|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Miłego weekendu |
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
ale bezruch będzie w weekend
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
wpadłam tylko powiedzieć że u gina wszystko w porządku. Kruszynka rośnie. Niestety jeszcze nie widać co się tam kryje
Bastianowi temp przeszła. Norofen dostał wczoraj rano i do teraz spokój. Więc zaczynam się pokować, i potem jedziemy do Zakopca Miłego weekendu |
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() my dzisiaj na urodziny do taty -wystarczy ze zejdziemy na dol musze mamie pomoc w gotowaniu kochana chyba jak kazda z nas ale wiesz wrzuc na luz i olej czasem przeciez dom to nie hotel 5* nie zawsze musi byc blysk![]() Kamilka udanego wypadu milej soboty
|
#4295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kółko czyli co ile? Co pół godz? A pomyśl sobie jak często Ty biegasz do kibelka? Ja też na początku ciągle pytałam. A tak naprawdę siusiu robiła co ok 2 godz. Cytat:
I ja życzę wszystkim miłego weekendu ![]() Zmykam bo Małż poszedł już grilla rozpalać a ja z żarełkiem nie mogę dojść
|
||
|
|
|
#4296 | ||
|
Zakorzenienie
|
nooo
![]() Cytat:
to udanego weekendu ![]() Cytat:
![]() ja wiem, ale jakoś nie potrafię... to chyba moje zboczenie odziedziczone po mamie... raz na 4 dni muszę przetrzeć kurze i pozmywać podłogi, raz w miesiącu wysprzątać z przesuwaniem mebli (zwłaszcza w sypialni i salonie), zmianą pościeli itd. |
||
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Czesć kochana
Nie byłam, bo się okazało, że w ten piątek laboratorium było nieczynne Ale Zosia znowu je dość ładnie, więc Chyba sobie daruje na razie, powtórzę jeszcze raz-chyba taki jej urok ![]() Karo ja też mam hamaxa. Uważam, że w takie rzeczy warto inwestować. Miłego weekendu
|
|
#4298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- a jeszcze zawsze zapominam Was zapytać, czy któraś z Was to Ania I. i wysłała mi zaproszenie na facebooku? |
||||
|
|
|
#4299 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadłam tylko na chwilę powiedzieć, że mnie raczej teraz nie będzie. Przygotowujemy się do piątkowego wyjazdu i odbija się też to na mnie, tzn. dociera Niestety znowu wyszedł posiew zanieczyszczony, ale tak, jak napisałam wcześniej, taki sposób obejścia się z próbką niczego dobrego nie zwiastował Miłego weekendu
|
|
#4300 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i że Malutek ma się lepiej udanego wyjazdu ![]() Cytat:
![]() Sto lat dla Twojego Taty o właśnie też tak uważam Cytat:
![]() A Zuza śpi czasami w foteliku? bo ja myślałam że jeśli Hamax to ten najprostszy...nie wyobrażam sobie żeby Zu zasnęła podczas jazdy ![]() ![]() A ja myślałam o foteliku Krossa...o TYM poza tym certyfikat TUV...sama nie wiem co mogłoby być z nim nie tak![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie nadrabiam więcej...bo idę się szykować Dziś mam wychodne będzie się działo...oj będzieMiłego wieczoru
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-05-21 o 18:17 |
||||||
|
|
|
#4301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero weszliśmy do domu. Rano do Warszawy po buty Alana a potem to już cały czas na dworze. Taaaaka jestem umordowana, że hej!!! Małż mnie tak wkurzył, że myślałam że go walne poprostu Sobotnia komunia z naszej strony wisi pod wieeelkim znakiem zapytania Gorgulku chyba się nie zrozumiałyśmy No chyba że to jedno i to samo ?Magi trzymam kciuki za Maciulka Ale pusto, ęcho słychać
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Sama jestem umordowana dniem.
Mała padła w pół minuty po kąpieli ![]() Mi jeszcze wpadł make-up i dopiero mam mam fajrant. Biorę prysznic i uderzam do łóżka paaaa
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc
|
|||
|
|
|
#4304 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby wyjazd był udany Cytat:
Cytat:
Bardzo możliwe aby Zosia ładnie jadła Cytat:
,ale zobaczysz,wszystko będzie dobrze i nie zostawaj tak całkiem sama pisz troszkę z nami,może choć na chwilkę oderwiesz się od ciagłego myślenia ![]() Co do moczu,to .Cytat:
Cytat:
![]() Joluś odezwij się .Ja też dzisiaj padam z nóg .Przed południem pojechałam do koleżanki do szpitala ,dostaje leki na podtrzymanie ciąży,jak wszystko będzie dobrze,to prawdopodobnie pod koniec przyszłego tygodnia wyjdzie do domu,ale leżeć musi na razie do 12 tygodnia ciąży - to jeszcze miesiąc . Po południu przyjechał brat z żoną i dzieciakami,zrobiliśmy grilla,dzieci nawet dosyć ładnie bawiły się w piaskownicy .Zrobiłam sałatkę gyros piekliśmy białą kiełbaskę i skrzydełka Pojadłam tak,że ![]() Bartosz prawie padł w kąpaniu,strasznie był umordowany a jaki brudny ![]() Dzisiaj ostatnia noc z małżem,przed jego wyjazdem więc idę się jeszcze poprzytulać,jutro już może nie być okazji ![]() Dobrej nocy |
||||||
|
|
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4307 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłej niedzieli Taaaki upał, a ja przed kompem bo musze jeszcze na jutro mgr przeczytać ![]() Małż z Alanem na dworzu, ale chyba szybko wrócą bo żar nawet przez uchylone okno bije.
