga, ale dosłownie widzę te + kilogramy Mam postanowienie, że do połowy lipca z powrotem się w nie wbiję.. ciężka praca przede mną ![]() Może dam podsumowanie dnia... choć nie było dobrze Ś: duża bułka z szynką i warzywami 2ś: pół kg bobu O: 2 jajka sadzone, 3 ziemniaki P: rożek ![]() K: jogurt, płatki z mlekiem Zdecydowanie za dużo... ale jutro będzie zdecydowanie lepiej! A jak dziś u Was? Ogółem u mnie nadal sesja, dziś dopiero 2 egzamin miałam, jeszcze 3 ... masakra- dlaczego u mine sesja zawsze jest tak późno
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niegrzeczna Ty![]() matko ja mam taka chcice na bób ![]() z sesją na pewno dasz radę ja na szczęście już po choć było ciężko i nie obyło się bez poprawki, jak to u mnie zazwyczaj bywa![]() a ja dzisiaj z jedzeniem tak I jogurt jagodowy ze słonecznikiem i otrębami pszennymi II pomarańcza III 3naleśniki (1 z piersią z kurczaka, serem, ogórkiem kiszonym, papryką +ketchup, sos czosnkowy; 2 z serekiem homo waniliowym) IV trochę chałwy wszystko przez to moje łakomstwo )V miseczka fasolki szparagowej, kromka ciemnego chleba z pomidorem i serem też średnio, ale w porównaniu z tym jak jeszcze niedawno jadłam to tragedii nie ma ![]() z ćw Insanity
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym fasolki pojadłaaaaa
Jutro kupię! Zdecydowanie Bób jadłam po raz pierwszy w tym roku, pyycha )Jakoś tak nie pisałam... sama nie wiem czemu ![]() Ha, pochwalę się że pół godziny brzuszki porobiłam
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
MOniś
ja swojego podsumowania nie dam, bo to masakra..od jutra biorę się za siebie porządnie..wierze, że w końcu damy razem radę ![]() tymczasem dobrej nocy
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maaju Dawaj jadło, co by jutro Cię nie kusiło ![]() Dziewczynki, jak mało czasu nam zostało do schudnięcia na ostatni casting do Top Model!
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro jadę oglądać mieszkania więc trzymajcie kciuki, bo ja dalej nic nie mam, a już lipiec za pasem ![]() uciekam spać
|
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja właśnie zjadłam śniadanko odpocznę trochę i biorę się za ćwiczenia![]() dzisiaj popołudniu jadę do cioci na imieniny, więc raczej nie będzie zbyt dietetycznie ![]() Cytat:
grunt to dobra motywacja jak nie na tą edycję, to może na następną uda nam się załapać |
|
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
Hey Dziewczynki
U mnie póki co prawie ok Dzień w książkach Od 9 się uczę
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja niedawno wróciłam ![]() dzień na plus..nakupiłąm płatków na śniadanie więc od jutra pilnuję się by w pracy ładnie zjeść śniadanko i coś potem w porze obiadowej może się uda wypracować jakiś system :Pidę spać dobrej nocy
|
|
|
|
#4307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że Ci się uda![]() Cytat:
kiedy kończysz sesję? ja dzisiaj byłam na tych imieninach no i średnio zjadłam 3kawałki ciasta, kilka ciastek itd no ale wszystko przed 18![]() potem byłam u TŻta i nie dałam się skusić na żadne chipsy, frytki, zupki chińskie itd, więc nie jest źle
|
||
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
hej szczupaki
![]() ja jestem mega niezadowolona z dzisiaj.. z jedzeniem masakra a w dodatku mieszkanie, które chciałam wynająć studenci sprzątnęli mi sprzed nosa to już 3 ja to mam pecha..i mój poziom frustracji osiągnął maksimum ![]() jutro sobie pięknie dzień zaplanowałam : na śniadanie płatki z mlekiem, później coś lekkiego, na obiad krewetki z ryżem i warzywami, a na kolację może jakieś owoce i mam nadzieję, że nie będzie żadnego grzeszku![]() dobrej nocy
|
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj cały dzień ładnie, jadłam mało, zdrowo. Ćwiczenia były ![]() po czym wieczorem wypiłam 2drinki i zjadłam tosty z serem, tak około 22, więc zdecydowanie za późno na coś takiego w ten sposób to ja nigdy nie schudnę![]() no ale trudno, powoli ale do celu. Jutro będzie lepiej. Przynajmniej taką mam nadzieję
|
|
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no mam nadzieję, że znajdę, bo już nie mam sił, a chciałabym trochę sama z tżem pomieszkać zanim mój brat przyjedzie w październiku
|