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() my dzisiaj znowu same z Werka,ide zaraz kawke zrobic a potem na dwor bo slonko wyszlo a juz myslalam ze bedzie lalo bo jakos niewyraznie bylo i 15st tylko wczoraj mala byla troche niesmiala jak tyle gosci bylo ale potem zaczela sie popisywac i pokazala kto tu rzadzi ![]() dziekuje a zyczenia dla taty ale musza pochwalic Werke- tak ladnie sie bawi sama, bierze lalke przytula , glaszcze i mowi do niej ze ja kocha, gotuje wszystkim zwierzatkom herbatke i gulasz milej niedzieli
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój synuś tylko samochody, samoloty, motory, śrubokręty, łopaty, taczki, młotki, kosiarka, piasek, sikanie wodą ![]() z gotowania to lubi tylko próbować co ja ugotuje (oczywiście jak mu z wygladu spasuje) rysowanie od czasu do czasu, ksiązki też rzadko, plastelinę lubi rozrywać na kawałeczki... Taki to mój męski urwis *** http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wloc...wiadomosc.html Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2011-05-22 o 11:53 |
|
|
|
|
#4311 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za wszystko Od kilku dni Antonio zdecydowal sie na nocnik. Przed kapiela pokazal na nocnik i powiedzial, ze chce siusiu, no i zrobil. Teraz mowi, ze chce i robi, kupke rowniez. Chociaz pierwsza kupka byla szokiem dla niego, bo zobaczyl w nocniku i dramatycznym glosem powiedzial "oh no!", ale pochwalilismy ladnie i potem sie cieszyl. Na razie niech sie oswaja dalej z nocnikiem, niech pokojarzy bardziej z nim siku i kupke, a potem zalozymy majteczki. Chcialabym, aby kupke robil na nocnik, bo u nas normalka to 2-3 razy dziennie. Znowu okazalo sie, ze moje dziecko robi cos, gdy jest na to gotowe i na sile, a raczej zyczenie mamy, nie ma sensu zaczynac wczesniej. Tak samo bylo z piciem z kubka i wieloma innymi sprawami.
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wpadłam sie przywitac. U nas piękny dzien od rana, bardzo słonecznie i gorąco. Nie mam dobrego nastroju bo pokłóciłam sie z TŻ-tem (jak on mnie ostatnio wkurza) mam go już dość... Płakać mi sie chce i bardzo mi źle ![]() Pozniej moze pojedziemy z małym do parku i nad zalew ![]() Mariolu, brawa dla synka za nocnikowe postępy ![]() Miłej niedzieli
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że też oni zawsze muszą wkurzać wtedy kiedy nie powinni ![]() Przyjemnego popołudnia i porządnych przeprosin od męża życzę, bo jak nieee ![]() Mariolu dla Antonia zdolny chłopak kiedy mój tak do mnie przyjdzie i powie, że chce
|
|
|
|
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaaakie puchy dzisiaj, no niemogę !!!
Przypominam o jutrzejszych kciukach za mnie 13.30 to mój czas Jezusku obym tylko dała radę !!!Zmykam już na dziś. muszę ciuchy poprasować i Alanowi na jutro wszystko przygotować, bo zostaje z babcią na cały dzień. Zobaczymy czy babcia wytrzyma !!! Buziaki dla Was.
|
#4315 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć najczęściej mi serwuje dania piaskowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla Antonio Cytat:
Cytat:
|||||
|
|
|
#4316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kl aski:Cytat:
no na dworze to norma ze dostaje zupe przyprawiona trawa i piaskiem z wkladka z kamieni a w domu to tak na niby udaje ze gotuje nawet mowi ze trzeba posolic bo babcia tak robi ![]() a wlasnie jak jestemy w kuchni to mala przysuwa krzeslo do blatu oczywiscie musi na niego wlezc i zmywa naczynia w zlewie-moja mama mowi ze zmywarka nieporzebna
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam na chwilkę.
ada kciuki będe trzymała. Będzie dobrze ja proszę o kciuki dla mojego dziadzia w szpitalu jest
|
|
|
|
#4318 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Antosia.Cytat:
![]() Cytat:
Ja trzymam Będzie dobrze Cytat:
i efekt jest taki,że często jest mokry od pach po same dłonie i jeszcze brzuch![]() Cytat:
Ja od dzisiaj,na dwa tygodnie,słomianą wdową jestem Najgorsze będą wieczory,bo w dzień,to i tak praktycznie sama z dziećmi jestem .Dzisiaj po obiedzie,wpadli rodzice,chwilkę posiedzieli,później z małża strony ciotka i wujek z Krakowa nie nudziło mi się pojechali to już było po 19 .Bartosz co raz więcej mówi,bardzo ładnie powtarza,dzisiaj chodził i mówił:ciocia Danka (na tą ciotkę z Krakowa) a wujek go poprawiał,Bartoszku mówi się: Danusia ![]() Idę leżeć,bo coś kolano mnie dzisiaj boli może na zmianę pogody .Dobrej nocy Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-05-22 o 22:20 |
|||||
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu brawa dla Antosia
![]() Agga już dziś zaciskam ![]() Wojtusiu za Twojego dziadka również ![]() Śpijcie dobrze |
|
|
|
#4320 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Agga powodzenia ![]() Miłego dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

domową sprzątaczką jestem
ale wiesz wrzuc na luz i olej czasem przeciez dom to nie hotel 5* nie zawsze musi byc blysk

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

piekliśmy białą kiełbaskę i skrzydełka 
kl aski:
Najgorsze będą wieczory,bo w dzień,to i tak praktycznie sama z dziećmi jestem