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale trzeba wierzyć, że w końcu się uda ![]() spokojnie, do października jeszcze kupa czasu, coś się znajdzie na pewno ![]() lecę spać, do jutra |
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
ej laski wracajcie
![]() tak lubiłam ten wątek, nie dajmy mu zdechnąć
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Heyyyy
Pustki tu straszne ;( Wczoraj dołączyłam do nowego wątku, bo tutaj mało kto zagląda ![]() Jak Ci Aniu idzie? U mnie jak zwykle kiepściutko
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś
no ja też dołączyłam do innego wątku no ale to nie to samo musimy jakoś ten ożywić![]() u mnie też średnio, do lipca chciałam już osiągnąć swój cel, ale się nie udało, chyba nawet przytyłam trochę zamiast schudnąć robiłam Insanity, ale nie dotrwałam do końca, bo już zaczęło mnie to trochę nudzić, zaczęłam odpuszczać, potem jakoś tak wyszło, że w poprzednim tyg miałam obronę, potem wesele itp itd i w ogóle przestałam ćwiczyć ![]() a teraz jakoś ciężko mi znów zacząć, ale jutro w końcu muszę się jakoś zmobilizować ![]() z jedzeniem się staram pilnować, ale grzeszki się zdarzają no ale staram się jeść mało, zdrowo itd i powoli, ale mam nadzieję, że jakoś się uda w końcu schudnąć |
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś w końcu musi się udać... u mnie cały dzionek ok, a na wieczór 2 Knopersy
Ciekawe, jak idzie reszcie Dziewczyn...
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
to co jeszcze dzisiaj zjadłaś, że tak malutko kcal Ci wyszło?
![]() i jak z ćw? ![]() ja Cię mogę pocieszyć, że popołudniu zjadłam kawałek tarty z jabłkami, ale nawet nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zjadłam:
Ś: owsianka, 200 kcal O: makaron pełnoziarnisty, 2 plasterki podsmażonej polędwicy sopockiej z serkiem topionym, ok 400 kcal później: 4 płaskie brzoskwinie (nie wiem jak one się nazywają), ok 180 kcal, plus pół szklanki maślanki, ok 100 kcal No i 2 Knopersy- 270 kcal Nawet głodna nie byłam, jak zjadłam pierwszego i była taki pyyyszny do dorwałam się do drugiego Z ćwiczeń to tylko rowerek był dzisiaj ![]() Jutro jadę na parę dni w rodzinne strony... Teściowa już upiekła ciastka maszynkowe, do tego wspominała że możemy zrobić pizzę, skoro nam ostatnio taaaka dobra wyszła... do tego na bank zjem smażoną cukinię...
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam tragedię, ale zaczęłam się ruszać
![]() w ogóle to jak będziecie pisac to ja też się zmobilizuję ![]() :P:P:P ja teraz szukam nieustannie mieszkania, bo mocno mnie czas goni..ale widac światełko w tunelu ![]() z kg masakra..nawet nie wchodzę na wagę, bo widzę swój bebech i nie chcę widzieć liczb ![]() Aniu, a jak widziałam Twoje zdjęcia to Ty chudziutka już jesteś
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś wydaje się tak mało tego wszystkiego
![]() ja dzisiaj tak I bułka z ziarnami dyni z serem, pomidorem i papryką II 2krokiety z serem, pieczarkami i jajkami (+ketchup, sos czosnkowy) III miseczka jagód, 3duże śliwki IV kawałek tarty z jabłkami V jogurt waniliowy z otrębami granulowanymi ze śliwką i trochę słonecznika bez szału, ale mogło być gorzej ![]() dieta nie może być katorgą, można jeść wszystko, tylko w rozsądnych ilościach i będzie dobrze zamiast talerza ciastek-zjeść kilka, nie pół pizzy tylko np 2kawałki itd ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- oo i kolejna zguba się znalazła co do zdjęć to po prostu wstawiam takie na których w miarę wyglądam, dlatego tak się wydaję ![]() zaczęłaś robić to Insanity, chodzić na coś, czy jak?
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
Maaaja wróciła
To od teraz wszystkie codziennie się odzywamy, ok ? ![]() Aniu, racja z tymi zdjęciami. Dla mnie to Ty szczuplak jesteś! Nie wiem gdzie jeszcze chcesz schudnąć, gdybym ja tak wyglądała, to byłabym cała happy ![]() Zaczęłam nie znosić tylnej części ciała... te nogi, ten cellulit....
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

ostatnio z jedzeniem kiepsko, praktycznie codziennie coś "zakazanego" wpadało i niestety na wadzę już to widać i trochę przytyłam
a Ty w końcu zaczęłaś czy nie masz za bardzo czasu?
potrzebuję kopa chyba
01.08.2013
15.08.2014

)
Jutro kupię! Zdecydowanie

odpocznę trochę i biorę się za ćwiczenia
Od 9 się uczę